2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kesince daha iyi cikar filan diyolarda nasl kestiniz neyle? Kafasinin derisine zarar olur diye Kestirmeye korkuyorm ben.
Aslinda bayada emmisti sert bi ksm vardi elimle tutunca fiskirdi sertlikte gitti anlayamamistm
Tuycukten saça dönüyor zamanla. Kesmek süreci hızlandırıyor. İlk oğlanda kestik, kuaför çok iyi yapmışsınız saçı çok güzel dedi
şu erkekler için pilli tras makinalari var ya onlardan var. Erkek bakım ,seti diye geciyir. Onunla kestik. İlk oğlanda krslerken kolumlda deneyip öğrenmiştik nasıl acıyor nasıl acımıyor diye.

Ya çınarla eymen gerçekten aynı donemde ayni seyleri yaşıyorlar. Cinarin kakasi duzene girmisti 7gun 5gun 2gun en son artk hergun yapar olmustu seviniyordum. Simdi yine yapmaz oldu 3 gun yapmadi fitil verdim sonra 2 gun yapmadi simdi yine ikinci gun oldu yapmayali. Doktor ali fuat serpen var instada kati yapmiyorsa 15 gune kadar uyarmayin fitik vermeyin diyor. Cinar da kaka yapinca ustu basi hep mahvoluyo ama iste biriktirip yapiyo azck huzursuzlansa acaba kaka yapmadı diye mi huzursuz diyorm o yapinca ben rahatliyorum. Ve sana ilginc bisey soyleyim cinar biberonu reddetmeye basladi hatta mamayi icmek istemiyo. Tadini mi begenmiyo karni mi doyuyo anlamadm. Diliyle biberonu itiyo tukuruyo diliyle oynuyu agzinds cigniyo filan. Normalde gunde 4-5 kez 120cc iciyodu bugun 3.yu zorla oyun yapa yapa ara ara icirdim icmek istemedi. Kendi kendine mamayi birakcak sanirim ve surekli emmek istiyo meme istiyo sutumde artyo heralde :) yarin kilosunu ogrencem bakalm bu ay nasl kilo aldi merak ediyorum

B Biravucmutluluk sen nerelerdesin? Uzun zamandır yoksun burda? Umarım herşey yolundadır.
Cok şükür yolunda Tlfona fazla vakit ayıramıyorum çocuklar, ev, misafir, dersler hersey üst üste geliyor bu aralar okumaya çalışıyorum arada burayi da ama uyuyup kalıyorum sonra . sizler nasilsiniz ? ❤

Saci cok fazla ve uzundu resmen jole surup sekil verilcek gibiydi :) aralarinda konak olmus farketmedim hem siyah hem cok saci oldugundan. Simdi sac dokulmeye basladikca kafasindaki konaklari gordum yag ile masaj yaptm resmen elim komple sac oldu cok dökülüyor saclari ama yenilerinin ckp ckmadgni anlayamiyorm suan hala saci cok oldugu icin. Bizde de var o dedigin makineden ama tecrubesiz oldugumuzdan herseye cekiniyorm ben ilk cocuk benm cunku ve sanrm biraz evhamliyim tum ihtimalleri dusune dusune yoruldum cok hzli ve cok fazla seyi biranda dusunmek annelikmis sanirim. Kesmek ve kesmemek arasında kaldm ama naparm bilmiyorum. Ve bide esimde bende asiri kivirciginiz benim saclarimi gorenler masali filan sanirdi o derece guzel bukleli saclarm vardi esimde benden fene kivircik ama çınarın saclari upuzun ve duz acaba degisir mi dokuldukten sonra merakla bekliyorum

geçmiş olsun burnunu açık tutmaya bak canim :) tıkalı kalmasın insalh cevirmemis gecmistir

Moralim çok bozuk hamilelikte 16 kilo aldım, 74 75 Kg ile doğuma gittim..
doğumdan sonra 5 kg gitmişti galiba onu da geri aldım. 70 kg çıktım emzirme döneminde şu 2 ayda kilo aldım ((((
6 ayi gecsin verirsin tekrar cok takma bence :) bnde aliyorum almaya devam etmek su yana gobek çıkıyor dogumdan hemen sonra bile boyle gobegim yoktu. esim bile dile getirdi kıyafetlerin dar göbeğin var çirkin duruyor diye

