Benim ki bugün bitti.ucretsiz iznim yarın başlıyor.6 ay daha minnoşlayim.Benimde iznim ocak sonu bitiyo çok üzülüyorum
Ver mamayi gitsin be.Valla veriyorum ben ya.Tek te olsaydi verirdim.Doysun yeterki kafasindayim.Sagip verirdim sutumu de.2 numara memeyi almiyo artik,bildigin 2 dk dan fazla durmuyo,basiyo cigligi.Napayim.Sagabildigim kadar sagip veriyorum.Gerisi mama şov
İnstagram da emzirme danışmanlığı yapan doç. Dr. Var. Hergün kendisine ulaşan belirli sayıda kişiye ücretsiz danışmanlık da yapıyor. Yorumlarda bayağı geri dönüş yapıp memnun kalan anneler var. Bir araştır istersen.
Aynı durumdayım, üç gündür iki çocukta hasta, uyku yok, kokum ağrıdan kalkmıyor... Ailem uzakta, hiç bir akrabam yok burda.acayip bunalıyorum.Cok daraldim ya
Eve tikildim ayri her isi koştur koştur yapiyorum
Kendim icin hiçbir sey yapamiyorum
Kuaföre bile gidemiyorum
Ehliyet kursuna yazilacaktim o da kaldi
Kpssye calisacaktim hayal bile degil artik
Gezmek tozmak istiyorum aklımda gaziantepe ve istanbula gitmek vardi. Cocukla nasil gezilir mümkün d3gil
Tek gezmem akraba ziyaretleri
Arkadaslrim uzakta
Oglum öksürüyor
Dün gece 3.30dan sonra yarim saatte bir 15 dkda bir uyandi
Uykusuzluktan ölüyorum
Salonumda duran saksıdaki çiçek benden daha canli
O gunleri de görürüm insallahAynı durumdayım, üç gündür iki çocukta hasta, uyku yok, kokum ağrıdan kalkmıyor... Ailem uzakta, hiç bir akrabam yok burda.acayip bunalıyorum.
Ama biraz büyüdükleri zaman çok keyifli oluyorlar. Oğlumla daha 3 yaşındayken başladık birlikte yemeğe gidip dolaşmaya, sohbet etmeye.. Zaman hızlı geçiyor. En iyi arkadaşın oluyor.
Bebegin hayirli olsun, cok guzel masallah.Kızlarr nasılsınız? Ben doğumdan sonra pek yazamadımsiz ne güzel paylaşımlara devam etmişsiniz. Özledim sizleri herkes iyidir umuyorum takip etmeye çalışağım bundan sonra inşallah
Amin canım çok teşekkür ederim. Sağlıkla büyüsün bebişlerimizBebegin hayirli olsun, cok guzel masallah.
Teşekkür ederimO gunleri de görürüm insallah
Kendim için bir şeyler yapmaya ihtiyacim var
Hamilelegin son aylari da sicaktan bunalmakla agirlikla agrilarla gecti zaten
Senin cocuklarina da gecmis olsun en kisa surede iyilesirler umarim
En iyi arkadaşım kısmına kesinlikle katılıyorum ilk oğlum doğduğundan beri hiç ayrılmadık anaokuluna basladigindan beri canm hiç yemek istemio. O kadar alismisim onunla her öğünü yemeye. Beraber yureyerk gittik ilk günler okula ben bıraktım döndüm. Dönerken tek yürümek öyle tuhaf geldiki sanki ilk defa sokağa cikiyorum herkes bana bakio sanki. O minik elini tutarak sokakta yürümek meğer nasıl güven veriomus bana.Aynı durumdayım, üç gündür iki çocukta hasta, uyku yok, kokum ağrıdan kalkmıyor... Ailem uzakta, hiç bir akrabam yok burda.acayip bunalıyorum.
Ama biraz büyüdükleri zaman çok keyifli oluyorlar. Oğlumla daha 3 yaşındayken başladık birlikte yemeğe gidip dolaşmaya, sohbet etmeye.. Zaman hızlı geçiyor. En iyi arkadaşın oluyor.
