En iyisi sağ sen sütünü dolaba at bebegide gezdir biraz kucağında bizimkide öyle ağlar evde hızlı hızlı dolandırıyorum tüm gün kucakta ayaktayız sonra memeyi tekrar denersenSadece hareket degil ki problemi aglarken katiliyor yani katilmayi ogrenmis bilerek yapiyor sanki.
verdim yarim cay kasigi calpol. Emzirmeyi deniyorum ona da agliyor bacaklari aciyor sanirim. Anakucagindayken ustune egilip emzireyim dedimhem agzindan kaciriyor surekli hemde ben dayanamiyorum o pozisyona. Biberon veriyorum diliyle itiyor benim mememi istiyor ama emziremedim de. Annem bebegi dik tuttu bana donuk ayakta da emzirmeyi denedim oyle de agliyor. İsin kotusu memeyle aciyi bagdastircak diye de korkuyorum. Su an bayagi ac ama bir yol bulamadim yani. Ustum baskm sut oldu memem doldugu icin.
Ahh kuzim bak emdikçe uyarildikca artıyor süt. Hani emildikce artmıyor benimki demiştin ya zaman alıyor ama artiyor.Bu hafta mama vermeden deniycem.. Haftaya tarttircam bakalim ne çıkacak.. Gecen persembe tartildi en son.. Doktor da istesek birakiriz demisti.. Surekli kusuyo mamayi. Ya tok ondan kusuyo yada zeytinyagi koydgm için.. Bakalm haftaya beli olcak..
Ama ben hic anlamiyorum rint cekip cekmedgni ya.. Sadece gecen haftalarda aç biraktgmda bi çekmişti ki gogsumu kopartcak gibiydi sanki.. Oglum cok nazik emiyor galiba.. Emerken bakiyorm süt de var. Hic bu kadar sutum olmamıştı.. Ama hic hissetmiyorum cektigini gerçektenyutkunma sesi de arada cikariyo
Bir yandan da emmeye devam ediyor mu? 4. ay meme reddi olduğunda biberon verme ama olur mu... O dönem biberon alan bebek emmeyi iyice reddedebiliyor.Ben çay kaşığını beceremiyorum ya biberonda alıştı çocuk nasıl kurtarırım bilmiyorum lansinohu biberonu drgistiremiyorunda
Hahaha çok beklersinizCidden öyle.. Bu hafta hakkaten evi b.k goturdu.. Eymen heryere kaka yapti.. Anca dezenfekte ettim evi.. Kaka icinde kıyafetleri.. Ben yikiom o kaka yapio.. Bugun yine kaka yapmış dedim oh bulasmamis hayret.. Ustunu giydirirken pijamaya az bisey sürünmüş
Bunun cozumu yok zaten.. Dedigin gibi buyuyunce anca yola gircek hersey
Bu çocuk emiyor mu? Biberon neden? Mama mi veriyorsun? İşe mi baslayacaksin? Anlayamadım vallahi...Canim ya bebek biberoncu bi deneyim dediğin kaşıklarlardaama hiç sanmıyorum ise yararmı ki bide çocuk doymuyor biberiniz sanki
Bilincaltindan ileride problem kalabiliyor. Bilhassa anal doneme erken girebiliyorlarmis. Tum bunlarin disinda kafamda da dogru bulmuyorum. Su an atesle ilgili problemim yok. Sadece cani acidiginicin emme pozisyonu alamiyoruz biberonu da kabul etmiyor ki dogdugundan beri biberon veririm kabul eder. Yani su an resmen parmaginda oynatiyor bizi.Makattan ölç canım en doğrusu bide bebekler altı açılınca seviyir daha rahat olcersin
Kesinlikle katılıyorum. Mecbur kalmadıkça müdahale edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Oğlumun alerjisinden dolayı ateş düşürücü olarak fitil kullandık bir süre. Alerjinin nüksettigi bir dönem 30 ay civarı uyku arasında fitil vermek zorunda kaldım. Popodan ilaç vereceğimi de söyledim. O iğne yapacağımı sanmis. Sen benim özel bolgeme ne yaptın diye o kadar kızdı o kadar ağladı ki sevmedim ben bunu niye yaptın özel bolgeme ilaç verme diye. Çok hassas oldugum halde maalesef mecbur kalmıştım.Bilincaltindan ileride problem kalabiliyor. Bilhassa anal doneme erken girebiliyorlarmis. Tum bunlarin disinda kafamda da dogru bulmuyorum. Su an atesle ilgili problemim yok. Sadece cani acidiginicin emme pozisyonu alamiyoruz biberonu da kabul etmiyor ki dogdugundan beri biberon veririm kabul eder. Yani su an resmen parmaginda oynatiyor bizi.
