2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım ben de mamayı kestim 2 gün oluyor. Şimdilik ağlamıyor uyuyor çişli bezi de var ama ben o kadar alışmışım ki biberonla ne kadar içtiğini görmeye doymuyor gibi geliyor. Emzirince sanki doymayacak kilo almayacak gibi hissediyorum

Eymen almamis kilo.. 15 gunde 50gr olarak görünüyor.. Ilk hafta aldi bence.. Diger hafta mamayi azalttik benim sut durumu da fazla olmadığı icin cisli bez nadir aldim.. Ikinci hafta aldgi kiloyu kesin verdi yuzunden anliodum.. Bakalm bu haftalarda nasil yapcaz.

Nasil anladn grip olduğunu? Dun bizde hastanedeydik.. Grip vakasi cok diye konusuyolardi..
Simdi 2 ay kontrolunden geldik. Annem gripti ya. Bebek de oksuruo hapsirio dunden beri.
Dra soyledim bakti. Bogazinda kizariklik var ilerleyip bronsit olmadan onlem alalim dedi prospan ve serum fizyolojik verdi. Cuma tekrar kontrole gidicez

İnstagram da emzirme danışmanlığı yapan doç. Dr. Var. Hergün kendisine ulaşan belirli sayıda kişiye ücretsiz danışmanlık da yapıyor. Yorumlarda bayağı geri dönüş yapıp memnun kalan anneler var. Bir araştır istersen.

Bugum itibariyle dogum iznim bitti.Gittim saglik ocagindan rapor aldim.Ust uste kac defs alabiliyoruz? En azindan somestr e kadar alayim.
Sağlık ocagi rapor istiyorum diyince veriyormu ? Bizim dr a 1 kere demiştim rapor yazmıyorum dedi delimi be o zamanda kırgınlığım vardı birde.

Demek ki o miniğin buna ihtiyacı var. ❤
Digeri beni hissediyomudurbenimsiyomudur diye icim icimi yiyor.Minik malum kenem oldugu icin yapisigiz.Diger tontigimi alt acarken,ustunu degisirken,sabah civildasirken anca aliyorum.Malum memeye cok duskun de degil.Kimse digerini istemiyor zaten zor diye :)Bana kaliyo minyatürüm

Sağlık ocagi rapor istiyorum diyince veriyormu ? Bizim dr a 1 kere demiştim rapor yazmıyorum dedi delimi be o zamanda kırgınlığım vardı birde.

Iyi bir doktor.Birkac defa hastayken yazayim dedi ben istememistim.Rica ettim.Elimden geleni yaparumim dedi .Kafamda dogjm doktorumdan heyet alabilmek var ama zor o da.Okuldaki arkadaslar pskiyat bolumjne git ikiz bebeklerim var,bakanim yok de veriyolar de dedi ama onu yapmak istemiyorum.Ona kadar dogum doktorumdan dpgum sonrasi vajinal ksnamadan alirim ki 90 gun olucak hala devam ediyor

Ver mamayi gitsin be.Valla veriyorum ben ya.Tek te olsaydi verirdim.Doysun yeterki kafasindayim.Sagip verirdim sutumu de.2 numara memeyi almiyo artik,bildigin 2 dk dan fazla durmuyo,basiyo cigligi.Napayim.Sagabildigim kadar sagip veriyorum.Gerisi mama şov

Aile hekiminden 10 ar gün olarak toplam 40 gün alabilirsin. Sezeryandan sonra bel ağrısı kaldıysa lumbalji deyip verebilir.

sen emzır cnm emdıkce sutun gelıyor emın ol benım 20 gun oldu keselı daha ıyı oldu ılk basda yetmıycek sanıyordum korkuyordum emdıkce cogaldı sutum Allahım verıyor rızkını bende ılk zamanlar doymuyor sanıyordum cnm

Çok geçmiş olsun size de Allah şifa versin

İşte böyle olmalı doktor dediğin alanin değilse şöyle yani . Hatta ben her gidisimde soruyorum çocuk doktoruna gidelim mi diye yok sadece burnu tıkalı ateşi çıkarsa gidin dio.

Rezene çayı 4 yaş altı çocuklara dahi önerilmiyor.

Evet Ve anne sütünden de bebeğe geçebiliyor rezene, geçen bir tıp dergisinde anne sütünden geçen ilaçları araştırırken gördüm. Bebeğin santral sisteminde sorun çıkarabiliyormuş. Yani nöbete neden olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…