2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Deme kız öyle. Ben ne zaman ay ne güzel acısı geçti desem hemen ertesi gün yara oluo masallah de

Hala olmadi yara ama masallah
Onlar da alışıyor. Memelerin terbiye olması bebeğe yetecek kadar süt üretmek demek aslında. Mastit ihtimali yari yariya düşüyor :)
Yalnız bebek aciktigi için agladiginda da memeler sızlar.

Evet icecegi kadar süt üretiyormus bir zaman sonra. Benimki oyle oldu. Cok rahat. Hic rahatlayacagini dusunmuyordum emzirme bitene kadar hep aci cekicem sanıyordum. 6 ay nasil dolacak diye üzülüyordum bi de
Artik acimiyor nasil olsa istedigi kadar içebilir 2 yasa kadar yolu var
Kizlar bebegi sacli doganlar, bebeklerinizin saci dokuluyor mu? Erkek bebegi olanlar saclarini kestircek misiniz ne düşünüyorsunuz?

Oo oyle dökülüyor ki battaniyesinde neresiminde bir dunya sac.
Ama yenileri de cikti yerine kisa kısa
Artik asil sacinin sekli cizgisi belli
Kestirmedik. Sagolsun büyükler 1 yasina kadar kesilmez kesince altini verilicek falan zirvalayip duruyor yine

Bize kalsa sacini da kesmistik
Tirnagini da 40i cikmadan kestirmediler. Onu da keserdim de iste...

Banada eltim 7 gunlukken kesip agirligi kadar altin verecektin diyor da kestirmeye kiyamiyorum yeni yeni dokulmeye basladi baya baya yastik nevresim battaniye sac oluyor bizimde okadar cok saci vardi ki aralarinda konak varmis farkedememisim dokuldukce farkina variyorum. Hala yenilerini de farkedemiyorm cunku eskileri hala cok ve siyah.

Banada eltim 7 gunlukken kesip agirligi kadar altin verecektin diyor da kestirmeye kiyamiyorum yeni yeni dokulmeye basladi baya baya yastik nevresim battaniye sac oluyor bizimde okadar cok saci vardi ki aralarinda konak varmis farkedememisim dokuldukce farkina variyorum. Hala yenilerini de farkedemiyorm cunku eskileri hala cok ve siyah.

Güzel bilgiler
Bebekleriniz nasıl uyuyor kızlar ya.. Bizim ki gece hiç bir yerde uyumuyor emerken dalıyor ama derine geçmiyor.. gündüz emerken bile uyuyor derin derin uyuyor
Benimki iyi uyuyor hatta çok uyuyor onu doktora soracağım
Canım ben sigaranın ne kadar yararlı olduğunu okuduğum bi makaleden sonra bu tip makalelere inanmıyorum çocuğun ve benim ihtiyacıma göre sekillendirecegim uyku düzenini yanımda yatmak isterse uyuturum benden ayri yatabikiyorsa yatiririm moduna gextim
Bezde 3 numaraya gecen var mi arkadaslar?
Ben paketler bitince geçeceğim
Ben gectim valla. Biraz buyuk duruyor ama daha rahat baglaniyor. 2 numarayi cekistire cekistire takiyorum bantlarini. Gobegine iz yapiyor. Prima premium care ve a101in bezini kullanıyorum ikisi de 3 numara
Kaç kg bebegin ?

Bebislerinizde baş düzleşmesi olan var mi? Baş düzleşmesini önleyen yastiklar varmis piyasada? Ne kadar dogru sizce? Kullanmali miyim? Bizimkinde hafiften arka kisim düzleşti gibi

Canım senin bebeğin uyanıkken nasıl? hareketli mi uyku halinde mı? Bir de anne karnında nasıldı? Benim ki uyumamaya direniyor resmen. Sarılık hali hariç hiç uykulu olmadı. Hatta sezeryan için masaya yattım, benimki karnımda zıp zıpdı, ameliyat ekibi de şaşırdı. Karnımdan başını çıkardılar başladı ağlamaya. Başlayış o başlayış şimdi epey bir ağlıyor.

Ben gectim valla. Biraz buyuk duruyor ama daha rahat baglaniyor. 2 numarayi cekistire cekistire takiyorum bantlarini. Gobegine iz yapiyor. Prima premium care ve a101in bezini kullanıyorum ikisi de 3 numara
Evet beeen. Hatta 1 haftaya 4 numaraya gecebiliriz. 2bucuk ayligiz. 6 kilo civari bebisim. 61 cm de boy

Biz de 6 kg ustuyuz elimde son 2 numara paket kaldi ondan sonra geceyim diyorum.

2.Ay aşısı sonrası ateş yok ama emmiyor ağlıyor ağlıyor sakinlestiriyorum zorla ve uyuyor.. ağlıyor ağlıyor uyanıyor emmiyor zor sakinleştirme ve yorulup uyuma.. kısır döngü. Ne yapmam lazım resmen ac kaldı sabahtan beri

Bacaklarındaki aşı yerlerine kıyafetinin üzerinden 5dk soğuk uygulama yap, biraz ağrısı diner. Peşine emzir uyur inşallah.

Benim bebeğim de öyleydi bugün aşı olduk. Canı yanıyordu ememeyince de ben bi çay kaşığı calpol verdim. Üstüne de 3 çay kaşığı su verdim. Bebeğime ilk defa su verdim. Normalde vermiyorum. Şuan bebeğim gayet iyi. Huzuru da yerinde emmesi de iyi

Esimi kv çok sallarmis eve de salıncak kurmuşlar . Asla susmazmiz. Eşim çok zeki akıllı ve oldukça başarılı.
Bezde 3 numaraya gecen var mi arkadaslar?
Ben 3 numara aldım ama elimde iki numaralar bitmedi . Bezleri gerdire gerdire gündüz kullanıyorum. 3 numaraları da gece kullanıyorum. Çünkü gece sadece idrar yaptığı zaman değiştirmiyorum. Bebeğim de huzurlu uyuyo.

Benim kizim da huysuzdu aynen asi sonrasi...yarina gecer merak etme

Canım benim bebekten dolayı yeni girebiliyorum.
İnşallah çıkmışsınızdır hastaneden bebeğin sağlığına kavuşmuştur ❤
İyi dileklerin için sağol canım. Bugün çıktık ama evde tedavi devam altı tane iğne antibiyotik şurup ve hava tedavisi evde devam tam atlatmadi ama daha iyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…