MaşallahÇıkar bacim rahata er ama yatağa alez falan ser her yer süt oluyo sonra
Parol iç canım ateşin yükselmesin. Göğsünü sürekli boşalt masaj yap sağ emzir. Meme boşalacak tikanannyer açılacak ki toparlanasin.Yok aslında sadece emzirme atleti giyiyorum o da bol, bi olaya üzülmüştüm o mu tetikledi bilmem ateşimi düşüremiyorum soğuk duş yapmama rağmen hala 38,5
Ben kullanıyorum canm, ilk verişte tuttu bizimki memnunuz çekmedikçe akıtmıyorKızlar aventin biberonunu kullanan var mı bebegim biberon ve emzik tutamıyor dış etlerini kaşır gibi yapıyor hemen sert olduğu için aventin biberonu anne memesine daha c9k benziy9r acaba tutar mı? Yakın da Işe başlayacağım sütü sagip bırakmam lazım
Bebek emmeyi neden reddediyor? Farklı pozisyon deneyin eğer 3 aydan büyükse boynunuza oyuncak takın. Ama biberonla sağıp vermek çözüm değil daha büyük sorun. Bunu yakın zamandaKizlar selam, cok zaman oldu siteye giremedim belki konusulmustur. Meme reddi yasiyorum. Bebegim gunduzleri ciglik kiyamet memeyi reddediyor. Emzik ve biberon kullandigimiz icin muhtemelen. Ama bebegim emmeyi reddettigi icin sagip biberonla vermek durumunda kaliyorum, doymadigi zaman mama takviyesi yapiyorum. Yapmazsam cok siddetli agliyor, Allah korusun fitik olur dediler ondan da ayrica korkuyorum. Kanguru alicam, kanguruda emzirme icin. Ama sizin de tavsiyeleriniz var mi bu konuda?
İsilik oldu diye altına giydirdiğimin bir tanesini azalttım ve sonuç; kızım ishal olduKızlar bebeğim isilik mi olmuş tam çıkmıyorda fotoğrafta. İçine kısakollu body üzerine uzun kol, alt iki tane, iki de çorap giydiriyorum. Öğlenleri penye battaniye geceleri örgü bttaniye örtüyorum. Çok mu sizce. Ev 23 küsur derecede stabil
İsilik oldu diye altına giydirdiğimin bir tanesini azalttım ve sonuç; kızım ishal oldu
Bence bu noktada en önemli şey sakin kalıp vazgeçmemek. Arada benim bebeğimde de oluyo sanîrım ama hic reddetme diye düşünmemiştim. Sakinlesmesi icin hep söyledigim bi sarki var.. kucagima alip biraz yürüyüp onu soylemeye baslayip sakinlesmesini bekliyorum. Birkac denemede aliyor. Almiyor diye tedigin olup onuda strese sokup, yeni yöntemlere başvurmakta vazgeçmesine sebep olabilir diye düşünüyorum.1 haftadir geceleri emiyor (simdilik), gunduzleri reddediyor. 3. Aydan sonra algi acilinca bu tarz reddetme olabiliyormus. Ama bebegim 23 ekim dogumlu, yeni 2. Ayi bitirdik. Biberon kullandigim icin olabilir diye dusunuyorum ama yakin zamanda işe baslayacagim. Biberonu biraktirmadan gunduz emzirmenin yollarini ariyorum.
Tabii bu dedigim durum altinda baska bir sebep yokda ise yarayacaktır. Pamukcuk vs. varsa tabii ki onu cozmek lazim.Bence bu noktada en önemli şey sakin kalıp vazgeçmemek. Arada benim bebeğimde de oluyo sanîrım ama hic reddetme diye düşünmemiştim. Sakinlesmesi icin hep söyledigim bi sarki var.. kucagima alip biraz yürüyüp onu soylemeye baslayip sakinlesmesini bekliyorum. Birkac denemede aliyor. Almiyor diye tedigin olup onuda strese sokup, yeni yöntemlere başvurmakta vazgeçmesine sebep olabilir diye düşünüyorum.
