3.ayda gaz epey azalıyor. Yani oluyor ama daha rahat çıkarıyorlarBu biogaia damla kullanan arkadaşlar sizde de 10 günde bitiyor mu bizim şişede mi anormallik var.hos 5 ml birşey ama 10 günde bitmesi normal mi.sayet normalse inşallah gaz uzun süren birşey olmaz.5 ml 70 TL.
Parasi olmayanin çocuğu gazdan ağlasın sancilanisin hale bak
Bugün kontrolü vardı, 2 ay dokuz günlüğüz 59 cm 4600g, silikon ucu bıraktığımız için sevinmiştim meğer beslenmesi azalmış kızımın mastit olmamın bile sebebi buymuş. Yine döndük silikon uca yeter ki o doysun. Bir ay önce bir kez kakasında az miktar kan gelmişti, kulak arkasında da egzama gibi döküntü görünce kakadan alerji testi bakacak doktorumuz. Eğer varsa bana diyet başlıcaz un süt yumurta et kesicez ve rota aşımız ertelencek. Güne hareketli başladık hakkımızda hayırlısı
Bugun de aldim 1 şişe. 80 günlük oldu birdaha ihtiyaç olmaz umarım.pahali olduğunu biliyordum ama 10 gunde bitince sisteme catasin geldi yine.3.ayda gaz epey azalıyor. Yani oluyor ama daha rahat çıkarıyorlar
Size 10 gun ya bizeBu biogaia damla kullanan arkadaşlar sizde de 10 günde bitiyor mu bizim şişede mi anormallik var.hos 5 ml birşey ama 10 günde bitmesi normal mi.sayet normalse inşallah gaz uzun süren birşey olmaz.5 ml 70 TL.
En azından doktora hatırlatmış oluyoruz öyle :))Bende öyle okudum bi yerde doktor öyle diyince dedim demekki diş heralde. Yani eymen 2 aylikken gozlerini acti ya o zmndan beri tükürük atiyo çünkü.. Hatta icimden cok erken diyip okumustum bisiler doktor diyince demekki bildigi vardr demistim.. Yemin ederim en sonunda senin gibi butun tip makalelerini okuycam rint yanien azndan kendim daha rahat teşhis koyarm ben bakiyorm huyunu filan ben biliyorm yani
Parasi olmayana bir sey yok zaten. Dun asi yaptirdik rota. Bayagi parasi olmayanin cocugu ishal olsun hastane de yatsin yani. 170 tl verdim bir dozu. Ki 3 doz yapilacak daha menenjiti var. Bir grip oldu surubu 45 tl. Helali hos olsun. Bebehim iyilesti hemen fakat gercekten parasi olmayana bir sey yok ve bu beni cok uzdu. Bizler orta halliyiz coguncak. Bize boyle. Kaliteli beslenmek istesen zaten her sey ortada.Bu biogaia damla kullanan arkadaşlar sizde de 10 günde bitiyor mu bizim şişede mi anormallik var.hos 5 ml birşey ama 10 günde bitmesi normal mi.sayet normalse inşallah gaz uzun süren birşey olmaz.5 ml 70 TL.
Geçen ay günlük 30 gram almıştı çok iyiydi silikon uçla emiyordu, bu ay bıraktı güzel de alıyodu ağzına memeyi ama sanırım yoruluyo mu napıyosa 17 grama düşmüşüz günlük. Hayır ağlayıp etmedi de aç bebek olsa ağlar diye düşnüyodum hep, şimdi silikona geçtim ay nasıl iştahlı emiyo aşkla saldırıyo sıpa. Valla oyuncak oldum ben bu kızın elindeSilikon uç ile çocuk memeyi tam bosaltamiyir.
