2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cok daraldim ya
Eve tikildim ayri her isi koştur koştur yapiyorum

Kendim icin hiçbir sey yapamiyorum
Kuaföre bile gidemiyorum
Ehliyet kursuna yazilacaktim o da kaldi
Kpssye calisacaktim hayal bile degil artik

Gezmek tozmak istiyorum aklımda gaziantepe ve istanbula gitmek vardi. Cocukla nasil gezilir mümkün d3gil

Tek gezmem akraba ziyaretleri
Arkadaslrim uzakta

Oglum öksürüyor
Dün gece 3.30dan sonra yarim saatte bir 15 dkda bir uyandi
Uykusuzluktan ölüyorum

Salonumda duran saksıdaki çiçek benden daha canli

[]
Bunu bilmiyodum dikkat edicem.
Bana biraz fazla geldi. Bizim evimiz merkezi sistem ve ısıyı sabitleyemiyoruz. O yüzden ben sıcak olduğunda ince bi pijama takımı altında kolsuz zıbın ve ince çorap giydiriyorum. Sıcaklık geçince kalın çorap ve bir tık kalın pijama takımı giydiriyorum. Sizinki biraz fazla gibi geldi. Zaten o nokta nokta şeyler ya alerjiden ya da sıcaktan oluyo. Banyo yaptırın geçiyorsa sicaktandir

Demoralize etme kendini.. bebislerle beraber yapmaya alisicaz insallah. Yani bende öyle umuyorum.
Öksürük niye ki dr a gittiniz mi?

Demoralize etme kendini.. bebislerle beraber yapmaya alisicaz insallah. Yani bende öyle umuyorum.
Öksürük niye ki dr a gittiniz mi?
Dünden beri var. Bugün de az az öksürdü diye goturmedik. Annem cok öksürmüyor agir bir sey d3gildir dedi ama bilmiyorum.

Aksam esime soylicem yarin gotururz belki. Bakalim bu gece de huzursuz uyiyacak oksurecek mi

Yalnız değilsin canım... geçecek hepsi. Böyle kalmayacak.

Dünden beri var. Bugün de az az öksürdü diye goturmedik. Annem cok öksürmüyor agir bir sey d3gildir dedi ama bilmiyorum.

Aksam esime soylicem yarin gotururz belki. Bakalim bu gece de huzursuz uyiyacak oksurecek mi
Benim ki denoyleydi. Dr bogazi kizarmis dedi grip baslangici. Aman ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…