2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Oglum bir hafta sonra 3 aylik olacak ben hala regl olmadim normal mi bu
İlk bebekte 40 çıktıktan 10 gün sonra regl olmaya başladım bunda hala olmadım. olsam rahat kilo veriliyor olmasan gerginlik yapıyor, ama regl den nefret ediyorum hangisi iyi bilemedin.
dışarı çıkıp çıkmamak değil biz çıkmasak da eve giren çıkanlar getiriyor en başta kocalar.
Istersem emzirmeyeyim gece saat basi bir o yana donuyor bir bu yana balik gibi zipliyor ellerini emiyor sonra da aglama
benimkinde bu aralar oyun başladı 2 çekiyor kafasını kaldırıyor gülüyor tekrar emiyor. diyorum ki oğlum bunlar için daha erken 5 6 aydan sonra bunlar başlar sana ne oluyor niye erkenden büyük bebek gibi takılıyorsun keyfini çıkart ama dinleyen kim...

24 aya kadar emziren annelerin olmamasi normal
İlk çocukta 9.ay bittikten sonra oldum ben
"Keşke benim de öyle olsa " yı buraya bıraktım şimdi bu ay kesin olursun
Olmamam çok normal benim kırkım bitti 10 gün sonra başladı

Olsam dahaiyi olurdu diye düşünüyorum. Nomlde de agrili sancili agrili gecmezdi diye sanirim.

Olunca da keşke az daha olmsaydim derim

Kizlar bizimki hafiften meme reddine basladi gibi ama tam degil. Gece her turlu emiyor ama gunduz bir emiyor bi emmiyor. Emmediginde kafasini ceviriyor agliyor. Siz boyle birsey yasiyor musunuz?
Benim oglum da hep sag memeye yapti bunu. Tutacakmis gibi agzini aciyor sonra kafasini cevirip agliyordu. Ben de sag memeyi ters cevirerek verdim oyle emdi. Yani kafa solda bacaklar sagda olacak sekilde. Sag yanima yastik koydum ayaklarini yastiga uzattm

Daha once bu memeyi emzirirken kahvrengi kisim yerine etimi tuttu cok aciyinca hii yaptim yüksek sesle korktu yüzüme bakti gozleri kocaman oldu. Bu olay 3 kere falan olmustu. Ondan sonra basladi tutmama isi

Ben korkuttum diye tutmuyordu galiba
Simdi duzeldi ters emzirince

Oy kiyamam ona ben ya herhalde ondan olabilir sizinki. Ama bizde oyle bisey de yasanmadi. Karni ac olsa emerdi herhalde dimi

Karni ac olmadığı zaman memeyi tutmuyor ama aglamiyor da hatta yüzüme bakip gülüyor konusuyoruz falan

Benimki de aglamiyordu ilk ama ben zorluyorum sanirim emsin diye. Ondan agliyor. Bu arada uyandi az önce. Verdim memeyi. Emdi baya. Demek ki artik toklugu ogrenmis bunlar. Ben her agladiginda her mizirdandiginda veriyodum. Her seferinde emiyordu. Simdi ondan tuhaf geldi reddetmesi. Kendim de stres oldum

Kac gunluk?

Kucuk daha doymayi ne zaman ogrenir merakimdan sordum zaten 74 gunluk.
Iste ben de bilmiyordum. Suan ogrenmis oldum
Bu durum 1 - 2 gundur vardi. Bu arada doymayi ogrendigi icin artik kusmuyor da. Cunku yetecek kadar emiyor. Kusma sorunu da ortadan kalkmis oldu 1 - 2 gundur

Iste ben de bilmiyordum. Suan ogrenmis oldum
Bu durum 1 - 2 gundur vardi. Bu arada doymayi ogrendigi icin artik kusmuyor da. Cunku yetecek kadar emiyor. Kusma sorunu da ortadan kalkmis oldu 1 - 2 gundur
Kusma biz de cok sikinti. Emziriyorum yatiramiyorum gaz cikartip 20 dk en az dik pozisyonda kucakta tutuyorum. Tam yatiricak oluyorum aciyor gozunu tekrr emmek istiyor. Uykusuzluktan telef oldum. Kustugu icin uyusa bile yerine koyduktan sonra basindan bekliyorum. Yan yatirsam destek koysam da sirt ustu donuyor cunku. Tikanacak diye korkuyorum. Kusmadigi gunler de gelecek yani, insallah.

Aynennnnn biz de oyleydik iste. Cok zordu ya. Bazen sizinti seklinde bazen de baya kusuyodu. Nerdeyse emdigini cikardigi da oluyodu. Reflu yatagi, emdikten sonra dik tut derken hafifledi ama tamamen gecmedi. Sonra iste durduk yere emmemeye basladi. Aha dedim meme reddine basladi. Zorladim ettim yok emmiyor. Agliyor. Sonra zaman koydum araya. Gunduz uykusunu ayakta salladim uyudu uyandi. Emdi. Sonra 1bucuk saat gecti tekrar uyutcakken yine reddetti emmedi. Doymayi biliyo sanirim. Kendi istediginde emiyor, ben verdigimde degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…