Demi, çok ilginç birşey ama güven veriyor insana yanında olması.En iyi arkadaşım kısmına kesinlikle katılıyorum ilk oğlum doğduğundan beri hiç ayrılmadık anaokuluna basladigindan beri canm hiç yemek istemio. O kadar alismisim onunla her öğünü yemeye. Beraber yureyerk gittik ilk günler okula ben bıraktım döndüm. Dönerken tek yürümek öyle tuhaf geldiki sanki ilk defa sokağa cikiyorum herkes bana bakio sanki. O minik elini tutarak sokakta yürümek meğer nasıl güven veriomus bana.
Kızlarr nasılsınız? Ben doğumdan sonra pek yazamadımsiz ne güzel paylaşımlara devam etmişsiniz. Özledim sizleri herkes iyidir umuyorum takip etmeye çalışağım bundan sonra inşallah
Evet canım yaa :))) nasıl oldu senin bebiş kaç kilo oldu? Merak ediyordum senideKiz masallah.. Sende dayanamadn bnm gibi dimi
Ben de Şubat başında başlayacağım. 3 ayı biraz geçmiş oluyorBenim ki bugün bitti.ucretsiz iznim yarın başlıyor.6 ay daha minnoşlayim.
Kızımda 2 aylikken işe baslamistim çok zordu.ise dönecek olanlarin Allah yardımcısı olsun
Yalniz degilsin canim ben de cok bunaldim...her gunum ayni...insan sıkılıyor...ustune ustluk esim sehir dışında calisiyor ve ergenlikte bir kizim daha varO gunleri de görürüm insallah
Kendim için bir şeyler yapmaya ihtiyacim var
Hamilelegin son aylari da sicaktan bunalmakla agirlikla agrilarla gecti zaten
Senin cocuklarina da gecmis olsun en kisa surede iyilesirler umarim
Doğumdan beri çok ihmal ettim oglu mu havalar düzelsin acısını cikarcaz inşallah ben ve iki oğlumDemi, çok ilginç birşey ama güven veriyor insana yanında olması.
Beraber kek yaptığın, parka gidip birlikte piknik yaptığın biri oluyor
3 yıl oğlumla bitişik yaşadım okulda olduğum anlar dışında hiç ayrılmadım. Kuaföre bile hiç gitmedim.Cok daraldim ya
Eve tikildim ayri her isi koştur koştur yapiyorum
Kendim icin hiçbir sey yapamiyorum
Kuaföre bile gidemiyorum
Ehliyet kursuna yazilacaktim o da kaldi
Kpssye calisacaktim hayal bile degil artik
Gezmek tozmak istiyorum aklımda gaziantepe ve istanbula gitmek vardi. Cocukla nasil gezilir mümkün d3gil
Tek gezmem akraba ziyaretleri
Arkadaslrim uzakta
Oglum öksürüyor
Dün gece 3.30dan sonra yarim saatte bir 15 dkda bir uyandi
Uykusuzluktan ölüyorum
Salonumda duran saksıdaki çiçek benden daha canli
Tabii ki alisacaksiniz. Hayat onlarla da güzel.Demoralize etme kendini.. bebislerle beraber yapmaya alisicaz insallah. Yani bende öyle umuyorum.
Öksürük niye ki dr a gittiniz mi?
Eşim bobetli çalışıyordu oğlum ek gıdaya geçti ve ben evden attım kendimi. Sabahtan hazırlar çıkardım evden, büyük bir park var eve 3 km falan. Baya büyük gezme alanı olan. Giderdik orada kahvaltı yapar sonra gezer sonra oynar sonra öğlen için atıştırirdik. Eve gelir öğle uykusuna yatardı. 30-40. Dk sonta uyanirdi. Biraz evde vakit geçirir tekrar dışarı çıkardık ki bababsi gelene kadar beklerdik. Doğumdan iki hafta öncesine kadar sistem aynıydı.Aynı durumdayım, üç gündür iki çocukta hasta, uyku yok, kokum ağrıdan kalkmıyor... Ailem uzakta, hiç bir akrabam yok burda.acayip bunalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?