2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
[/QUOTE]
Takibi
Büyük oğlumda geçirdi. Evet ateş uzun sürüyor ve dirençli bir ateş. Onun özel bir şurubu var onu içti.
Çok geçmiş olsun. Salgın var malesef. Ben sağlık ocağının 3. Ay kontrolüne götürmedim. Hemşire aradı, hasta olmasın getirmeyin, ben yaklaşık değer girerim dedi.

Akşam uykuda bir kaç daha denedim. Şimdi alıyor. Sütüm biraz tazyikli geliyordu sanırım ona mı canı sıkıldı anlamadım. Diğer tarafta bir türlü artmadı. Her emzirmede onu verdim aslında. Uyuyup kalktığımda bir tek doyuruyor.

Takibi

Büyük oğlumda geçirdi. Evet ateş uzun sürüyor ve dirençli bir ateş. Onun özel bir şurubu var onu içti.
Çok geçmiş olsun. Salgın var malesef. Ben sağlık ocağının 3. Ay kontrolüne götürmedim. Hemşire aradı, hasta olmasın getirmeyin, ben yaklaşık değer girerim dedi.
[/QUOTE]
Enfluvir diye bir surup verdi doktorumuz.Insallah ise yarar.Evet malesef dusmuyor.Nasil direncliyse.Kac gun surdu sizin ?Korkuyorum 10 gun falan surer diye daha cok minik cunku

Enfluvir diye bir surup verdi doktorumuz.Insallah ise yarar.Evet malesef dusmuyor.Nasil direncliyse.Kac gun surdu sizin ?Korkuyorum 10 gun falan surer diye daha cok minik cunku
[/QUOTE]
Bizde onu kullandık. İki gün sürdü bizim ki. Ama hastane de serum takviyesi de yaptılar. 10 günü bulmaz inşallah ateş. Ablamın bebek de yakalandı 4 gün sürdü onunda. Doktor 4 gün sonra rahatlar demişti onlara

Bizde onu kullandık. İki gün sürdü bizim ki. Ama hastane de serum takviyesi de yaptılar. 10 günü bulmaz inşallah ateş. Ablamın bebek de yakalandı 4 gün sürdü onunda. Doktor 4 gün sonra rahatlar demişti onlara
[/QUOTE]

3 -4 gun raziyim ben.Daha da uzamasin insallah
Istah kaybi yapti mi sizde ? Atesten gucsuz dustu sanki ememiyo tam gibi.Sagip veriyorum ikidir.Kilo vermesin bir de minicik zaten.

Cumadan beri zaten huysuzdu sanirim virus giriyodu yavastan vucuda ve hic uyumadi.Gaza bagladim cunku en az 15 kez gazini cikarttim ki gaz sancisi da vardi.Sabaha karsi artik kizdim yeter Emre bu ne huysuzluk dedim.Nasil pismanim Sabahtir ara ara agliyorum zaten,sikintidan hemen ucuk cikti dudagimda.Varsin keske simdi aglasaydi da boyle yari baygin bakmasaydi,uyuklamasaydi.

Simdi karsima bu post geldi.

Istah kaybi yapti mi sizde ? Atesten gucsuz dustu sanki ememiyo tam gibi.Sagip veriyorum ikidir.Kilo vermesin bir de minicik zaten.
[/QUOTE]
Evet iştah kaybı oluyor, ama sıvı takviyesi önemli, ateşten sıvı kaybı oluyor. Sen sürekli emzirmeye çalış

Canım biliyorsundur ama hatırlatayım uçuk bebekler için çok çok tehlikeli. Maske kullan. Elini uçuğa sürme bebekleri öpme dudağına temas etmesinler. Sarımsağı ez ve uçuğun üzerine sür.
Uçuk çok çok sıkıntılı maalesef.

Canm çok yıpratma kendini biran önce geçer inşallah. Sütun etkilenir. Bizim de yeğen gecirdi üç gün yattı. Okulda kapmış o. Anne sutunde nice şifalar var. Bebek hasta olduğu zaman anne sütü doping misali vücuttaki tüm besin ve vitaminleri her zamankinden daha yogun toplar. Şifa olsun oglusuna inşallah

Ay canım ya annelik ne zormuş saçının teki yastığa düşse gözüme yaş doluyor hastalıkları falan omrumuzdenomur gidiyor acil şifalar diliyorum benim bebegimde bugün kırgınlık var amam bebekler hasta olması ya

[/QUOTE]
Hasta olanın da olmayanın da odasına yarıya bölünmüş birer ( ya da yarım) sığan koy. Odanın mikronunu çeksin. (Soğan havadaki gripmikrobunu çeker, burnu da rahatlatır.) Burnunu sık sık serumla temizle.
Ayaklarının altına az limon suyu, çörekotı yağı sürebilirsin. Sırtına da Zeytinyağı.Bunların hiçbir zararı olmaz. Ateş onu iyileştirecek. Çok çıkmadan baskılama ki ateşi, mikrobu atmaya çalışsın. Ateşi kulak içi ya da makattan net anlayabilirsin koltuk altı da yanıltır. 38.8 lerde kullan bence ateş düşürücüyü. Daha erken değil. Hatta mümkünse önce ılık su ile banyo yaptır sonra gerekirse ver şurubu. Terlediğşnde hemen yıka, toksinli ter vücudunda kalmasın,ya da Doğal organik elma sirken var ise terlediğinde mutlaka iki üç kat sulandırarak sil vücudunu. Sütün koruyacaktır. Mama ile takviye yerine sadece sütünü verebilirsin hastayken. Çok geçmiş olsun.

Hemencik iyileşir inşallah hepimiz emziren annelerşz dualarımız kabul olur bol bol dua edelim

Markasi modeli ne? 2 haftadir bakiyorum basim agridi artik secip begenemedjm bir sey.

Canım ya çok geçmiş olsun İnşallah çabuk atlatır kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…