Ay, ne güzel ya, yarım saat duruyorsa ne iyi.Bugun konusuldu daha.Foto attim.Biri e bebegin kendi urunu digeri bimden.Benim kurtaricim oldu resmen.Birini yanima aliyorum mutfaga gidiyorum.En azindan yarim saat duruyolar.Bazen uyuyolar.Bu persembe gunu a101 de varmis.
2 degil 1 tane almam gerekseydi butceyi zorlar tiny love alirdim ama 2 tanesi zorlar bizi.idare ediyorum,is goruyor cok.
Benim bebeğimin yüzü de böyle çok kızardı fena oldu.bi tanıdık doktor coresatin pembe diye bi krem önerdi ama eczanelerde bulamadım sanırım artık satılmıyormuş.netten sipariş verecektim onların da son kullanma tarihi çok yakındı ne yapsam bilemedim.doktor ne dedi tam olarakNight owl mustela kullandm pek ise yaramadi sanki bioderma siparis verdim. Bugun yuzunden de biseyler ckti insallah gecer ya cok moralm bozuldu
Az once doktora da foto yolladm oda coresatin pembe kullan gecmezse gel dedi. Teshis koymadi. Vucuduna bisey yok nemlendirici kullan demisyi. Yuzunde de cknca panik oldum. Vucudunda kirmizilik yok amaBenim bebeğimin yüzü de böyle çok kızardı fena oldu.bi tanıdık doktor coresatin pembe diye bi krem önerdi ama eczanelerde bulamadım sanırım artık satılmıyormuş.netten sipariş verecektim onların da son kullanma tarihi çok yakındı ne yapsam bilemedim.doktor ne dedi tam olarak
Aynen canım bizim de öyle şükür vücutta birşey yok ama yüzü sizin gibi fena oldu.eczanelerde yok krem.eczacı onu almana gerek yok hepsi aldatmaca diyor nemlendirici bepanthen önerdi aldım bende.nette de son kullanma tarihi çok yakın coresatinin.sen kremi alacak mısınAz once doktora da foto yolladm oda coresatin pembe kullan gecmezse gel dedi. Teshis koymadi. Vucuduna bisey yok nemlendirici kullan demisyi. Yuzunde de cknca panik oldum. Vucudunda kirmizilik yok ama
Aynen canım bizim de öyle şükür vücutta birşey yok ama yüzü sizin gibi fena oldu.eczanelerde yok krem.eczacı onu almana gerek yok hepsi aldatmaca diyor nemlendirici bepanthen önerdi aldım bende.nette de son kullanma tarihi çok yakın coresatinin.sen kremi alacak mısın
Nette geçer yazıyor inşallah geçer ya çok rahatsız oldumFatmapo biz de kulak arkası döküntü için alacaktık coresatin pembeyi eczanede de nette de dediğiniz gibi son kullanma tarihleri çok yakın. Dün bepantol baby hediye geldi tanıdıktan onu sürdüm ben artık yumuşatmazsam yar gibi oluyor çünkü
Yok canim bioderma atoderm siparis vermistim yarin yada pazartesi gelecek onu kullancam gecmezse artk ozaman alirim bu coresatin kremi diye düşünüyorum. İnternetten de baktm eczanelerden kaldirilma nedeni ce sertifikasi yokmus ama yapıştırmislar filan diyo sanki oyuzden toplanmis yani cok iyi bi kremde degil sanki of emin degilim ya. Vucududa kupkuru benim bebegmin once para kadar gogsunun altindaydi ihmal davrandim duzgun bi nemlendirici almadm. Uni baby losyon kullaniyordum ama surekli hergun kullanmadm oda cok masum degil diye. Dalin sabunla yikiyodim vucudunu ondan oldu sandm kurulugu. Sacina da dalin kullaniyodum degistirdim mustela aldm. Vucuduna da 1-2 gun mustela kullandm cok fayda etmedi gbi bende bioderma siparisi verdim eczaneye. netten cok uzun zamanda geliyordu bide son kullanim tarihi yakndi dedigin gbi eczaneden siparis verdik yarin getircez dediler insallah bi aksilik olmazsa onu denicemNette geçer yazıyor inşallah geçer ya çok rahatsız oldumzeytin yağı da sürüyorum banyodan önce.günde 3 kere nemlendirici sürmeye başladım bakalım
Kulak arkasinda dokuntu neden oluyor pisik filan mi? Ben her banyo sonrasi boynuna kulak arkasina pipi ve poposuna bepantol pisik onleyici sürüyorum. Vücudunu da banyodan banyoya nemlendiriyordum ama kupkuru cok sert bioderma siparis verdim ins ise yarar. Eger gecmezse coresatin alcamFatmapo biz de kulak arkası döküntü için alacaktık coresatin pembeyi eczanede de nette de dediğiniz gibi son kullanma tarihleri çok yakın. Dün bepantol baby hediye geldi tanıdıktan onu sürdüm ben artık yumuşatmazsam yar gibi oluyor çünkü
Masallah , biz de bu karma asidan sonra oldu ateslenince. Asi yan etkisi zaten.Night owl mustela kullandm pek ise yaramadi sanki bioderma siparis verdim. Bugun yuzunden de biseyler ckti insallah gecer ya cok moralm bozuldu
Shea yağlı roll on ( fermente mutfağım) yenilebilir:) doğal rollon. (Sıfır koku) Uzun zamandır koltuk altıma kimyasal sürmğyorum. Tavsiye ederimDoğumdan sonra ter kokusu olmaya başladı normalde hiç bilmem böyle olduğunu.
