2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ates onemli atesi takip et. Cok yukselirse calpol ver. 3 aydan kucuk bebeklerde 38 ve uzeri tehlikeli.
Evet calpol verdim sabah 9da. Suan atesi cok hafif varla yok arasi. Takip ediyorum. Ama cok moralim bozuk. Cocuga tahlil vs yaptiramadim. Cocuk doktoru gormedi. 3 ay olmamiza 6 gun kaldi. Enfeksiyon vs bsey yoktur umarim. Uzak hastaneye taksi parasi cok fazla tutacak. Esimin gelmesini bekliyorum. Bu esnada atesinin dusmus olmasi rahatlatiyor ama elim ayagima dolasti geceden beri

Kız nasıl çözüm bulcan tek çözüm bebeğin beynini pasiflestirmek ve ben e bunu istemezsin. Bu normal benim bebemde öyle 45-30 dk arası hafif uyku ,aynı sürede derin uyku sonra aynı sürede hafif uyku. Bu böyle böyle düzelecek. Anne olmak tamamen sabirmis . Uykusuzluk aşırı zor ve yorucu ama başka çaresi yok. Çok yoruluyorum ben de bazen gecenin bi yarısı oğlum sohbet etmek istiyo ben gözümü zor açıyorum o halde bi gülümsüyo zaten herşey bitiyo. Hep soylerdiler de laf olsun diye söylüyorlar sanırdım gerçekmiş

Degil mi? Uykudan bayilirken bir anda cilgin bir enerji geliyor. Bunlar hep prolaktin

Yokya çözüm yok derken şöyle. Mesela emzirdim uyudu. Yatırdım 10dkda 15dkda uyanıyor. Uyku hafif olduğu için. Ve bebek uykuya nasıl dalıyorsa tekrar uyandığında da o şekilde dalmak istiyormuş. Emerek uyuduysa tekrar emmek sallandıysa tekrar sallanmak. E bende emerek uyutuyorum 10dk sonra uyanınca da tekrar emziremiyorum karnış davul gibi tok oluyo. O hafif uyku evresini uyanmadan veya uyandıysa da uykuya tekrar devam ettirerek nasıl atlatıcam onun çözümünü arıyorum :))

Koltuk altı ateş ölçer ile ölç.

Ben bazen emzik kullanıyorum etkili oluyo ama benim bebeğim kusan bı bebek değil eğer kusan bı bebekse emzik tehlikeli. Son zamanlar hep şarkılar söyleyip uyutuyorum mık sesi gelse şarkıya başlıyorum uyumaya devam ediyo ama her zaman değil tabiki

Benim memeler yumuşak artik ama süt var terbiye olmus yani

Düz yatırdığım yerde geçen bu şekil buldum, çocuk patinaj bile çekiyo bence

Amaan cok tatli bu be masallah

Ben hala reflü yataginda yatiriyorum korkuyorum duz yerde yatirmaya. Yakinda sigmayacak reflu yatagina. Yanlarinda destekler var döneceği varsa da dönemiyor

Premium care kullaniyorum. Gece 12de bagladigim bez sabah 8e kadar sizdirmadan duruyor. Bez doluyor agirlasiyor ama sizdirmiyor.

Gündüz a101in bezini kullaniyorum. Onu sık sık değiştiriyorum ama o da sizdirmadi

Alt disleri mi masallah. Benimkine de bkyim belki dsi vardır

Ben de düşündüm buzluga atayim sonra vazgeçtim. Kis sebzelerinin hepsi gaz yapiyor yesil.kabak haric. Kesin ek gidada da gaz yapar bunlar

Kizlar tazyikli emzirme sorununa cozum bulan oldu mu? Bogusuyor resmen yutkunurken memeden soguyor resmen

Benim tazyikli gelmiyor 20 gündür falan
Kendiliğinden duzeldi

Night owl mustela kullandm pek ise yaramadi sanki bioderma siparis verdim. Bugun yuzunden de biseyler ckti insallah gecer ya cok moralm bozuldu