Silikonu bırakınca da ağzını tam açmıyor. Memenin tamamani tep ağzına. Ancak öyle emiyor ve doyuyor. Meme boşalıyor. Bir de bir sağ bir sol bir sağ bir sol yap. Ben çok mastır olunca bıraktım silikonu çok şükür ilk hafta zorlandık ama toparladık
25 günde bitti bizimBu biogaia damla kullanan arkadaşlar sizde de 10 günde bitiyor mu bizim şişede mi anormallik var.hos 5 ml birşey ama 10 günde bitmesi normal mi.sayet normalse inşallah gaz uzun süren birşey olmaz.5 ml 70 TL.
Kizlar oglumun yanaklari kupkuru oldu. Resmen derisi kuruluktan gerildi gibi. 2 3 gundur var bu durum. Nemlendirici sürdüm gecer diye ama gecmedi. Ne yapmak lazim ??
Yatağının donencesi var. Uzun zaman geciriyor gülüyor kahkaha ciglik atiyor uu uu diye konusuyorKızlar bebislere dönence aldınız mı aldıysanız nasıl ne marka? gündüz bizim oğlanı oyalayacak birşeyler bulmam lazım. Uyumuyor hiç bi iş güç yapamıyorum en azından oyalasın biraz.
Eymeninde bi kere kenarlari mor gibi geldi gözüme.. Temizlemistm iç kısmını nasil korktum bisey yaptm diye.. Anlamiyorm o iç kismindaki birikintileri kimi temizle diyor kimi temizleme o kendi ürettiği bisey diyor.. Kuku olsa ayri dert pipi olsa ayri dert.. Ne zormus bu isler..
Tam olarak çiş deligi mi kizarik? Etrafindaki derisi miUmay-
Acaba bunun tek sebebi bu mu yani günlük 17 Gr 500 Gr eder. Her ay aynı almaz ki kiloGeçen ay günlük 30 gram almıştı çok iyiydi silikon uçla emiyordu, bu ay bıraktı güzel de alıyodu ağzına memeyi ama sanırım yoruluyo mu napıyosa 17 grama düşmüşüz günlük. Hayır ağlayıp etmedi de aç bebek olsa ağlar diye düşnüyodum hep, şimdi silikona geçtim ay nasıl iştahlı emiyo aşkla saldırıyo sıpa. Valla oyuncak oldum ben bu kızın elinde
Şu an için buna bağladık 21 gün sonra tekrar çağırdı böyle olursa yine mama da ekleriz beslenmeye dedi, bugün biraz moral olarak çöktüm yani çözümsüz şeyler değil çok şükür ama bi böyle yapamıyorum yapamıycam hissi geldi üstüme. Yalnızım da evde onun da etkisi var galiba, kötü hissediyorum geçer inşallah bir an önceAcaba bunun tek sebebi bu mu yani günlük 17 Gr 500 Gr eder. Her ay aynı almaz ki kilo
Emdikten sonra 30 CC mi??? İlk oğlanı mamasiz büyüttüm ikinci bebeyi de mamasız buyutuyorum. Emdikten sonra bende hiç 30 CC çıkmadı çıkmaz da. Eğer çıkıyorsa derim ki bu bebe emememis
Ha ama şu da var.
İlk bebe bir memeyi emer ikinciden iki fırt çeker bırakırdı. O zaman ikinci memeden 30 çıkardı. Ama emilen memeden 30 çıkmaz hayatta benden.
Nasil anlicam peki doyup doymadgni.. Sutun yetip yetmedgnidemin bos bos cekiodu mama verdm rahatladi ama kustu yine.. Fazla mi gelio anlamiyorm.. Az versem kilosu yavas diye icim eridi.. Acaba 60cc mama mi versem.. Sanki 90 verince yarisini cikario.. Boyle cok kusmazdi
Zeytinyagi suruyorum ben
Yatağının donencesi var. Uzun zaman geciriyor gülüyor kahkaha ciglik atiyor uu uu diye konusuyor
Cis deligi kizarik ya onceden deriyi geri ittirince kolayca giderdi simdi gitmedi de şiş gibi
Biz rotayi z280 e aldik bugunParasi olmayana bir sey yok zaten. Dun asi yaptirdik rota. Bayagi parasi olmayanin cocugu ishal olsun hastane de yatsin yani. 170 tl verdim bir dozu. Ki 3 doz yapilacak daha menenjiti var. Bir grip oldu surubu 45 tl. Helali hos olsun. Bebehim iyilesti hemen fakat gercekten parasi olmayana bir sey yok ve bu beni cok uzdu. Bizler orta halliyiz coguncak. Bize boyle. Kaliteli beslenmek istesen zaten her sey ortada.