Ay çok şükür gece terleye terlete atmışım biraz sağıyorum da hep, allah düşman başına vermesin diye diye kıvrandım dün ya ne biçim oldumParol iç canım ateşin yükselmesin. Göğsünü sürekli boşalt masaj yap sağ emzir. Meme boşalacak tikanannyer açılacak ki toparlanasin.
Çocuklar arasında kıyas yapılmaz ama ilk oğlum daha direncliydi sanki oda bebekken bronşit oldu ama bı kaç igneyler iki günde toplanirdi. İkinc bebeğim iki aylıkken ilk bronşit oldu beş iğne bı şişe antibiyotik şurup bı sürü hava verdik iylesti sandık . Bı ay geçti simdi tekrar bronşit oldu doktor yatış verdi. İki üç gün yaticaz toplarlarsa cikcaz. Dua edin arkadaşlar. Büyük oğlum evde Allah'tan anaokuluna gidio da çok aramaio beni. Okuldan yorgun dönmüş bı iki defa sormuş beni sonra görüntülü konuştuk. Büyümüş meğerse benm oğlum ben onu görünce ağladım o okulda olanları anlatio heycanla. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. Bebeğim bu ay yarm kilo almış sadece hastalıklar yüzünden . İnşallah toparlicaz. Emmek de istemio pek bı iki çekip birakio sütümü lavoboya sagiyorum tikanmasin diye.Kilo iyi birşey değil kisağlıklı olsunlar ya.
Zaten arık kilo alımları yavaşlıcakilk ay gibi olmayacak.
Çocuklar arasında kıyas yapılmaz ama ilk oğlum daha direncliydi sanki oda bebekken bronşit oldu ama bı kaç igneyler iki günde toplanirdi. İkinc bebeğim iki aylıkken ilk bronşit oldu beş iğne bı şişe antibiyotik şurup bı sürü hava verdik iylesti sandık . Bı ay geçti simdi tekrar bronşit oldu doktor yatış verdi. İki üç gün yaticaz toplarlarsa cikcaz. Dua edin arkadaşlar. Büyük oğlum evde Allah'tan anaokuluna gidio da çok aramaio beni. Okuldan yorgun dönmüş bı iki defa sormuş beni sonra görüntülü konuştuk. Büyümüş meğerse benm oğlum ben onu görünce ağladım o okulda olanları anlatio heycanla. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. Bebeğim bu ay yarm kilo almış sadece hastalıklar yüzünden . İnşallah toparlicaz. Emmek de istemio pek bı iki çekip birakio sütümü lavoboya sagiyorum tikanmasin diye.
İcine nasil siniyorsa öyle yap , ben zararlı olduğunu düşünmediğim için içiyorum icmeyede devam ederim.insanlik herseyde olduğu gibi bundada yararli zararlı ikiye ayrıldıEee 1 aydır rezene içiyorum beniçmiyimmi şimdi. Bebeği rahatlıyor yazıyor her yerde ki ebe de aynı şeyi dedi
Senin yediğin birşey de dokunmuş olabilir.bacagini inceltsende ayağını siyma bence ayaktan çok çabuk soğuk alınıyor.İsilik oldu diye altına giydirdiğimin bir tanesini azalttım ve sonuç; kızım ishal oldu
Çocuklar arasında kıyas yapılmaz ama ilk oğlum daha direncliydi sanki oda bebekken bronşit oldu ama bı kaç igneyler iki günde toplanirdi. İkinc bebeğim iki aylıkken ilk bronşit oldu beş iğne bı şişe antibiyotik şurup bı sürü hava verdik iylesti sandık . Bı ay geçti simdi tekrar bronşit oldu doktor yatış verdi. İki üç gün yaticaz toplarlarsa cikcaz. Dua edin arkadaşlar. Büyük oğlum evde Allah'tan anaokuluna gidio da çok aramaio beni. Okuldan yorgun dönmüş bı iki defa sormuş beni sonra görüntülü konuştuk. Büyümüş meğerse benm oğlum ben onu görünce ağladım o okulda olanları anlatio heycanla. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. Bebeğim bu ay yarm kilo almış sadece hastalıklar yüzünden . İnşallah toparlicaz. Emmek de istemio pek bı iki çekip birakio sütümü lavoboya sagiyorum tikanmasin diye.