İnşallah gecer. Benimkine de oluyor geciyor. Ama alnindaki ve sakaklarindaki hic geçmiyor hep var

Prima aldik deneyeyim dedim saat 4 ve her yer yine cis

Bezi bagladiktan sonra bacaklarni düzle uzat. Bak bakalim göbekten cok boşluk kaliyor mu? Büyük bir ihtimalle gevsek bagliyorsun ya da bez büyük veya küçük

Kızlar haftaya 3 aylık olacak bebeğim. Gece uyku arasında bir kez emiyor o da bir göğsümü ancak bitiriyor. gündüz asla istemiyor. Sağarak veriyorum. Kayınvalidem de öyle olmaz emmesi lazım çocuk duygusal olarak etkilenir filan diyor. Sağma göğsünü yeterince acıkırsa emer diyor ama sağmazsam da mastit oluyorum. Daha yeni mastit drenajının yeri iyileşti. Şaşırdım napcağımı

Canim kayinvaliden hakli. Ilk dogdugunda 20 gun biz de cok emme problemi yasadik sonunda 2 gun boyunca ugrastim agladi durdu ben cok zorlandim pes etme noktasina geldim ama sonunda basardik. Biberona alismis o yuzden memeyi istemiyor seninki. Ilgisini dagitarak kandirarak emzirmeye calis. Ben su aralar ayakta gezerek cok emziriyorum

Kızlar bise soracağım biz bu sütleri dolaba atıyoruz ya bi yararı oluyor mudur bebeklere hani vücut o anki ihtiyaca gore üretiyor ya

Direkt anne memesinden hava dahi almadan midesine giden sutle bir degil tabi. Ama vitamin degerlerini de tamamen kaybetmez. Zaten bence dolaba sut atmak acil durumlar icin olmali sadece. Gecen gunlerde hastanelik oldum hastaliktan o zamanda bebegim o sutlerden icti mesela. Mama vermeyen annelere bir yerde sart gibi.

Bir de sey diyorlar gece sagilan sutu gece gunduz sagilani da gunduz vermek gerek.

Amaan cok tatli bu be masallah

Ben hala reflü yataginda yatiriyorum korkuyorum duz yerde yatirmaya. Yakinda sigmayacak reflu yatagina. Yanlarinda destekler var döneceği varsa da dönemiyor
Teşekkür ederiz, sağol Ben hiç reflü yatağı kullanmadım doğduğundan beri bu sepette hatta normal beşiğinde uyumuyo evin heryerine sürükledim bu sepeti, başlarda ben de yastıklarla destekliyodum da şimdi o yastıklar bizim bebenin oyun malzemesi oldu hiç koyduğum yerde bulamıyorum

bence bu eczanelerde satılan koltuk altından ölçüm yapan ufak ekranda ateşi gösteren Ateş ölçerler den almalısın. hastane ile senin makine arasında ciddi fark var.
Günde 3-5 kere oksurmesine cok takılma vucut boğaza kaçak toza bile refleks vermiş olabilir.benin ki grip sonrasi kütür kütür öksürdu dr ona bile ciğer temiz burnu acik tut emzir dedi.halen daha öksürüyor.
Önce ablasi oluyor ardindan bebek , ablamiz tam bir hastalik taşıyan görevinde okuldan hangi hastalığı bulsa alip geliyor.

Icine yatak ne koydunuz sepetin ve yataginin

Bize yunle pamuk karisik yatak yaptilar ama cokuyor mümkün degil yatirmam onda. Ozellikle sert olsun dedim gitmis o kadar sert olmaz biraz gevsek olsun yumusak yumusak yatsin yegenim deyip gevsek yapmis dosegi

Yeni yatak almam lazim park beşiğe

Aynen bizde de asidan sonra olmustu ben knemsemedim seninki kadar kirmzii degil ama puturlu bizimki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…