Ya kizlar hergun baska bir kafa karışıkligi bi sorun cok şükür bugune Rabbim dermansız dert vermesin. Bebegimin kakasinda bildiginiz upuzun benim sacim vardi bikac gun once :/ sacim cok dokuluyor her yer sac ben bezine dusmustur kafamdan sandm. Az once yine kakasindan sacim ckti :/ kafayi yicem yutuyir olabikir mi? Eli surekli agzinda sacimi basimi da yoluyo off resmen sacimi kazitcam bu ne ya esimde goreve gitti bi bebegim bi ben kaldk bas basa
Ana kucağı yerine şimdilik oyun halisida düşünebilirsiniz . benimki 20-30 dk arasi karni yok alti temiz ve keyifli ise oynuyor.oyle aman aman birşeyde değil letgo dan 50 tl ye aldim.1 haftadır günde 1 saate yakin oyaliyor.ozellikle ablanin okul gelis saati ve babanin işten gelip yemek yediğimiz saat kurtarıcı oldu.
Ya kizlar hergun baska bir kafa karışıkligi bi sorun cok şükür bugune Rabbim dermansız dert vermesin. Bebegimin kakasinda bildiginiz upuzun benim sacim vardi bikac gun once :/ sacim cok dokuluyor her yer sac ben bezine dusmustur kafamdan sandm. Az once yine kakasindan sacim ckti :/ kafayi yicem yutuyir olabikir mi? Eli surekli agzinda sacimi basimi da yoluyo off resmen sacimi kazitcam bu ne ya esimde goreve gitti bi bebegim bi ben kaldk bas basa
Canim benim saclar da ayni sekilde dokuluyor maalesef dogumdan sonra boyle oluyor. Isin garip yani benim zaten saclarim hep dokulur. Bebekten once acik sekilde gezerdim ama simdi mutlaka topuz tarzi topluyorum hep dokulmesin diye. Elleri hep agizlarinda artik Allah korusun.
Kuzenimin çocuğu da cok yapiyor bunu hep kakada saç var diyor .bende migdesi bulanır aman emzik aman biberonda olmasin yatagina her koyduğumda dedektif gibi bakınıyorum.muhtemelen seninki yutuyor.surekli topuz yap daha az dökülür ve gun içinde sık sık tara ki kökten çıkanlar taraga gelsin.
Kuzenimin çocuğu da cok yapiyor bunu hep kakada saç var diyor .bende migdesi bulanır aman emzik aman biberonda olmasin yatagina her koyduğumda dedektif gibi bakınıyorum.muhtemelen seninki yutuyor.surekli topuz yap daha az dökülür ve gun içinde sık sık tara ki kökten çıkanlar taraga gelsin.
Ya koca saci nasil yutar bisey olur mu ya? Hep topuz yapiyorum aslnda daha once olmamisti boyle bikac gun once gordum bitane bide bugun. Ya daha fazla yuttuysa? Cikmamis olma ihtimali var mi? Kafayi yicem kesin geceleri beraber uyurken yuttu karanlikta gormuyorum cunku agzini sacimi dusta tariyodum sadece resmen suan ya kisack kestircem ya afrika orgusu filan kendi sacida cok dokuluyor eli yüzü agzi burnu yatagi heo sac benimde asiri dokuluyor
Canim benim saclar da ayni sekilde dokuluyor maalesef dogumdan sonra boyle oluyor. Isin garip yani benim zaten saclarim hep dokulur. Bebekten once acik sekilde gezerdim ama simdi mutlaka topuz tarzi topluyorum hep dokulmesin diye. Elleri hep agizlarinda artik Allah korusun.
Ya koca saci nasil yutar bisey olur mu ya? Hep topuz yapiyorum aslnda daha once olmamisti boyle bikac gun once gordum bitane bide bugun. Ya daha fazla yuttuysa? Cikmamis olma ihtimali var mi? Kafayi yicem kesin geceleri beraber uyurken yuttu karanlikta gormuyorum cunku agzini sacimi dusta tariyodum sadece resmen suan ya kisack kestircem ya afrika orgusu filan kendi sacida cok dokuluyor eli yüzü agzi burnu yatagi heo sac benimde asiri dokuluyor
Su kulak arkasindaki kuru puturluk neden oluyor ? Emrede de var.Doktor karbonatli suyla sil dedi.
