Canm bizim de basta sadece pütürlüydu sonradan kızardı malesef basta ciddiye almamıştım bu noktaya gelene kadar:; takipte ol bence ve kesinlikle öptürme dedi kimseye. Nemlendirici sur bide. Bizimki gibi olmasınAynen bizde de asidan sonra olmustu ben knemsemedim seninki kadar kirmzii degil ama puturlu bizimki de.
Benimde küçük olan gogsumu cok tutmuyor ve 3 ay on gün oldu ucuda yara benimde tersime geliyo genelde digerini veriyorum canm az yandığından kolayima geldiginden malesefKızlar bebeğim bir memeyi almıyor ki o da sütümün çok oldu meme. Moralim sıfır diğeri zaten az birde bu çıktı. Başına gelen var mı ? Napmalıyım
Sadece mama veren varmı bebeğine
Canım ben sadece mamayla besliyorum malesef
Sadece mama veren varmı bebeğine
Sepeti kayınvalidemin bir arkadaşı vermişti içinde kendi yün yatağı var, ben de bir kat alt değiştirme bezi iki kat da pazen sererek yatırıyorum ne çok yumuşak ne çok sert. Beşiğin içine yataşın kraft için ürettiği bir yatak aldık, bi yüzü 0-2 yaş için diğer yüzü de 2-6 yaş için mi ne öyle bişey, ama dediğim gibi onda uyumuyor, orada yatma vakti geldiğinde tam anlamıyla birkaç gün alıştırmamız sürecek galibaIcine yatak ne koydunuz sepetin ve yataginin
Bize yunle pamuk karisik yatak yaptilar ama cokuyor mümkün degil yatirmam onda. Ozellikle sert olsun dedim gitmis o kadar sert olmaz biraz gevsek olsun yumusak yumusak yatsin yegenim deyip gevsek yapmis dosegi
Yeni yatak almam lazim park beşiğe
Cok gecmis olsun skuzucuga insallah her sey yolunda giderSelam kızlar nasılsınız çoktandır giremiyorum bakamadım hiç konuşulanlara kızım o kadar ağlak bir bebek olduki hiç bişeye yetişemiyorum kimsemde yok bulunduğum yerde tek başımayım kızım babasındada durmuyo malesef2 aylık kontrolünde bebeğimin bongıldağının kapandığırı öğrendik çok canım sıkıldı dua ediyorum hergün baş çevresi büyüsün diye ve böbreğinde kum varmış karınındada ciddi anlamda gaz cıktı ultrasonla baktılar öyle canım sıkkın ki anlatamam bu ağrılar yüzünden mamada içmedi zayıf kaldı kuzum
Sağol canım bilgilendirdiğin için, bizimkinin kulak arkası iki ay aşısından önce başladı kortizonlu bir krem kullandık sadece iki günlüğüne o hemen geçirdi onun haricinde bizde kremlerle kurumasını engellemeye çalışıyoruz
Benim kızım emerken çook terliyor ama sadece kafasıSu kulak arkasindaki kuru puturluk neden oluyor ? Emrede de var.Doktor karbonatli suyla sil dedi.
Bir de bebegi asiri terleyen var mi ?ozellikle emerken,mama icerken.Cok erken degil.mi bu kadar terlemek icin ?
Evet iste resmen goruyorum minicik boncuk boncuk terleri.Birde ayagimda cok durmussa sallarken ensesi terliyor.Sali gunu 3 ay kontrolumuz var sorucam bakalim normal mi diye.Benim kızım emerken çook terliyor ama sadece kafası
Hüma da emerken aşırı terliyo kolum ıslanıyor o derece. Kulak arkası döküntü de bizimkinin alerji kökenli olabilceğini söyledi doktor ama şu an takipteyiz hala netleşmedi. 7-8 yaşlarımda bende de aşırı olmuştu sonra geçti kendiliğindenEvet iste resmen goruyorum minicik boncuk boncuk terleri.Birde ayagimda cok durmussa sallarken ensesi terliyor.Sali gunu 3 ay kontrolumuz var sorucam bakalim normal mi diye.
