- 24 Nisan 2019
- 295
- 682
- 53
- 38
Aynen öyle, ne yiyecegimizi şaşırdık. Biz de süt alerjisi diyetine yeni girdik. Takip edicem eğer devam ederse inek etini hatta yumurtada kesilecek. Çok enteresan, herşey yolunda sadece bı defa azcik kan görduk kakada, hemen herşeyi kesip diyete girdikKademeli olarak sen denesen daha doğru sonuca ulasabilirsin belki.kirmizi et yapip yigurt yapmıyor olabilir, birde süt ürün alerjisi olan çocuk o gıdayı anne yedikten sonra huzursuz olurmuş belki ordan bile anlayabilirsin ama gazlı ise bebegin ora düşük ihtimal.zaten yiyebildigimiz kisitli sey birde onlar kesilince iyice zorlanacaksin.
İnşallah gerek kalmaz. Sistem sistem.. daha neler var. Esim cildiyeye giriş yapmak istemiş randevu yla demişler, dahiliye randevusuz almıyor Arıyor taa ne zamana gün veriyor. Özele gitti E gitmeyen gidemeyen gariban ne yapsın.Bugun de aldim 1 şişe. 80 günlük oldu birdaha ihtiyaç olmaz umarım.pahali olduğunu biliyordum ama 10 gunde bitince sisteme catasin geldi yine.
İyi bari yapmaya başladıysa. Ne çektin chelzy. Göbeği nasıl oldu bebeğin?Size 10 gun ya bizegerci ben biogaia yi biraktim.Nurse harvey i sabah aksam kullanmaya basladim.Cocuk tirttt pirttt yapmaya basladi.Hem yari fiyati.
Allah kimseyi darda koymasın. İki sene önce romatizma ağrıları yla capada felan randevu mümkün değil alamadım. Özele gittim 500tl yle çıktım.Parasi olmayana bir sey yok zaten. Dun asi yaptirdik rota. Bayagi parasi olmayanin cocugu ishal olsun hastane de yatsin yani. 170 tl verdim bir dozu. Ki 3 doz yapilacak daha menenjiti var. Bir grip oldu surubu 45 tl. Helali hos olsun. Bebehim iyilesti hemen fakat gercekten parasi olmayana bir sey yok ve bu beni cok uzdu. Bizler orta halliyiz coguncak. Bize boyle. Kaliteli beslenmek istesen zaten her sey ortada.
Canım bizde de aynı durum var Ben kızımdan tecrübeli yim Onunki 10aylikken çıktı, iki üç ay diyet yaptık. Geçti bitti. Bunu da gözlemliyorduk pek bı şey yoktu, taa ki düne kadar. İki bardak ayran içtim ya ondan. Ya da ilaç kullanıyor onun etkisi. Bilemedik. Doktor sonrafan da alerji çıkar dedi. Hemen diyet verdi. Bı ay takip edelim devam ederse eti de keselim dedi. Kilosunu az almış ilk aya göre.@original @XSIDE10 teşekkür ederim kızlar. Aslında ben herşeyi yiyorum ve bu durum bir kez oldu kakada kan olayı yani, bebiş de sakin çok şükür ne aşırı bi gaz problemi ne uykusuzluk problemi var doktor da bi yapsak mı yapmasak mı ikileminde kaldı zaten. Vermedik hala testi de karar aşamasındayız da şu insanın içine atıyolar ya o şüpheyi el kol bağlıyolar
Bizim de tam bir hafta geç oldu aşımız onun sanırım belli bir aşma süresi var sıkıntı değil de sen müneccim misin de dur bunun elinde aşı var mı diye arıycan Allah Allah onun araması lazım tabi ki de delinin zoruna bak
Ben bulamadım ama bebegim bulduKızlar bebeğiniz yüzünü çizmesin diye neler yapıyorsunuz . tırnaklarını kesiyorum ama malum derin kesemiyorum zarar vermemek için . öyle olunca da yüzünü çiziyor. Torpuluyo musunuz
