Bebekten bebeğe de değişiiyor bence, nasıl hepimiz farklıysak onların da kimi sıcak kimi serin seviyodur.Ben de İstanbul'dayım :) İki farklı doktora gittim ikisi de bu şekilde yapmamı söyledi. Demek ki bebekler öyle kolay kolay üşümüyor veya nasıl alıştırırsan öyle gidiyor, bilmiyorum. Bir de ortamın serin olması uyku kaliteleri açısından önemliymiş.
Bende uzun kol badi altına ince tayt gibi birşey üzerine hastahane çıkış seti giydirip ayagina ya patik ya ayakli tulum altina çorap giydiriyorum.ara ara alt acma serip altını acik bırakıyorum ama aninda gazlaniyor o 5 dk da bile karnina gaz oluyor.Ben de İstanbul'dayım :) İki farklı doktora gittim ikisi de bu şekilde yapmamı söyledi. Demek ki bebekler öyle kolay kolay üşümüyor veya nasıl alıştırırsan öyle gidiyor, bilmiyorum. Bir de ortamın serin olması uyku kaliteleri açısından önemliymiş.
Bence normal bend eoyle giydiriyorum kendimizden bi fazla olacak diyorlar onudaa kundak yapiyoruzOkuyunca ben üşüdüm sanki :)) kendiniz ne giyiyorsanız bir kat fazla giydirin diyorlarya o yüzden bu şekil giydiriyorum aslında ama o benekçikler çıkınca tedirgin oldun
Neden red ettigini bulmaya calis canimKizlar selam, cok zaman oldu siteye giremedim belki konusulmustur. Meme reddi yasiyorum. Bebegim gunduzleri ciglik kiyamet memeyi reddediyor. Emzik ve biberon kullandigimiz icin muhtemelen. Ama bebegim emmeyi reddettigi icin sagip biberonla vermek durumunda kaliyorum, doymadigi zaman mama takviyesi yapiyorum. Yapmazsam cok siddetli agliyor, Allah korusun fitik olur dediler ondan da ayrica korkuyorum. Kanguru alicam, kanguruda emzirme icin. Ama sizin de tavsiyeleriniz var mi bu konuda?
Canim 37.5 gormeden verme. Bebeginin ateşi yok.Bu sabah asi oldu oglum
Hemsire bir cay kasigi ver dedi calpol
Ama ne zaman vermem gerek??
Asidan once 35.7 idi atesi su an 36.5
Eger sütün yetiyorsa direk birak. Bende bıraktım. Zaten 10 gun kullandim.Canm nasl biraktn mamayi?
Doktorumuz bana humana kimyonlu rezeneyi gunde 3 kez 10ml verebilecegimi söyledi.rint hocam sen bilirsin bebeklerde rezene anason kimyon cayi verilir mi zarari var mi
Ayakta sallamak için cok erken.Kizlar selam. Gunduzleri bebisleriniz kacar saat uyuyorlar ? Benimki ayakta sallamadan memede uyutursam 40 45 dkyi gecmiyor. Ayakta sallarsam (her uyanir gibi oldugunda tekrar salliyorum) 2 saat uyuyor. Ayakta sallamak zararli o yuzden istemiyorum ama öteki turlu uykusunu alamiyor. 2 bucuk ayligiz henuz. Sizde durumlar nedir.
