Tuycukten saça dönüyor zamanla. Kesmek süreci hızlandırıyor. İlk oğlanda kestik, kuaför çok iyi yapmışsınız saçı çok güzel dediKesince daha iyi cikar filan diyolarda nasl kestiniz neyle? Kafasinin derisine zarar olur diye Kestirmeye korkuyorm ben.
Aslinda bayada emmisti sert bi ksm vardi elimle tutunca fiskirdi sertlikte gitti anlayamamistm
Ya çınarla eymen gerçekten aynı donemde ayni seyleri yaşıyorlar. Cinarin kakasi duzene girmisti 7gun 5gun 2gun en son artk hergun yapar olmustu seviniyordum. Simdi yine yapmaz oldu 3 gun yapmadi fitil verdim sonra 2 gun yapmadi simdi yine ikinci gun oldu yapmayali. Doktor ali fuat serpen var instada kati yapmiyorsa 15 gune kadar uyarmayin fitik vermeyin diyor. Cinar da kaka yapinca ustu basi hep mahvoluyo ama iste biriktirip yapiyo azck huzursuzlansa acaba kaka yapmadı diye mi huzursuz diyorm o yapinca ben rahatliyorum. Ve sana ilginc bisey soyleyim cinar biberonu reddetmeye basladi hatta mamayi icmek istemiyo. Tadini mi begenmiyo karni mi doyuyo anlamadm. Diliyle biberonu itiyo tukuruyo diliyle oynuyu agzinds cigniyo filan. Normalde gunde 4-5 kez 120cc iciyodu bugun 3.yu zorla oyun yapa yapa ara ara icirdim icmek istemedi. Kendi kendine mamayi birakcak sanirim ve surekli emmek istiyo meme istiyo sutumde artyo heralde :) yarin kilosunu ogrencem bakalm bu ay nasl kilo aldi merak ediyorumEymen demin bir kaka yapti fatma.. Ondan kusuyormus yavrum.. Ilk defa makati uyarmadan kaka yapti.. Bugun verdgm her mamaya bi cay kasigi zeytinyagi koydum.. Belki o etkili olmuştur.. Rahatladim artik.. Çünkü kicinda yırtık gibi bisey olmus demisti bi doktor.. Fito krem suruyodum.. Cok korkuyodu ikinmayademin rahat rahat yapti kakasini valla.. Kiyafetleri batti ama sanki ben kaka yaptim oyle rahatladm benim oglan kaka yapmiyo yapmiyo yapinca da tam yapiyo
Cok şükür yolundaB Biravucmutluluk sen nerelerdesin? Uzun zamandır yoksun burda? Umarım herşey yolundadır.
Saci cok fazla ve uzundu resmen jole surup sekil verilcek gibiydi :) aralarinda konak olmus farketmedim hem siyah hem cok saci oldugundan. Simdi sac dokulmeye basladikca kafasindaki konaklari gordum yag ile masaj yaptm resmen elim komple sac oldu cok dökülüyor saclari ama yenilerinin ckp ckmadgni anlayamiyorm suan hala saci cok oldugu icin. Bizde de var o dedigin makineden ama tecrubesiz oldugumuzdan herseye cekiniyorm ben ilk cocuk benm cunku ve sanrm biraz evhamliyim tum ihtimalleri dusune dusune yoruldum cok hzli ve cok fazla seyi biranda dusunmek annelikmis sanirim. Kesmek ve kesmemek arasında kaldm ama naparm bilmiyorum. Ve bide esimde bende asiri kivirciginiz benim saclarimi gorenler masali filan sanirdi o derece guzel bukleli saclarm vardi esimde benden fene kivircik ama çınarın saclari upuzun ve duz acaba degisir mi dokuldukten sonra merakla bekliyorumTuycukten saça dönüyor zamanla. Kesmek süreci hızlandırıyor. İlk oğlanda kestik, kuaför çok iyi yapmışsınız saçı çok güzel dedi
şu erkekler için pilli tras makinalari var ya onlardan var. Erkek bakım ,seti diye geciyir. Onunla kestik. İlk oğlanda krslerken kolumlda deneyip öğrenmiştik nasıl acıyor nasıl acımıyor diye.
geçmiş olsun burnunu açık tutmaya bak canim :) tıkalı kalmasın insalh cevirmemis gecmistirDoktora gittik bugün. Geniz akıntısı var dedi, acayip öksürüyor zaten. İlaç verdi iki ayrı şurup. Umarım bronşite çevirmez dedi. Hava verdiler hastanede hemen. Cuma günü kontrole götürücez. Dua edin arkadaşlar bize bronşite çevirmesin. Abisinden bulaşmış. Evde kim hasta dedi doktor hemen. Hastane öksüren insan kaynıyor. Bayağı salgın var anlaşılan. Bir süre dışarı çıkmamak gerek
6 ayi gecsin verirsin tekrar cok takma bence :) bnde aliyorum almaya devam etmek su yana gobek çıkıyor dogumdan hemen sonra bile boyle gobegim yoktu. esim bile dile getirdi kıyafetlerin dar göbeğin var çirkin duruyor diyeMoralim çok bozuk hamilelikte 16 kilo aldım, 74 75 Kg ile doğuma gittim..
