- 5 Kasım 2018
- 1.096
- 1.874
- 133
Ölçüm şeklinin de önemi var. Neyle olcuyorsun?
Memeyi bıraktıktan sonra direk yatırınca 10dk. Direk ayağıma alıp sallayınca yarım saat :/Kizlar selam. Gunduzleri bebisleriniz kacar saat uyuyorlar ? Benimki ayakta sallamadan memede uyutursam 40 45 dkyi gecmiyor. Ayakta sallarsam (her uyanir gibi oldugunda tekrar salliyorum) 2 saat uyuyor. Ayakta sallamak zararli o yuzden istemiyorum ama öteki turlu uykusunu alamiyor. 2 bucuk ayligiz henuz. Sizde durumlar nedir.
Benimki oglen uykusuna 13-14 gibi yatiyor. Genelde ortalaam 4 saat uyuyor. Bir daha da uyumuyor. Gunduz. Tek uykusu var. Zaten bizimki bayilana kadar uyumak istemiyor naparsak yapalim. En sonunda bir sey yapmadan uyuyup kaliyor.Kizlar selam. Gunduzleri bebisleriniz kacar saat uyuyorlar ? Benimki ayakta sallamadan memede uyutursam 40 45 dkyi gecmiyor. Ayakta sallarsam (her uyanir gibi oldugunda tekrar salliyorum) 2 saat uyuyor. Ayakta sallamak zararli o yuzden istemiyorum ama öteki turlu uykusunu alamiyor. 2 bucuk ayligiz henuz. Sizde durumlar nedir.
Canım sürekli takip et çıkabilir bi anda cikiyor cunku 38 de bi çay kaşığı calpol verince 1 saat içinde düşüyorKoltuk altindan olctum. Az once de 37.5 çıktı
Kızlar bebeğim isilik mi olmuş tam çıkmıyorda fotoğrafta. İçine kısakollu body üzerine uzun kol, alt iki tane, iki de çorap giydiriyorum. Öğlenleri penye battaniye geceleri örgü bttaniye örtüyorum. Çok mu sizce. Ev 23 küsur derecede stabil
Bana biraz çok gibi geldi. Bizim ev 21-22 derece ve ben sadece kısa kollu body üstüne uzun kollu zıbın giydiriyorum. Yatarırken de gece gündüz fark etmeksizin müslinle kundak yapıp ince pazen örtü örtüyorum üstüne. Zıbının ayakları zaten kapalı olduğu için ekstra çorap vs giydirmiyorum.
Okuyunca ben üşüdüm sanki :)) kendiniz ne giyiyorsanız bir kat fazla giydirin diyorlarya o yüzden bu şekil giydiriyorum aslında ama o benekçikler çıkınca tedirgin oldunBana biraz çok gibi geldi. Bizim ev 21-22 derece ve ben sadece kısa kollu body üstüne uzun kollu zıbın giydiriyorum. Yatarırken de gece gündüz fark etmeksizin müslinle kundak yapıp ince pazen örtü örtüyorum üstüne. Zıbının ayakları zaten kapalı olduğu için ekstra çorap vs giydirmiyorum.
Yok aslında sadece emzirme atleti giyiyorum o da bol, bi olaya üzülmüştüm o mu tetikledi bilmem ateşimi düşüremiyorum soğuk duş yapmama rağmen hala 38,5Geçmiş olsun. Sıkı iç çamaşırı mı giydin. Geçen misafir gelecek diye destekli çamaşır giydim ertesi gün mastittim.
Benimki meme de uyuyakalır ellemezsem öyle biraz uyuyo onun dışında uyumuyo akşama doğru yorgunluktan bayılıp kendi uyuyo . Gündüz uyumamasi cok kötü özellikle tek başına bakıyorsan. Bende çok zorlaniyorumKizlar selam. Gunduzleri bebisleriniz kacar saat uyuyorlar ? Benimki ayakta sallamadan memede uyutursam 40 45 dkyi gecmiyor. Ayakta sallarsam (her uyanir gibi oldugunda tekrar salliyorum) 2 saat uyuyor. Ayakta sallamak zararli o yuzden istemiyorum ama öteki turlu uykusunu alamiyor. 2 bucuk ayligiz henuz. Sizde durumlar nedir.
