2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yok aslında sadece emzirme atleti giyiyorum o da bol, bi olaya üzülmüştüm o mu tetikledi bilmem ateşimi düşüremiyorum soğuk duş yapmama rağmen hala 38,5
Parol iç canım ateşin yükselmesin. Göğsünü sürekli boşalt masaj yap sağ emzir. Meme boşalacak tikanannyer açılacak ki toparlanasin.

Ben kullanıyorum canm, ilk verişte tuttu bizimki memnunuz çekmedikçe akıtmıyor

Bebek emmeyi neden reddediyor? Farklı pozisyon deneyin eğer 3 aydan büyükse boynunuza oyuncak takın. Ama biberonla sağıp vermek çözüm değil daha büyük sorun. Bunu yakın zamanda Berikko yaşadı.

İsilik oldu diye altına giydirdiğimin bir tanesini azalttım ve sonuç; kızım ishal oldu

Bence bu noktada en önemli şey sakin kalıp vazgeçmemek. Arada benim bebeğimde de oluyo sanîrım ama hic reddetme diye düşünmemiştim. Sakinlesmesi icin hep söyledigim bi sarki var.. kucagima alip biraz yürüyüp onu soylemeye baslayip sakinlesmesini bekliyorum. Birkac denemede aliyor. Almiyor diye tedigin olup onuda strese sokup, yeni yöntemlere başvurmakta vazgeçmesine sebep olabilir diye düşünüyorum.

Tabii bu dedigim durum altinda baska bir sebep yokda ise yarayacaktır. Pamukcuk vs. varsa tabii ki onu cozmek lazim.

Parol iç canım ateşin yükselmesin. Göğsünü sürekli boşalt masaj yap sağ emzir. Meme boşalacak tikanannyer açılacak ki toparlanasin.
Ay çok şükür gece terleye terlete atmışım biraz sağıyorum da hep, allah düşman başına vermesin diye diye kıvrandım dün ya ne biçim oldum

Kilo iyi birşey değil kisağlıklı olsunlar ya.
Zaten arık kilo alımları yavaşlıcak ilk ay gibi olmayacak.
Çocuklar arasında kıyas yapılmaz ama ilk oğlum daha direncliydi sanki oda bebekken bronşit oldu ama bı kaç igneyler iki günde toplanirdi. İkinc bebeğim iki aylıkken ilk bronşit oldu beş iğne bı şişe antibiyotik şurup bı sürü hava verdik iylesti sandık . Bı ay geçti simdi tekrar bronşit oldu doktor yatış verdi. İki üç gün yaticaz toplarlarsa cikcaz. Dua edin arkadaşlar. Büyük oğlum evde Allah'tan anaokuluna gidio da çok aramaio beni. Okuldan yorgun dönmüş bı iki defa sormuş beni sonra görüntülü konuştuk. Büyümüş meğerse benm oğlum ben onu görünce ağladım o okulda olanları anlatio heycanla. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. Bebeğim bu ay yarm kilo almış sadece hastalıklar yüzünden . İnşallah toparlicaz. Emmek de istemio pek bı iki çekip birakio sütümü lavoboya sagiyorum tikanmasin diye.

Canim cok gecmis olsun. Ama sutunu ziyan etme sagip sakla ya da biberonla ver bence.

Eee 1 aydır rezene içiyorum ben içmiyimmi şimdi. Bebeği rahatlıyor yazıyor her yerde ki ebe de aynı şeyi dedi
İcine nasil siniyorsa öyle yap , ben zararlı olduğunu düşünmediğim için içiyorum icmeyede devam ederim.insanlik herseyde olduğu gibi bundada yararli zararlı ikiye ayrıldı
İsilik oldu diye altına giydirdiğimin bir tanesini azalttım ve sonuç; kızım ishal oldu
Senin yediğin birşey de dokunmuş olabilir.bacagini inceltsende ayağını siyma bence ayaktan çok çabuk soğuk alınıyor.

Çok geçmiş olsun,bu sene çok inatçı bir öksürük var.gecen veli toplantısı vardı herkes bizimki bronşit oldu çok öksürüyor zatürreden korkuyoruz diyor.cok yaygin ve inatçı.
İnşallah biran önce toparlar.
Evde ki için endişelenme sen tedirgin olursan oda olur sen olağan birsey gibi davranirsan oda normal yaklasir tedirgin olmaz.

Sagip dolaba koysan eşin gunde tek sefer alıp buzluğa götürse ne guzel olur ama imkan yok galiba.yanindasin memenden sıcak sicak emsin .iyi olsunda hersey yolunu alır.

Sağol cnm evdeki büyümüş valla okula başlayınca adam olmuş benim annelik hormonlarim tavan durumda

Bizimki de 16 ekimdi.. Dun gece yatakodasinda girince aglamaya basladi hep.. Butun gun kakadan huzursuzdu uyuyamadi hep boluk pörçük uyudu.. Ona ragmen uyumak istemedi.. Yine yanima aldim oyle uyudu.. Benim sirtim da pert oldu.. Sicak su torbasi koydum simdi.. Kulunclar yine zorluyo beni galiba

Bebek emmeyi neden reddediyor? Farklı pozisyon deneyin eğer 3 aydan büyükse boynunuza oyuncak takın. Ama biberonla sağıp vermek çözüm değil daha büyük sorun. Bunu yakın zamanda Berikko yaşadı.

E erlen . Kasikla vermen lazım.. Ac birakcaksin..baska cozumu yok emin ol ki.. Bi şair 3 gun aç biraktik memeye saldir diye demiş.. Eymwn 3.gunun sonunda vantuz gibi cekmeye basladi.. Mevlutte mecburen bi kere biberon birazda emzik verdim.. Emmesini direkt etkiledi.. Simdi toparlamaya calisiyorum.. Ama kilo kaybetmis eymen.. Kilo kaybetse de devam et pes etme

Geçmiş olsun. Sıkı iç çamaşırı mı giydin. Geçen misafir gelecek diye destekli çamaşır giydim ertesi gün mastittim.

Ben oyle destekli giyinmek zorunda kalincs sudyene iki tane uzatma takiorum hiç bisey olmuyo.. Bosbol rahat ediyorum.. Sizde oyle yapin.. Ben kilolu oldgm icin iki tane belki bi tanede yeter sizlere

Yaa kızlar adet bugun bitti heralde ama acayip bi karin ağrısı var bende.. Hastanelik gibi.. Hic boyle karnim agrimamistir yeminle kari koca pert olduk eymenden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…