2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Oral döneme geçiyorlar canım artık. Onların şu an etrafı öğrenmeleri ağzı sayesinde oluyor, zamanla bulduğu herşeyi ağızlarına götürüp tanımaya çalışacaklar.

Yok bugün açıldı uykusu Evet iki aşı arasında en az 4 hafta olması gerekiyor.

Cnm on günlük Ken oldu bizimki. Bı iki kere çiş yaparken mizildandi o kadar. Hiç korkma hayırlı olsun şimdiden

Ben ilk oğlumu bir yaşında ayırdım çok rahat oldu ama ikinciyi iki yaşına mecbur odamda tutucam abisiyle aynı odaya koymak çok doğru olmaz gibi gelio küçük bebek sonuçta. Ama bı çocuk odası daha olsaydı bir yaş bana göre ideal eş

Bizimki de ayni
Öyle yapmaya çalışıyorum canım ❤❤

mama olayına cok takma cnm doktorun dedıgse ver anne sutude ver gelısımını yavaslatma doktorun dedıgı gıbı yap

Chelzy canım sen ebebek den pompa almistin dimi ? Memnun musun almayı düşünüyorum da

Coook memnunum.Bu kadar hizli,acisiz sagim yapan yoktur heralde.59 lira ya .Hic bisey yani.Lansinoh mahvediyodu gogus uclarimi.Bunda hiic.Lansinoh kabartirdi meme ucunu kocaman kipkirmizi yapardi.Bu hic.OKadar rahat.Biraz kolun yoruluyor o kadar ama acisiz ve hizini dusununce birazdan bitivericek zaten sagim diyorum sagmaya devam ediyorum.

Öyle yapiyorum artik..meme uclarim acıdı vallahi memesiz durmuyor. Yazdm o adama etikette yaptim olmadi.. Tekrar yapcam ama bu sefer sulalemi etiketliycem

Benim de elimde 116 adet açılmamış paket var .bı arkadasim doğum yapacak ona vericem.
Kizlar bu arada emziksizlik çok zormus daha hala unutamadik emzigi eskiden fiynk atardm burda.. Kim naapio mrk ediyorum ama ara ara girip okurum insallah
Ben zar zor tutturdum . Sadece uykuya geçişte veriyorum bi de ben yokken ağlayınca sakinlessin diye veriyoruz.
Dün hep miziklandi .gece de hiç huzurlu uyumadı. Aşıdan bi saat sonra baktım ağrısı var ememiyo bi çay kaşığı calpol verdim saat 13.00 de . O baya iyi geldi 45 dk sonra bebeğim güzel emdi ve her zaman ki gibi bir buçuk saat uyudu uyandı akşam 20.30 da yine ağrıları olduğunu fark ettim uyuyamadı ,ememedi . O zaman da yarım çay kaşığından biraz daha az calpol verdim yarım saatte düzeldi emdi uyudu. Bütün gece huzursuzdu . bugün gayet iyi. Calpol verince her seferinde çay kaşığı ile su da verdim. Neticede anne sütü değil suya ihtiyacı olacağını düşündüm. Şükür atlattık.
Bizde iki ay bir haftalığız . Durum aynı

UykU eğitimi tamamen bağımsız uykuya gecis.
Yani diyor ki bebek yatakta olacak. Aglayabilir. Ağlarsa kucağına al sakinlestir sonra geri koy.
Bazı yöntemlerde de hiç kucağa almak yok.
Sizin dediğiniz sorun olmaz ki.
Yok artık yaş e bu kızı evlendiremez de... Ben en son şuna dönmüştüm oğlumun yatağının yanına oturuyordum parmağımı tutuyordu. Ya da başını oksuyordum uyuyordu.
Ama şimdi bana dokunmaya yanında olmama çok ihtiyacı var. Yatıyorum yanına. Başını okşuyorum bir hikaye anlatıyorum. Sonra o bana popisini dönüp uyuyor uyuduktan sonra kalkıyorum yanından.

Doçent demişsin nerede?
Üniversite hastanesinde özel muayene ile bakar doktorlar 102₺
İnşallah huzurlu olursun. Doçent dediğin doktorun tavsiyelerini okudum çok yerinde.
Çok yakında akranlarini yakalayacak merak etme.

Ellerini keşfediyor. Bebek, ağzı ile kesfedecek her şeyi. Her şeyi ağzına götürecek. İki yaşına kadar her şey ağızda ,

Benimki aşıdan sonra akşama kadar ağladı hiç emmedi çok huzursuzdu. Akşam calpol verdim 1 çay kaşığı 1 saat sonra etki etti de az bisey emdi biraz rahatladı. Sabaha kadar aynı derece huzursuzdu ve uyandı az smdi falan ama gündüz gibi cook ağlamaları olmadı çok şükür

Benimkide aynı sürekli elini emiyor bu ay ellerini keşfediyorlar ondan sanırım

Ben de aldım canım gerçekten dediğin kadar varmış çok acısız çekiyo ve iyi de çekiyo teşekkürler tavsiyen için ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…