2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu biogaia damla kullanan arkadaşlar sizde de 10 günde bitiyor mu bizim şişede mi anormallik var.hos 5 ml birşey ama 10 günde bitmesi normal mi.sayet normalse inşallah gaz uzun süren birşey olmaz.5 ml 70 TL.
Parasi olmayanin çocuğu gazdan ağlasın sancilanisin hale bak

3.ayda gaz epey azalıyor. Yani oluyor ama daha rahat çıkarıyorlar

Kademeli olarak sen denesen daha doğru sonuca ulasabilirsin belki.kirmizi et yapip yigurt yapmıyor olabilir, birde süt ürün alerjisi olan çocuk o gıdayı anne yedikten sonra huzursuz olurmuş belki ordan bile anlayabilirsin ama gazlı ise bebegin ora düşük ihtimal.zaten yiyebildigimiz kisitli sey birde onlar kesilince iyice zorlanacaksin.

Size 10 gun ya bize gerci ben biogaia yi biraktim.Nurse harvey i sabah aksam kullanmaya basladim.Cocuk tirttt pirttt yapmaya basladi.Hem yari fiyati.

En azından doktora hatırlatmış oluyoruz öyle :))
Allah sana içine sinen iyi bir doktor nasip etsin inşallah
Birinci zor olunca ikincide insan biliyor sakin oluyor

Parasi olmayana bir sey yok zaten. Dun asi yaptirdik rota. Bayagi parasi olmayanin cocugu ishal olsun hastane de yatsin yani. 170 tl verdim bir dozu. Ki 3 doz yapilacak daha menenjiti var. Bir grip oldu surubu 45 tl. Helali hos olsun. Bebehim iyilesti hemen fakat gercekten parasi olmayana bir sey yok ve bu beni cok uzdu. Bizler orta halliyiz coguncak. Bize boyle. Kaliteli beslenmek istesen zaten her sey ortada.

original X XSIDE10 teşekkür ederim kızlar. Aslında ben herşeyi yiyorum ve bu durum bir kez oldu kakada kan olayı yani, bebiş de sakin çok şükür ne aşırı bi gaz problemi ne uykusuzluk problemi var doktor da bi yapsak mı yapmasak mı ikileminde kaldı zaten. Vermedik hala testi de karar aşamasındayız da şu insanın içine atıyolar ya o şüpheyi el kol bağlıyolar

Geçen ay günlük 30 gram almıştı çok iyiydi silikon uçla emiyordu, bu ay bıraktı güzel de alıyodu ağzına memeyi ama sanırım yoruluyo mu napıyosa 17 grama düşmüşüz günlük. Hayır ağlayıp etmedi de aç bebek olsa ağlar diye düşnüyodum hep, şimdi silikona geçtim ay nasıl iştahlı emiyo aşkla saldırıyo sıpa. Valla oyuncak oldum ben bu kızın elinde

25 günde bitti bizim

Kizlar oglumun yanaklari kupkuru oldu. Resmen derisi kuruluktan gerildi gibi. 2 3 gundur var bu durum. Nemlendirici sürdüm gecer diye ama gecmedi. Ne yapmak lazim ??

Zeytinyagi suruyorum ben

Kızlar bebislere dönence aldınız mı aldıysanız nasıl ne marka? gündüz bizim oğlanı oyalayacak birşeyler bulmam lazım. Uyumuyor hiç bi iş güç yapamıyorum en azından oyalasın biraz.
Yatağının donencesi var. Uzun zaman geciriyor gülüyor kahkaha ciglik atiyor uu uu diye konusuyor

Cis deligi kizarik ya onceden deriyi geri ittirince kolayca giderdi simdi gitmedi de şiş gibi

Acaba bunun tek sebebi bu mu yani günlük 17 Gr 500 Gr eder. Her ay aynı almaz ki kilo

Acaba bunun tek sebebi bu mu yani günlük 17 Gr 500 Gr eder. Her ay aynı almaz ki kilo
Şu an için buna bağladık 21 gün sonra tekrar çağırdı böyle olursa yine mama da ekleriz beslenmeye dedi, bugün biraz moral olarak çöktüm yani çözümsüz şeyler değil çok şükür ama bi böyle yapamıyorum yapamıycam hissi geldi üstüme. Yalnızım da evde onun da etkisi var galiba, kötü hissediyorum geçer inşallah bir an önce

Nasil anlicam peki doyup doymadgni.. Sutun yetip yetmedgni demin bos bos cekiodu mama verdm rahatladi ama kustu yine.. Fazla mi gelio anlamiyorm.. Az versem kilosu yavas diye icim eridi.. Acaba 60cc mama mi versem.. Sanki 90 verince yarisini cikario.. Boyle cok kusmazdi

Bos cektigini nerden anliyosun ? Az da olsa geliyo ki cekiyo bence.Az gelirken birden mamayi dayadin ,bebis te cok gelince birden deli gibi cekti mamayi ve kustu.Boyle olabilir. Bir de iyi gozlemlemek gerekiyor.Cc yi dogru ayarlayabilmek onemli.Bazen 90 verince kusar bazen 110.Cok aç olup cok hizli icince guldur guldur kusuyolar.Onluk yetismiyo bizimkilere de.

Biz rotayi z280 e aldik bugun

Doymazsa hemen aglar aranir.

Haha :) analarinin beceremiyo olusu da yuksek ihtimal :) bebislere yalnz bakmamiz mastitlerimiz be bircok skntimz da kalu bela arkadasligindan bence :) emdikten sonra baslarda sagiyodum hep 30cc ckyodu benden de. Hic dolu sagmadm aslnda ama bence artti sutlerimiz ikimizinde insallah dahada artcak. Bugun 3.ay kontrolu ve rotamiz vardi. 850 gram almos ben 6 kilo olmus cinar. Ne yaparsam yapaym tontik bi bebek olmucak yapisi bu benm anladgim kollaro filan annesi gbi ciliz :) saglikli olsunda varsn zayif olsun. Kakaya yine bugun doktor israrla mudahale etme dedi bana fitil filan kullanma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…