2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ayniyiz suan hatta benimkine bazen ilgi de yetmiyo mizmizlik forever buaralar dun doktor buyume atagi dedi. Dun tam 3 ay bitti

Bende kivircik olsun saclarini uzataym istiyorm ::) doktora da sordum dun sacini kesmenin bi faydasi yok dedi kesmicem karar verdim

Z zeraseba ufaklık nasıl oldu? Büyük nasıl?
Bebeğim iğneler devam. Öksürük hafifledi ama çok nazlı . İğneler den dolayı sanırım sabah akşam iğneye gidioz bıktı artık çocuk. Üç tane iğne kaldı salı kontrol e goturcem bakalım. Yazarm durumu inşallah. Büyüğü bu sabah kontorol e götürdük. Başka doktor vardı. Bu çocuk iyi öksürük alerjik zaten alerji şurubu en fazla verebilirim dedi zaten zaditen kullanıyoruz dedim . Havalar 15 derece isinana kadar çocuklar oksurur burnu akar normal kabul edin bunu. Ihlamur zencefil limon bal verin. Çocuğun ateşi halsizligi yoksa gece uyuyabuliyorsa kendi haline bırakın dedi. Hoplayan zıplayan çocuktan korkmayın dedi. Ama bizdeki problem abideki mikrop abiye bişey yapmio ayakta atlatiyor ama bebeğe geçince direk bronşit yapio çocuk ne kadar çok ilaç iğne kullandı kuzum. Uzak tutmak mümkün değil

Geçmiş olsun inşallah salı gününe geçer.

Çok geçmiş olsun canım benimki de hapşırıyor öksürüyor burun akıntısı yok diye doktora götürmedim götürsem mı acaba

Benim oglumun yaklasik 2 bucuk ay bu sekilde geldi kakasi.Asiri asiri gazli bir bebek.Gunde en az 6 -7 kez.Gaz cikarmak isterken sulu,kopuklu,tazyikli hardal rengi cikariyordu.Su siralar biraz azaldi.Normal yani merak etmeyin.Gazdan oluyor o.

Gece bizim de idare eder ama gündüz emzirip yatırırsam 10 dk sallarsam yarım saat. Gün ışığı ve ufak da olsa sesler etkiliyor sanırım. Ama uyandıktan donra huzursuzluk olmuyor bende uykusunu aldığını düşünüyorum. Uyandıktan sonra da max. 1saat 15 dk falan uyanık kalabiliyor. Tekrar emzirip uyutuyorum.

Cnm hakkı zeytın yagı dene kakasını yapmadıgında ver 1cay kasıgı ben cok faydasını gordum

Bende kivircik olsun saclarini uzataym istiyorm ::) doktora da sordum dun sacini kesmenin bi faydasi yok dedi kesmicem karar verdim
Valla kuaför anne karnı saçından ne kadar.erken ayrılırsa o kadar iyi olur diyor. Çok ince onların hepsi dökülüyor. Sağdan soldan çıkıyordu. Kestik kurtulduk. Uzamaya bile başladı

Çok teşekkür ederim. Tahmin etmiştim bu gazın başımıza bela olacağını. Vicol baya işe yaradı ama yüzde yüz değil elbette. Masajı da artırayım bundan sonra. Tekrar teşekkürler.
TekKöpük olayi fazlaysa kullandiginiz mamayi degistirin.
Aynen bizimkinde de fazla huzursuzluk olmuyor. Ve aynen dedigin gibi 1 saat 15 dk ya da 1 bucuk saat durabiliyor. Sonra huzursuzlaninca tekrar uyutuyorum.
Ya internet sitelerinde uyku duzeniyle ilgili yazıları okuyorum. 2-3 aylik bebeklerde gunduz uykusu toplam 5 saat olmaliymis. Bu 5 saati parçalı olarak 3 ya da 4 öğün halinde uyuyabilirmis. Yani her uyudugunda en az 1.5 saat demek mumkun degil. Ben de sizlere sormak istedim. Bi ben mi uyutamiyorum acaba diye

Çok geçmiş olsun canım benimki de hapşırıyor öksürüyor burun akıntısı yok diye doktora götürmedim götürsem mı acaba
Şöyle soyliyim burnu tıkanıyo bebeğin ama serumla temizleyip aspiratör le çekmeme rağmen hala genzi doluysa emmekte güçlük cekiosa götür canm. Ben ilk goturudgumde bikac gün burun tıkanıklığı oldu evde açtım ilk günler sonra bı gece burnunu temizlememe rağmen açılmadı ememedi. Aile hekimine gittim anlattım burnu açılmadı ventolin verdim dedim hayır verme cigerleri iyi dedi iki gün sonra öksürük arttı Gece uyuyamadi hep ağladı sabah gittik yatış verdiler. Benim hatam aile hekimini dinlemek oldu . Olcagi varmış. Uykusunu ve beslenmesi etkilenmiyosa başındadır ama götür yine. Alerjik burun spreyi veriolar üç güne açılıp burnu gecio. Benm çocuklarım alerjik bünyeli soğuk algınlığı tedavi edilemezse iki güne bronşit e ceviriyo

Uyku az gelse sürekli huzursuz ağlamaklı hali olur canım. Nasıl bizim hepimizin uyku ihtiyacı fatklı bebekler de öyle bence. Genellemelere artık kulak tıkadım. Robot değilya bu çocuklar tek fabrikadan çıkmış gibi hareket ediyoruz ve yazılanlara uymadı mı bi sorun var diye evham yapıyoruz. Ben de o kadar çok okumuşum ki beynimdeki bilgi birikimi ve karmaşasından annelik içgüdülerimi dinleyemez olmuşum. Bazen keşke hiç bişey bilmeseydim diyorum. Kafamın sesini kıstığımdan beri bebeğimi hem daha iyi anlıyor gibiyim hem aramızdaki bağ arttı. :)

Aynı durumdayım bende doktora gittim parol iç 3 4 gün içinde geçmezse yine gel dedi. Geçmedi de halsizlik, eklem ağrısı ve boğaz ağrısı var süte karışmayan antibiyotik varmış onu verir geçmezse herhalde

Kesinlikle öyle evin içinde özgüvenim de gitti, kilolarım yüzünden istediğim gibi giyinmek çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…