doğumdan sonra 5 kg gitmişti galiba onu da geri aldım. 70 kg çıktım emzirme döneminde şu 2 ayda kilo aldım((((
Benimde elinde 15 tane 2 numara var sonra 3 numaraya gecicez ama fazla aldim galiba , 2 aylık 4 paket molfix aldık.elimde patlamaz umarımEvet beeen. Hatta 1 haftaya 4 numaraya gecebiliriz. 2bucuk ayligiz. 6 kilo civari bebisim. 61 cm de boy
Tam 40 günlüktü yaptırdığımızda iyi ki dedigimiz olay oldu 1 haftada iyileşti.ilk cisinde bizimki huysuzlanmadi yada mizirdadi ama genelde uyku bastirip gaz gelincede mizirdadigi icin öyle birşey sanmista olabiliriz.o gece fitil ve anestol krem ile pekte rahat uyudu.Ben de yaptirmayi düşünüyorum 2bucuk aylik benimki. Dönmeye baslamadan once yaptirmak lazim
Yaptiran arkadaslae bilgi verirler benim de isime yarar
82 kilo ile doguma girdim şuan 80 kiloyum halen de çamis gibi yiyorum.isin kötüsü zayirliyacagim diye yeni birseyler almiyordum gecen gittim kot aldim bedene gore alınca da hiç şişman durmadım sanki normal halimmis gibi ama ben kendimi çok ağır hissediyorum.hareketlerim cok kisitlandi cabuk yoruluyorum.kilo çok kötü birşey üzerine daha fazla koymasam bariMoralim çok bozuk hamilelikte 16 kilo aldım, 74 75 Kg ile doğuma gittim..
doğumdan sonra 5 kg gitmişti galiba onu da geri aldım. 70 kg çıktım emzirme döneminde şu 2 ayda kilo aldım((((
Ya çınarla eymen gerçekten aynı donemde ayni seyleri yaşıyorlar. Cinarin kakasi duzene girmisti 7gun 5gun 2gun en son artk hergun yapar olmustu seviniyordum. Simdi yine yapmaz oldu 3 gun yapmadi fitil verdim sonra 2 gun yapmadi simdi yine ikinci gun oldu yapmayali. Doktor ali fuat serpen var instada kati yapmiyorsa 15 gune kadar uyarmayin fitik vermeyin diyor. Cinar da kaka yapinca ustu basi hep mahvoluyo ama iste biriktirip yapiyo azck huzursuzlansa acaba kaka yapmadı diye mi huzursuz diyorm o yapinca ben rahatliyorum. Ve sana ilginc bisey soyleyim cinar biberonu reddetmeye basladi hatta mamayi icmek istemiyo. Tadini mi begenmiyo karni mi doyuyo anlamadm. Diliyle biberonu itiyo tukuruyo diliyle oynuyu agzinds cigniyo filan. Normalde gunde 4-5 kez 120cc iciyodu bugun 3.yu zorla oyun yapa yapa ara ara icirdim icmek istemedi. Kendi kendine mamayi birakcak sanirim ve surekli emmek istiyo meme istiyo sutumde artyo heralde :) yarin kilosunu ogrencem bakalm bu ay nasl kilo aldi merak ediyorum
82 kilo ile doguma girdim şuan 80 kiloyum halen de çamis gibi yiyorum.isin kötüsü zayirliyacagim diye yeni birseyler almiyordum gecen gittim kot aldim bedene gore alınca da hiç şişman durmadım sanki normal halimmis gibi ama ben kendimi çok ağır hissediyorum.hareketlerim cok kisitlandi cabuk yoruluyorum.kilo çok kötü birşey üzerine daha fazla koymasam bari
3 gün önce büyük hastalandı mide bulantısı istirfa sonrada ishale bozdu. Gece sürekli ona bak üstünü ört kontrol et derken bir de emzirmeyi kalkıyorum 2 saatte bir üşütmüşüm bütün kemiklerim kırılıyor.doktora gittim ama şu an yapabilecek tek şey parol içmek. İhlamur iç terlmeye çalış bol bol dinlen uyu dedi ama yanimda bebeğe bakacak birini vermedinasil yapacaksam.dun sagolsun annem geldi gece bebege bakti dinlendim de halen atamadım bi ter basıyor oglan uyanıyor hop kalk emzir yine üzerimde soğuyor ter.dikkat edin hastahaneler dolu herkes hasta grip bulanti İshal fena geldi hastalıklar.
