2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Chelzy geçmiş olsun. Anne olarak senin güçlü olman lazım.
Biz de tekrar bebek için tedaviye başlıyoruz bekleme sürecinde bari yumurta toplama yapalım dedik ancak kist çıktı önümüzdeki adetle atılmasını bekleyeceğiz zaten bu ay foliküller de az imiş. Ocak adetine kaldık.

[/QUOTE]
Markasi modeli ne? 2 haftadir bakiyorum basim agridi artik secip begenemedjm bir sey.
Bunu aldim.letgo dan aldim birde tertemiz.ben başka çocuk yapmayacağım için kullanip başkasına vereceğim.cok para vermemek hoşuma gitti.eller ayaklar durmuyor hep hareketli oyuncaklarla konuşuyor gazıda güzel çıkartıyor sayesinde

Eklentiler

• Screenshot_2020-01-05-22-52-32-623_trendyol.com.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 39
Sağlıkla biran önce güzel haberler al inşallah.

Su kulak arkasindaki kuru puturluk neden oluyor ? Emrede de var.Doktor karbonatli suyla sil dedi.
Bir de bebegi asiri terleyen var mi ?ozellikle emerken,mama icerken.Cok erken degil.mi bu kadar terlemek icin ?

Benimkinin kafasi terliyor emerken hem de doğduğundan beri boyle

Gündüz emmek icin alt degistirmek icin uyaniyor. Aksam 7 buçukta 11e 12ye kadar uyanik duruyor. Arada şekerleme yapiyor tabi gene kisa 15 dk falan uyudugu oluyor bazen ama cogunlukla uyanik. Gece yarisi da gece uykusu başlıyor

Cok gecmis olsun insallah bir an once iyilesir

Bronşit başlangıcı var demişti Anlamadım ventolin de dört saatte bir ver dedi ama ben kullanmadım.

Kizlar alintilayamadim hepinize tesekkur ederim.
Direncli ates disinda keyfi cok kotu degil.Ama domuz gribi bile oglumu tam uykuya daldirmiyor ya ne diyim annem helal olsun sana ,besige kondugu an agliyor yine.Dedim bu surecte alisir belki ama nafile.Su an icin cok aglamiyor.H.sonu huysuzluktan daha cok aglamisti ki belki hastalikgiris yapiyodu ve daha agrili oluyordur.Verilen grip ilacinin etkili oldugunu dusunuyorum.Atesimiz 39.2 ye kadar cikiyor.o da artik ates dusurucu etkisi gitmeye baslayinca.Vucudunu asla sildirmiyor ilik suyla bezle.Oyle bir agliyor ki atesi daha da cikiyor.Bende kisa sureli soyup uzerini muslinle ortuyorum.Surekli temas istiyor,kucagima almak istemiyorum daha da yukselir diye.Annemin yaptigi kalin pamuk alt acma minderinin ustune koyup kucagima aliyorum ya da dizime.Oyle boyle saati 5 ettik.Cok sukur 40 a yukselmedi hic.38-39 arasi atesi virusle mucadele ediyor minyaturum.
Insallah ugur a bulasmaz.O yavrum kucucuk odada takiliyor.Keyfi iyi.insallah bulasmasin cunku bulasabilir dedi doktor.

Ah canim benim, facebook da gezinirken gordum simdi direncli ates salgini var diyorlar domuz gribi cok fena cocuklari bebekleri vurmus durumda. Kalabaliktan uzak durmak lazim, bende kendimce onlrm alarak disari cikmama karari aldim. Henuz cok kucukler kiyamam ben onlara.
Allah in bebeklerimizle bizi sinamasin, bol saglik versin insallah.

Inanirmisin su aralik ayinda sadece 3 defa disari ciktim diyebilirim.Iki hafta ust uste saglik ocagina rapor almaya gittim.Bir de aralik basinda 2 ay kontrollerine.Acaba eşim mi getirdi eve diyoruz cunku ogretmen o da .Belki o direncli cikti.Beni siyirdi gecti ama emreyi yakaladi birakmadi virus.Kendime kiziyorum.Cuma hastaydim.Esime maske aldiricam dedim ama bebeklerin telasina unuttum.Belki taksaydim hastalanmazdi diyorum.

Kizlar dun aksamustu buzluktan sutu indirmistim buzdolabi kismina koydum..Cozuldi.Onu ne kadar surede vermem lazim yoksa gec mi kaldim vermekte?

Bronşit başlangıcı var demişti Anlamadım ventolin de dört saatte bir ver dedi ama ben kullanmadım.
Bebekte bronşit varsa ilacı ventolindir . Doktor antibiyotik şurup yazar bazen ama şurup enfeksiyon tedavisi ni yapar. Ventolin hava yollarini genisleterek bebeğin nefes alabilmesini sağlar. İlk oğlumda bronsitten çok çektik. Şimdi ikinci bebegimde alerjik bir ay arayla iki kere bronşit oldu. Ne diyim Rabbim dermansiz dert vermesin. Senin bebeğin nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…