Alternatif yoksa mecbur kaldigimda bende tabii ki berecegim. Ama su an tercih etme durumun var ve etmiyorum. Bilimsel ya da pedagoji bilgisinin disinda da dogru bulmuyorum. Mantigima uymuyor. Ayni sekilde uluorta bezinin acilmasini da dogru bulmuyorum. Yani hic bir onem arz etmeyebilir ya da bir sey olmayanilir sonucunda sadece bana dogru gelmiyor.Kesinlikle katılıyorum. Mecbur kalmadıkça müdahale edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Oğlumun alerjisinden dolayı ateş düşürücü olarak fitil kullandık bir süre. Alerjinin nüksettigi bir dönem 30 ay civarı uyku arasında fitil vermek zorunda kaldım. Popodan ilaç vereceğimi de söyledim. O iğne yapacağımı sanmis. Sen benim özel bolgeme ne yaptın diye o kadar kızdı o kadar ağladı ki sevmedim ben bunu niye yaptın özel bolgeme ilaç verme diye. Çok hassas oldugum halde maalesef mecbur kalmıştım.
Merhaba, benim masajla vs. geçmedi maalesef, ateş de yükselince doktor meme ultrasonu istedi, apse çıkmadı, antibiyotik başladılar, ağrısı geçti çok şükür.Merhaba arkadaşlar, meme angorjmanı (süt düğümlenmesi) yaşayan oldu mu? Tavsiye edilen herşeyi yaptım ama geçmiyor ağrıdan stresten yoruldum artık. Siz nasıl çözüm buldunuz
Bilmiyorum canım asi kartına 4 ocak diye yazmışlar ne olduğunu yazmamışlar bana asi olacak demişlerdi3.ayda rota var, onu mu dediler.
Asi kartında yazıyor bana da asi olacak dediler ama ne olacak bilmiyorum ayın 4 ün de gideceğim bakalım olmadı yarın arar sorarım ebeyi size de bilgi veririm yanlış bise söylemeyeyim şimdiAa emin misin? Bizdeki kartta 3.ayda aşı yoktu sanki. Şuan uyuyor yanimda kalkamam. Sabah bakayim bi ben de
Normalde azsa olsa emiyidy ama bugün almak istemedi hiç karnında aç biberon verdim mecburBir yandan da emmeye devam ediyor mu? 4. ay meme reddi olduğunda biberon verme ama olur mu... O dönem biberon alan bebek emmeyi iyice reddedebiliyor.
Canim anlatayım benim bebeğim emiyordu sonra göğüs ucum koptu meneyi veremedim tek göğüs veriyorum ondada az vardı sonra sayarak biberona başladık o da biberona alıştı tek verdiğim göğüse gelince başlıyor ağlamayaöyle böyle 2 aylığa geldik bugün hiç istemeyince memeyi anladim biberonu verdim çöp cop içtiBu çocuk emiyor mu? Biberon neden? Mama mi veriyorsun? İşe mi baslayacaksin? Anlayamadım vallahi...
Hiç duymamistim canım o dediğini bana hep makattan ölç en doğrusu denildi bide biberona alismadimi hangi biberonu kullanıyorsun meme reddi yasamadinzmiBilincaltindan ileride problem kalabiliyor. Bilhassa anal doneme erken girebiliyorlarmis. Tum bunlarin disinda kafamda da dogru bulmuyorum. Su an atesle ilgili problemim yok. Sadece cani acidiginicin emme pozisyonu alamiyoruz biberonu da kabul etmiyor ki dogdugundan beri biberon veririm kabul eder. Yani su an resmen parmaginda oynatiyor bizi.