Ya çınarla eymen gerçekten aynı donemde ayni seyleri yaşıyorlar. Cinarin kakasi duzene girmisti 7gun 5gun 2gun en son artk hergun yapar olmustu seviniyordum. Simdi yine yapmaz oldu 3 gun yapmadi fitil verdim sonra 2 gun yapmadi simdi yine ikinci gun oldu yapmayali. Doktor ali fuat serpen var instada kati yapmiyorsa 15 gune kadar uyarmayin fitik vermeyin diyor. Cinar da kaka yapinca ustu basi hep mahvoluyo ama iste biriktirip yapiyo azck huzursuzlansa acaba kaka yapmadı diye mi huzursuz diyorm o yapinca ben rahatliyorum. Ve sana ilginc bisey soyleyim cinar biberonu reddetmeye basladi hatta mamayi icmek istemiyo. Tadini mi begenmiyo karni mi doyuyo anlamadm. Diliyle biberonu itiyo tukuruyo diliyle oynuyu agzinds cigniyo filan. Normalde gunde 4-5 kez 120cc iciyodu bugun 3.yu zorla oyun yapa yapa ara ara icirdim icmek istemedi. Kendi kendine mamayi birakcak sanirim ve surekli emmek istiyo meme istiyo sutumde artyo heralde :) yarin kilosunu ogrencem bakalm bu ay nasl kilo aldi merak ediyorum
6 ayi gecsin verirsin tekrar cok takma bence :) bnde aliyorum almaya devam etmek su yana gobek çıkıyor dogumdan hemen sonra bile boyle gobegim yoktu. esim bile dile getirdi kıyafetlerin dar göbeğin var çirkin duruyor diye
İk oğlumda aynısını yasadm bebek artk senin sutunle doymaya baslamis .Ya çınarla eymen gerçekten aynı donemde ayni seyleri yaşıyorlar. Cinarin kakasi duzene girmisti 7gun 5gun 2gun en son artk hergun yapar olmustu seviniyordum. Simdi yine yapmaz oldu 3 gun yapmadi fitil verdim sonra 2 gun yapmadi simdi yine ikinci gun oldu yapmayali. Doktor ali fuat serpen var instada kati yapmiyorsa 15 gune kadar uyarmayin fitik vermeyin diyor. Cinar da kaka yapinca ustu basi hep mahvoluyo ama iste biriktirip yapiyo azck huzursuzlansa acaba kaka yapmadı diye mi huzursuz diyorm o yapinca ben rahatliyorum. Ve sana ilginc bisey soyleyim cinar biberonu reddetmeye basladi hatta mamayi icmek istemiyo. Tadini mi begenmiyo karni mi doyuyo anlamadm. Diliyle biberonu itiyo tukuruyo diliyle oynuyu agzinds cigniyo filan. Normalde gunde 4-5 kez 120cc iciyodu bugun 3.yu zorla oyun yapa yapa ara ara icirdim icmek istemedi. Kendi kendine mamayi birakcak sanirim ve surekli emmek istiyo meme istiyo sutumde artyo heralde :) yarin kilosunu ogrencem bakalm bu ay nasl kilo aldi merak ediyorum
Büyük ihtimalle kıvırcık olur, kıvırcık saç baskin gendir. Ama asıl ergenlikte tam anlamıyla seklini bulur.Saci cok fazla ve uzundu resmen jole surup sekil verilcek gibiydi :) aralarinda konak olmus farketmedim hem siyah hem cok saci oldugundan. Simdi sac dokulmeye basladikca kafasindaki konaklari gordum yag ile masaj yaptm resmen elim komple sac oldu cok dökülüyor saclari ama yenilerinin ckp ckmadgni anlayamiyorm suan hala saci cok oldugu icin. Bizde de var o dedigin makineden ama tecrubesiz oldugumuzdan herseye cekiniyorm ben ilk cocuk benm cunku ve sanrm biraz evhamliyim tum ihtimalleri dusune dusune yoruldum cok hzli ve cok fazla seyi biranda dusunmek annelikmis sanirim. Kesmek ve kesmemek arasında kaldm ama naparm bilmiyorum. Ve bide esimde bende asiri kivirciginiz benim saclarimi gorenler masali filan sanirdi o derece guzel bukleli saclarm vardi esimde benden fene kivircik ama çınarın saclari upuzun ve duz acaba degisir mi dokuldukten sonra merakla bekliyorum
2. ay bitiminden sonra tükürük bezi çalışmaya başlıyor. İstemsizce ve çok. Eller de ağza gidince iyice abartıyor bu tükürük bezi denen sistem olayı.gercekten bu salya durumu diş mi dalalet ? Bizde 1 haftadır böyleyiz diş için erken değil mş ? 2,5 aylık oldu bnm bebiş
Allah tez zamanda şifa versin. Kolay mı ya biz dayanamıyoruz bazen. Sütün ona şifa olaun huzur olsun.Daha iyi Sabah akşam iğneye gidioz. Hava tedavisi evde devam. Ama çok nazlı hep emmek istio galiba iğne yeri agrio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?