2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim tam tersi olmuş arka bıngıldak acık kalmış ön bıngıldak kapanmış tamamen evet biraz korktum ben doktor bana güven böyle bişeyin vebalini girmem 1 ay gözetleyelim baş çevresi büyürse sıkıntı yapma dedi bana ama sağlık ocağındakiler çok korkuttu beni acil bunu doktore götür dediler şok olmuştum

Çok geçmiş olsun. Sağlık ocağındaki dr lar ozellikle uzman aile hekimi degillerse konuya daha korkuyla yaklasabiliyolar. Sorumluluk almamak adina. Bizde de benzeri bişey oldu. Cocuk dr una gosterin çok daralmış dedi ama dr bi problem gormedim dedi mesela. Umarım hic bişey olmaz baş çevresi de olmasi gerektigi gibi buyur insallah

Bilgi için sağol canım..herhangi bi nemlendirici olur mu yoksa bioderma mı olacak.bana eczacı bepanthen verdi.aşıdan sonra olabilir çünkü aşıya kadar birşeyi yoktu
Canm doktor her bebege iyi gelen nemlendirici farklı dedi. Deneyerek bulacaksnz dedi. Ben mustela kullandim pek ise yaramadi oyuzden bioderma aldm insallah bu iyi gelir. Bepanten bi dene istersen baktn olmuyo bioderma alirsin yada mustela. Asidan olmus olabilir sizinde malesef

Oy kıyamam kuma nasıl dayanır o yavrum Allah şifa versin

Biz daha asi olmadık ama bizdede oldu çeşitleri vardır belki

Bizim gece uykumuz 12 'de başlıyor gündüzde hiç uyumuyor

En sert sungerden kestir. Dışına da kılıf. Ya da mobilya ilarin falan olduğu bir bolge varsa sehtinizde belki yatak yapan vardır. O yoksa da İşbir özel ölçü yapıyor.

Bilemedim bende canım doktora soracağım bunu çalışmaya başlayınca olmazsa günlük sagip vereceğim
Evet en iyi ateş ölçer onu demişlerdi diğerleri yanlış ölçebilirmiş
Su kulak arkasindaki kuru puturluk neden oluyor ? Emrede de var.Doktor karbonatli suyla sil dedi.
Bir de bebegi asiri terleyen var mi ?ozellikle emerken,mama icerken.Cok erken degil.mi bu kadar terlemek icin ?
Benimkide sadece kafası terliyor
Bugün bütün bebisler el birliği yapmış sanırım bizimki de daha uyumadı
En sert sungerden kestir. Dışına da kılıf. Ya da mobilya ilarin falan olduğu bir bolge varsa sehtinizde belki yatak yapan vardır. O yoksa da İşbir özel ölçü yapıyor.
Mobilyaciya sordum ben yaptiracaktim sakin yaptırmayın dediler çok sert bebek rahat edemez onun yerine bebek yatakları alın dediler

Oglum gunduz uyuyor gece iki saatte bir uyaniyor.
İşin kötüsü uykusuzluga alistim
Oglum uyurken uyuyayim diyorum yok yok uykum var ama uyuyamiyorum
Gündüz deliksiz mi uyuyo.benim oglus ne gece ne gündüz deliksiz uyumuyo en iyi ihtimalle iki saatte bir uyanıyo. Gündüz iki saatlik uykusu yok.
Tamamen bosaltmayin önce emzirmeye çalışın sonra sağım yapın. Ters emzirme, farklı pozisyonlarda emzirme deneyerek tekrar emmesini sağlayabilirsiniz
Kızlar bise soracağım biz bu sütleri dolaba atıyoruz ya bi yararı oluyor mudur bebeklere hani vücut o anki ihtiyaca gore üretiyor ya
Tabiki yararı olur . Zararlı olmadığı kesin . Ben sakladigim sütlerin üzerine saatini ve tarihini de atıyorum. Gece sütünü gece gunduz sütünü gündüz veriyorum . Zaten sürekli süt sağıp vermiyorum ama buzlukta süt varken bebeği evde bırakıp hastaneye vs gitmek çok daha rahat oluyo aklım kalmıyo. Eşim dönünce Allah nasip ederse sinemaya falan gideriz annem verir . Dişimi yaptırmayı düşünüyorum o gün 3 emzirme atlaticam . 3 beslenme saatinde buzluktaki sütten vericem . Bebeğim de aç kalmicak.

3 senedir kullanıyorum ben bir sorun olmadı. İkinciye kullanıyorum şimdi. Muhtemelen doktora sormuştum ama inan emin olamıyorum. Oğlum iki yaşındayken 100*200 yatak aldık onlar da hep en sertini tavsiye ettiler.

Çok zaman geçmiş üzerinden. Nasılsınız şu an?

Takipteyim su anda.37.7 ye dustu.bir kulakta 38.Ustunde ic zibin var sadece.Altini giydirmedim.muslinle orttum.Bi uyuyor bi uyaniyor.Burun akintisi ve oksuruk henuz yok.3 gundur ben kiriliyorum hastaliktan nezleyim benden gecti muhtemelen.Cok uzgunum

Cok bir dusus te olmadi fitil yapsam mi 4 saat sonra ?
Merhaba Chelzy öncelikle geçmiş olsun.
Bizde de oldu ateş aşı sonrası 39 u gördük, doktorun da önerisi ile paranox S fitil verdik hemen düşürdü ateşini.
6 saat arayla bir çay kaşığı Calpol de verebilirsin.

Cok bir dusus te olmadi fitil yapsam mi 4 saat sonra ?
Doktor bana paranox s i yarım verebilirsin demişti haberin olsun. Doktoruna sor sen de istersen, ateşi takipten başka yapacak bişiy yok, ılık duş da iyi gelebilir ama kesinlikle soğuk değil..
geçmiş olsun, üzme kendini, böyle böyle büyüyecekler..

Kızlar bebeğim bir memeyi almıyor ki o da sütümün çok oldu meme. Moralim sıfır diğeri zaten az birde bu çıktı. Başına gelen var mı ? Napmalıyım
Hala aynı sıkıntın var mı bilemiyorum ama
benim de öyle bir sorunum var aynı senin gibi. Sütün çok olduğu memeyi almıyor özellikle ama ben emzirmeye çalışıyorum. Az olanı emzririp arkasından onu deniyorum. Bir daha az olanı emzirip tekrar ona geçiyorum. Sabır ve ısrarla.
çok olan göğsümüzün formu değişiyor galiba, kavrayamıyor o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…