Okuyunca ben üşüdüm sanki :)) kendiniz ne giyiyorsanız bir kat fazla giydirin diyorlarya o yüzden bu şekil giydiriyorum aslında ama o benekçikler çıkınca tedirgin oldun
Bol bi emzirme atleti onu da mı çıkarsam?Yatarken iç çamaşırı giyme öyle yat bikac saat . Ben geçen öyle uyumuşum bı uyandım yatak her yer süt olmuş ama nasıl boşalmış goguslerim çok rahatlamistim
Ayaklari usumuyor mu? Tulumlarin ayaklari corapli oluyor evet ama ayagi tam sarmadigindan usuyor benimkinin mesela.
Bol bi emzirme atleti onu da mı çıkarsam?
Ben gecede gunduzde takmiyorm ya taknca hemen sertlesiyo agri oluyoYatarken iç çamaşırı giyme öyle yat bikac saat . Ben geçen öyle uyumuşum bı uyandım yatak her yer süt olmuş ama nasıl boşalmış goguslerim çok rahatlamistim
Ben kendim hergun içiyorum kizimdada içmiştim de bebeğe vermiştim de.Herkes ic sut artar gaza iyi gelir dedi bu zamana kadar almamistm bile ama dun aldm aksam bir kupa bugunde sabah bir kupa ictm bebegime de bir cay kasigi verdim. Benimki dogdugundan beri gunduzleri asla uyumayan bir bebek ve tek bakyorm bu zamana kadar direndim bugun verdim 2 saat uyudu ama cokta tedirginim yani aslnda hic icim el vermedi de pisman da oldum vermeyim en iyisi. İnternette filan zararsz diye yaziyor ama internetteki her bilginin dogru olmadgni da biliyorm. Ustelik kimyaciyimhamileligimde vitamin dahi kullanmadm katkı maddesi var diye ama cok buyuk konuşmuşum anlaşılan autumnn Night owl
Yaşadığın yer sicak galiba.istanbuldayim ben kendim nerdeyse senin dediğin gıbi giyiniyorum.bebege ince geldi bana .Bana biraz çok gibi geldi. Bizim ev 21-22 derece ve ben sadece kısa kollu body üstüne uzun kollu zıbın giydiriyorum. Yatarırken de gece gündüz fark etmeksizin müslinle kundak yapıp ince pazen örtü örtüyorum üstüne. Zıbının ayakları zaten kapalı olduğu için ekstra çorap vs giydirmiyorum.
Ben kendim hergun içiyorum kizimdada içmiştim de bebeğe vermiştim de.
mamaya kattığını 1 çay kaşığının etkisi hic uyumayan bebekte iki saat fazla olmuş ondan mi yoksa rastlantı mı acaba ben rezene kimyon tanesi 4-5 çay kaşığı ile başlayıp 20 cc kadar verdim hiç öyle uyumadi valla.gazi icin kullaniyordum gaz azalınca 10-15 gündür vermiyorum.kendimede doğumdan beri kimyon rezene anason çayı yapip günde 2 fincan içiyorum.aslinda süt icin yapıyorum ama habirede gaz çıkartıyorum.bebege verdiğimi dr a söyledim daha fazla arttırma 20 cc de kalsın 5 gun kullanım sonrasi 2-3 gün ara ver dedi ama verme demedi.bu humana still tea ler falan asıl bana masum gelmeyenler içinde bir sürü katki var ve bitki cayi diyor ama bitki cok az.
Yaşadığın yer sicak galiba.istanbuldayim ben kendim nerdeyse senin dediğin gıbi giyiniyorum.bebege ince geldi bana .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?