Bebek emmeyi neden reddediyor? Farklı pozisyon deneyin eğer 3 aydan büyükse boynunuza oyuncak takın. Ama biberonla sağıp vermek çözüm değil daha büyük sorun. Bunu yakın zamanda Berikko
yaşadı.
Çocuklar arasında kıyas yapılmaz ama ilk oğlum daha direncliydi sanki oda bebekken bronşit oldu ama bı kaç igneyler iki günde toplanirdi. İkinc bebeğim iki aylıkken ilk bronşit oldu beş iğne bı şişe antibiyotik şurup bı sürü hava verdik iylesti sandık . Bı ay geçti simdi tekrar bronşit oldu doktor yatış verdi. İki üç gün yaticaz toplarlarsa cikcaz. Dua edin arkadaşlar. Büyük oğlum evde Allah'tan anaokuluna gidio da çok aramaio beni. Okuldan yorgun dönmüş bı iki defa sormuş beni sonra görüntülü konuştuk. Büyümüş meğerse benm oğlum ben onu görünce ağladım o okulda olanları anlatio heycanla. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. Bebeğim bu ay yarm kilo almış sadece hastalıklar yüzünden . İnşallah toparlicaz. Emmek de istemio pek bı iki çekip birakio sütümü lavoboya sagiyorum tikanmasin diye.
Geçmiş olsun inşallah biran önce toparlar. Benim ki de acayip öksürük ve hışırtı var. Doktor antibiyotik ve ventolin başlattı. Bronşite çevirebilir dedi.
Hastane de çabucqk toparlanırsınız inşallah
Gunde tek sefer ver biberonu bence.ben sadece akşam 9 11 arasi 1 kere biberonla mama veriyorum .az içiyor 60 cc mama içiyor .hatta kizim var okullu gündüz onun okul alisveris, kontrolü icin dışarı çıkacaksam aksamki mamayi gunduz annem biberonla veriyor.hem meme hem biberonda hic sorun yaşamadık.sen ise baslayayinca asıl meme reddi olacak.onuda sabirla deneyeceksin ısrarcı olacaksin
Geçmiş olsun inşallah biran önce toparlar. Benim ki de acayip öksürük ve hışırtı var. Doktor antibiyotik ve ventolin başlattı. Bronşite çevirebilir dedi.
Hastane de çabucqk toparlanırsınız inşallah
Ben ilk aile hekimine götürdüm bebeği dedimki burnu temizliyorum ama açılmıyor ememedi çocuk aç kaldı bende ventolin verdim anca rahatladı dedim. Hayır ventolin verme sadece burun temizliği yap dedi gönderdi. İki gün sonra çocuk kötüleşti. Sizede geçmiş olsun. Buradan herkese söylüyorum bebek hasta olunca çocuk doktoruna götürün aile hekimi değil. Malesef anlayamiyolar bazen. Sonuçta uzmanliklari değil ayağı burkulan da sağlık ocağına gidio burnu tıkanan da. En azından küçük bebekler için daha dikkatli olmak lazım.
Kızlar birde doktor dediki domuz gribi salgını var şuanda bebeği Odadan cikarma. Hasta cocuklar var dedi. Hasta olan kimse de bebeği görmeye gelmesin dedi. Bu aralar uyuz salgını domuz gribi salgını hortlamış resmen Allah korusun kuzularimizi
cnm sarılık oldu mama verdık40gunlukdu sut alerjısınden suphelendı doktorum mamayı kes emzır dedı o sayede kurtuldum mama vermekten ılk basda 3gun agladı emzırdım bol bol sutum acıldı sukurkı sımdı cok gelıyor bır sıkıntı olmadı kıloda aldı ınsallah sende bırakırsın
Bide elleri kolları hiç durmuyo uyaniyo kundak yapıyorum kundağı çözene kadar ağlıyo agresif mıdır nedir bu oğlan anlamadım anası da pek sevecen yumuşak biridir anlamadım gtti
Canım bi ara baya kundaga alışmıştı . bacaklar serbest kolları sabitliyodum. Şuan 9 haftalık olduk huyu değişti.kesinlikle kundakli uyumuyo çırpınıyo yumruk tekme . O kollar çıkıyo rahat ediyo uyuyo. Dönem dönem o yonlendiriyo bizi.
