7 saat falan uyuyor uyanip emip geri uyuyor sabaha kadar süt dolmuş oluyor birini emziriyorum diğerini sagip dolaba atıyorum sağmaya başladığımdan beri süt arttı gibi geliyor bana bu arada 3 aylık oldu
Kizlar bebeginin cildi cok kuru olan var mi aranizda? Ne yapiyorsunuz? Renk olarak bi degisiklik yok ama kupkuru pütürlü. Dr bisey yok dedi ama bence anlamadi
Kizlar bebeginin cildi cok kuru olan var mi aranizda? Ne yapiyorsunuz? Renk olarak bi degisiklik yok ama kupkuru pütürlü. Dr bisey yok dedi ama bence anlamadi
Kızlar, anakucağı nasıl bir şey tavsiye edersiniz? Daha önce sorulmuş ama ben bulamıyorum cevapları.. bir de işinize yarıyor mu?
Oğlum 2 aylık ve kucağımdan inmiyor. İş güç yapmak için ana kucağı işe yarıyor mu?
Canım ön sağım yap sütün fazla gelmesi de meme reddine neden olabiliyo. Ön sağından sonra ters emzirmeyi dene . Ya da farklı pozisyonları da deneyebilirsiniz
Kızlar, anakucağı nasıl bir şey tavsiye edersiniz? Daha önce sorulmuş ama ben bulamıyorum cevapları.. bir de işinize yarıyor mu?
Oğlum 2 aylık ve kucağımdan inmiyor. İş güç yapmak için ana kucağı işe yarıyor mu?
Ana kucağı dediğin sallanan ev tipi olan mi yoksa araba koltuğu olarak kullanilan mi.
İkisi de var bende.sallanan için tam ideal zaman aslında daha küçükken sıkılıp ağlıyordu yeni yeni 10-15 dk durmaya başladı. hatta birkaç sefer uyumuş bulduğumda oldu.bizimki yabanci marka yurtdışından geldi ama kızlar marka paylaşır belki.
Bugun konusuldu daha.Foto attim.Biri e bebegin kendi urunu digeri bimden.Benim kurtaricim oldu resmen.Birini yanima aliyorum mutfaga gidiyorum.En azindan yarim saat duruyolar.Bazen uyuyolar.Bu persembe gunu a101 de varmis.
2 degil 1 tane almam gerekseydi butceyi zorlar tiny love alirdim ama 2 tanesi zorlar bizi.idare ediyorum,is goruyor cok.
tek memeyi yüklediğin için daha dolu olduğu için tutamıyor olabilir mi.o durumda ön sagma yapıp biraz memeyi yumuşatmak lazım
Ana kucağı dediğin sallanan ev tipi olan mi yoksa araba koltuğu olarak kullanilan mi.
İkisi de var bende.sallanan için tam ideal zaman aslında daha küçükken sıkılıp ağlıyordu yeni yeni 10-15 dk durmaya başladı. hatta birkaç sefer uyumuş bulduğumda oldu.bizimki yabanci marka yurtdışından geldi ama kızlar marka paylaşır belki.