Fazla beslenmeden olmustu bizde 1-2 kere hatta burnundan bile geldi doktor cok beslemissin dediKızlar bebekleriniz meme emerken çıkarıyor mu?normal mi bu durum.
Ya gerçekten mi cok mutlu oldum bunu duyduguma. Buyume atagi filan diye biberonu reddediyo saniyordum :)İk oğlumda aynısını yasadm bebek artk senin sutunle doymaya baslamis .
65 gunluk benim ki. Parlak seylere ilgilerinin oldugu bir donem. Pariltili seylere hayran hayran bakiyorlar. Besigine zeka kartlari dizdim inlari uzun uzun inceliyor. Bir de anakucagi ile nereye gitsem yanima alip anakucahina koyuyorum. Bir seyler anlatiyorum is yaparken o da yanit veriyor derken oyalaniyoruz.Nelerle oyalıyorsunuz? Kaç haftalık? Belki benimki küçükse daha oyalanacak şeylerden anlamıyordur, zamana ihtiyacı vardır. Öyle oyuncak koysan eline hiç anlamıyor.
10 yaşında benim kızım.sabah takıldım hemen bitti bu pahalida ama kardeşine de gaz sanci yapıyor diyorum ,boşver ağlasın biraz bebekler ağlayarak büyür 2 tanenin parasina ben kot alayim diyor.koyun can derdinde kasap et
İlk bebeği olanlar keyfini çıkartın.ben kızımda bütün işim gücüm bebekti sabahtan akşama kadar onunla oynar onunla oyalanirdim.65 gunluk benim ki. Parlak seylere ilgilerinin oldugu bir donem. Pariltili seylere hayran hayran bakiyorlar. Besigine zeka kartlari dizdim inlari uzun uzun inceliyor. Bir de anakucagi ile nereye gitsem yanima alip anakucahina koyuyorum. Bir seyler anlatiyorum is yaparken o da yanit veriyor derken oyalaniyoruz.
İs yapmayacaksam da evi gezidriyorum cok hosuna gidiyor. Tablolari inceliyor. Dun portakal koklatip gosterdim onunla bayagi ilgilendi. Onun disinda kumaslari veriyorjm eline dokunduruyorum. Sarki soyluyoruz. Dans ediyor. Masal okuyorum bazen onu dinleyip agu diyor. Golge oyunlarini cok seviyor.
maksat aktivite olsun.
Uyku düzeni nasıl bir şey oluyorKizlar gündüz uyku düzeniniz nasil?
Benimki bazen gündüzleri parca parca uykusunu toplayinca 4 5 saat uyuyor, oh diyorum seviniyorum. Bazen toplasan 2 saat ancak oluyor. Bir gunduz uykusu bazen 2 saat suruyor bazen yarim saat, 40 dk sürüyor. Ayagimda sallayinca uzun uyuyordu. Simdi 2 3 gundur ayakta da sallasam 45 50 dk uyuyup uyaniyor. 2bucuk ayi gectik. Sanirim gunduz uykulari 4 aydan sonra duzene giriyormus. Sizde nasil? Kimin bebişi gunduz kac saat/dakika uyuyor? Gece uykusu iyi ama günduz uzun uyutabilen varsa tavsiyelerini paylasabilir mi
Benimki 55 günlük, öyle şeylerle ilgilenmiyor henüz ama bilemiyorum ki. Zeka kartım yok ama ana kucağını denemek istiyorum. Hep kıcakta çok zor.65 gunluk benim ki. Parlak seylere ilgilerinin oldugu bir donem. Pariltili seylere hayran hayran bakiyorlar. Besigine zeka kartlari dizdim inlari uzun uzun inceliyor. Bir de anakucagi ile nereye gitsem yanima alip anakucahina koyuyorum. Bir seyler anlatiyorum is yaparken o da yanit veriyor derken oyalaniyoruz.
İs yapmayacaksam da evi gezidriyorum cok hosuna gidiyor. Tablolari inceliyor. Dun portakal koklatip gosterdim onunla bayagi ilgilendi. Onun disinda kumaslari veriyorjm eline dokunduruyorum. Sarki soyluyoruz. Dans ediyor. Masal okuyorum bazen onu dinleyip agu diyor. Golge oyunlarini cok seviyor.
maksat aktivite olsun.
Bizde de olmuştu aynısı, doktorumuz baticon sürün günde iki kez dedi.Gün geçmiyor ki baska bir sorunla karşılaşmayalim. Pipisinin ucu kızarmış
Niye olmus olabilir ki
Canım rotayı ben sordum 270 mi ne dediler. Sen iyi almışsın. Cidden parası olmayana çok zor her şeyParasi olmayana bir sey yok zaten. Dun asi yaptirdik rota. Bayagi parasi olmayanin cocugu ishal olsun hastane de yatsin yani. 170 tl verdim bir dozu. Ki 3 doz yapilacak daha menenjiti var. Bir grip oldu surubu 45 tl. Helali hos olsun. Bebehim iyilesti hemen fakat gercekten parasi olmayana bir sey yok ve bu beni cok uzdu. Bizler orta halliyiz coguncak. Bize boyle. Kaliteli beslenmek istesen zaten her sey ortada.