Benimle aynı durumu yaşayan var mı ne zaman geçer ya da ne yapmak lazım?
Emzirirken deodorant kullanmak istemiyorum karbonat ve sebamet rollon kullanıyorum ama fayda yok her günn duş alıyorum yine de yer kokusu oluyor((
3 ay 1 haftaligiz en son gecen hafta rotarix olduk diger karma asilari olali cok oldu boyle bisey olmamisti. Cok terliyo cildi de cok hassas yuzunu biryerlere surtunce babasinin sakalimdan filan oluyodu ama bugun oyle biseyde olmadi cok tedirgin oldum bide yüzünde oldugu icin. Umarim gecer biran onceMasallah , biz de bu karma asidan sonra oldu ateslenince. Asi yan etkisi zaten.
sizin boyle bir durumunuz yoksabilmiyorum.
Kulak arkası, kaş arası döküntü, pişik, alerji belirtilerindendir. Alerji belirtilerini okuyup gözlemleyin ve doktorunuzla paylaşın. Hatta alerji konusunda uzman bir doktora götürünKulak arkasinda dokuntu neden oluyor pisik filan mi? Ben her banyo sonrasi boynuna kulak arkasina pipi ve poposuna bepantol pisik onleyici sürüyorum. Vücudunu da banyodan banyoya nemlendiriyordum ama kupkuru cok sert bioderma siparis verdim ins ise yarar. Eger gecmezse coresatin alcam
Evet canimToz seklinde mi suruyosun canm?
Bizim kulak arkasinda,kas arasinda filan dokuntu yada pisik yok. Sadece gogsunde ve yanaginda kuruluk var bide bugun yanagi kirmizilasti dedigim gbi. Vucudu cok kuru sert Cocuk doktorumuza son kontrolde vucudunu sordum nemlendir dedi sonradan iyice kotulesti sanki.Kulak arkası, kaş arası döküntü, pişik, alerji belirtilerindendir. Alerji belirtilerini okuyup gözlemleyin ve doktorunuzla paylaşın. Hatta alerji konusunda uzman bir doktora götürün
Kızlar bebeğim bir memeyi almıyor ki o da sütümün çok oldu meme. Moralim sıfır diğeri zaten az birde bu çıktı. Başına gelen var mı ? Napmalıyım
Kizlar bebeginin cildi cok kuru olan var mi aranizda? Ne yapiyorsunuz? Renk olarak bi degisiklik yok ama kupkuru pütürlü. Dr bisey yok dedi ama bence anlamadi
Kızlar, anakucağı nasıl bir şey tavsiye edersiniz? Daha önce sorulmuş ama ben bulamıyorum cevapları.. bir de işinize yarıyor mu?
Oğlum 2 aylık ve kucağımdan inmiyor. İş güç yapmak için ana kucağı işe yarıyor mu?
Night owl mustela kullandm pek ise yaramadi sanki bioderma siparis verdim. Bugun yuzunden de biseyler ckti insallah gecer ya cok moralm bozuldu
Night owl mustela kullandm pek ise yaramadi sanki bioderma siparis verdim. Bugun yuzunden de biseyler ckti insallah gecer ya cok moralm bozuldu
Nette geçer yazıyor inşallah geçer ya çok rahatsız oldumzeytin yağı da sürüyorum banyodan önce.günde 3 kere nemlendirici sürmeye başladım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?