2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Cok şükür yolunda Tlfona fazla vakit ayıramıyorum çocuklar, ev, misafir, dersler hersey üst üste geliyor bu aralar okumaya çalışıyorum arada burayi da ama uyuyup kalıyorum sonra . sizler nasilsiniz ? ❤
Sevindim iyi olmanıza bizler de bildiğin gibi işte:)

Tanımak için yapıyorlarmış, bundan sonra herşey ağza gidecekmiş çok normal demişti doktorumuz. Ben önlük takmaya başladım yoksa sırılsıklam
Bizimki de 2bucuk aylik ve ayni sekilde elini yumruk yapip agzina sokuyor

Benim oglumda yapiyor aynisini ortada birlestirip izliyor
Agzina sokuyor emiyor
Arada isaret parmagini sokuyor öğürüyor

Agzindan tükürük atiyor köpüklü
Önlük takıyoruz yoksa önü ipislak oluyor

Kızlar benim bebeğim 2 aylik oldu. Mama destekli besleniyor. Önceden gazıyla birlikte az miktarda cikartiyodu fazlasını. Aynı miktar beslenmesine rağmen son 1 haftadır çok cikariyor. Ama fişkirir tarzda değil ağzının kenarından sızıntı şeklinde. Neden fazlalasmis olabilir cikartmalari

bende deboğaz ağrısı, vücut ağrısı var .. grip ilacı içsem de ilerlemese mi diye düşünüyorum ama kararsızım.. ıhlamur parol gribin ilerlemesini durdurur mu ki? Evde iki çocuk, hastalanmamak lazım üff

Emziriyorsan eğer grip ilacı yasak, mecburi durumlarda antibiyotik veriliyor ama grip İlacını vermiyorlar emziren anneye.

Sütün artmış olmasın, normal o kadar çıkarması

Grip ilaçlari emzirmede kullanılmıyor
Parol bana iyi geldi.ihlamur içine bal zencefil katip içtim.uzerinede parol güzel ter attırıyor ama yatmak lazim tabii.1 saat bile üzerini iyice örtüp ter atsan çok iyi geliyor.

Bugün kontrolü vardı, 2 ay dokuz günlüğüz 59 cm 4600g, silikon ucu bıraktığımız için sevinmiştim meğer beslenmesi azalmış kızımın mastit olmamın bile sebebi buymuş. Yine döndük silikon uca yeter ki o doysun. Bir ay önce bir kez kakasında az miktar kan gelmişti, kulak arkasında da egzama gibi döküntü görünce kakadan alerji testi bakacak doktorumuz. Eğer varsa bana diyet başlıcaz un süt yumurta et kesicez ve rota aşımız ertelencek. Güne hareketli başladık hakkımızda hayırlısı

Bende öyle okudum bi yerde doktor öyle diyince dedim demekki diş heralde. Yani eymen 2 aylikken gozlerini acti ya o zmndan beri tükürük atiyo çünkü.. Hatta icimden cok erken diyip okumustum bisiler doktor diyince demekki bildigi vardr demistim.. Yemin ederim en sonunda senin gibi butun tip makalelerini okuycam rint yani en azndan kendim daha rahat teşhis koyarm ben bakiyorm huyunu filan ben biliyorm yani

Insallah bisey çıkmaz canım

Eymeninde bi kere kenarlari mor gibi geldi gözüme.. Temizlemistm iç kısmını nasil korktum bisey yaptm diye.. Anlamiyorm o iç kismindaki birikintileri kimi temizle diyor kimi temizleme o kendi ürettiği bisey diyor.. Kuku olsa ayri dert pipi olsa ayri dert.. Ne zormus bu isler..

Tam olarak çiş deligi mi kizarik? Etrafindaki derisi mi Umay-

Testi yaptırmazsan için rahat etmez ama o test hiçbir Bilgi vermiyor calprotektin bakacaklardır pozitif çıksa alerji olmayabilir negatif çıksa alerji olabilir.. ben de böyle diye diye yaptırdım sınırda çıktı bide çok pahalı bi test..

Neyse en doğrusu besinleri keserek denemen ve hepsini birden kesmene gerek var mi anlamadım bebeklerde 80% süt alerjisi oluyor yani sen süt tereyağ yoğurt vs.. içeren hiçbir şey yemeyeceksin 15 gün sonra bakacaksın bebeğine bizim burun hırıltısı, sürekli ıkınma, sürekli uyanma, geçti mesela süt ürünleri bırakınca.. hala şüphedeydik kendisi mi düzeldi sütten mi diye bu hafta peynir denedim bir gün çocukta aynı şeyler tekrar başladı 15 gün ayaktayız yani sonuçta alerjiden emin olduk..
Bu süreçte ben doktoru değiştirdim..

ahahaha . kapatcaz iste bi şekilde

Emdikten sonra 30 CC mi??? İlk oğlanı mamasiz büyüttüm ikinci bebeyi de mamasız buyutuyorum. Emdikten sonra bende hiç 30 CC çıkmadı çıkmaz da. Eğer çıkıyorsa derim ki bu bebe emememis
Ha ama şu da var.
İlk bebe bir memeyi emer ikinciden iki fırt çeker bırakırdı. O zaman ikinci memeden 30 çıkardı. Ama emilen memeden 30 çıkmaz hayatta benden.

Silikon uç ile çocuk memeyi tam bosaltamiyir.
Silikonu bırakınca da ağzını tam açmıyor. Memenin tamamani tep ağzına. Ancak öyle emiyor ve doyuyor. Meme boşalıyor. Bir de bir sağ bir sol bir sağ bir sol yap. Ben çok mastır olunca bıraktım silikonu çok şükür ilk hafta zorlandık ama toparladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…