Evet beeen. Hatta 1 haftaya 4 numaraya gecebiliriz. 2bucuk ayligiz. 6 kilo civari bebisim. 61 cm de boy
Benimde elinde 15 tane 2 numara var sonra 3 numaraya gecicez ama fazla aldim galiba , 2 aylık 4 paket molfix aldık.elimde patlamaz umarım
5900 gr 60 cm de bizimki.
Gecen gittiğim dr en doğru tarti evde kendin tartil sonra bebeği ciplak al kucağına dedi.biz kiyafet cisli bez derken çok doğru olmayabiliyor dedi.mantikli.
Ben de yaptirmayi düşünüyorum 2bucuk aylik benimki. Dönmeye baslamadan once yaptirmak lazim

Yaptiran arkadaslae bilgi verirler benim de isime yarar
Tam 40 günlüktü yaptırdığımızda iyi ki dedigimiz olay oldu 1 haftada iyileşti.ilk cisinde bizimki huysuzlanmadi yada mizirdadi ama genelde uyku bastirip gaz gelincede mizirdadigi icin öyle birşey sanmista olabiliriz.o gece fitil ve anestol krem ile pekte rahat uyudu.

3 gün önce büyük hastalandı mide bulantısı istirfa sonrada ishale bozdu. Gece sürekli ona bak üstünü ört kontrol et derken bir de emzirmeyi kalkıyorum 2 saatte bir üşütmüşüm bütün kemiklerim kırılıyor.doktora gittim ama şu an yapabilecek tek şey parol içmek. İhlamur iç terlmeye çalış bol bol dinlen uyu dedi ama yanimda bebeğe bakacak birini vermedi nasil yapacaksam.dun sagolsun annem geldi gece bebege bakti dinlendim de halen atamadım bi ter basıyor oglan uyanıyor hop kalk emzir yine üzerimde soğuyor ter.dikkat edin hastahaneler dolu herkes hasta grip bulanti İshal fena geldi hastalıklar.

Moralim çok bozuk hamilelikte 16 kilo aldım, 74 75 Kg ile doğuma gittim..
doğumdan sonra 5 kg gitmişti galiba onu da geri aldım. 70 kg çıktım emzirme döneminde şu 2 ayda kilo aldım ((((
82 kilo ile doguma girdim şuan 80 kiloyum halen de çamis gibi yiyorum.isin kötüsü zayirliyacagim diye yeni birseyler almiyordum gecen gittim kot aldim bedene gore alınca da hiç şişman durmadım sanki normal halimmis gibi ama ben kendimi çok ağır hissediyorum.hareketlerim cok kisitlandi cabuk yoruluyorum.kilo çok kötü birşey üzerine daha fazla koymasam bari

Bi ara eymende oyle duzenli kaka yapiyodu mama ve meme duzenli yerken.. Sonra mamayi artirinca kabizlik basladi.. Mama artinca süt icmedi icince sutum azaldi.. Surekli mama yiyince kabizlik çok artti.. Bi sefer 4.gun kaka yapti.. Benim doktorun sebebine fitil atinca korkuyodum hemen yapsin icinde kalmasn diye tedirgin oluyodum.. Ne bileyim erimese de kakayla çıktığını.. Hatta bi kere attim erimis kakayla çıkmadı.. O kakayi oyle zorladm ki yavrum aglaya aglaya helak oldu.. Zannediyorum ki rahatlicak yapinca zorluyorum sürekli.. Keci kakasi gibi yapti sonra ikinmaya korktu yavrum.. Hem fitil hemde siringayla zeytinyagi verince kakayi rahat yapti iki haftaya yakin.. Dun doktor kati yapmiosa uyarma bekle 3 gun diyince bekledim pazar sabahi ugrascaktim fitil filan.. Baktim catir catir kaka yapio.. Oyle rahatladim ki.. Bak eymeninde mama degistirdik evolvia alioduk.. Hipp combiotic aldik.. Aldgmzdan beri kusuyor.. Diyorum midesi aliscak diye ama gecen pazar aldik.. Simdiye alismaz mi bilemiyorum.. Eymende hep memede.. Bugun varya toplamda en fazla 3 saat boşluğum olmuştur.. Onda da tuvalet yemek yedim.. Mutfagi hizlica toplayip yatagi kapattm.. Hep memedeydi.. Bende hissediyorum sütün arttığını.. Ama daha doymasina var gibi gelio.. Emdikten sonra sagdigimda 5cc belki oluyordur.. Bende hemen iciriyorum onu.. Eger emdikten sonra 30cc cikarsa bu cocuk doyuyordur diyip mamayi birakmayi dusunuyorum.. Öbür aya belli olur..