Axel canm benim bebekte yapiyo aynisini huzursuzken. Ben beyaz gurultu aciyorm yada budizz uyku arkadasimiz var onu aciyorm onu dinlerken sakinlesiyo memeyi tkyorm agzina hemen ozaman emiyo bi dene istersenSadece hareket degil ki problemi aglarken katiliyor yani katilmayi ogrenmis bilerek yapiyor sanki.
verdim yarim cay kasigi calpol. Emzirmeyi deniyorum ona da agliyor bacaklari aciyor sanirim. Anakucagindayken ustune egilip emzireyim dedimhem agzindan kaciriyor surekli hemde ben dayanamiyorum o pozisyona. Biberon veriyorum diliyle itiyor benim mememi istiyor ama emziremedim de. Annem bebegi dik tuttu bana donuk ayakta da emzirmeyi denedim oyle de agliyor. İsin kotusu memeyle aciyi bagdastircak diye de korkuyorum. Su an bayagi ac ama bir yol bulamadim yani. Ustum baskm sut oldu memem doldugu icin.
Ben de bugün doktora gittim aynı şekilde ultrasonda apse yok ve antibiyotik başlandı. Şikayetim sağ memedeydi antibiyotikle birlikte ağrısı geçti ama hala şiş gibi. Hastaneden döndükten sonra sol mememde de başladı şimdi o ağrıyor diğeri tam iyileşmemişkenMerhaba, benim masajla vs. geçmedi maalesef, ateş de yükselince doktor meme ultrasonu istedi, apse çıkmadı, antibiyotik başladılar, ağrısı geçti çok şükür.
Allah allahbu pipi meselesi beni cok geriyor ya
Kaç aylık canım seninkisi? Benim bebe daha anlamıyor. 4 kasım doğumlu.
Mahremiyet sınırlarına ana baba olarak da saygı göstermek gerekiyor. Ben asla poposuna vurarak seçmem mesela. Ya da özel bölgelerine tuvalet temizligi ve banyo hariç asla dokunmam. Altını da açmadım sağda solda çiş de yaptirmiyorum. İnsanlar saçma buluyor, erkek çocuk canım niye kız gibi büyütüyorum diye. Ama edebin kızı erkeği yok. Erkeğim diye kendini özel sanmasin, ulu orta her yerini göstermesin otobüste metroda üç kişilik açmasın bacaklarını. Ve hepsinden önce erken dönem için, biri ona dokunduğunda buna tepki verebilsin anneye babaya haber verebilsin. Şimdi ikinciye de mecbur kalmadıkça özel bolgelerden bir şey yapmam.Alternatif yoksa mecbur kaldigimda bende tabii ki berecegim. Ama su an tercih etme durumun var ve etmiyorum. Bilimsel ya da pedagoji bilgisinin disinda da dogru bulmuyorum. Mantigima uymuyor. Ayni sekilde uluorta bezinin acilmasini da dogru bulmuyorum. Yani hic bir onem arz etmeyebilir ya da bir sey olmayanilir sonucunda sadece bana dogru gelmiyor.
Bana da 3. Aya asi yazmis ebem. Rota asisindan haric.Bilmiyorum canım asi kartına 4 ocak diye yazmışlar ne olduğunu yazmamışlar bana asi olacak demişlerdi
Asi kartında yazıyor bana da asi olacak dediler ama ne olacak bilmiyorum ayın 4 ün de gideceğim bakalım olmadı yarın arar sorarım ebeyi size de bilgi veririm yanlış bise söylemeyeyim şimdi
Yasamadim. Mamajoo kullaniyoruz. Ama gunde 1 sefer en fazla 3 kez kullanmisimdir. O da ise baslayacagim bilsin istedigimden.Hiç duymamistim canım o dediğini bana hep makattan ölç en doğrusu denildi bide biberona alismadimi hangi biberonu kullanıyorsun meme reddi yasamadinzmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?