Yapicaz inşallah canım üstesinden de Geliriz, senle aynı durumda yiz. Bende yalnızım. Bı haftadır çocuklar hasta, çok şükür Alalhim dermansız dert vermesin Diyet yaparız en çok bı sene. Hatta gerek kalmaz bile ya Benim Bebek de huzurlu, uyur , oynar, masallah.Şu an için buna bağladık 21 gün sonra tekrar çağırdı böyle olursa yine mama da ekleriz beslenmeye dedi, bugün biraz moral olarak çöktüm yani çözümsüz şeyler değil çok şükür ama bi böyle yapamıyorum yapamıycam hissi geldi üstüme. Yalnızım da evde onun da etkisi var galiba, kötü hissediyorum geçer inşallah bir an önce
Hic sorma bizde simdi asidan geldik. Zaturre ve karma oldu. Verem yokmus gelince aricam sizi dedi. Ama hava cok fena nasil yagmur var anlayamam sokaklar caddeler van golunden hallice. Bebegi koruduk ama biz islandik cok fena. Semsiye falan ise yaramiyor antalya da. Cok fena. Anlatamam. Sinir olmadim degil ama tartisamazdim bebegin yaninda peki dedim. Hatta asi da yok degil yani varmis ama acmalari gerwkiyormus acinca da suresi varmis tek bebek icin acamazlarmis baska bir bebek daha varmis onu da arayip bizi de arayip ayni gun alcaklarmis.Belirli gunlerde getiriyolar o asiyi bakanlik sanirim.Bize de sali -persembe gelin denmisti ama bu kar kis kiyamettr boyle oyuncak etmeleri olur is degil.
İyi bari yapmaya başladıysa. Ne çektin chelzy. Göbeği nasıl oldu bebeğin?
Bezlerinden anlarsin canim benim. Bir de 3. Aydan sonra kilo alimlari yavasliyormus zaten. Drum oyle dedi.Nasil anlicam peki doyup doymadgni.. Sutun yetip yetmedgnidemin bos bos cekiodu mama verdm rahatladi ama kustu yine.. Fazla mi gelio anlamiyorm.. Az versem kilosu yavas diye icim eridi.. Acaba 60cc mama mi versem.. Sanki 90 verince yarisini cikario.. Boyle cok kusmazdi
Benim bebisin de 0.5 cm gibi bir cikikligi oluyor dr 6. Aya kadar iceri girer. Muhim olan dokunup bastirinca gerginligini korumasi ve yumusak olmasi dedi.Valla ya ne cektim ki hala gun icinde devam etmiyor degil gaz sancisi.Gobegi hala cikik.Bi ara para yapistirdim yegenimde ise yaramisti ama sonra korktum.cok ufak bir de enfeksiyon kaparsa vicdan azabindan nolurum diyr.Kendi doktorumuz iceri girecrk diyor,baska doktor 1 bucuk santimden yuksekse operasyon gerekli diyor.Kv ipten yuvarlak bisey yapti.Onu yapistirmayi dusunuyorum.Yaosam mi yapmasam mi bilemiyorum.Ikilemdeyim.
Aslında bunun planlamasını baştan yapmaları gerekiyor. 1.ay aşısına gittiğimizde, 2. Ay aşısı için belirli gün ve öğleden önce gelin o gün açıyoruz dediler. Aynı güne çağırmışlar bebekleri. Hepsi bir oldu.Hic sorma bizde simdi asidan geldik. Zaturre ve karma oldu. Verem yokmus gelince aricam sizi dedi. Ama hava cok fena nasil yagmur var anlayamam sokaklar caddeler van golunden hallice. Bebegi koruduk ama biz islandik cok fena. Semsiye falan ise yaramiyor antalya da. Cok fena. Anlatamam. Sinir olmadim degil ama tartisamazdim bebegin yaninda peki dedim. Hatta asi da yok degil yani varmis ama acmalari gerwkiyormus acinca da suresi varmis tek bebek icin acamazlarmis baska bir bebek daha varmis onu da arayip bizi de arayip ayni gun alcaklarmis.
Valla ya ne cektim ki hala gun icinde devam etmiyor degil gaz sancisi.Gobegi hala cikik.Bi ara para yapistirdim yegenimde ise yaramisti ama sonra korktum.cok ufak bir de enfeksiyon kaparsa vicdan azabindan nolurum diyr.Kendi doktorumuz iceri girecrk diyor,baska doktor 1 bucuk santimden yuksekse operasyon gerekli diyor.Kv ipten yuvarlak bisey yapti.Onu yapistirmayi dusunuyorum.Yaosam mi yapmasam mi bilemiyorum.Ikilemdeyim.