Bir de bebegi asiri terleyen var mi ?ozellikle emerken,mama icerken.Cok erken degil.mi bu kadar terlemek icin ?
Canım benim kızımda çok terliyor yastığı su içinde kalıyor ki çok kalın giydirmiyorum gece rahat uyusum diye normal bişey bence. Kulak arkazında kızımdada vardı hiç ellemedim kendi kendine geçti
Ya kızlar ben bu çocuğu gece uykusuna çok zor geçiriyorum. Sizin de böyle mi veya böyle olan var mı?? Gündüzleri memede uyuyabiliyor kısa da olsa. Ama gece uykusuna geçirirken asla uyuyamıyor. Karanlıktan dolayı mı diye düşünüyorum. Ama şöyle ki 8-9 gibi gece uykusuna geçiriyorum, ondan önceki uykusu da karanlıkta oluyor ve hiç bi problem yok emerken dalıyor uyuyor. Ben ne zaman gece uykusu diye niyetlensem memede delire delire emiyo, asla dalamıyor en son ayağıma alıyorum iyice ağlıyo. Zor bela uyutsam da 11den önce derin uykuya hiç geçemiyor. 11-11buçuğu atlattıktan sonra sıkıntı yok emip emip uyuyor ama ilk uykuya ağlaya ağlaya zor bela geçiyoruz
Acaba gece uykusuna geçireyim derken stres mi yapıyosun bebeğede yansıyo çünkü stres yapınca benim kızımda gece 11 yada 12 gibi gece uykusna geçiyor bu dönem bu şekilde uyumaları normal
Çok geçmiş olsun. Sağlık ocağındaki dr lar ozellikle uzman aile hekimi degillerse konuya daha korkuyla yaklasabiliyolar. Sorumluluk almamak adina. Bizde de benzeri bişey oldu. Cocuk dr una gosterin çok daralmış dedi ama dr bi problem gormedim dedi mesela. Umarım hic bişey olmaz baş çevresi de olmasi gerektigi gibi buyur insallah
Takipteyim su anda.37.7 ye dustu.bir kulakta 38.Ustunde ic zibin var sadece.Altini giydirmedim.muslinle orttum.Bi uyuyor bi uyaniyor.Burun akintisi ve oksuruk henuz yok.3 gundur ben kiriliyorum hastaliktan nezleyim benden gecti muhtemelen.Cok uzgunum
Acaba gece uykusuna geçireyim derken stres mi yapıyosun bebeğede yansıyo çünkü stres yapınca benim kızımda gece 11 yada 12 gibi gece uykusna geçiyor bu dönem bu şekilde uyumaları normal
Atesi dusmuyor.Bir de influenza A tipiymis.Yani direncli olani.Kafami disari cikarmadim aylardir .Nerden getirdim bu domuz gribini ben buldu minigimi ya.Cok uzgunum cok.Kendi doktorumuz ilac icmi verdi.Oda baya zor bulunuyomus.Esim zar zor buldu.Onu vericez .Atesin dusmesini hemen beklemeyin dedi ama en azindan sebebi biliyoruz dedi.Insallah en kisa surede atlatir ve insallah Ugur a gecmez.Odalari ayirdim zaten,biberonlari da,kiyafetleri de
Atesi dusmuyor.Bir de influenza A tipiymis.Yani direncli olani.Kafami disari cikarmadim aylardir .Nerden getirdim bu domuz gribini ben buldu minigimi ya.Cok uzgunum cok.Kendi doktorumuz ilac icmi verdi.Oda baya zor bulunuyomus.Esim zar zor buldu.Onu vericez .Atesin dusmesini hemen beklemeyin dedi ama en azindan sebebi biliyoruz dedi.Insallah en kisa surede atlatir ve insallah Ugur a gecmez.Odalari ayirdim zaten,biberonlari da,kiyafetleri de
Üzülme Artık canım bak doktor takibindesiniz, geçicrk bu günler, neden oldu nasıl olduğu bir kenara bırak oooh daha ne çok hastalıklar olacak.. tecrübe oluyor her biri.. inşallah en kısa zamanda atlatacaksınız