2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ben de epey araştırdım okudum, odasını hemen ayırmasam da beşiğinde kendi uyuması gerektiğini öğrenmeli. Bebeğin psikolojisi tamam da annenin babanın da bir psikolojisi var destekle uyutmak aileyi çok yıpratıyor. Babalar zaten çoğu zaman çocuğu uyutamıyor, anneler daha çok yıpranıyor o zaman.
Eşi polis olan bir arkadaşım var, eşim nasıl olsa nöbette diye kızıyla hep aynı yatakta yatmışlar. Kızı şimdi üniversite çağına geldi, halen aynı yatakta yatıyorlarmış, eşi başka yerde yatıyormuş. Üniversite tercihlerinde başka şehir yazdırmadı kızına, ben dayanamam diye.

Bizim ki de 6300kg ben 4 numara bez kullanıyorum, tam geliyor hatta sıkı bağladıysam eğer bacaklarını sıkıyor.
2 numara imkansız...
Ayy kızlar bezler eve geldi. 2yi bırak ben epey 3 numara da sipariş etmiştim. Neyse ki çok bez kirletiyor, 1 aya kalmaz biter onlar. 2yi atlayıp 3e geçeyim o zaman direkt. 2yi yeni bebeği olan birine hediye ederim sonra ne yapayım.

Ay gercekten hastane değilmiş yaa.. Bugun bi docente götürdüm eymeni.. Içim rahat etti artik yaa.. Keskin cvplar verince rahatladm ama central hospital gonca hanimda aklimda dursun

Ya zaten korkuyorum çocuk erken doğdu.. Hata yapmak istemiyorum.. Doğru düzgün bi doktor bulamadm ya.. Devlette bu hafta gorundugunuz doktor iyiydi allahtan hep ordaymis zaten.. Sanrm sonradan dönuyor şansım erken konusmak istemiyorm.yinede

Dua ederken eymenle diyoruz ki allahm biz 2 ayı saymiyoruz iki ayligiz daha bize bol süt ver diyoruz emiyor yine ama mamayi tamamen kesmek istiyorum.. Bugunku doktor tamamen keserim bile ama prematureler için mama birazda ilac gibi oluyo dedi.. Bi sure devam edelim dedi yavasca birakirz dedi 3x90 devam dedi ama ben bazen daha az bile veriyorm bu ara ama kilo alimi bildigin durdu.. Sanrm dedigi gibi 3 kere vercem.. Gelisimi yavasladi iyice

Yemkn ediyorum ben bu cocugu basindan beri surekli emzirsem hem sut sikintim olmazdi hemde eymen su an yakalardi akranlarini.. Eminim buna yani.. Cunku 3 gun eymeni sutle besledim sadece 300gr almıştı şimdi sanrm yetmiyo ki 3.haftadayiz 100gr aldi.. Yine mamaya dönüş yapcam artik.. En azndan hic sut akmayan gogsumden az da olsa geliyo..

O kadar sinirliyimki kadina.. Saglik bakanlığına mi sikayet etsem diyorum.. Yazismalarimiz da duruyo Cunku

Eymen emmeyince benimde memeler bombostu.. Damla akmadi yahu.. Belkide eymwn ondan emmek istemedi bilmiyorm.. Çok üzüldüm çook.. Simdi emiyor istedgi her zmn veriorm.. Docentte sakin vermemezlik yapma dedi.. Bu ara hep memede.. Yavrum hasret mi gideriyor nedir..

Daha iyiyim.. Gittgm docent rahatlatti beni.. Içim rahat etti en azndan.. Memeyi tutuyor artik zaten.. Ama süt yetmiyor galiba.. Kilosu da durdu.. Yine mamayi 3 kere vercem galiba.. Axel demisti galiba mamadan ccyi azalttikca süt artcak gibi.. Pat diye olmuyo sanrm. Yine şükür hiç sut yoktu.. Az da olsa emsin yeter yone bana.. Hic sut emmezse üzülüyorum.. Zaten daha gelisimi tamamlanmadi.. Hayirlisiyla yasimizi bi duzeltsek

Akranlarini 6 ay- 1 yaş arasi illa yakalayacak minişlerimiz merak etme.Evdeyiz 7 /24 işin ne? Daya devamli memeyi,cogalacak eminim.Instada doç.dr.aydinerdemir var.Ucretsiz emzirme danismanligi veriyor.Izmirde kendisi.Benim ugur icin alasim var.Dun 4 dk kuvvetli emdi.Sonra bi durdu,memede oldugunu farkedip morarana kadar agladi enayi

Aşı benimkine uyku yaptı, çığırtkan bebem mülayim bir bebek oldu. Biz hiç durmayan hallerine alıştığımız için bize bir garip geldi. Hafif ateş oldu, calpolle toparladı hemen. Rota da yaptırmıştık, ondan mıdır nedir gaz sıkıntısı olmadı. Gece tüm kıyafetleri değiştirmeli kakalar falan yaptı, o ara zor uyudu sadece. Sabah da iyi uyudu, çok şaşkınım. Ben hiç durmaz falan diye korkuyordum.

Emre resmen tirttt tirtt zortt zortt cikarmaya basladi gaz hafiften 3.ayın sonunda.Biogaia yi kestim,sabah aksam Nurse Harvey e dondugumden beri boyle ya da küçümenimin bagirsaklari yeni yeni gelisiyo sanirim.❣ Evde şenlil havasi esiyor Emreden tirttt sesi gelince.Ugur popoyu yanlayip gaz cikartiyo

Uyanıkken de huysuz değil çok şükür uykusu gelince biraz huysuzlanıyor yatağına koyduğum gibi uyuyor hamileliğin de çok rahat geçti çok hareketli değildi gece uykusuzluk çekmedim ne hamileligimde ne de doğumdan sonra hatta doğdu bebek ağlamıyor bi kaç dürtüler viiik diye bi ses çıkarttı sonra hemen sustu doktoru sakin bir bebek demişti anneyi yormayacak belli
Sanırım anne karnında nasılsa doğunca da oyle oluyor

Maşallah, belki de huy değiştirir bundan sonra sakin bebiş olur yavrucuğun bizimki de geceden sonra uyanıp yedi kakaladı şimdi devam ediyor küçücük bedenleri demek ki nasıl korkuyo yorgun düşüyor hiç kıyamam. Rotayı bize 28 gün sonra yapalım dediler, uygun olur mu vakit olarak yarın asıl doktorumuza sorucam

Tanımak için yapıyorlarmış, bundan sonra herşey ağza gidecekmiş çok normal demişti doktorumuz. Ben önlük takmaya başladım yoksa sırılsıklam

Ellerini kesfediyor. Gayet guzel gelisim emaresi.

Bizimki de 2bucuk aylik ve ayni sekilde elini yumruk yapip agzina sokuyor

Şanslısın valla :) ama sana şeyi söyleyim, sakin bebekler sessiz sakin durduğu için daha az yeni şey görürlermiş, talepkar bebekler sürekli bir şey istediği için daha fazla yeni şey görüp dinlermiş. O yüzden uyandıkça gezdir annesi, yeni yeni oyunlar türet hep, sohbet et, kitap oku. Uyanıkken zamanı dolu dolu geçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…