Yaa profil foton senin bebisin miBezlerinden anlarsin canim benim. Bir de 3. Aydan sonra kilo alimlari yavasliyormus zaten. Drum oyle dedi.
Bizi 3. Ayda aşı için çağırdılarAslında bunun planlamasını baştan yapmaları gerekiyor. 1.ay aşısına gittiğimizde, 2. Ay aşısı için belirli gün ve öğleden önce gelin o gün açıyoruz dediler. Aynı güne çağırmışlar bebekleri. Hepsi bir oldu.
Zaten ortalık mikrop kaynıyor. 3.ay kontrolüne götürmedim henüz. Hastaydı zaten doktor kontrolü oldu. Boy kilosu iyi zaten, bıngıldak kontrolünü de doktor yaptı.
3. Ayda var dediler bize bi tane olacakmışKizlar 3 ay aşısi vs yok degil mi? 10 gun sonra 3 aylik olucaz. Rotatek 2.doz var bi tek. Saglik ocagi baska bisey demedi ama emin olmak istedim atladigim bisey olmasin
HoşgeldinDeneyimli anneler merhaba, kasim annelerinden geliyorum. Bi derdim var ama bizim grupta bilgisi olan yok sanırım. Belki siz yardımcı olursunuz. Oğlum 33 günlük, çok gazi var, özellikle sabahları ve geceleri ıkınmaktan mahvoluyor. Kakasi gazla beraber çıkıyor ve köpük gibi. Kutu kolayı çalkalayıp açınca çıkan köpüğün aynısı, rengi hardal sarısı. Anne sutuyle besliyorum, haftada 2-3 defa mama yiyor, 60cc civarında. Normal mi bu durum? Sizin bebekleriniz daha büyük, bu dönemde böyle olmuş muydu acaba? Çocuğumu hasta ettim diye çok korkuyorum.
3.ayda rota var, onu mu dediler.Yaa profil foton senin bebisin mi
Bizi 3. Ayda aşı için çağırdılar
3. Ayda var dediler bize bi tane olacakmışkartına bakayım hangisi olduğunu yazmislardir
Çok geçmiş olsun zera. Aynen bizimde abla ayakta âtlatti. Maalesef bebek bronşit başlangıcı oldu. Antibiyotik içiyorBebeğim iğneler devam. Öksürük hafifledi ama çok nazlı . İğneler den dolayı sanırım sabah akşam iğneye gidioz bıktı artık çocuk. Üç tane iğne kaldı salı kontrol e goturcem bakalım. Yazarm durumu inşallah. Büyüğü bu sabah kontorol e götürdük. Başka doktor vardı. Bu çocuk iyi öksürük alerjik zaten alerji şurubu en fazla verebilirim dedi zaten zaditen kullanıyoruz dedim . Havalar 15 derece isinana kadar çocuklar oksurur burnu akar normal kabul edin bunu. Ihlamur zencefil limon bal verin. Çocuğun ateşi halsizligi yoksa gece uyuyabuliyorsa kendi haline bırakın dedi. Hoplayan zıplayan çocuktan korkmayın dedi. Ama bizdeki problem abideki mikrop abiye bişey yapmio ayakta atlatiyor ama bebeğe geçince direk bronşit yapio çocuk ne kadar çok ilaç iğne kullandı kuzum. Uzak tutmak mümkün değil
Biz rotayi 2. Ayda olduk.Erken mi olduk bilemedim.3.ayda rota var, onu mu dediler.
Aynen para yerine trcih edebilirsin.Buna benzer bisey yaptik iste bizde.Ben yapistirayim ya cunku baya buyuk bizimki.insallah girer icine.En azindan steril.Cok yumusak bu da iceri firtt diye giriveriyo hemen .
Rotateq 2-3-4 de yapiliyor mus. Rotarix 3-5 de yaliliyormus. Farklilik bundan olabilir.Biz rotayi 2. Ayda olduk.Erken mi olduk bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?