Bu biogaia damla kullanan arkadaşlar sizde de 10 günde bitiyor mu bizim şişede mi anormallik var.hos 5 ml birşey ama 10 günde bitmesi normal mi.sayet normalse inşallah gaz uzun süren birşey olmaz.5 ml 70 TL.
Parasi olmayanin çocuğu gazdan ağlasın sancilanisin hale bak
Kızlar bebislere dönence aldınız mı aldıysanız nasıl ne marka? gündüz bizim oğlanı oyalayacak birşeyler bulmam lazım. Uyumuyor hiç bi iş güç yapamıyorum en azından oyalasın biraz.
Benim tek çocuk. Genelde onunla ilgileniyorum. Ya memede olacak ya da beni gezdirin diyo. Oturunca bile sinirleniyo. Ben genelde zeka kartları gösteriyorum ,o kartlarla ilgili hikayeler uyduruyorum,sohbet ediyoruz. Sesler ve renkler ilgisini çekiyo. Oyun halim yok ama en sevdiği şey altı açık durmak ve tekmelemek. O zaman sakin sakin mutlu mutlu duruyo. Gün içinde her alt açmada öyle yapıyorum hem totosu hava alıyo hem oğlum mutlu oluyo. Gaz çıkarması da kolaylaşıyor. Kazaları önlemek için pipisinin üzerine annem minik minik üçgen bezler yaptı onları kapatıyorum .Nelerle oyalıyorsunuz? Kaç haftalık? Belki benimki küçükse daha oyalanacak şeylerden anlamıyordur, zamana ihtiyacı vardır. Öyle oyuncak koysan eline hiç anlamıyor.
Cevabını vermişsin canımFarkini bende bilmiyorum sadece biri 3 doz diger i 2 doz.
Fiyatlari bu nedenle totalde ayni oluyor.
Canım Allah kolaylık versin gaz konusunda. Ben türlü türlü şeyler deneyen bi anne olarak 70. Günden bildiriyorum. Gaz damlaları , türlü gaz giderici çaylar hiç bir şey fayda etmedi gaz sancılarına. En fazla faydasını gördüğüm ve hala oğlum zorlandiginda uyguladigim şey karın masajı ve bacak masajı. Bu gazın zamanı geçene kadar bebeklerimizin de bizim de iflahimkzi kesiyo. Bebeğim ilk ay o kadar ağladı nefesi kesilene kadar, rengi morarana kadar ağlardı. Yorulur uyurdu o da azıcık. Resmen gaz sancisindan gelisemedi ilk ay. Ama korkacak bişey yok şükür gün geçtikçe gaz da düzene girdi. Bi ara tamamen gaz sorunu çözüldü derken şu son 3 gündür yeniden başladı. Büyüme atakları takvimi var bir incele derim. Demem o ki bu bir süreç geçiyo. Kakaya gelince partiküllü ise rengi de bahsettiginjz gibiyse sorun yok. Köpük olayı muhtemelen gazla birlikte yapıyo ve kalanın kıvamı sulu olduğu için öyledir ama yine de Dr başvurabilirsiniz.karin masajı ve bacak masajı benim favorim . kesinlikle deneyin. Banyo yaptırmak da çok iyi geliyoDeneyimli anneler merhaba, kasim annelerinden geliyorum. Bi derdim var ama bizim grupta bilgisi olan yok sanırım. Belki siz yardımcı olursunuz. Oğlum 33 günlük, çok gazi var, özellikle sabahları ve geceleri ıkınmaktan mahvoluyor. Kakasi gazla beraber çıkıyor ve köpük gibi. Kutu kolayı çalkalayıp açınca çıkan köpüğün aynısı, rengi hardal sarısı. Anne sutuyle besliyorum, haftada 2-3 defa mama yiyor, 60cc civarında. Normal mi bu durum? Sizin bebekleriniz daha büyük, bu dönemde böyle olmuş muydu acaba? Çocuğumu hasta ettim diye çok korkuyorum.
Mama verdiginiz icin olabilir. Gaz damlasi kullanabilirsiniz. Rengi hardal sarisi ise guzel. Köpük olayina gelince hafif bir köpük varsa sorun yok. Cocuk fazla ikindigi icin basinctan oluyodur. Ama kopuk fazlaysa alerjik durum olabilir.Deneyimli anneler merhaba, kasim annelerinden geliyorum. Bi derdim var ama bizim grupta bilgisi olan yok sanırım. Belki siz yardımcı olursunuz. Oğlum 33 günlük, çok gazi var, özellikle sabahları ve geceleri ıkınmaktan mahvoluyor. Kakasi gazla beraber çıkıyor ve köpük gibi. Kutu kolayı çalkalayıp açınca çıkan köpüğün aynısı, rengi hardal sarısı. Anne sutuyle besliyorum, haftada 2-3 defa mama yiyor, 60cc civarında. Normal mi bu durum? Sizin bebekleriniz daha büyük, bu dönemde böyle olmuş muydu acaba? Çocuğumu hasta ettim diye çok korkuyorum.
