Canım benimki de sürekli emmek istiyo. Benim memeler de küçük o yüzden sürekli sağ sol değiştire değiştire veriyorum biri bosalirken diğeri doluyo ama malum her seferinde bi öncekinden az doluyo.aksama da o yüzden az süt kalıyo. Ben hiç mama vermedim kilo alımı gayet iyi ama bu durumu da yaşıyorum. Meme dışında oyalamaya çalışıyorum karnının doydugunu anladığımda gazını çıkartıp altını açıyorum . Benim bebeğim erkek o yüzden kazaları önlemek için üzerine bi örtü atıyorum. Oynuyo , zeka kartları gösteriyorum, sohbet ediyorum falan sonra sıkılıyor biraz da omuzumda gezdiriyorum. Uyuduğu zaman da uykum olmasa bile yanında duruyorum uyanacagi zaman pışpışlıyorum ki hemen uyanmasın ne kadar uyusa o kadar iyi bir de karanlıkta süt üretimi artıyor diye işe yarıyo. Mamaya alisirsa sütüm daha çok azalır diye hiç başlamadım ama kilo alımı azalırsa mecbur başlarımBilmiyorum yaa ara ara yapıyor böyle. 80günlük oldu.
Bence gün içinde hep emdiği için memede süt birikmiyor akşam da açlıktan huysuzlanıyor dolu dolu içmek istiyor.
Gündüz uyusa 1 2 saat süt dolacak ama Bi sağ Bi sol meme derken tüm gün emzik gibi kullanıyor beni. Memede uyuyunca yatırıyorum uyanıyor.
Dün 120cc mama yaptım en sonunda.
Uyku arasında yanlış okumuşum ben. 4 saat çalışacağım eve döneceğim anlamistimKeske yapabilsem mesai saati surem 10 saat 1.5 saatte yol ekledin mi nerdeyse 12 saat en az 4 kez beslenmis olacak. Yani sirf su korkuma dukkan acicam galiba. Esimi de kandirdim. Yer bakiyorum. Bahanem esime eglence yaratmak ama kendimi de dusunmedim degil
benımkıde oyle karı tok kucakda alısdı uyumaya yatırınca hemen uyanıyor gunduzlerı ıs yapamaz oldumAralıksız 40 dk emdi uyudu memede uyurken de çekmeye devam etti. Kucağımda derin uykuda, yatırınca hemen uyanıyor...
Bütün günn böyleydi...
Uyanıken de yatmıyor meme istiyor, kucak istiyor hep.
Acaba doymuyor mu?
Cnm hem geçmiş olsun hem gozunuz aydin. Bizde yaptircaz araştırıyorm da genel mi lokal mi oldu? Kendi hastanemizde lokal 1800 genel 2500 mus. baska hasta neyi aradm 600-900 diyir. Sizinki nasl oldu? kucucuk bebege Genel bana anlamsz geliyo narkoz almasi ama lokalde de anne babayi almiyorlarmis yanina benimki yikar ortaligi cok huzursuz olur cok aglar bacaklari durmaz hic valla cok kararsz kaldim nerdeyse vazgeccemMerhaba hanimlar. Biz sunnet olduk. Sukur cok zorlanmiyoruz ama yeni huylar edindi. Sunnetten sonraki gun emmesi azaldi. Etrafa ilgisi birden cok artti. Izlemek istiyor surekli disariyi evi. Bu 4. Ayda olan meme reddinin kucugu gibi. Acikti mi emiyor ama 10 dk maksimum sonra kafayi cevirip izliyor tekrar. 2 gundur boyle insallah duzelir sunnetin verdigi sıkıntıyla alakalidir memeye cok duskundu.
benım oglum zorunlu oldu sunnetını 9 aylıkdı lokal yapıldı bızde ızledık ama cok aglamısdı bacaklarını falan tutum ben doktorumuz lokal daha ıyı demısdı sımdıkı oglum 4aylık olsun ozaman dusunyorum gınede lokal ısterımCnm hem geçmiş olsun hem gozunuz aydin. Bizde yaptircaz araştırıyorm da genel mi lokal mi oldu? Kendi hastanemizde lokal 1800 genel 2500 mus. baska hasta neyi aradm 600-900 diyir. Sizinki nasl oldu? kucucuk bebege Genel bana anlamsz geliyo narkoz almasi ama lokalde de anne babayi almiyorlarmis yanina benimki yikar ortaligi cok huzursuz olur cok aglar bacaklari durmaz hic valla cok kararsz kaldim nerdeyse vazgeccem
Cnm hem geçmiş olsun hem gozunuz aydin. Bizde yaptircaz araştırıyorm da genel mi lokal mi oldu? Kendi hastanemizde lokal 1800 genel 2500 mus. baska hasta neyi aradm 600-900 diyir. Sizinki nasl oldu? kucucuk bebege Genel bana anlamsz geliyo narkoz almasi ama lokalde de anne babayi almiyorlarmis yanina benimki yikar ortaligi cok huzursuz olur cok aglar bacaklari durmaz hic valla cok kararsz kaldim nerdeyse vazgeccem
Lokal yaptırdık devlet hastanesinde, 2 aylık tı. Yanına aldılar bizi. Ellerinden babası tuttu. Ben başta girip girmemekte kararsız kaldım. Doktor cesaretlendirdiCnm hem geçmiş olsun hem gozunuz aydin. Bizde yaptircaz araştırıyorm da genel mi lokal mi oldu? Kendi hastanemizde lokal 1800 genel 2500 mus. baska hasta neyi aradm 600-900 diyir. Sizinki nasl oldu? kucucuk bebege Genel bana anlamsz geliyo narkoz almasi ama lokalde de anne babayi almiyorlarmis yanina benimki yikar ortaligi cok huzursuz olur cok aglar bacaklari durmaz hic valla cok kararsz kaldim nerdeyse vazgeccem
Aynen canm farki ne ki?
