2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ya cinarinda genzi hep tikali hergun sabah aksam cekmeye calisiyorm bazen cekmiyorum ama cok kotuyse enemiyorsa cekiyorm. Geceleri genelde artyo dedigin gbi bazen sumuksu kusuyor. Ama atesi filan yok oksuruk hapşırma filanda yok. Ama surekli uyku hali var ve uyutmazsam cok huzursuzlaniyo memeyi biberonu herseyi reddediyo feryat figan agliyo niye surekli uykusu var anlamiyorm

Kizlar oglumun yanaklari kupkuru oldu. Resmen derisi kuruluktan gerildi gibi. 2 3 gundur var bu durum. Nemlendirici sürdüm gecer diye ama gecmedi. Ne yapmak lazim ??
merhaba , benim kızımında gecen ay pul pul döküldü yüzü. Olabiliyor canım merak etme en hassas nemlendiriler bile bebek cildine iyi gelmiyebiliyor. Ben çözüm olarak anne sütünü sürdüm yüzüne bir kaç güne geçti tavsiye ederim emziriyorsan

Benim de yanaklarım kuru bu sıralar kendime sürsem bana da iyi gelir mi acep

Salya akitiyor mu? Eymene bi doktor baslamis yavastan diş demişti.. Bayagidir salya akitiyordu zaten

Kızlar bebislere dönence aldınız mı aldıysanız nasıl ne marka? gündüz bizim oğlanı oyalayacak birşeyler bulmam lazım. Uyumuyor hiç bi iş güç yapamıyorum en azından oyalasın biraz.
Benim park yatakla birleşik aldık, çok güzel oyalıyor, müziği, titreşimi, ışığı var. Yarım saat falan baktığı oluyor. Kraft marka beşiğimiz, kraftta ayrı satılıyormu bilmiyorum.
Bimdeki indirimden 35-40 liraya park halısı almıştım, o da benzer işi görüyor.

Kızlar bebislere dönence aldınız mı aldıysanız nasıl ne marka? gündüz bizim oğlanı oyalayacak birşeyler bulmam lazım. Uyumuyor hiç bi iş güç yapamıyorum en azından oyalasın biraz.

Fisher price yağmur ormani donence aldk.. E bebekten.. 110tlydi.. Cizirdiyor döndükce oyuncaklar ama ehh fena degil yani

gercekten bu salya durumu diş mi dalalet ? Bizde 1 haftadır böyleyiz diş için erken değil mş ? 2,5 aylık oldu bnm bebiş

Eymende hemen hemem 3e yaklasrken akitiyordu.. Bnde doktora aynisini dedim.. Pat diye cikmiyo o disler sureci var çıkması icin.. Onlara delalet bunlar demişti.

oyun halısı alabilirsin bizde çok işe yaradı :)
Fisher price yağmur ormani donence aldk.. E bebekten.. 110tlydi.. Cizirdiyor döndükce oyuncaklar ama ehh fena degil yani
Teşekkür ederim bakayım da biraz alalım bisi

Salya akitiyor mu? Eymene bi doktor baslamis yavastan diş demişti.. Bayagidir salya akitiyordu zaten
Akiyor canm yaklasik 2 haftadir sellik takmadan gezdiremiyorum surekli elinide emiyo salyasida akiyo onu islaniyo. Damadigina dokundum bugun ust taraflarda ckntlar var dis yerlerinde ama dis degildir heralde yarin kontrolumuz var sorcam bakalm. Cocuk 2 ay hic uyumadi simdi de surekli uyku halinde mizmiz onceden daha neseliydi benim aksime cok guler yuzlu bi bebegim var diye seviniyordum. Ben biraz suratsz bilinirimm cevremde cunku huysuzumdur filan

Eymen demin bir kaka yapti fatma.. Ondan kusuyormus yavrum.. Ilk defa makati uyarmadan kaka yapti.. Bugun verdgm her mamaya bi cay kasigi zeytinyagi koydum.. Belki o etkili olmuştur.. Rahatladim artik.. Çünkü kicinda yırtık gibi bisey olmus demisti bi doktor.. Fito krem suruyodum.. Cok korkuyodu ikinmaya demin rahat rahat yapti kakasini valla.. Kiyafetleri batti ama sanki ben kaka yaptim oyle rahatladm benim oglan kaka yapmiyo yapmiyo yapinca da tam yapiyo

Hahaha çok güldüm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…