Normal benimde olmustu cok gazli birbebrk cunku.Deneyimli anneler merhaba, kasim annelerinden geliyorum. Bi derdim var ama bizim grupta bilgisi olan yok sanırım. Belki siz yardımcı olursunuz. Oğlum 33 günlük, çok gazi var, özellikle sabahları ve geceleri ıkınmaktan mahvoluyor. Kakasi gazla beraber çıkıyor ve köpük gibi. Kutu kolayı çalkalayıp açınca çıkan köpüğün aynısı, rengi hardal sarısı. Anne sutuyle besliyorum, haftada 2-3 defa mama yiyor, 60cc civarında. Normal mi bu durum? Sizin bebekleriniz daha büyük, bu dönemde böyle olmuş muydu acaba? Çocuğumu hasta ettim diye çok korkuyorum.
Canım Allah kolaylık versin gaz konusunda. Ben türlü türlü şeyler deneyen bi anne olarak 70. Günden bildiriyorum. Gaz damlaları , türlü gaz giderici çaylar hiç bir şey fayda etmedi gaz sancılarına. En fazla faydasını gördüğüm ve hala oğlum zorlandiginda uyguladigim şey karın masajı ve bacak masajı. Bu gazın zamanı geçene kadar bebeklerimizin de bizim de iflahimkzi kesiyo. Bebeğim ilk ay o kadar ağladı nefesi kesilene kadar, rengi morarana kadar ağlardı. Yorulur uyurdu o da azıcık. Resmen gaz sancisindan gelisemedi ilk ay. Ama korkacak bişey yok şükür gün geçtikçe gaz da düzene girdi. Bi ara tamamen gaz sorunu çözüldü derken şu son 3 gündür yeniden başladı. Büyüme atakları takvimi var bir incele derim. Demem o ki bu bir süreç geçiyo. Kakaya gelince partiküllü ise rengi de bahsettiginjz gibiyse sorun yok. Köpük olayı muhtemelen gazla birlikte yapıyo ve kalanın kıvamı sulu olduğu için öyledir ama yine de Dr başvurabilirsiniz.karin masajı ve bacak masajı benim favorim . kesinlikle deneyin. Banyo yaptırmak da çok iyi geliyo
Mama verdiginiz icin olabilir. Gaz damlasi kullanabilirsiniz. Rengi hardal sarisi ise guzel. Köpük olayina gelince hafif bir köpük varsa sorun yok. Cocuk fazla ikindigi icin basinctan oluyodur. Ama kopuk fazlaysa alerjik durum olabilir.
Normal benimde olmustu cok gazli birbebrk cunku.
Esim bi 70lik daha aliyim mi oglum filan diye dalga geciyo hatta oglumla :) 70lik en fazla 10 gun dayaniyo filan diyo. Hatta ilk aldgmizda etrafi komple kagit oldugundan icide gorunmuyordu ben buzdolabinda dondu ondan akmiyo sandm tipayi bi actm ki eyvah bitmis daha 10 gun olmustu aksamin bi vakti esimi nobetci eczaneye yolladm asiri gazliydi cunku 24 saat kesintisiz agliyodu gazdan biogia ile rahatlamıştı yavrum mecbur korkudan daha bitmeden yenisini alir olduk. Ama umarım bu sondur cunku artk masaj hareketine bile gerek kalmadan kendi ckaryi gazini cok sukur. 3 ay bitti dun bizim.10 yaşında benim kızım.sabah takıldım hemen bitti bu pahalida ama kardeşine de gaz sanci yapıyor diyorum ,boşver ağlasın biraz bebekler ağlayarak büyür 2 tanenin parasina ben kot alayim diyor.koyun can derdinde kasap et
Eczaneden ağzı açık mi aldık acaba bile dedim sonunda seninkinin de erken bitmesine sevindim bu durumdatipasini cikarttim bir iki gün daha yeter herhalde.sagol valla içimi rahatlattın.
Canm her bebekte farklo damla ise yariyormus biz sap simplex kullandk hic ise yaramadi. Sonra biogia aldk 3 gunde cozdu cok şükür bi dene derimÇok teşekkür ederim. Tahmin etmiştim bu gazın başımıza bela olacağını. Vicol baya işe yaradı ama yüzde yüz değil elbette. Masajı da artırayım bundan sonra. Tekrar teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?