Biz rotateq oliyoruz. Rotarix dir belki sizinki? 2 doz mu olacaksiniz?Biz rotayi z280 e aldik bugun
Doymazsa hemen aglar aranir.Nasil anlicam peki doyup doymadgni.. Sutun yetip yetmedgnidemin bos bos cekiodu mama verdm rahatladi ama kustu yine.. Fazla mi gelio anlamiyorm.. Az versem kilosu yavas diye icim eridi.. Acaba 60cc mama mi versem.. Sanki 90 verince yarisini cikario.. Boyle cok kusmazdi
Haha :) analarinin beceremiyo olusu da yuksek ihtimal :) bebislere yalnz bakmamiz mastitlerimiz be bircok skntimz da kalu bela arkadasligindan bence :) emdikten sonra baslarda sagiyodum hep 30cc ckyodu benden de. Hic dolu sagmadm aslnda ama bence artti sutlerimiz ikimizinde insallah dahada artcak. Bugun 3.ay kontrolu ve rotamiz vardi. 850 gram almos ben 6 kilo olmus cinar. Ne yaparsam yapaym tontik bi bebek olmucak yapisi bu benm anladgim kollaro filan annesi gbi ciliz :) saglikli olsunda varsn zayif olsun. Kakaya yine bugun doktor israrla mudahale etme dedi bana fitil filan kullanma dedi.Bi ara eymende oyle duzenli kaka yapiyodu mama ve meme duzenli yerken.. Sonra mamayi artirinca kabizlik basladi.. Mama artinca süt icmedi icince sutum azaldi.. Surekli mama yiyince kabizlik çok artti.. Bi sefer 4.gun kaka yapti.. Benim doktorun sebebine fitil atinca korkuyodum hemen yapsin icinde kalmasn diye tedirgin oluyodum.. Ne bileyim erimese de kakayla çıktığını.. Hatta bi kere attim erimis kakayla çıkmadı.. O kakayi oyle zorladm ki yavrum aglaya aglaya helak oldu.. Zannediyorum ki rahatlicak yapinca zorluyorum sürekli.. Keci kakasi gibi yapti sonra ikinmaya korktu yavrum.. Hem fitil hemde siringayla zeytinyagi verince kakayi rahat yapti iki haftaya yakin.. Dun doktor kati yapmiosa uyarma bekle 3 gun diyince bekledim pazar sabahi ugrascaktim fitil filan.. Baktim catir catir kaka yapio.. Oyle rahatladim ki.. Bak eymeninde mama degistirdik evolvia alioduk.. Hipp combiotic aldik.. Aldgmzdan beri kusuyor.. Diyorum midesi aliscak diye ama gecen pazar aldik.. Simdiye alismaz mi bilemiyorum.. Eymende hep memede.. Bugun varya toplamda en fazla 3 saat boşluğum olmuştur.. Onda da tuvalet yemek yedim.. Mutfagi hizlica toplayip yatagi kapattm.. Hep memedeydi.. Bende hissediyorum sütün arttığını.. Ama daha doymasina var gibi gelio.. Emdikten sonra sagdigimda 5cc belki oluyordur.. Bende hemen iciriyorum onu.. Eger emdikten sonra 30cc cikarsa bu cocuk doyuyordur diyip mamayi birakmayi dusunuyorum.. Öbür aya belli olur..
Ayrica diyorum sana eymenle çınar bence kalu belada arkadastilarbu kadar ayni seyredemez gelisimleri yani.. Yada analari mi beceremiyo bilemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?