2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yaa o televizyon mevzusu bizde de var gordugu an kitleniyor tvye. Cevirince kiziyor bazen agliyor ben de tvye cevirip çat diye kapatiyorum al izle şimdi diyorum
Ay bizimki de aynı TV ye bakmaya calisio surekli puseti ters ceviriom kafasını geriye atıp bakmaya çalışıyo. Oğlum sen bebeksin kendine gel diom .

kızlar gunaydın bebegı kolık olan varmı gece aynı saate bır baslıyor 2saat susmadan her gece boyle aglıyor gaz damlasıda verıyor banamısın demıyor kolık olan bebeklere neler yapıyosunuz
İlk çocuğum kolikti allah size kolaylık versin, 5 aylıktı anca rahatlamıştı.. her akşam 5-9 arası ağlardı. Koridorda yürümek, arabayla gezmek iyi gelirdi. Akşamları sırf uyusun diye arabayla mahallede turladıpımızı biliyorum Zamanla geçiyor her şey, kolaylıklar diliyorum..

Kızlar bebegim 3 aylik oldu bugün sanki bi anda algı açılması oldu sizinkiler de öyle mi?
Maşallah :) biz de öyleyix. Emerken gözler sürekli bende. Güldüğüm zaman hemen gülüyor ve meme ağzından kayıyor Başka bir ses olsun hemen pür dikkat sesi dinliyor ve emmesi duruyor o anda. Ve etraf çok dikkatini çekmeye başladı emerken belki 30 defa memeyi çıkarıp etrafa bakınıyor.
Elleri emiyoruz. Bir de sırtına hafif eğim verdiğim zaman ellerinden tutup(sadece bilekten tutulmamalı bilekle beraber biraz koldan doğru tutuyorum) kaldırır gibi yapınca kalkıyor ama düz zeminden kalkamıyor henüz. Bu ayda ellerini inceler iki elini tutar diyo ama onlar hemüz yok. Bir de çok değişik sesler çıkarmaya başladı /ses tonu öyle tatlı ki ... bir de yüzüne doğru eğilip konuştuğumuzda ağzımızı inceliyor ve kendisi de ağzıyla garip şekiller şukullar yapıyor

Kaka yapınca nasıl uyuyor benim kız yaptığı an çıldırıyor inanılmaz rahatsız oluyo uykusu falan açılıyo

cok zor gercekten hep aynı saat onercegın bır gaz damlası varmı pekı bana

Yerim ben onu ya masallah
Benimki de aynilarini yapiyor
Ek olarak uykudan uyaninca ellerini havaya kaldirip seyrediyor.
Iki elininortada birleştirip agzina ikisini birden sokmaya calisiyor bazen parmaklarini birbirine geciriyor acamayinca çığlık atiyor
Ama en cok ses tonunu seviyorum oyle tatli ki

Kaka yapınca nasıl uyuyor benim kız yaptığı an çıldırıyor inanılmaz rahatsız oluyo uykusu falan açılıyo
Pis kız benimki uyuyodu ama huzursuz uyuyodu ıkıncam diye kıpkırmızıydı, yapınca surat bembeyaz oldu sızdı kaldı. 15-20 dakika sonra uyandı da temizledik korktuğum kadar bi taşma yaşamadık

Kızlar dün gece bebegim yataktan düştü aklım cıktı biraz ağladı vucuduna kafasjna baktim hic bibyerindr sislik morluk yok algisi da iyi bi problem yok gibi gorunuyor sizlerde dikkat edin baya donuyorlar artik
Cok mu uca koymuştun.gecmis olsun.
Ahh allah korusun elbet düşecekler ama daha erken.en güzeli yer yatağı yapıp üzerinde birakmak gece alt değiştirmeler dede yatağın ortasına birakmak.

Bugün 3.ay kontrolümüz vardi.2 gündür öksürük var burun ara ara tıkanıyor.ablada öksürüyor ablaninki okuldan bulaştı. o ilaç kullanıyor kuru öksürük ile basladi hafiften ciğere inince ilaç baslandi.bebekte de cigerde birşey yok ama abladan kesin bulaşacak günde 2 kere yarım ölçek ventolin başlayalım dedi.hareketkeri güçlü belki 4.ayda oturmasına izin veririm dedi ama hiç niyetim yok yatsin biraz daha kemikleri bi güçlensin sonra oturur elbet.burnuna serum fizyolojik sık açık kalsin dedi.rotavirusu asimizida olduk geldik.bizimki 2 doz olani kullanıyormuş 267 TL aşısı 100 de muayeneye bayıldık.
Bu rotanın 2. Dozu ne zamandi ya soyledide hatırlamıyorum 5. Ay dedi galiba.

cnm rota ıcın tam kacgunluukken yaptırdın

Ventolin benim ki ni kusturdu. Yani bildiğin balgam kusup rahatlatıyordu. İlacı verince bir süre gözlemle. 5.ayda 2.doz rota virüsün.

Benim ki de oturmak istiyor kucağına alınca oturma pozisyonuna gelmek istiyor.

Cok mu uca koymuştun.gecmis olsun.
Ahh allah korusun elbet düşecekler ama daha erken.en güzeli yer yatağı yapıp üzerinde birakmak gece alt değiştirmeler dede yatağın ortasına birakmak.
Aslknda cok ucta degildi ama nasıl o kadar döndü hiç anlamadım beşiğinde yatıracağım artık hep

cnm rota ıcın tam kacgunluukken yaptırdın
8 Ekim doğumlu bugün tam 3 aylık.
Ventolin benim ki ni kusturdu. Yani bildiğin balgam kusup rahatlatıyordu. İlacı verince bir süre gözlemle. 5.ayda 2.doz rota virüsün.

Benim ki de oturmak istiyor kucağına alınca oturma pozisyonuna gelmek istiyor.
Zaten hırıltısi boğazda takılı kalan balgam kussa yada öksürüp yutsa rahatliyacak.5 gün kullan hatta bi bak öksürük geçtiyse 3. Gunde kesebilirsin dedi ama sonradan keşke devam etseydim dememek için 5 gun kullaniriz.
5.ay dedi dimi kafam çorba oldu orda.hee birde 4. Ay aşıları var buraya getirmezsende sağlık ocağında yaptır dedi.
5.ayda rotaya giderim tekrar 4.ayda aşı ve kilo boy sağlık ocağında bakılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…