2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba arkadaşlar, meme angorjmanı (süt düğümlenmesi) yaşayan oldu mu? Tavsiye edilen herşeyi yaptım ama geçmiyor ağrıdan stresten yoruldum artık. Siz nasıl çözüm buldunuz
Ben yasadim hemde her gece 1 ay boyunca nerdeyse. Sicak su ile dus ama dayanabilecegim en son sicaklikta sonra 20 dk sagim sonra tekrar sicak uygulama emzirme seklinde geciyordu ama sonraki gece yine ayniydi. 1 ay sonra bitti ama.

Senin hatan olur mu, doktor ne diyorsa onu yapiyoruz. İlk doktor öyle dediyse senin ne suçun var. Ha ben ne yaptım deyim, asıl ben yanlış yaptim. Salı akşamı öksürüğü artınca acil e gittik Uzm. Çocuk doktoru cigeri temiz dedi bı ilaç felan vermedi. İçime sinmedi ertesi gün kendi doktorumuza götürdüm doçent olana, hava, antibiyotik, felan verdi. Üç güne rahatlamazsa serum takarız röntgen çekerim dedi. Ben kimi dinledim, acilde ki Dr un dediğini. Aradan iki gün geçince gece çocuk öyle bı öksürüğe başladı ki aha dedim indi ciğerlerine, sabah sekiz olsa da ilacı versem dedim. Neyse ki atlattık.

Cook geçmiş olsun canım ya bilirim acısını ne kötü olurum bende iğnesiz geçmez. doktora göstermeden yaptırma ya Yazık bebeğine. İki tarafından enfeksiyonla mücadele eder.biz bu hafta olacaz aşıyı Dr ertelemisti, iyi ki yapılmamış. İki güne öksürüğü ilerlemişti.

Size de geçmiş olsun, ben de anlayamadım bu alerji işini bir ay önce bir kez o da çok hafif bi kandı fotosunu göstermemle birliktee oooo işte testi yapmamız lazım dedi verdik kakasını yedi ocakta çıkacakmış. Bi sıkıntısı olsa ağlar delirir gibime geliyo ama yok çok şükür, ben de herşeyi yiyorum doğumdan beri ama tabi sonradan gelişen bişeyse bilemem. Diyetse diyet bebiş için herşeyi yaparım ama biraz sanki abartıyorlar gibime geldi, gerçekten de pahalı bi test doğru sonuç verip vermiceği de çok belli değilmiş sanırım buradan bi arkadaş dedi. Hayırlısı artık

Kızlar benim bebeğimde de var ama küçük fıtığı sanıyorum seninkinin ki daha büyük Chelzy . Dr hiç birşey yapma 2 yaşına kadar geçer demişti. 3 ayı bitirdik biz baya indi. Belki dizinde öyle olacaktır. Nasılsa sağlığına etki eden bir durumu yok b nce kafana takma

E biraz ağlıyor canım ama dayan Büyüyünce biraz bilinçli olunca psikolojik açıdan daha zor olur. Erkenden yaptır, ama lokal olsun. Çok pahalı ama değil mi ya.

Biberon avent mi kullandınız peki sizde ?

Tamamdır sanırım tavsiyeler bu yönde. Teşekkür ederim ilgi gösterip yazdığınız için.

Yaaaa maşallah ona tamam canım teşekkür ederim. Ben de yavaştan deneyim o zaman

Daha önce çocuk doktoru çocuk hasta olursa sabaha kadar sıkıntı cekmesin makinayla hava ver mutlaka dedi. Sonra aile hekimi verme diyince iki gün vermedim o yüzden kızdım kendime. Çocuğa sıkıntı cektirdim diye. Sizede gecmis olsun .tam hastalik havası herkesi kırıp gecirdi

Kizlar bebegim atesini olcturmuyor, ciglik atip duruyor, yatmiyor da kucaktada agliyor. Uyuyamiyorda daha fenasi ememiyorda surekli agliyor. Dudagimla alnina baktigimda azicik atesi var gibi ama calpol vermek icin emin olamiyorum. Sizce bir cay kasigi versem su sartlarda zarari olur mu? Elim ayagima dolandi.

Normal ölcünün yarisi kadar verebilirsin. Aslinda 3.aydan sonra kullaniliyor ama kagidinda yaziyor 2 aylik bebeklerde ölçünün yarisi kadar verilebilir diyor. Ben 2.ay aşışında 1 cay kasigini doldurmayacak sekilde vermistim.

Teşekkür ederim hoşbulduk :) içim rahatladı gerçekten. Gece gündüz kaka araştırıyordum :)

Bu hafta mama vermeden deniycem.. Haftaya tarttircam bakalim ne çıkacak.. Gecen persembe tartildi en son.. Doktor da istesek birakiriz demisti.. Surekli kusuyo mamayi. Ya tok ondan kusuyo yada zeytinyagi koydgm için.. Bakalm haftaya beli olcak..

Ama ben hic anlamiyorum rint cekip cekmedgni ya.. Sadece gecen haftalarda aç biraktgmda bi çekmişti ki gogsumu kopartcak gibiydi sanki.. Oglum cok nazik emiyor galiba.. Emerken bakiyorm süt de var. Hic bu kadar sutum olmamıştı.. Ama hic hissetmiyorum cektigini gerçekten yutkunma sesi de arada cikariyo

Ben çay kaşığını beceremiyorum ya biberonda alıştı çocuk nasıl kurtarırım bilmiyorum lansinohu biberonu drgistiremiyorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…