Geçmiş olsun cnm. Nasl bı hastalik hiç bilgim yok ateş ne durumdaInfluenza olmusuzbikac gun ates yapar dedi.Benden gecti sanirim.
Büyük oğlumda geçirdi. Evet ateş uzun sürüyor ve dirençli bir ateş. Onun özel bir şurubu var onu içti.Atesi dusmuyor.Bir de influenza A tipiymis.Yani direncli olani.Kafami disari cikarmadim aylardir .Nerden getirdim bu domuz gribini ben buldu minigimi ya.Cok uzgunum cok.Kendi doktorumuz ilac icmi verdi.Oda baya zor bulunuyomus.Esim zar zor buldu.Onu vericez .Atesin dusmesini hemen beklemeyin dedi ama en azindan sebebi biliyoruz dedi.Insallah en kisa surede atlatir ve insallah Ugur a gecmez.Odalari ayirdim zaten,biberonlari da,kiyafetleri de
Akşam uykuda bir kaç daha denedim. Şimdi alıyor. Sütüm biraz tazyikli geliyordu sanırım ona mı canı sıkıldı anlamadım. Diğer tarafta bir türlü artmadı. Her emzirmede onu verdim aslında. Uyuyup kalktığımda bir tek doyuruyor.Hala aynı sıkıntın var mı bilemiyorum ama
benim de öyle bir sorunum var aynı senin gibi. Sütün çok olduğu memeyi almıyor özellikle ama ben emzirmeye çalışıyorum. Az olanı emzririp arkasından onu deniyorum. Bir daha az olanı emzirip tekrar ona geçiyorum. Sabır ve ısrarla.
çok olan göğsümüzün formu değişiyor galiba, kavrayamıyor o yüzden.
Enfluvir diye bir surup verdi doktorumuz.Insallah ise yarar.Evet malesef dusmuyor.Nasil direncliyse.Kac gun surdu sizin ?Korkuyorum 10 gun falan surer diye daha cok minik cunkuTakibi
Büyük oğlumda geçirdi. Evet ateş uzun sürüyor ve dirençli bir ateş. Onun özel bir şurubu var onu içti.
Çok geçmiş olsun. Salgın var malesef. Ben sağlık ocağının 3. Ay kontrolüne götürmedim. Hemşire aradı, hasta olmasın getirmeyin, ben yaklaşık değer girerim dedi.
Bizde onu kullandık. İki gün sürdü bizim ki. Ama hastane de serum takviyesi de yaptılar. 10 günü bulmaz inşallah ateş. Ablamın bebek de yakalandı 4 gün sürdü onunda. Doktor 4 gün sonra rahatlar demişti onlaraEnfluvir diye bir surup verdi doktorumuz.Insallah ise yarar.Evet malesef dusmuyor.Nasil direncliyse.Kac gun surdu sizin ?Korkuyorum 10 gun falan surer diye daha cok minik cunku
Cumadan beri zaten huysuzdu sanirim virus giriyodu yavastan vucuda ve hic uyumadi.Gaza bagladim cunku en az 15 kez gazini cikarttim ki gaz sancisi da vardi.Sabaha karsi artik kizdim yeter Emre bu ne huysuzluk dedim.Nasil pismanimSabahtir ara ara agliyorum zaten,sikintidan hemen ucuk cikti dudagimda.Varsin keske simdi aglasaydi da boyle yari baygin bakmasaydi,uyuklamasaydi.
Bizde onu kullandık. İki gün sürdü bizim ki. Ama hastane de serum takviyesi de yaptılar. 10 günü bulmaz inşallah ateş. Ablamın bebek de yakalandı 4 gün sürdü onunda. Doktor 4 gün sonra rahatlar demişti onlara
Canım biliyorsundur ama hatırlatayım uçuk bebekler için çok çok tehlikeli. Maske kullan. Elini uçuğa sürme bebekleri öpme dudağına temas etmesinler. Sarımsağı ez ve uçuğun üzerine sür.Cumadan beri zaten huysuzdu sanirim virus giriyodu yavastan vucuda ve hic uyumadi.Gaza bagladim cunku en az 15 kez gazini cikarttim ki gaz sancisi da vardi.Sabaha karsi artik kizdim yeter Emre bu ne huysuzluk dedim.Nasil pismanimSabahtir ara ara agliyorum zaten,sikintidan hemen ucuk cikti dudagimda.Varsin keske simdi aglasaydi da boyle yari baygin bakmasaydi,uyuklamasaydi.
