2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Bnde veriorm da süt cok azaldi.. Biraz artsa az da olsa yine verirm herhalde.. Sutsuzlukten kabiz oluyo yavrum.. Bağırsaklari gayet ıyi çalışırdı.. Sut icmedgi icin boyle

Aynı durumdayım, üç gündür iki çocukta hasta, uyku yok, kokum ağrıdan kalkmıyor... Ailem uzakta, hiç bir akrabam yok burda.acayip bunalıyorum.
Ama biraz büyüdükleri zaman çok keyifli oluyorlar. Oğlumla daha 3 yaşındayken başladık birlikte yemeğe gidip dolaşmaya, sohbet etmeye.. Zaman hızlı geçiyor. En iyi arkadaşın oluyor.

O gunleri de görürüm insallah
Kendim için bir şeyler yapmaya ihtiyacim var
Hamilelegin son aylari da sicaktan bunalmakla agirlikla agrilarla gecti zaten

Senin cocuklarina da gecmis olsun en kisa surede iyilesirler umarim

Teşekkür ederim
Bir sonra ki yaz bayağı rahat olucaz hepimiz inşallah

Selam kızlar, okuduklarima göre çoğu bebek hasta, bizde sırayla hastalandik hepimize geçmiş olsun.
Cumartesi günü özel bı klinik de akşam 6da sünnet olduk, trafik di felan eve 8de geldik. pek aglamadi ama uyuşturucunun etkisi geçince fena ağladı, fitil verip yatırdık Bir saat sonra bakayım dedim bı de ne göreyim bezi kan dolmuş nasıl ağladım elim ayağım titredi. Hastaneye götürdük gecenin on birinde, pansuman yaptırdık ödem yapmış olabiliyor dedi Çocuğumun şansına genel cerrah Dr u nobetciymis. Pazar günü boyunca dayadik fitili, calpolu...
Bu arada 4yasindaki kızım yine hastaydı cuma gününden beri. Pazar gününe oğlumada bulaşmış calpol den anlayamamisiz galiba ki pazartesi günü eşime hayır artık vermeyelim ilaçları dedim ve vermedim Hafiften ateşi ve öksürük vardı, hep emzirdim şükür ki ağrısı yok gibiydi rahat bezledik. Öksürüğünede prospan veriyorum Sabah akşam bı çay kaşığı. 20gunlukken doktorsuz atlatmistik, bunu da atlatırız inşallah derken artıyor sanki öksürük. Yarın randevumuz var, ortalık salgın diye ona götürmeye de korkuyorum

En iyi arkadaşım kısmına kesinlikle katılıyorum ilk oğlum doğduğundan beri hiç ayrılmadık anaokuluna basladigindan beri canm hiç yemek istemio. O kadar alismisim onunla her öğünü yemeye. Beraber yureyerk gittik ilk günler okula ben bıraktım döndüm. Dönerken tek yürümek öyle tuhaf geldiki sanki ilk defa sokağa cikiyorum herkes bana bakio sanki. O minik elini tutarak sokakta yürümek meğer nasıl güven veriomus bana.

Demi, çok ilginç birşey ama güven veriyor insana yanında olması.
Beraber kek yaptığın, parka gidip birlikte piknik yaptığın biri oluyor

Benim ki bugün bitti.ucretsiz iznim yarın başlıyor.6 ay daha minnoşlayim.
Kızımda 2 aylikken işe baslamistim çok zordu.ise dönecek olanlarin Allah yardımcısı olsun
Ben de Şubat başında başlayacağım. 3 ayı biraz geçmiş oluyor bakalım nasıl olacak en çok süt mevzusu düşündürüyor

Yalniz degilsin canim ben de cok bunaldim...her gunum ayni...insan sıkılıyor...ustune ustluk esim sehir dışında calisiyor ve ergenlikte bir kizim daha var

Demi, çok ilginç birşey ama güven veriyor insana yanında olması.
Beraber kek yaptığın, parka gidip birlikte piknik yaptığın biri oluyor
Doğumdan beri çok ihmal ettim oglu mu havalar düzelsin acısını cikarcaz inşallah ben ve iki oğlum

3 yıl oğlumla bitişik yaşadım okulda olduğum anlar dışında hiç ayrılmadım. Kuaföre bile hiç gitmedim.
Ama gezdim. Çocukla çok güzel gezilir. Biz öyle tek yere tatile giden tipler olmadik. Canımız nereye isterse atladık gittik. Plan program yapmadık. Dikkat ettiğim tek şey bulunduğum ilçede tam teşekküllü devlet hastanesi olmasıdır. Taktım kanguruyu. Ohhh.... Oğlumla belki 15-20 şehir gezdik. Dağ tepe bayır gezdik. Kışın da yazın da. Ve ben bebeğimle gezmeyi çok sevdim.
Evet zorlukları var ama bebek emiyorsa tahmininden daha kolay. Yine gezeceğim. Allah izin versin sağlık versin iki bebeyle de gezerim.

Demoralize etme kendini.. bebislerle beraber yapmaya alisicaz insallah. Yani bende öyle umuyorum.
Öksürük niye ki dr a gittiniz mi?
Tabii ki alisacaksiniz. Hayat onlarla da güzel.
Yanlış anlamayın ama şuna inaninca her şey daha kolay oluyor:
Bu çocuklar bize külfet değil rahmet
Oğlum çok zor bir bebekti ki hala öyle. Ben üç yıldır zombi gibi geziyorum. Hele ilk iki yılı... Dün yakın arkadaşım diyor ki benim çocuk gece çok uyansa kizsam bile duruma, senin halini görünce ben çocuk gece uyumadı demeye utanirdim, iki yıl zombi gibi ruh gibi dolaştın tam toparlamaya başladın ikinci hamilelik geldi.
Evet iki yıl sonunda benim oğlumun gece uyanmalari 7-8'e düşmüştü. Gece 11 buçuk 12 gibi uyuyor sabah 7- 7bucukta uyanıyordu. Gündüz 45 dakika uyku. Uykuya gecis gece de gündüz de en az 1 saat uğraşma sonucu.
9. aydan sonra ev dışında kaka da yapmamaya başlamıştı. 28 aylikken tuvalet eğitimi sırasında aşmaya başladık bu durumu da... Zordu çok zordu ama hep şükrettim sağlığı yerinde diye. Gezdik, çok da güzel gezdik.
Onunla yapılabilecek her şeyi yaptım.

Eşim bobetli çalışıyordu oğlum ek gıdaya geçti ve ben evden attım kendimi. Sabahtan hazırlar çıkardım evden, büyük bir park var eve 3 km falan. Baya büyük gezme alanı olan. Giderdik orada kahvaltı yapar sonra gezer sonra oynar sonra öğlen için atıştırirdik. Eve gelir öğle uykusuna yatardı. 30-40. Dk sonta uyanirdi. Biraz evde vakit geçirir tekrar dışarı çıkardık ki bababsi gelene kadar beklerdik. Doğumdan iki hafta öncesine kadar sistem aynıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…