Biz ilk oğlanda saç pek olmamasına rağmen kesmistik. İkinci saçlı doğdu. Bunu da kestik geçen hafta.
O fışkıran önsut. Hızlı gelir beyaz su gibi olur. Emzirmelerin arasını açarsan biraz öyle olur. Normalde bebek emdiği için onu görmüyorsundur.
Kesince daha iyi cikar filan diyolarda nasl kestiniz neyle? Kafasinin derisine zarar olur diye Kestirmeye korkuyorm ben.
Aslinda bayada emmisti sert bi ksm vardi elimle tutunca fiskirdi sertlikte gitti anlayamamistm
Kizlar ya bisey sorcam bebegimin surekli ama surekli uykusu var uyanik kaldigi zamanlar 15-20dk keyifli ana kucaginda oyun halısında besiginde dönence izleyerek duruyor sonra bi 15-20 dk kucakta geziyor sonrasi feryat figan agliyo uykum geldi diye. Ve nekadar uykusu olsada karni tok olsada emmeden uyumuyor. Memeyi tutar tutmaz bes dk surmuyo uyuyo ama yerine koyunca uyaniyo kucagmda bugun tam 3 saat uyudu heryerim tutuldu. Uyandi yemek yaptm yiyene kadar ancak dayanabildi yine suan kucagmda uyuyo. Dogdugundan beri gun boyu uyumuyordu genelde uyanikti ve hic uykusuzluktan aglamazdi bukadar uyumasi normal mi? Toplamda 3/4 saat anca uyanik kaliyor tum gun yaklask 10 gündür böyle
Benim de elimde 116 adet açılmamış paket var .bı arkadasim doğum yapacak ona vericem.
Ben zar zor tutturdum . Sadece uykuya geçişte veriyorum bi de ben yokken ağlayınca sakinlessin diye veriyoruz.
Dün hep miziklandi .gece de hiç huzurlu uyumadı. Aşıdan bi saat sonra baktım ağrısı var ememiyo bi çay kaşığı calpol verdim saat 13.00 de . O baya iyi geldi 45 dk sonra bebeğim güzel emdi ve her zaman ki gibi bir buçuk saat uyudu uyandı akşam 20.30 da yine ağrıları olduğunu fark ettim uyuyamadı ,ememedi . O zaman da yarım çay kaşığından biraz daha az calpol verdim yarım saatte düzeldi emdi uyudu. Bütün gece huzursuzdu . bugün gayet iyi. Calpol verince her seferinde çay kaşığı ile su da verdim. Neticede anne sütü değil suya ihtiyacı olacağını düşündüm. Şükür atlattık.
Doçent demişsin nerede?
Üniversite hastanesinde özel muayene ile bakar doktorlar 102₺
İnşallah huzurlu olursun. Doçent dediğin doktorun tavsiyelerini okudum çok yerinde.
Çok yakında akranlarini yakalayacak merak etme.
Medipolde gittim.. Memnun kaldm.. Cok net cevaplar aldm.. Uyanmazsa bile 3 saat sonra zorla meme verceksin dedi.. Meme istiosa ver sakın vermemezlik yapma dedi.. Bi de fakir sevindir dedi.. Bu agirlikta dogan bebeklerde daha cesitli hastaliklar oluyo dedi.. Bide cok tatli sizinki dedi 2 kilo alcagm var bi sure sonra istiycem sizden dedi kabizligini sordum.. Dedim bana fitil erimez dedi avicennadaki doktor.. Bende korktum fitil icinde kalinca zorladm kakaya ondan sonra korktu ikinmiyo dedim.. Doktora ayri bi kızdı.. Bana da bu robot degilki istedgnz zaman yapsin dedi.. 3 gun mutlaka bekle 4.gun fitil ver dedi.. Mutlaka eninde sonunda yapcak aslnda dedi.. Dedim kaka rengi anne sutune dönüyor git gide.. Sunneti sordum.. Goztepede 1 yildan once yapmiyoruz dediler dedim.. Peygamber sunnetli zaten dedim.. Bakti zaten onun sünneti farkli olcak dedi.. Bi de pipide egrilik var biraz duzeltirler onu da dedi.. Acele etmeyin 1 yasindan sonra 2 yasina kadar yaptirirsnz dedi..
