Atak haftası olabilir miAralıksız 40 dk emdi uyudu memede uyurken de çekmeye devam etti. Kucağımda derin uykuda, yatırınca hemen uyanıyor...
Bütün günn böyleydi...
Uyanıken de yatmıyor meme istiyor, kucak istiyor hep.
Acaba doymuyor mu?
Ben sezaryen doğum yaptım, eski düzenime döndüm çoktan. İlk iki hafta tuvaletimi yaparken içimde bişeyler ağrıyla aşağı çöküyo gibi hissediyordum doktorum bağırsaklar falan eski yerine dönüyodur demişti, sonra ağrı bitti çok şükür. Doğumdan beri her sabah neredeyse ıhlamur içtim içine biraz kimyon ve çörek otu atarak, onum rahatlattığını düşünüyorum. Tuvalet çok önemli ya ben hep şükrederim Allah’ım yapabiliyoruz diye büyük nimetBağırsakları hamilelik öncesine dönen var mı kızlar? Lütfen kusuruma bakmayın, normalde günlük tuvalete çıkan biriydim, doğumdan beri 4-5 günden önce tık yok. Gazlıları gaz yapıyor diye yiyemiyorum, geri kalan çoğu şey de kabız yapıyor. Ne yiyeceğimi şaştım kaldım 51le hamile kaldım şu an 44kiloya düştüm . Yok oldum resmen, kızçem de çok kilo aldı taşıyamaz oldum , çocuğum benden büyük duruyorvar mı bu kabızlığa bi çözüm
Bende sezaryenim. Normale cdondum sadece ilk iki gun sikinti cektimBağırsakları hamilelik öncesine dönen var mı kızlar? Lütfen kusuruma bakmayın, normalde günlük tuvalete çıkan biriydim, doğumdan beri 4-5 günden önce tık yok. Gazlıları gaz yapıyor diye yiyemiyorum, geri kalan çoğu şey de kabız yapıyor. Ne yiyeceğimi şaştım kaldım 51le hamile kaldım şu an 44kiloya düştüm . Yok oldum resmen, kızçem de çok kilo aldı taşıyamaz oldum , çocuğum benden büyük duruyorvar mı bu kabızlığa bi çözüm
Benimki de kucagimda öyle bir uyuyor ki uyanmaz bu dersin yerine koyayım dedim çakmak çakmak gözlerini açıyo oturan yerlerim ağrıdı artık bu nezaman geçicekAralıksız 40 dk emdi uyudu memede uyurken de çekmeye devam etti. Kucağımda derin uykuda, yatırınca hemen uyanıyor...
Bütün günn böyleydi...
Uyanıken de yatmıyor meme istiyor, kucak istiyor hep.
Acaba doymuyor mu?
Canm çalışan bayan olmadigim halde arada biberonla verdim sütümü bilsin diye. Büyük oğlumla bazen yarm saat bı saat kaçamak yaparız yada hastane işi olur bebeği babannaeye birakirim arada süt verdi öyle biberonla sende yavaştan başla. Avent aldım ben ucu anne göğsü şeklinde tasarlanmış. Yalnız benim akıllı bıdık benden biberonla süt icmeyi kabul etmişKızlar merhaba bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var. İkinci dönem göreve başlamak durumundayım. Öyle gözüküyor. Bebeğim 3 ayı biraz geçmiş olacakanne sütü ile besleniyor sadece sorum şu ben hiç biberon vermedim. İşe başladığımda günlük ortalama 4 saat yanında olmayacağım. Bu süreçte 1-2 beslenecek sanırım biberon ile bunu başarabilir miyim ? Daha önce hiç biberon vermedim. Ya da napmalıyım? Kafam çok karışık
Benim boğaz iltihap olmuş iğne verdi inanılmaz yakıyorAynı durumdayım bende doktora gittim parol iç 3 4 gün içinde geçmezse yine gel dedi. Geçmedi de halsizlik, eklem ağrısı ve boğaz ağrısı varsüte karışmayan antibiyotik varmış onu verir geçmezse herhalde
Yaptirma bence. Bagisiklik dustugu icilen berilen mikroplar daha da hasta edebilir.Benim boğaz iltihap olmuş iğne verdi inanılmaz yakıyordaha kötüsü bebişin de burnu akmaya başladı İlerlemeden atlatırız umarım, burnu akarken verem aşısı yaparlar mi ki bu hafta aşımız da vardı
