2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım benimki de sürekli emmek istiyo. Benim memeler de küçük o yüzden sürekli sağ sol değiştire değiştire veriyorum biri bosalirken diğeri doluyo ama malum her seferinde bi öncekinden az doluyo.aksama da o yüzden az süt kalıyo. Ben hiç mama vermedim kilo alımı gayet iyi ama bu durumu da yaşıyorum. Meme dışında oyalamaya çalışıyorum karnının doydugunu anladığımda gazını çıkartıp altını açıyorum . Benim bebeğim erkek o yüzden kazaları önlemek için üzerine bi örtü atıyorum. Oynuyo , zeka kartları gösteriyorum, sohbet ediyorum falan sonra sıkılıyor biraz da omuzumda gezdiriyorum. Uyuduğu zaman da uykum olmasa bile yanında duruyorum uyanacagi zaman pışpışlıyorum ki hemen uyanmasın ne kadar uyusa o kadar iyi bir de karanlıkta süt üretimi artıyor diye işe yarıyo. Mamaya alisirsa sütüm daha çok azalır diye hiç başlamadım ama kilo alımı azalırsa mecbur başlarım

Uyku arasında yanlış okumuşum ben. 4 saat çalışacağım eve döneceğim anlamistim

Merhaba hanimlar. Biz sunnet olduk. Sukur cok zorlanmiyoruz ama yeni huylar edindi. Sunnetten sonraki gun emmesi azaldi. Etrafa ilgisi birden cok artti. Izlemek istiyor surekli disariyi evi. Bu 4. Ayda olan meme reddinin kucugu gibi. Acikti mi emiyor ama 10 dk maksimum sonra kafayi cevirip izliyor tekrar. 2 gundur boyle insallah duzelir sunnetin verdigi sıkıntıyla alakalidir memeye cok duskundu.

benımkıde oyle karı tok kucakda alısdı uyumaya yatırınca hemen uyanıyor gunduzlerı ıs yapamaz oldum

Cnm hem geçmiş olsun hem gozunuz aydin. Bizde yaptircaz araştırıyorm da genel mi lokal mi oldu? Kendi hastanemizde lokal 1800 genel 2500 mus. baska hasta neyi aradm 600-900 diyir. Sizinki nasl oldu? kucucuk bebege Genel bana anlamsz geliyo narkoz almasi ama lokalde de anne babayi almiyorlarmis yanina benimki yikar ortaligi cok huzursuz olur cok aglar bacaklari durmaz hic valla cok kararsz kaldim nerdeyse vazgeccem

benım oglum zorunlu oldu sunnetını 9 aylıkdı lokal yapıldı bızde ızledık ama cok aglamısdı bacaklarını falan tutum ben doktorumuz lokal daha ıyı demısdı sımdıkı oglum 4aylık olsun ozaman dusunyorum gınede lokal ısterım

Lokal oldu canim. Maalesef bizi de almadilar. Sgk indirimiyle 1500 e yaptirdik biz de. Ciktiginda agliyordu tabi. Sakinlestirdik. Yaninda olmak cok istedik ama maalesef. Gecti gitti diyoruz simdi iyilesme surecinde.

Lokal yaptırdık devlet hastanesinde, 2 aylık tı. Yanına aldılar bizi. Ellerinden babası tuttu. Ben başta girip girmemekte kararsız kaldım. Doktor cesaretlendirdi ben yanına gelip konuşunca sakinleşti. Doktor ile görüşsen iz

Canım artık bebekler yeni doğan değil kuvvetlendiler 10 dk yeterli emmesi için. Benim minikim şuan iki ay 10 günlük biraz emiyo kuvvetli sonra etrafı izliyo , gülüyo vs vs ama meme de ağzımın önünde ya da ağzımda olsun istiyo

Kızlar 71. Gün ve atlattık dediğim gazlar yeniden peyda oldu. Tam 10 haftalık yeniden uykusuz geceler ,baş ağrısı .bunlar benim yaşadıklarım bebeğimse sürekli sancı hali ,ağlama krizleri yeniden gaz damlası aldım aguline ve biogaia .ikisini birlikte kullanicam . Sanırım son iki haftamız gazlı. Atak takvimine birebir uyuyo bebeğim.

Canim biliyorum fakat 1 gunde hemde sunnetin ertesi gunu birden degismesi normal gelmedi. Cunku memeye asla hayir demezdi simdi ayakta dolandirarak gezdirerek falan emziriyorum ki etrafi izlesin.

Aventin alıştırma bardağıyla veriyorum dik şekilde ağzına dayanmadıkça sıkıntı olmuyor kendisi çektikçe geliyor tavsiye ederim

Eklentiler

• 1A428E1D-E9D4-4E93-BEBB-BF82B99D2D51.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 26
  • 53794225-7D4B-475B-87D5-DAB0974BE335.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 24
kızlar sınır oldum hemsıreye bugun ıkı ay asısı yapılcakdı elınde yokmus nıye aramamısım onun benı araması gerekıyor 6sınde gun verdı gelebılırde gecebılırde dıyor dalga gecıyor sankı baska yerde yapmazlarmıs oyle soyledı manyak bırı zaten baskada yok asımız kaldı suan

Bizim de tam bir hafta geç oldu aşımız onun sanırım belli bir aşma süresi var sıkıntı değil de sen müneccim misin de dur bunun elinde aşı var mı diye arıycan Allah Allah onun araması lazım tabi ki de delinin zoruna bak

80 gunluguz. Etraf ilgisini cekmeye basladi. Ya da sunnetin verdigi acidan bir istahsizligi vs var bilemiyorum. Duzelir insallah.
Geçen gün doktor bize önümüzdeki onbeş yirmi gün içinde birden bire bir algı açılması yaşayabilir, hareketli şeyler zıt renkler ekstra ilgisini çekebilir, emerken bırakıp senle konuşmalara durabilir, gündüzden ziyade gece emmesi yapmak isteyebilir demişti. Biraz uzattım ama, belki bunlar meme reddininin temelini oluşturuyodur, bana tavsiyesi karanlık bir odada veya üzerine bişey örterek emzirme oldu, faydasını görürsün belki sende:)

autumnn yani sünnet tabi ki etkilemiştir de, aynı doktorun dediklerini sanki tarif edince aklıma geldi şimdi bilmiş bişey gibi durmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…