Goztepedeki cocuk doktoru da cok iyi ilgilendi.. Bingildagini sordum.. Arada kalp atışı gibi atio dedim hemen bakti.. Ateş olmadikca sorun degil dedi.. Buyuklugune baktı.. Kafasini ceviremiyo dedim.. Kafa seklinden dedi.. Noroloji cocuk cerrahi hemen yönlendirdi.. Kan verdik degerlere bakalim dedi.. Haftaya gitcez onada insallah..
Kizlar ya bisey sorcam bebegimin surekli ama surekli uykusu var uyanik kaldigi zamanlar 15-20dk keyifli ana kucaginda oyun halısında besiginde dönence izleyerek duruyor sonra bi 15-20 dk kucakta geziyor sonrasi feryat figan agliyo uykum geldi diye. Ve nekadar uykusu olsada karni tok olsada emmeden uyumuyor. Memeyi tutar tutmaz bes dk surmuyo uyuyo ama yerine koyunca uyaniyo kucagmda bugun tam 3 saat uyudu heryerim tutuldu. Uyandi yemek yaptm yiyene kadar ancak dayanabildi yine suan kucagmda uyuyo. Dogdugundan beri gun boyu uyumuyordu genelde uyanikti ve hic uykusuzluktan aglamazdi bukadar uyumasi normal mi? Toplamda 3/4 saat anca uyanik kaliyor tum gun yaklask 10 gündür böyle
Yaaa eymende ayni sikayet etmiyorum ama ters bisey var diye korkuyorm.. Bi de atesi 37.5 olmuş.. Bi iki oksuruyo sanki.. Genzivde doly gibi.. Dun bi kustu sanki sumuklu bi kusmuktu.. Usuttu mu acaba ya
Bugun mamadan sonra hep kustu.. Hipp combiotic aldk.. Degisince olur dedim içimden.. Bi hafta oldu hep kusuyo.. Az da degil hepsini kusuyo.. Usutuncede kusar ya korkuyorm
Kizlar oglumun yanaklari kupkuru oldu. Resmen derisi kuruluktan gerildi gibi. 2 3 gundur var bu durum. Nemlendirici sürdüm gecer diye ama gecmedi. Ne yapmak lazim ??
Biraz beslenmeye yuklen bakalim.Patates,et,kiyma bende ise yariyor.Bir de kabak tatlisi da etkili oldu.Trabzon hurmasi meyvesi ya da kurusunu denesene bir.Ama 1 hafta saglam ye.Bir de pompa da ise yarar insallah
Biraz beslenmeye yuklen bakalim.Patates,et,kiyma bende ise yariyor.Bir de kabak tatlisi da etkili oldu.Trabzon hurmasi meyvesi ya da kurusunu denesene bir.Ama 1 hafta saglam ye.Bir de pompa da ise yarar insallah
Bos kaldikca hurma ceviz yiyorum.. Promalt iciorm.. Serbet yada komposto iciorm.. Yemegi de atlamamaya calisiorm.. Sirf promaltla bike arts oldu hissediyorm.. Ve su an eymen bi saattir memede.. O kadar hosuma gidio ki mememi cekince aglamasi eskiden emzige yapardi.. Artik anne memesine kaldi garibim
Doçent demişsin nerede?
Üniversite hastanesinde özel muayene ile bakar doktorlar 102₺
İnşallah huzurlu olursun. Doçent dediğin doktorun tavsiyelerini okudum çok yerinde.
Çok yakında akranlarini yakalayacak merak etme.