Sağol canım ❤❤Şöyle soyliyim burnu tıkanıyo bebeğin ama serumla temizleyip aspiratör le çekmeme rağmen hala genzi doluysa emmekte güçlük cekiosa götür canm. Ben ilk goturudgumde bikac gün burun tıkanıklığı oldu evde açtım ilk günler sonra bı gece burnunu temizlememe rağmen açılmadı ememedi. Aile hekimine gittim anlattım burnu açılmadı ventolin verdim dedim hayır verme cigerleri iyi dedi iki gün sonra öksürük arttı Gece uyuyamadi hep ağladı sabah gittik yatış verdiler. Benim hatam aile hekimini dinlemek oldu . Olcagi varmış. Uykusunu ve beslenmesi etkilenmiyosa başındadır ama götür yine. Alerjik burun spreyi veriolar üç güne açılıp burnu gecio. Benm çocuklarım alerjik bünyeli soğuk algınlığı tedavi edilemezse iki güne bronşit e ceviriyo
Bende de durum aynıydı aventin biberonunu aldım natürel olan anne memesine benziyor ucu ve yumuşak diğer biberonlari hiç almadı ama bunu ilk veriste aldı ve hiç sıkıntı yaşamadım tavsiye ederimKızlar merhaba bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var. İkinci dönem göreve başlamak durumundayım. Öyle gözüküyor. Bebeğim 3 ayı biraz geçmiş olacakanne sütü ile besleniyor sadece sorum şu ben hiç biberon vermedim. İşe başladığımda günlük ortalama 4 saat yanında olmayacağım. Bu süreçte 1-2 beslenecek sanırım biberon ile bunu başarabilir miyim ? Daha önce hiç biberon vermedim. Ya da napmalıyım? Kafam çok karışık
Çok küçük.Baby plus cam biberon almistim yanina hile yaklasmayin
Bir sey soru am bir de mamajoo biberondan memnunum ama memeyi unutmamasi icin alistirma bardagi almak istiyorum. 4. Aydan itibaren surekli simdi ise arada kullanabilir miyim? Kucukmu bebegim bunun icin.
Kadehi denedim ama annemin cok yapbilecegi bir sey degil. Korkar yapamaz. Cay kasigi ve enjektorden bile korkuyor kadin. İse baslayinca da biberon gunduz hayatinda olacak hep, memeyi unutur gibi geliyor.Çok küçük.
Bebek beslenmesinde kadeh yöntemine bak istersen.
İlk çocukta misafire gelme dersin dışarı çıkmazsin bir şekilde hallolur ama ikincide bu mikroptan korunma olayı çok zormuş. Büyük bir yerden yakalarsa mikrobu küçük ....Bebeğim iğneler devam. Öksürük hafifledi ama çok nazlı . İğneler den dolayı sanırım sabah akşam iğneye gidioz bıktı artık çocuk. Üç tane iğne kaldı salı kontrol e goturcem bakalım. Yazarm durumu inşallah. Büyüğü bu sabah kontorol e götürdük. Başka doktor vardı. Bu çocuk iyi öksürük alerjik zaten alerji şurubu en fazla verebilirim dedi zaten zaditen kullanıyoruz dedim . Havalar 15 derece isinana kadar çocuklar oksurur burnu akar normal kabul edin bunu. Ihlamur zencefil limon bal verin. Çocuğun ateşi halsizligi yoksa gece uyuyabuliyorsa kendi haline bırakın dedi. Hoplayan zıplayan çocuktan korkmayın dedi. Ama bizdeki problem abideki mikrop abiye bişey yapmio ayakta atlatiyor ama bebeğe geçince direk bronşit yapio çocuk ne kadar çok ilaç iğne kullandı kuzum. Uzak tutmak mümkün değil
Her okuduğumda bir daha kızıyorum aile hekimineŞöyle soyliyim burnu tıkanıyo bebeğin ama serumla temizleyip aspiratör le çekmeme rağmen hala genzi doluysa emmekte güçlük cekiosa götür canm. Ben ilk goturudgumde bikac gün burun tıkanıklığı oldu evde açtım ilk günler sonra bı gece burnunu temizlememe rağmen açılmadı ememedi. Aile hekimine gittim anlattım burnu açılmadı ventolin verdim dedim hayır verme cigerleri iyi dedi iki gün sonra öksürük arttı Gece uyuyamadi hep ağladı sabah gittik yatış verdiler. Benim hatam aile hekimini dinlemek oldu . Olcagi varmış. Uykusunu ve beslenmesi etkilenmiyosa başındadır ama götür yine. Alerjik burun spreyi veriolar üç güne açılıp burnu gecio. Benm çocuklarım alerjik bünyeli soğuk algınlığı tedavi edilemezse iki güne bronşit e ceviriyo
Günde bir iki defa ile unutmaz bence.emzirip çıksan iki saat sonra annen beslese. 4. saatte dönüp yine emzirsen tamamdır.Kadehi denedim ama annemin cok yapbilecegi bir sey degil. Korkar yapamaz. Cay kasigi ve enjektorden bile korkuyor kadin. İse baslayinca da biberon gunduz hayatinda olacak hep, memeyi unutur gibi geliyor.