Ben ilk aile hekimine götürdüm bebeği dedimki burnu temizliyorum ama açılmıyor ememedi çocuk aç kaldı bende ventolin verdim anca rahatladı dedim. Hayır ventolin verme sadece burun temizliği yap dedi gönderdi. İki gün sonra çocuk kötüleşti. Sizede geçmiş olsun. Buradan herkese söylüyorum bebek hasta olunca çocuk doktoruna götürün aile hekimi değil. Malesef anlayamiyolar bazen. Sonuçta uzmanliklari değil ayağı burkulan da sağlık ocağına gidio burnu tıkanan da. En azından küçük bebekler için daha dikkatli olmak lazım.
Doğru söylüyorsun çocuk doktoru çok daha iyi biliyor. Bak mesala çocuk doktoru direk ventolin başlattı. İçtiğinde iki saat sonra balgam kusuyor çocuk ne kadar doluysa.
Bende dün gittiğimde hastaneye acilde hava verildi, ama acil nasıl kalabalık. Ateşli hasta da çoktu. Hatta hemşireler, çocukları serviste yatırsalar keşke falan diye konuşuyorlardı aralarında. Umarım bulaşmamıştır diye dua ediyorum.
Çocuklar arasında kıyas yapılmaz ama ilk oğlum daha direncliydi sanki oda bebekken bronşit oldu ama bı kaç igneyler iki günde toplanirdi. İkinc bebeğim iki aylıkken ilk bronşit oldu beş iğne bı şişe antibiyotik şurup bı sürü hava verdik iylesti sandık . Bı ay geçti simdi tekrar bronşit oldu doktor yatış verdi. İki üç gün yaticaz toplarlarsa cikcaz. Dua edin arkadaşlar. Büyük oğlum evde Allah'tan anaokuluna gidio da çok aramaio beni. Okuldan yorgun dönmüş bı iki defa sormuş beni sonra görüntülü konuştuk. Büyümüş meğerse benm oğlum ben onu görünce ağladım o okulda olanları anlatio heycanla. Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın. Bebeğim bu ay yarm kilo almış sadece hastalıklar yüzünden . İnşallah toparlicaz. Emmek de istemio pek bı iki çekip birakio sütümü lavoboya sagiyorum tikanmasin diye.
Ben icmeme taraftarıyım. İlk oğlumda anneler başta iciriyirdu sonra zararlı olduğunu okumustum. Araştırdım. İki oğlumda da kullanmadım. Anason bağımlılık da yapar ayrıca. Çocuk bunlarla sakinleşmeye alışıyor.
Bizim aile hekimi kesinlikle bakmıyor 6 aydan küçük bebege. Çocuk doktoruna götürün diyor.
Hatta ufaklık 3-4 günlükken burada devletteki çocuk doktoruna götürdüm. Ben bakamam dedi şaşırdım. Bu çocuğu yenidoğan uzmanı görmeli bu kadar küçük çocuk için benim konusmam yanıltıcı olabilir, buyuksehirdeyiz yenidoğan uzmanı olan bir hastaneye mümkünse doğduğu hastaneye götürün dedi.
Bendeki şansa bak.. Mecburen eymeni kaynanama biraktm.. Keske emzikle biberon uclarini toplasaydm.. Ins vermez hastanedeym.. Bi anda kanamam bitmişti.. Doktor kist mi var dedi.. Ultrason bekliyorum şimdi.. Ne cikcak bilmiyotm.. Eymende burnunda tütüyor.. Kucagima bile alamadm yavrumu.. Eglendiremedm sabah.. Öyle kotuydum