Banada eltim 7 gunlukken kesip agirligi kadar altin verecektin diyor da kestirmeye kiyamiyorum yeni yeni dokulmeye basladi baya baya yastik nevresim battaniye sac oluyor bizimde okadar cok saci vardi ki aralarinda konak varmis farkedememisim dokuldukce farkina variyorum. Hala yenilerini de farkedemiyorm cunku eskileri hala cok ve siyah.
Güzel bilgiler
Benimki iyi uyuyorhatta çok uyuyor onu doktora soracağım
Canım ben sigaranın ne kadar yararlı olduğunu okuduğum bi makaleden sonra bu tip makalelere inanmıyorum çocuğun ve benim ihtiyacıma göre sekillendirecegim uyku düzenini yanımda yatmak isterse uyuturum benden ayri yatabikiyorsa yatiririm moduna gextim
Ben paketler bitince geçeceğim
Kaç kg bebegin ?
Ben ne ara 3e geçeceğimizi anlamadım. Bez sipariş etmiştim 2 numara 88 tane daha var. 6200 gr olmuş bebeğim, umarım o bezler boşa gitmez.
bende deuma sordum diyetle sut azalmaz dedi. Spora da ok dedi. Su grip donemi gecsin baslicambende.Diyet yapiyorum 9 gündür. Gobegim gitmeye basladi bile. Normal dogum yapmisti. 1 ay dolunca kontrole gidicem diyetisyene. Bakalim egzersiz de verecek mi
Sütüm de azalmadi bu arada
Basla valla azaldigi yok sütün. Zaten diye de denmez pek saglikli beslenme bu. Kizartma hamur isi paketli gida ekmek seker cikti mi hayatından tamamdir. Bir de yemeklerin pisirme sekillerine dikkat ettin mi gitsin kilolarbende deuma sordum diyetle sut azalmaz dedi. Spora da ok dedi. Su grip donemi gecsin baslicambende.
Ben de yaptirmayi düşünüyorum 2bucuk aylik benimki. Dönmeye baslamadan once yaptirmak lazimKizlar sünnet işini ne yaptınız? 10 ocakta 3 aylik oluyor bizimki. Yilbasindan sonra yaptirmayi düşünüyorum. Sünnet olduklarinda çişlerini yaparken ağlıyorlarmış galiba. Huysuzluklari kaç gün sürer acaba
Bebekler 24 aydan önce özgür olamaz ilk iki yılda anne ile ne kadar yakın temas kurarsa ne kadar birlikte olursa ki geceler de dahil, o kadar güvenli bağlanır ve o kadar kolay özerkliğini ilan eder. Özgürlük gelir. Gece anneden ayrı uyuyan bebek güvensiz oluyor. Odası erken ayrılan bebeklerde anneye daha bağımlı olma hali, huysuzluk, yaş dobemlerinin daha ağır geçmesi... Bebeği terk etmiyorsunuz ama göreceksiniz bebek sizden bir metre uzaktayken dahi mutsuz oluyor. Bebek ya hu ne fark eder deniyor ama bebekler bunu hissediyor ve inanın acısını çıkarıyor. İlk bebegini erkenden odasını ayıran arkadaşlarım ikinciyi en az iki yıl kendi odalarinda yatırdı.Ayıran arkadaşlarınız neden pişman oldu? Bence 1 yaş geç bir süre. Ayırmak gerçekten hem ona hem bana zor, hem de emerken daha zor biliyorum ama odasında olması, kendini daha özgür hissetmesi bana daha doğru geliyor. Odasını ayırdım diye çocuğu terketmiyorum.
Bu konuda en büyük gerekçe bu oluyormuş zaten. Hayır etkilemedi. Çocuğun yanında da böyle bir şey yaşanmadı zaten. Ama onun annesi sizsiniz. O bebeğin sizin kokunuza ihtiyacı var.Esinizle cinsel hayatinizi etkilemedi mi? Ben sahsen sirf bu seneple 3. Ay sonunda ayiracagim ama yaninda annem olacak.
@Fatmapo bizim bebegin desaclari dokuluyor yenisi cikiyor. Erkek kestirmeyi hic dusunmuyorum.
Ben :)) Prima 2 sleepy 3 no.Bezde 3 numaraya gecen var mi arkadaslar?