Canm çok yıpratma kendini biran önce geçer inşallah. Sütun etkilenir. Bizim de yeğen gecirdi üç gün yattı. Okulda kapmış o. Anne sutunde nice şifalar var. Bebek hasta olduğu zaman anne sütü doping misali vücuttaki tüm besin ve vitaminleri her zamankinden daha yogun toplar. Şifa olsun oglusuna inşallahCumadan beri zaten huysuzdu sanirim virus giriyodu yavastan vucuda ve hic uyumadi.Gaza bagladim cunku en az 15 kez gazini cikarttim ki gaz sancisi da vardi.Sabaha karsi artik kizdim yeter Emre bu ne huysuzluk dedim.Nasil pismanimSabahtir ara ara agliyorum zaten,sikintidan hemen ucuk cikti dudagimda.Varsin keske simdi aglasaydi da boyle yari baygin bakmasaydi,uyuklamasaydi.
bende oyle yapaym iki yandan Ördürdüm gecen gun hic sac ckmyo ama basim catladi valla dayanamadmSaçlarımı tepeden toplayıp örüp tekrar ucuna lastik takıyorum. Hiçbir yerden saç çıkmıyor.
Ay canım ya annelik ne zormuş saçının teki yastığa düşse gözüme yaş doluyorCumadan beri zaten huysuzdu sanirim virus giriyodu yavastan vucuda ve hic uyumadi.Gaza bagladim cunku en az 15 kez gazini cikarttim ki gaz sancisi da vardi.Sabaha karsi artik kizdim yeter Emre bu ne huysuzluk dedim.Nasil pismanimSabahtir ara ara agliyorum zaten,sikintidan hemen ucuk cikti dudagimda.Varsin keske simdi aglasaydi da boyle yari baygin bakmasaydi,uyuklamasaydi.
Bizde onu kullandık. İki gün sürdü bizim ki. Ama hastane de serum takviyesi de yaptılar. 10 günü bulmaz inşallah ateş. Ablamın bebek de yakalandı 4 gün sürdü onunda. Doktor 4 gün sonra rahatlar demişti onlara
Hemencik iyileşir inşallah hepimiz emziren annelerşz dualarımız kabul olur bol bol dua edelimAtesi dusmuyor.Bir de influenza A tipiymis.Yani direncli olani.Kafami disari cikarmadim aylardir .Nerden getirdim bu domuz gribini ben buldu minigimi ya.Cok uzgunum cok.Kendi doktorumuz ilac icmi verdi.Oda baya zor bulunuyomus.Esim zar zor buldu.Onu vericez .Atesin dusmesini hemen beklemeyin dedi ama en azindan sebebi biliyoruz dedi.Insallah en kisa surede atlatir ve insallah Ugur a gecmez.Odalari ayirdim zaten,biberonlari da,kiyafetleri de
Markasi modeli ne? 2 haftadir bakiyorum basim agridi artik secip begenemedjm bir sey.Ana kucağı yerine şimdilik oyun halisida düşünebilirsiniz . benimki 20-30 dk arasi karni yok alti temiz ve keyifli ise oynuyor.oyle aman aman birşeyde değil letgo dan 50 tl ye aldim.1 haftadır günde 1 saate yakin oyaliyor.ozellikle ablanin okul gelis saati ve babanin işten gelip yemek yediğimiz saat kurtarıcı oldu.
Canım ya çok geçmiş olsun İnşallah çabuk atlatır kuzuAtesi dusmuyor.Bir de influenza A tipiymis.Yani direncli olani.Kafami disari cikarmadim aylardir .Nerden getirdim bu domuz gribini ben buldu minigimi ya.Cok uzgunum cok.Kendi doktorumuz ilac icmi verdi.Oda baya zor bulunuyomus.Esim zar zor buldu.Onu vericez .Atesin dusmesini hemen beklemeyin dedi ama en azindan sebebi biliyoruz dedi.Insallah en kisa surede atlatir ve insallah Ugur a gecmez.Odalari ayirdim zaten,biberonlari da,kiyafetleri de
Markasi modeli ne? 2 haftadir bakiyorum basim agridi artik secip begenemedjm bir sey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?