Geçmiş olsun çok, en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallahSelam kızlar nasılsınız çoktandır giremiyorum bakamadım hiç konuşulanlara kızım o kadar ağlak bir bebek olduki hiç bişeye yetişemiyorum kimsemde yok bulunduğum yerde tek başımayım kızım babasındada durmuyo malesef2 aylık kontrolünde bebeğimin bongıldağının kapandığırı öğrendik çok canım sıkıldı dua ediyorum hergün baş çevresi büyüsün diye ve böbreğinde kum varmış karınındada ciddi anlamda gaz cıktı ultrasonla baktılar öyle canım sıkkın ki anlatamam bu ağrılar yüzünden mamada içmedi zayıf kaldı kuzum
Usg de i çıkan gaz şu bildiğimiz bebeklerde oluşan gaz değil mi farklı bir şey mi .Selam kızlar nasılsınız çoktandır giremiyorum bakamadım hiç konuşulanlara kızım o kadar ağlak bir bebek olduki hiç bişeye yetişemiyorum kimsemde yok bulunduğum yerde tek başımayım kızım babasındada durmuyo malesef2 aylık kontrolünde bebeğimin bongıldağının kapandığırı öğrendik çok canım sıkıldı dua ediyorum hergün baş çevresi büyüsün diye ve böbreğinde kum varmış karınındada ciddi anlamda gaz cıktı ultrasonla baktılar öyle canım sıkkın ki anlatamam bu ağrılar yüzünden mamada içmedi zayıf kaldı kuzum
Sadece kafasınin arkasi aşırı terliyor , kucağımda emerken değil ama geceleri kucağıma alınca çarşaf hep ıslak.Su kulak arkasindaki kuru puturluk neden oluyor ? Emrede de var.Doktor karbonatli suyla sil dedi.
Bir de bebegi asiri terleyen var mi ?ozellikle emerken,mama icerken.Cok erken degil.mi bu kadar terlemek icin ?
Bizimki de ayni.saat 9 dan beri 10 kere hee uyudu diye yatağına koyup 5 dk sonra ağladığı için geri aldim.suan kucakta dalmasini bekliyorum 10dk uyusun tekrar yatağa demiycem.gunduz ya kucakta piş piş yaparım uyur yada memede.ama aksami tüm günün hıncını alıyor resmenYa kızlar ben bu çocuğu gece uykusuna çok zor geçiriyorum. Sizin de böyle mi veya böyle olan var mı?? Gündüzleri memede uyuyabiliyor kısa da olsa. Ama gece uykusuna geçirirken asla uyuyamıyor. Karanlıktan dolayı mı diye düşünüyorum. Ama şöyle ki 8-9 gibi gece uykusuna geçiriyorum, ondan önceki uykusu da karanlıkta oluyor ve hiç bi problem yok emerken dalıyor uyuyor. Ben ne zaman gece uykusu diye niyetlensem memede delire delire emiyo, asla dalamıyor en son ayağıma alıyorum iyice ağlıyo. Zor bela uyutsam da 11den önce derin uykuya hiç geçemiyor. 11-11buçuğu atlattıktan sonra sıkıntı yok emip emip uyuyor ama ilk uykuya ağlaya ağlaya zor bela geçiyoruz
Bilgi için sağol canım..herhangi bi nemlendirici olur mu yoksa bioderma mı olacak.bana eczacı bepanthen verdi.aşıdan sonra olabilir çünkü aşıya kadar birşeyi yoktu
İnşallah kuzum sağolCok gecmis olsun skuzucuga insallah her sey yolunda gider
İnşallah canım benim sağolGeçmiş olsun çok, en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallah
Evet canım kolik bi bebek zaten kütlesel güz mı dedi bişey dedi anlamadım açıkçası bu kadad şeyi bi kontorlde öğrenince kafa kalmadı açıkçası bebeklerin beyin gelişimi için bıngıldak 1 yaşından kapanıyormuş Allah korusun beyin gelişimini bile etkileyen bi durum 10 gün sonra tekrar kontorle gidicez İnşallah büyür baş çevresi doktor bol bol su ver dedi banaUsg de i çıkan gaz şu bildiğimiz bebeklerde oluşan gaz değil mi farklı bir şey mi .
Sen söyleyince bıngıldaka baktım hiç kontrol etmemiştim.1 yas gibi bingildak kapanıyor ama baş büyümeye devam ediyor.dr buyumeyebilir mi dedi ki sorun ne niye erken kapanır miş.
Hepsi biran önce düzelir inşallah.
Sadece kafasınin arkasi aşırı terliyor , kucağımda emerken değil ama geceleri kucağıma alınca çarşaf hep ıslak.
Bizimki de ayni.saat 9 dan beri 10 kere hee uyudu diye yatağına koyup 5 dk sonra ağladığı için geri aldim.suan kucakta dalmasini bekliyorum 10dk uyusun tekrar yatağa demiycem.gunduz ya kucakta piş piş yaparım uyur yada memede.ama aksami tüm günün hıncını alıyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?