Haha :) analarinin beceremiyo olusu da yuksek ihtimal :) bebislere yalnz bakmamiz mastitlerimiz be bircok skntimz da kalu bela arkadasligindan bence :) emdikten sonra baslarda sagiyodum hep 30cc ckyodu benden de. Hic dolu sagmadm aslnda ama bence artti sutlerimiz ikimizinde insallah dahada artcak. Bugun 3.ay kontrolu ve rotamiz vardi. 850 gram almos ben 6 kilo olmus cinar. Ne yaparsam yapaym tontik bi bebek olmucak yapisi bu benm anladgim kollaro filan annesi gbi ciliz :) saglikli olsunda varsn zayif olsun. Kakaya yine bugun doktor israrla mudahale etme dedi bana fitil filan kullanma dedi.
Aynen eymende ciroz bi bebek zaten bayagi zayifti iyice zayiflattik banada o docent uyarma 3 gun mutlaka bekle dedi.. Hatta 4.gun gozlemle baktin yapmiyo o zmn ver dedi..
Bu arada emziksizlik çok zor.. Heleki alışınca mevlutten sonra evi daha yeni duzene soktum camasirlari eritmeye calisiyorm.. Salon hala duruyo masa oyle hazirladgm gibi aman diyorum kendimi yipratamam.. Yaparim elbet
Aynen eymende ciroz bi bebek zaten bayagi zayifti iyice zayiflattik banada o docent uyarma 3 gun mutlaka bekle dedi.. Hatta 4.gun gozlemle baktin yapmiyo o zmn ver dedi..
Bu arada emziksizlik çok zor.. Heleki alışınca mevlutten sonra evi daha yeni duzene soktum camasirlari eritmeye calisiyorm.. Salon hala duruyo masa oyle hazirladgm gibi aman diyorum kendimi yipratamam.. Yaparim elbet
Hicbir işe yetisemiyoz ki. Duzene soktuk diyoruz 2 gun sonra yine bozuluyor. Sanirim cocuklar kendi ihtiyaclarini kendi karsilamaya baslayana kadar yani buyuyene kadar boyle devam edicek.
Hic sorma bizde simdi asidan geldik. Zaturre ve karma oldu. Verem yokmus gelince aricam sizi dedi. Ama hava cok fena nasil yagmur var anlayamam sokaklar caddeler van golunden hallice. Bebegi koruduk ama biz islandik cok fena. Semsiye falan ise yaramiyor antalya da. Cok fena. Anlatamam. Sinir olmadim degil ama tartisamazdim bebegin yaninda peki dedim. Hatta asi da yok degil yani varmis ama acmalari gerwkiyormus acinca da suresi varmis tek bebek icin acamazlarmis baska bir bebek daha varmis onu da arayip bizi de arayip ayni gun alcaklarmis.
Hicbir işe yetisemiyoz ki. Duzene soktuk diyoruz 2 gun sonra yine bozuluyor. Sanirim cocuklar kendi ihtiyaclarini kendi karsilamaya baslayana kadar yani buyuyene kadar boyle devam edicek.
Cidden öyle.. Bu hafta hakkaten evi b.k goturdu.. Eymen heryere kaka yapti.. Anca dezenfekte ettim evi.. Kaka icinde kıyafetleri.. Ben yikiom o kaka yapio.. Bugun yine kaka yapmış dedim oh bulasmamis hayret.. Ustunu giydirirken pijamaya az bisey sürünmüş
Bunun cozumu yok zaten.. Dedigin gibi buyuyunce anca yola gircek hersey
Kizlar bebegim atesini olcturmuyor, ciglik atip duruyor, yatmiyor da kucaktada agliyor. Uyuyamiyorda daha fenasi ememiyorda surekli agliyor. Dudagimla alnina baktigimda azicik atesi var gibi ama calpol vermek icin emin olamiyorum. Sizce bir cay kasigi versem su sartlarda zarari olur mu? Elim ayagima dolandi.
Sütü az olan hanımlar . Ben hala meme masajina devam ediyorum kesinlikle faydasını görüyorum. Bebeğim uyanınca emiyo bir de uyurken emiyo . Memelerim küçük ve akşam pek de süt kalmıyo hep masaj yapa yapa indiriyorum. Aklınızda olsun diye yazayım dedim
Cidden öyle.. Bu hafta hakkaten evi b.k goturdu.. Eymen heryere kaka yapti.. Anca dezenfekte ettim evi.. Kaka icinde kıyafetleri.. Ben yikiom o kaka yapio.. Bugun yine kaka yapmış dedim oh bulasmamis hayret.. Ustunu giydirirken pijamaya az bisey sürünmüş
Bunun cozumu yok zaten.. Dedigin gibi buyuyunce anca yola gircek hersey
Sadece hareket degil ki problemi aglarken katiliyor yani katilmayi ogrenmis bilerek yapiyor sanki.
verdim yarim cay kasigi calpol. Emzirmeyi deniyorum ona da agliyor bacaklari aciyor sanirim. Anakucagindayken ustune egilip emzireyim dedimhem agzindan kaciriyor surekli hemde ben dayanamiyorum o pozisyona. Biberon veriyorum diliyle itiyor benim mememi istiyor ama emziremedim de. Annem bebegi dik tuttu bana donuk ayakta da emzirmeyi denedim oyle de agliyor. İsin kotusu memeyle aciyi bagdastircak diye de korkuyorum. Su an bayagi ac ama bir yol bulamadim yani. Ustum baskm sut oldu memem doldugu icin.