Ayrica diyorum sana eymenle çınar bence kalu belada arkadastilar bu kadar ayni seyredemez gelisimleri yani.. Yada analari mi beceremiyo bilemiyorm

Kesinlikle.. 10 kilo verdim hafifledim ben.. 79um bende ama 89 kiloydum bende.. Ins bende daha almam diyorum ama bu ara süt olcak diye yiyorum hep.. Hayirlisi artik.. Zaten bence benim erken dogumuma en büyük etken kilo oldu.. Her sekilde kilo iyi bisey degil.. Kendimi tombis de begeniyorum ama zayiflayinca insanin daha bi hosuna gidio

Anne iyi olunca evdeki huzur da iyi oluyor cidden.. Moralim düşük olsun esim bagiriyor ben bağırıyorum eymen surekli huzursuz.. Hasta olunca ev leş gibi eymenle zor ilgileniyorum.. Evin direği herseyi anne bence.. Onun mutlulugu evdeki diger herkesin mutlulugunu etkiliyor.. Insallah iyilesirsin.. Hastalik cok zor.. Geçen bademciklerim sisince cok zor atlattm vallahi

Bide ben biberonla vermiyorum artik.. Kaşıkla veriyorum mamayi.. Emzik de cok aşırı caresiz kalinca vermeyi düşünüyorum.. Simdilik idare ediyorum artik emziksiz.. Alisiyor gibi ama bakalim.. Eşim emzige yuzyilin icadiymis diyo dedim bu zamana kadar yaşadıgn konfor yeter de artar bundan sonra bebegimizin huzuru ve konforu dedim

6 ayi gecsin verirsin tekrar cok takma bence :) bnde aliyorum almaya devam etmek su yana gobek çıkıyor dogumdan hemen sonra bile boyle gobegim yoktu. esim bile dile getirdi kıyafetlerin dar göbeğin var çirkin duruyor diye

Mevlude elbise aldim.. Yok bunu giyme sirtindan yaglar cikio diye tuttursu benimki de elbise de güzel bisey.. Giyindim tabi ama altina iki tane korseyle en alttaki korseyide sirtima kadar çektim.. Yaglar fiskirmadi o kadar elbise hareketli oldugu için dikkat de cekmedi fazla

İk oğlumda aynısını yasadm bebek artk senin sutunle doymaya baslamis .

Büyük ihtimalle kıvırcık olur, kıvırcık saç baskin gendir. Ama asıl ergenlikte tam anlamıyla seklini bulur.
O makinaların biraz uzun kesmek için başlıkları oluyor ya o pek aciymiyor. Doğrudan metal uç acıtıyor biraz. Kafaya pek degdirmeden çıkış yönünün tersine aldık.

gercekten bu salya durumu diş mi dalalet ? Bizde 1 haftadır böyleyiz diş için erken değil mş ? 2,5 aylık oldu bnm bebiş
2. ay bitiminden sonra tükürük bezi çalışmaya başlıyor. İstemsizce ve çok. Eller de ağza gidince iyice abartıyor bu tükürük bezi denen sistem olayı.
Sonra yavaş yavaş kendini bulup düzene giriyor. 1 numaranın 2 buçuk aylıkken fotoğrafını çekmiştim şekilli falan, ben değiştirdim üstünü o tükürdü. Fotoğraflar hep onu islak. Ya bu çocuğun dişi çıkıyor demiştik başta sonra bunu öğrendim. Benim oğlan da ilk disini 10 aylık çıkardı. Yani her salya dişe delalet değil.

Ohh kilolarinizi verememissiniz icime su serpildi cunku bende verrnedim aksine bi alip bi veriyorum ayni sizin gibiyim Annem geldiginde kitliktan cikmiscasina yiyorum,annem de agzimdan,burnumdan tikiyo.2 kilo aliyorum sonra kv gelince gidiyo o kilo.3 aydir boyle 5.ayda baslicam diyete artik.

Night owl

Canim,mochiyi sordugunda tam sagim yapicaktim 2 bucuk saat once.Hatirlattin iyiki.Solu sagarken saga takayim dedim.Sola yakin cc topladi valla.Birakmistim iki tanenin derdine dusup,zamandan tasarruf yine takicam.Resmen sagim yapti digerini sagsrken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…