2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bebekten bebeğe de değişiiyor bence, nasıl hepimiz farklıysak onların da kimi sıcak kimi serin seviyodur.

Bakın yine bir doktorun sitesinden aldım bunu. Yine en iyisini anneler bilir tabii ki, ben sadece belki aklında soru işaretleri olan varsa diye paylaşmak istedim.

Bende uzun kol badi altına ince tayt gibi birşey üzerine hastahane çıkış seti giydirip ayagina ya patik ya ayakli tulum altina çorap giydiriyorum.ara ara alt acma serip altını acik bırakıyorum ama aninda gazlaniyor o 5 dk da bile karnina gaz oluyor.
Kızım kış bebeği idi ona daha kalin giydirirdik ama şimdi ateşli kisa kol ile yatıyor ,zamanla çocukların düzeni belli oluyor.terleyen bebeğe kalin giydirmek lazim daha çabuk hasta olur bebegin emerken, uyandiginda ki ter sicakkik durumuna göre ayarlamak lazim aslinda.

Kızlar aventin biberonunu kullanan var mı bebegim biberon ve emzik tutamıyor dış etlerini kaşır gibi yapıyor hemen sert olduğu için aventin biberonu anne memesine daha c9k benziy9r acaba tutar mı? Yakın da Işe başlayacağım sütü sagip bırakmam lazım

Okuyunca ben üşüdüm sanki :)) kendiniz ne giyiyorsanız bir kat fazla giydirin diyorlarya o yüzden bu şekil giydiriyorum aslında ama o benekçikler çıkınca tedirgin oldun
Bence normal bend eoyle giydiriyorum kendimizden bi fazla olacak diyorlar onudaa kundak yapiyoruz

Neden red ettigini bulmaya calis canim

Eklentiler

• IMG-20191223-WA0003.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG-20191223-WA0007.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20191223-WA0005.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG-20191223-WA0004.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 33
Canm nasl biraktn mamayi?
Eger sütün yetiyorsa direk birak. Bende bıraktım. Zaten 10 gun kullandim.
rint hocam sen bilirsin bebeklerde rezene anason kimyon cayi verilir mi zarari var mi
Doktorumuz bana humana kimyonlu rezeneyi gunde 3 kez 10ml verebilecegimi söyledi.
Ayakta sallamak için cok erken.
Ben kullandim. Avent natural anne memesiile uyumlu almayan bebek yok

rint hocam sen bilirsin bebeklerde rezene anason kimyon cayi verilir mi zarari var mi
Anne dahi icmesin deniyor anason ve rezene için. Bebeklerin hormon dengesini ve bağırsak florasını bozuyirmus.
Ben ikisini içmem bebeğime de bunları da kimyon çayını da vermem.
Ama kendim kimyon çayı içiyorum kimyon yiyorum. Tıp fakültesinde doğum yaptım ikisini de. İlkinde doğum öncesi doğum ve doğum sonrası toplamda 30 gün kaldım hastanede. Bu süreçte ye.eklerde hep kimyon vardı. Şirket değişti yine tüm yemeklerde kimyon vardı. Sorduğumda bunun doğum hastanesi'ne özel olarak yapıldığını annelerde ve bebeklerde gaz olmaması ivin en sağlıklı yolun kimyon olduğunu soylediler. Ne kadar doğru bilmiyorum ama tüm yöntemler arasında bir tek kimyon yiyip içiyorum.

Neden red ettigini bulmaya calis canim
1 haftadir geceleri emiyor (simdilik), gunduzleri reddediyor. 3. Aydan sonra algi acilinca bu tarz reddetme olabiliyormus. Ama bebegim 23 ekim dogumlu, yeni 2. Ayi bitirdik. Biberon kullandigim icin olabilir diye dusunuyorum ama yakin zamanda işe baslayacagim. Biberonu biraktirmadan gunduz emzirmenin yollarini ariyorum.

Kilo iyi birşey değil kisağlıklı olsunlar ya.
Zaten arık kilo alımları yavaşlıcak ilk ay gibi olmayacak.

Kendi yediklerine belki ayar ceksen?Kayisi kurusu tuketiyor musun? Ben kendim icinde geceden 1 bardak suya 3 4 kuru kayisi koyuyorum. Sabah ac karnina kayisilari yiyip o suyuda iciyorum. Tavsiye edilir.
Deniyim canım öyle bi inşallah faydasını görürüz

Yapmadım zaten akşamüstü yaptı o gün. Sanırım 4 günde 1 yapıcak

Biz kullanıyoruz gayette memnunuz

Canim biberonu her turlu alir bebek. Sen tamamen emmeyi birakmamasi icin ise baslayana kadar sadece memeyle devam et. Biberon kolay olan ve onu coktan hafizasina kaydetti merak etme.

Eee 1 aydır rezene içiyorum ben içmiyimmi şimdi. Bebeği rahatlıyor yazıyor her yerde ki ebe de aynı şeyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…