Ben kullandim. Avent natural anne memesiile uyumlu almayan bebek yokKızlar aventin biberonunu kullanan var mı bebegim biberon ve emzik tutamıyor dış etlerini kaşır gibi yapıyor hemen sert olduğu için aventin biberonu anne memesine daha c9k benziy9r acaba tutar mı? Yakın da Işe başlayacağım sütü sagip bırakmam lazım
Anne dahi icmesin deniyor anason ve rezene için. Bebeklerin hormon dengesini ve bağırsak florasını bozuyirmus.rint hocam sen bilirsin bebeklerde rezene anason kimyon cayi verilir mi zarari var mi
1 haftadir geceleri emiyor (simdilik), gunduzleri reddediyor. 3. Aydan sonra algi acilinca bu tarz reddetme olabiliyormus. Ama bebegim 23 ekim dogumlu, yeni 2. Ayi bitirdik. Biberon kullandigim icin olabilir diye dusunuyorum ama yakin zamanda işe baslayacagim. Biberonu biraktirmadan gunduz emzirmenin yollarini ariyorum.Neden red ettigini bulmaya calis canim
Kilo iyi birşey değil kiCanm benim ilk bebeğim bir aydan sonra günde bı kere kaka yapmaya başladı dört yaşı bitti hala aynıbazen iki de olabiliyor. İkinc bebeğim günde dört beş kez yapio emerken genelde dolduruo bezleri ama şunu soyliyim ilk oğlum kilo alimi hep çok iyiydi tombik tosbalak biseydi. Simdiki bebeğim normal gidio . İlk ay iyi kilo aldı ama ikinci ve üçüncü ay azaldi kilo alımı geçen ay bronşit gecirdi kuzum o ara az aldi. Tam atlattık derken büyük oğlum yine hasta olunca bebeğe gecti yine hastayız hepimiz. Doktora gittiik ama kilo konusunu konusamadim çok takildi aklıma bu ay çok az almış
Bi kaç gün var aramızdaTabi ki her çocuğun düzeni farklı şekilde gelişiyor, 65 günlük oldu minişim genelde bu şekilde gidiyor
Deniyim canım öyle biKendi yediklerine belki ayar ceksen?Kayisi kurusu tuketiyor musun? Ben kendim icinde geceden 1 bardak suya 3 4 kuru kayisi koyuyorum. Sabah ac karnina kayisilari yiyip o suyuda iciyorum. Tavsiye edilir.
Yapmadım zaten akşamüstü yaptı o gün. Sanırım 4 günde 1 yapıcakjoker mağazasının kendi ıslak havlusunu kullanırım pro muydu galiba vallahi gayet de memnunum uzun bir süre de devam ederim sanırım.
benimki geçen ay 5 günde bir yapıyordu ama sancısı vardı ona rağmen doktor anne sütü alıyor 9 güne kadar normal hiçbir şey yapmıyoruz dedi. O 5 günler bitti artık rutin oluşturdu 3 günde bir kere yapıyor. Bence lağman yapma biraz daha beklemelisin.
Biz kullanıyoruzKızlar aventin biberonunu kullanan var mı bebegim biberon ve emzik tutamıyor dış etlerini kaşır gibi yapıyor hemen sert olduğu için aventin biberonu anne memesine daha c9k benziy9r acaba tutar mı? Yakın da Işe başlayacağım sütü sagip bırakmam lazım
1 haftadir geceleri emiyor (simdilik), gunduzleri reddediyor. 3. Aydan sonra algi acilinca bu tarz reddetme olabiliyormus. Ama bebegim 23 ekim dogumlu, yeni 2. Ayi bitirdik. Biberon kullandigim icin olabilir diye dusunuyorum ama yakin zamanda işe baslayacagim. Biberonu biraktirmadan gunduz emzirmenin yollarini ariyorum.
Eee 1 aydır rezene içiyorum benAnne dahi icmesin deniyor anason ve rezene için. Bebeklerin hormon dengesini ve bağırsak florasını bozuyirmus.
Ben ikisini içmem bebeğime de bunları da kimyon çayını da vermem.
Ama kendim kimyon çayı içiyorum kimyon yiyorum. Tıp fakültesinde doğum yaptım ikisini de. İlkinde doğum öncesi doğum ve doğum sonrası toplamda 30 gün kaldım hastanede. Bu süreçte ye.eklerde hep kimyon vardı. Şirket değişti yine tüm yemeklerde kimyon vardı. Sorduğumda bunun doğum hastanesi'ne özel olarak yapıldığını annelerde ve bebeklerde gaz olmaması ivin en sağlıklı yolun kimyon olduğunu soylediler. Ne kadar doğru bilmiyorum ama tüm yöntemler arasında bir tek kimyon yiyip içiyorum.
Galiba antibiyotik anca etki etti çok şülür biraz kendime geldim sağmaua devam teşekkür ederimYok atlet etkilemez canim. Bol bol masaj sagim emzirme bunun caresi. Ilerlemeden saat basi yap. Gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?