İşe yarıyor. Arkadaşım düzleşme olan kızında kullandım mesele kafanın tam düz alanda baskıya maruz kalmaması.Bebislerinizde baş düzleşmesi olan var mi? Baş düzleşmesini önleyen yastiklar varmis piyasada? Ne kadar dogru sizce? Kullanmali miyim? Bizimkinde hafiften arka kisim düzleşti gibi
Aslına bakarsanız boy kilo oranına göre gidiyor. Mesela ben bebeğim pişik olunca mecburen 3'e geçtim daha ferah olsun diye.Ben ne ara 3e geçeceğimizi anlamadım. Bez sipariş etmiştim 2 numara 88 tane daha var. 6200 gr olmuş bebeğim, umarım o bezler boşa gitmez.
Bizim çiçekte ölmüş eşim peteğim yanina koymuş kaktusummahvolmuş ben koçum basın ayrı yerde umrumda degilCok daraldim ya
Eve tikildim ayri her isi koştur koştur yapiyorum
Kendim icin hiçbir sey yapamiyorum
Kuaföre bile gidemiyorum
Ehliyet kursuna yazilacaktim o da kaldi
Kpssye calisacaktim hayal bile degil artik
Gezmek tozmak istiyorum aklımda gaziantepe ve istanbula gitmek vardi. Cocukla nasil gezilir mümkün d3gil
Tek gezmem akraba ziyaretleri
Arkadaslrim uzakta
Oglum öksürüyor
Dün gece 3.30dan sonra yarim saatte bir 15 dkda bir uyandi
Uykusuzluktan ölüyorum
Salonumda duran saksıdaki çiçek benden daha canli
Eğer iptal etme imkanın varsa iptal et bence.benim bebeğim 5kilo boyu 60 cm ve ben iki numara bez çok aldığım için şimdi sürekli bezi elimde gerdire gerdire esnetiyorum sonra takıyorum yine de iz yapıyo. Yani benim bebeğim öyle çok kilolu değil buna rağmen 2 numara Molfix bize küçük. 3 numara aldım o da biraz büyük ama size tam olur bence 6 kilo olduğu için ve muhtemelen bacak bogumlari vardır benim bebeğim uzun ve zayıf öyle bogumlari da yokBen ne ara 3e geçeceğimizi anlamadım. Bez sipariş etmiştim 2 numara 88 tane daha var. 6200 gr olmuş bebeğim, umarım o bezler boşa gitmez.
Ben 4.ayda uyku egitimine baslamayi dusunuyordum. Ne gibi zararlari olmaktaymis? Zaten benim de cekincelerim vardi. Ama asla aglatmadan degil, yanima yatirip uyuyana kadar bekleyip uykuya daldiginda yatagina koymayi planliyordum. Benimki ayakta sallayarak uyuyor. Sallamadan çözmeye çalışıyorumArkadaşlar uyku eğitiminin zararlarına da bakın olur mu?
Maalesef mükemmel bir şey değil o.
Uyumayı öğrenme değil aslında. Öğrenilmiş çaresizlik...
Uyku rutini candır. Ama uyku eğitimi ise gerçekten her yönüyle araştırıp öyle karar verin.
Ben ne ara 3e geçeceğimizi anlamadım. Bez sipariş etmiştim 2 numara 88 tane daha var. 6200 gr olmuş bebeğim, umarım o bezler boşa gitmez.
Eğitimde en başta yatağa biraz uyku sersemi hale getirip öyle koyun diyorlar, sonra uykuya dalana kadar onu sevin okşayın, ağlarsa alın sakinleştirin sonra yine yatağına koyun diyorlar. Başta çok uzun sürse de 3-4 gün sonra bu süre kısalacakmış. Bir bebeğe bir alışkanlık edindirmek ya da bıraktırmak 2 hafta sürüyormuş. Ama bu 2 haftada anne olarak yoruldum bu sefer böyle oluversin dersen en başa dönüyormuşsun. O yüzden kendin iyice hazır olunca bebeğe kötü bir mesaj vermeden yapmak lazım.Ben 4.ayda uyku egitimine baslamayi dusunuyordum. Ne gibi zararlari olmaktaymis? Zaten benim de cekincelerim vardi. Ama asla aglatmadan degil, yanima yatirip uyuyana kadar bekleyip uykuya daldiginda yatagina koymayi planliyordum. Benimki ayakta sallayarak uyuyor. Sallamadan çözmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?