Sagip dolaba koysan eşin gunde tek sefer alıp buzluğa götürse ne guzel olur ama imkan yok galiba.yanindasin memenden sıcak sicak emsin .iyi olsunda hersey yolunu alır.Çocuklar arasında kıyas yapılmaz ama ilk oğlum daha direncliydi sanki oda bebekken bronşit oldu ama bı kaç igneyler iki günde toplanirdi. İkinc bebeğim iki aylıkken ilk bronşit oldu beş iğne bı şişe antibiyotik şurup bı sürü hava verdik iylesti sandık . Bı ay geçti simdi tekrar bronşit oldu doktor yatış verdi. İki üç gün yaticaz toplarlarsa cikcaz. Dua edin arkadaşlar. Büyük oğlum evde Allah'tan anaokuluna gidio da çok aramaio beni. Okuldan yorgun dönmüş bı iki defa sormuş beni sonra görüntülü konuştuk. Büyümüş meğerse benm oğlum ben onu görünce ağladım o okulda olanları anlatio heycanla. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. Bebeğim bu ay yarm kilo almış sadece hastalıklar yüzünden . İnşallah toparlicaz. Emmek de istemio pek bı iki çekip birakio sütümü lavoboya sagiyorum tikanmasin diye.
Evde sağıp koyuyorum ama hep kaldı sütler üç ay dolmadan vermem lazım.Canim cok gecmis olsun. Ama sutunu ziyan etme sagip sakla ya da biberonla ver bence.
Sağol cnm evdeki büyümüş valla okula başlayınca adam olmuşİcine nasil siniyorsa öyle yap , ben zararlı olduğunu düşünmediğim için içiyorum icmeyede devam ederim.insanlik herseyde olduğu gibi bundada yararli zararlı ikiye ayrıldı
Senin yediğin birşey de dokunmuş olabilir.bacagini inceltsende ayağını siyma bence ayaktan çok çabuk soğuk alınıyor.
Çok geçmiş olsun,bu sene çok inatçı bir öksürük var.gecen veli toplantısı vardı herkes bizimki bronşit oldu çok öksürüyor zatürreden korkuyoruz diyor.cok yaygin ve inatçı.
İnşallah biran önce toparlar.
Evde ki için endişelenme sen tedirgin olursan oda olur sen olağan birsey gibi davranirsan oda normal yaklasir tedirgin olmaz.
Çok emmio işte serumlar mi doyuruyo doktora gelsin sorcamSagip dolaba koysan eşin gunde tek sefer alıp buzluğa götürse ne guzel olur ama imkan yok galiba.yanindasin memenden sıcak sicak emsin .iyi olsunda hersey yolunu alır.
Ay atak filan yetisemez oldum. Eymenle cinarin duzeltilmis aylari filan ayni mi acaba? Beklenen dogum tarihin neydi berikko senin? Bizim 10 ekimdi. Bende birlikte uyurken hic rahat degilim elimi kolumu nereye koycagimi şaşırıyorum aman terlicek aman cocuga zarar vercem rahatsz etcem yada uyancsk diye yarm yarm uyuyormdun rezene anason kimyon taneleri aldm dun bi kupa bugun sabah bi kupa ictim kendim. Bir cay kasigida mamasina kattim cinara verdim suan ilk defa besiginde uyuyo sevinmem lazm belki ama vicdanen hic rahat degilim of ne zormus annelik
Bebek emmeyi neden reddediyor? Farklı pozisyon deneyin eğer 3 aydan büyükse boynunuza oyuncak takın. Ama biberonla sağıp vermek çözüm değil daha büyük sorun. Bunu yakın zamandaBerikko yaşadı.
Geçmiş olsun. Sıkı iç çamaşırı mı giydin. Geçen misafir gelecek diye destekli çamaşır giydim ertesi gün mastittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?