2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Aynen öyle, ne yiyecegimizi şaşırdık. Biz de süt alerjisi diyetine yeni girdik. Takip edicem eğer devam ederse inek etini hatta yumurtada kesilecek. Çok enteresan, herşey yolunda sadece bı defa azcik kan görduk kakada, hemen herşeyi kesip diyete girdik halbuki devamlı yiyordum yoğurdu peyniri. Bugünde tereyağı yedim sabah, öğle emzirdim kaka yaptı. Ne yeşil, ne mukuslu ne de kanlı. Bı haftadır ilaç içiyor, umarım ondandır.
Bugun de aldim 1 şişe. 80 günlük oldu birdaha ihtiyaç olmaz umarım.pahali olduğunu biliyordum ama 10 gunde bitince sisteme catasin geldi yine.
İnşallah gerek kalmaz. Sistem sistem.. daha neler var. Esim cildiyeye giriş yapmak istemiş randevu yla demişler, dahiliye randevusuz almıyor Arıyor taa ne zamana gün veriyor. Özele gitti E gitmeyen gidemeyen gariban ne yapsın.
Size 10 gun ya bize gerci ben biogaia yi biraktim.Nurse harvey i sabah aksam kullanmaya basladim.Cocuk tirttt pirttt yapmaya basladi.Hem yari fiyati.
İyi bari yapmaya başladıysa. Ne çektin chelzy. Göbeği nasıl oldu bebeğin?
Allah kimseyi darda koymasın. İki sene önce romatizma ağrıları yla capada felan randevu mümkün değil alamadım. Özele gittim 500tl yle çıktım.

Canım bizde de aynı durum var Ben kızımdan tecrübeli yim Onunki 10aylikken çıktı, iki üç ay diyet yaptık. Geçti bitti. Bunu da gözlemliyorduk pek bı şey yoktu, taa ki düne kadar. İki bardak ayran içtim ya ondan. Ya da ilaç kullanıyor onun etkisi. Bilemedik. Doktor sonrafan da alerji çıkar dedi. Hemen diyet verdi. Bı ay takip edelim devam ederse eti de keselim dedi. Kilosunu az almış ilk aya göre.

Belirli gunlerde getiriyolar o asiyi bakanlik sanirim.Bize de sali -persembe gelin denmisti ama bu kar kis kiyamettr boyle oyuncak etmeleri olur is degil.

Yapicaz inşallah canım üstesinden de Geliriz, senle aynı durumda yiz. Bende yalnızım. Bı haftadır çocuklar hasta, çok şükür Alalhim dermansız dert vermesin Diyet yaparız en çok bı sene. Hatta gerek kalmaz bile ya Benim Bebek de huzurlu, uyur , oynar, masallah.

Belirli gunlerde getiriyolar o asiyi bakanlik sanirim.Bize de sali -persembe gelin denmisti ama bu kar kis kiyamettr boyle oyuncak etmeleri olur is degil.
Hic sorma bizde simdi asidan geldik. Zaturre ve karma oldu. Verem yokmus gelince aricam sizi dedi. Ama hava cok fena nasil yagmur var anlayamam sokaklar caddeler van golunden hallice. Bebegi koruduk ama biz islandik cok fena. Semsiye falan ise yaramiyor antalya da. Cok fena. Anlatamam. Sinir olmadim degil ama tartisamazdim bebegin yaninda peki dedim. Hatta asi da yok degil yani varmis ama acmalari gerwkiyormus acinca da suresi varmis tek bebek icin acamazlarmis baska bir bebek daha varmis onu da arayip bizi de arayip ayni gun alcaklarmis.

İyi bari yapmaya başladıysa. Ne çektin chelzy. Göbeği nasıl oldu bebeğin?

Valla ya ne cektim ki hala gun icinde devam etmiyor degil gaz sancisi.Gobegi hala cikik.Bi ara para yapistirdim yegenimde ise yaramisti ama sonra korktum.cok ufak bir de enfeksiyon kaparsa vicdan azabindan nolurum diyr.Kendi doktorumuz iceri girecrk diyor,baska doktor 1 bucuk santimden yuksekse operasyon gerekli diyor.Kv ipten yuvarlak bisey yapti.Onu yapistirmayi dusunuyorum.Yaosam mi yapmasam mi bilemiyorum.Ikilemdeyim.

Bezlerinden anlarsin canim benim. Bir de 3. Aydan sonra kilo alimlari yavasliyormus zaten. Drum oyle dedi.

Benim bebisin de 0.5 cm gibi bir cikikligi oluyor dr 6. Aya kadar iceri girer. Muhim olan dokunup bastirinca gerginligini korumasi ve yumusak olmasi dedi.
Ama annem de cozum icin sargi bezini yuvarlak doluyorlar bulursam resmini atayim sana onu sariyorlar. O da cozuyormus. En azindan strril bir yontem. Ben su an gerek duymadim ama ihtiyacin olursa dusun derim.

Aslında bunun planlamasını baştan yapmaları gerekiyor. 1.ay aşısına gittiğimizde, 2. Ay aşısı için belirli gün ve öğleden önce gelin o gün açıyoruz dediler. Aynı güne çağırmışlar bebekleri. Hepsi bir oldu.

Zaten ortalık mikrop kaynıyor. 3.ay kontrolüne götürmedim henüz. Hastaydı zaten doktor kontrolü oldu. Boy kilosu iyi zaten, bıngıldak kontrolünü de doktor yaptı.

Eklentiler

• 1577709807947.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 36
Kizlar 3 ay aşısi vs yok degil mi? 10 gun sonra 3 aylik olucaz. Rotatek 2.doz var bi tek. Saglik ocagi baska bisey demedi ama emin olmak istedim atladigim bisey olmasin

Bezlerinden anlarsin canim benim. Bir de 3. Aydan sonra kilo alimlari yavasliyormus zaten. Drum oyle dedi.
Yaa profil foton senin bebisin mi
Bizi 3. Ayda aşı için çağırdılar
Kizlar 3 ay aşısi vs yok degil mi? 10 gun sonra 3 aylik olucaz. Rotatek 2.doz var bi tek. Saglik ocagi baska bisey demedi ama emin olmak istedim atladigim bisey olmasin
3. Ayda var dediler bize bi tane olacakmış kartına bakayım hangisi olduğunu yazmislardir

Merhaba arkadaşlar, meme angorjmanı (süt düğümlenmesi) yaşayan oldu mu? Tavsiye edilen herşeyi yaptım ama geçmiyor ağrıdan stresten yoruldum artık. Siz nasıl çözüm buldunuz

Hoşgeldin öncelikle endişelenme, her çocuk hasta olacak, iyileşecek , öyle öyle büyüyecek. Kakasinda ki köpük döneme özel değil bence, bizim ki de öyle hâlen. Gaz çıkarıyor ardından ilk kaka normal yoğunlukta, ikinci ikinip da yaptıkları aynı dediğin gibi köpüklü sarı renkte.

Çok geçmiş olsun zera. Aynen bizimde abla ayakta âtlatti. Maalesef bebek bronşit başlangıcı oldu. Antibiyotik içiyor

Buna benzer bisey yaptik iste bizde.Ben yapistirayim ya cunku baya buyuk bizimki.insallah girer icine.En azindan steril.Cok yumusak bu da iceri firtt diye giriveriyo hemen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…