Keske yapabilsem mesai saati surem 10 saat 1.5 saatte yol ekledin mi nerdeyse 12 saat en az 4 kez beslenmis olacak. Yani sirf su korkuma dukkan acicam galiba. Esimi de kandirdim. Yer bakiyorum. Bahanem esime eglence yaratmak ama kendimi de dusunmedim degilGünde bir iki defa ile unutmaz bence.emzirip çıksan iki saat sonra annen beslese. 4. saatte dönüp yine emzirsen tamamdır.
Biberonu ağzına sokup hepsini icirmemek gerek. İki fırt çekecek, sonra biberonu ağzından çekeceksin ya da dik konuma getirip süt gelmemesini saglayacaksin ( ilk aylar çok gaz yapar ama ) bir gelir bir gelmezse biberondan çok hoşlanmaz, diye düşünüyorum
En garantisi çay kaşığı aslında. Çok az veriyorsun çocuğun boğulma riski yok.
Atak haftası olabilir mi
Benim boğaz iltihap olmuş iğne verdi inanılmaz yakıyordaha kötüsü bebişin de burnu akmaya başladı İlerlemeden atlatırız umarım, burnu akarken verem aşısı yaparlar mi ki bu hafta aşımız da vardı
Bol su iç canım. Ben doğum sonrası 5 litrediaz içince kesin kabız olduğumu anladım. Beslenmeme de dikkat ediyorum. Katı bişey yediğimde mutlaka erik suyu , komposto vs tüketiyorum.Bağırsakları hamilelik öncesine dönen var mı kızlar? Lütfen kusuruma bakmayın, normalde günlük tuvalete çıkan biriydim, doğumdan beri 4-5 günden önce tık yok. Gazlıları gaz yapıyor diye yiyemiyorum, geri kalan çoğu şey de kabız yapıyor. Ne yiyeceğimi şaştım kaldım 51le hamile kaldım şu an 44kiloya düştüm . Yok oldum resmen, kızçem de çok kilo aldı taşıyamaz oldum , çocuğum benden büyük duruyorvar mı bu kabızlığa bi çözüm
Ben uzun bir süre evde olucam buna rağmen daha kırkı çıkmadan biberon da kullandım . Sadece anne sütü veriyorum. Şimdiden alıştırmaya başlayın bence. Ben hem emzige hem biberona aliatirdim. Hastaneye falan giderken içim rahat oluyo evdekiler buzluktan süt çıkarıp veriyo.Kızlar merhaba bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var. İkinci dönem göreve başlamak durumundayım. Öyle gözüküyor. Bebeğim 3 ayı biraz geçmiş olacakanne sütü ile besleniyor sadece sorum şu ben hiç biberon vermedim. İşe başladığımda günlük ortalama 4 saat yanında olmayacağım. Bu süreçte 1-2 beslenecek sanırım biberon ile bunu başarabilir miyim ? Daha önce hiç biberon vermedim. Ya da napmalıyım? Kafam çok karışık
Geç kaldım yaaaaa. Çok iyiymiş fiyatKizlaaarrr acil gece 23.59 olmadan hepsiburadada indirim var imkani olan varsa bez icin soyluyorm. İkinciye %50 indirim var. Prima premium care 3 numara 112 tane 4 numara 94 tane 150 liraya aldm. İhtiyaci olan varsa baksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?