2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Aynen eymende ciroz bi bebek zaten bayagi zayifti iyice zayiflattik banada o docent uyarma 3 gun mutlaka bekle dedi.. Hatta 4.gun gozlemle baktin yapmiyo o zmn ver dedi..

Bu arada emziksizlik çok zor.. Heleki alışınca mevlutten sonra evi daha yeni duzene soktum camasirlari eritmeye calisiyorm.. Salon hala duruyo masa oyle hazirladgm gibi aman diyorum kendimi yipratamam.. Yaparim elbet

Hicbir işe yetisemiyoz ki. Duzene soktuk diyoruz 2 gun sonra yine bozuluyor. Sanirim cocuklar kendi ihtiyaclarini kendi karsilamaya baslayana kadar yani buyuyene kadar boyle devam edicek.

Senin bebek ne tatlı olmus öyle maşallah canım tam giremedim ama.profilden küçük olani

Hicbir işe yetisemiyoz ki. Duzene soktuk diyoruz 2 gun sonra yine bozuluyor. Sanirim cocuklar kendi ihtiyaclarini kendi karsilamaya baslayana kadar yani buyuyene kadar boyle devam edicek.

Cidden öyle.. Bu hafta hakkaten evi b.k goturdu.. Eymen heryere kaka yapti.. Anca dezenfekte ettim evi.. Kaka icinde kıyafetleri.. Ben yikiom o kaka yapio.. Bugun yine kaka yapmış dedim oh bulasmamis hayret.. Ustunu giydirirken pijamaya az bisey sürünmüş

Bunun cozumu yok zaten.. Dedigin gibi buyuyunce anca yola gircek hersey

Ayy niye oyle oldu ki.. Bende hic anlamam.. Deneyimli anneler bisey der ins.. Bnmde elim ayağıma dolanir heralde oyle durumda.. Kicindan mi olcturmuyo?

Ben çay kaşığını beceremiyorum ya biberonda alıştı çocuk nasıl kurtarırım bilmiyorum lansinohu biberonu drgistiremiyorunda

Leiyla bak beni gor.. Biberonu birak.. Mama kasiklari oluyo plastikten we baby var bnde... Ilk basta aglar sonra alışır.. Sutun azalır.. Dikkat et

Burda biri bisey diyince benim kafamda cidden ampul yaniyor desem

Zeytinyağını sürekli mi veriyorsun canım

Leiyla bak beni gor.. Biberonu birak.. Mama kasiklari oluyo plastikten we baby var bnde... Ilk basta aglar sonra alışır.. Sutun azalır.. Dikkat et
Canim ya bebek biberoncu bi deneyim dediğin kaşıklarlardaama hiç sanmıyorum ise yararmı ki bide çocuk doymuyor biberiniz sanki

Kolunun altına koyup o taftan kucağına alsan hareket ettiremez
Sadece hareket degil ki problemi aglarken katiliyor yani katilmayi ogrenmis bilerek yapiyor sanki.

verdim yarim cay kasigi calpol. Emzirmeyi deniyorum ona da agliyor bacaklari aciyor sanirim. Anakucagindayken ustune egilip emzireyim dedimhem agzindan kaciriyor surekli hemde ben dayanamiyorum o pozisyona. Biberon veriyorum diliyle itiyor benim mememi istiyor ama emziremedim de. Annem bebegi dik tuttu bana donuk ayakta da emzirmeyi denedim oyle de agliyor. İsin kotusu memeyle aciyi bagdastircak diye de korkuyorum. Su an bayagi ac ama bir yol bulamadim yani. Ustum baskm sut oldu memem doldugu icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…