Canım artık bebekler yeni doğan değil kuvvetlendiler 10 dk yeterli emmesi için. Benim minikim şuan iki ay 10 günlük biraz emiyo kuvvetli sonra etrafı izliyo , gülüyo vs vs ama meme de ağzımın önünde ya da ağzımda olsun istiyoMerhaba hanimlar. Biz sunnet olduk. Sukur cok zorlanmiyoruz ama yeni huylar edindi. Sunnetten sonraki gun emmesi azaldi. Etrafa ilgisi birden cok artti. Izlemek istiyor surekli disariyi evi. Bu 4. Ayda olan meme reddinin kucugu gibi. Acikti mi emiyor ama 10 dk maksimum sonra kafayi cevirip izliyor tekrar. 2 gundur boyle insallah duzelir sunnetin verdigi sıkıntıyla alakalidir memeye cok duskundu.
Canım artık bebekler yeni doğan değil kuvvetlendiler 10 dk yeterli emmesi için. Benim minikim şuan iki ay 10 günlük biraz emiyo kuvvetli sonra etrafı izliyo , gülüyo vs vs ama meme de ağzımın önünde ya da ağzımda olsun istiyo
Valla bende dik tutup öyle emziriyorum yürüyerek aynı yani. Senin minik kaç günlüktüCanim biliyorum fakat 1 gunde hemde sunnetin ertesi gunu birden degismesi normal gelmedi. Cunku memeye asla hayir demezdi simdi ayakta dolandirarak gezdirerek falan emziriyorum ki etrafi izlesin.
Valla bende dik tutup öyle emziriyorum yürüyerek aynı yani. Senin minik kaç günlüktü
Baby plus cam biberon almistim yanina hile yaklasmayin
Bir sey soru am bir de mamajoo biberondan memnunum ama memeyi unutmamasi icin alistirma bardagi almak istiyorum. 4. Aydan itibaren surekli simdi ise arada kullanabilir miyim? Kucukmu bebegim bunun icin.
Bizim de tam bir hafta geç oldu aşımız onun sanırım belli bir aşma süresi var sıkıntı değil de sen müneccim misin de dur bunun elinde aşı var mı diye arıycan Allah Allah onun araması lazım tabi ki de delinin zoruna bakkızlar sınır oldum hemsıreye bugun ıkı ay asısı yapılcakdı elınde yokmus nıye aramamısım onun benı araması gerekıyor 6sınde gun verdı gelebılırde gecebılırde dıyor dalga gecıyor sankı baska yerde yapmazlarmıs oyle soyledı manyak bırı zaten baskada yok asımız kaldı suan
Geçen gün doktor bize önümüzdeki onbeş yirmi gün içinde birden bire bir algı açılması yaşayabilir, hareketli şeyler zıt renkler ekstra ilgisini çekebilir, emerken bırakıp senle konuşmalara durabilir, gündüzden ziyade gece emmesi yapmak isteyebilir demişti. Biraz uzattım ama80 gunluguz. Etraf ilgisini cekmeye basladi. Ya da sunnetin verdigi acidan bir istahsizligi vs var bilemiyorum. Duzelir insallah.
Geçen gün doktor bize önümüzdeki onbeş yirmi gün içinde birden bire bir algı açılması yaşayabilir, hareketli şeyler zıt renkler ekstra ilgisini çekebilir, emerken bırakıp senle konuşmalara durabilir, gündüzden ziyade gece emmesi yapmak isteyebilir demişti. Biraz uzattım ama, belki bunlar meme reddininin temelini oluşturuyodur, bana tavsiyesi karanlık bir odada veya üzerine bişey örterek emzirme oldu, faydasını görürsün belki sende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?