2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bağırsakları hamilelik öncesine dönen var mı kızlar? Lütfen kusuruma bakmayın, normalde günlük tuvalete çıkan biriydim, doğumdan beri 4-5 günden önce tık yok. Gazlıları gaz yapıyor diye yiyemiyorum, geri kalan çoğu şey de kabız yapıyor. Ne yiyeceğimi şaştım kaldım 51le hamile kaldım şu an 44kiloya düştüm . Yok oldum resmen, kızçem de çok kilo aldı taşıyamaz oldum , çocuğum benden büyük duruyor var mı bu kabızlığa bi çözüm

Ben sezaryen doğum yaptım, eski düzenime döndüm çoktan. İlk iki hafta tuvaletimi yaparken içimde bişeyler ağrıyla aşağı çöküyo gibi hissediyordum doktorum bağırsaklar falan eski yerine dönüyodur demişti, sonra ağrı bitti çok şükür. Doğumdan beri her sabah neredeyse ıhlamur içtim içine biraz kimyon ve çörek otu atarak, onum rahatlattığını düşünüyorum. Tuvalet çok önemli ya ben hep şükrederim Allah’ım yapabiliyoruz diye büyük nimet

Bende sezaryenim. Normale cdondum sadece ilk iki gun sikinti cektim

Benimki de kucagimda öyle bir uyuyor ki uyanmaz bu dersin yerine koyayım dedim çakmak çakmak gözlerini açıyo oturan yerlerim ağrıdı artık bu nezaman geçicek

Kızlar merhaba bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var. İkinci dönem göreve başlamak durumundayım. Öyle gözüküyor. Bebeğim 3 ayı biraz geçmiş olacak anne sütü ile besleniyor sadece sorum şu ben hiç biberon vermedim. İşe başladığımda günlük ortalama 4 saat yanında olmayacağım. Bu süreçte 1-2 beslenecek sanırım biberon ile bunu başarabilir miyim ? Daha önce hiç biberon vermedim. Ya da napmalıyım? Kafam çok karışık

Canm çalışan bayan olmadigim halde arada biberonla verdim sütümü bilsin diye. Büyük oğlumla bazen yarm saat bı saat kaçamak yaparız yada hastane işi olur bebeği babannaeye birakirim arada süt verdi öyle biberonla sende yavaştan başla. Avent aldım ben ucu anne göğsü şeklinde tasarlanmış. Yalnız benim akıllı bıdık benden biberonla süt icmeyi kabul etmiş kaynağın bende olduğunu bilio ya . Babaanneden icio ama Allah tan

Kizlaaarrr acil gece 23.59 olmadan hepsiburadada indirim var imkani olan varsa bez icin soyluyorm. İkinciye %50 indirim var. Prima premium care 3 numara 112 tane 4 numara 94 tane 150 liraya aldm. İhtiyaci olan varsa baksn

Benim boğaz iltihap olmuş iğne verdi inanılmaz yakıyor daha kötüsü bebişin de burnu akmaya başladı İlerlemeden atlatırız umarım, burnu akarken verem aşısı yaparlar mi ki bu hafta aşımız da vardı

Yaptirma bence. Bagisiklik dustugu icilen berilen mikroplar daha da hasta edebilir.

Sağol canım ❤❤
Bende de durum aynıydı aventin biberonunu aldım natürel olan anne memesine benziyor ucu ve yumuşak diğer biberonlari hiç almadı ama bunu ilk veriste aldı ve hiç sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim

Baby plus cam biberon almistim yanina hile yaklasmayin

Bir sey soru am bir de mamajoo biberondan memnunum ama memeyi unutmamasi icin alistirma bardagi almak istiyorum. 4. Aydan itibaren surekli simdi ise arada kullanabilir miyim? Kucukmu bebegim bunun icin.

Çok küçük.
Bebek beslenmesinde kadeh yöntemine bak istersen.

İlk çocukta misafire gelme dersin dışarı çıkmazsin bir şekilde hallolur ama ikincide bu mikroptan korunma olayı çok zormuş. Büyük bir yerden yakalarsa mikrobu küçük ....
Keşke büyük biraz daha bekleseydi okul için
Çabucak toparlar inşallah. Alerjik çocuk hele ayrı bir zor. Allah çocuklara şifa sana dayanma gücü versin.
Her okuduğumda bir daha kızıyorum aile hekimine

Kadehi denedim ama annemin cok yapbilecegi bir sey degil. Korkar yapamaz. Cay kasigi ve enjektorden bile korkuyor kadin. İse baslayinca da biberon gunduz hayatinda olacak hep, memeyi unutur gibi geliyor.
Günde bir iki defa ile unutmaz bence.emzirip çıksan iki saat sonra annen beslese. 4. saatte dönüp yine emzirsen tamamdır.
Biberonu ağzına sokup hepsini icirmemek gerek. İki fırt çekecek, sonra biberonu ağzından çekeceksin ya da dik konuma getirip süt gelmemesini saglayacaksin ( ilk aylar çok gaz yapar ama ) bir gelir bir gelmezse biberondan çok hoşlanmaz, diye düşünüyorum
En garantisi çay kaşığı aslında. Çok az veriyorsun çocuğun boğulma riski yok.

Keske yapabilsem mesai saati surem 10 saat 1.5 saatte yol ekledin mi nerdeyse 12 saat en az 4 kez beslenmis olacak. Yani sirf su korkuma dukkan acicam galiba. Esimi de kandirdim. Yer bakiyorum. Bahanem esime eglence yaratmak ama kendimi de dusunmedim degil

Atak haftası olabilir mi

Bilmiyorum yaa ara ara yapıyor böyle. 80günlük oldu.
Bence gün içinde hep emdiği için memede süt birikmiyor akşam da açlıktan huysuzlanıyor dolu dolu içmek istiyor.
Gündüz uyusa 1 2 saat süt dolacak ama Bi sağ Bi sol meme derken tüm gün emzik gibi kullanıyor beni. Memede uyuyunca yatırıyorum uyanıyor.
Dün 120cc mama yaptım en sonunda.

Yaparlar onunla alakalı olmaz ama aşı sonrası ateş olabiliyor. Biz o gece çok zorlandık 38.3 ateşle mıymıymıy saatlerce kıvrandı ateş düşürücü şurup verdik.

Bol su iç canım. Ben doğum sonrası 5 litrediaz içince kesin kabız olduğumu anladım. Beslenmeme de dikkat ediyorum. Katı bişey yediğimde mutlaka erik suyu , komposto vs tüketiyorum.
Ben uzun bir süre evde olucam buna rağmen daha kırkı çıkmadan biberon da kullandım . Sadece anne sütü veriyorum. Şimdiden alıştırmaya başlayın bence. Ben hem emzige hem biberona aliatirdim. Hastaneye falan giderken içim rahat oluyo evdekiler buzluktan süt çıkarıp veriyo.
Kizlaaarrr acil gece 23.59 olmadan hepsiburadada indirim var imkani olan varsa bez icin soyluyorm. İkinciye %50 indirim var. Prima premium care 3 numara 112 tane 4 numara 94 tane 150 liraya aldm. İhtiyaci olan varsa baksn
Geç kaldım yaaaaa. Çok iyiymiş fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…