2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
canım ne güzel anlattin keske dil bilip bende bunlari söyleyebilseydim çok doğru sagolasin

Vala yurt dışında pek önemsenmiyor binarkadasta bahsetmişti almanyadaymia sanırım doktorlar burda da Herşey e normal.deyip gönderiyor üstelik randevu almak falan işkence bide anne bilinçli değilse eyvah eyvah neyseki burdan öğrenip soruyorum sözlerin sayesinde ne ogrenebilirsem

Ya o kadar gıcıklar ki ilk doktor ırkıydı bana kapıdan girince 8.cocigunmu dedi biz eşimle.sasirdik o değişti digeride bugün yoktu başka baksa sürekli bu rutin takip yapan bi yer parasız özel var onlarda rutin takip yapmıyorlar

Her ülkenin aşıları kendine özgü bir takvimle yapılır. Türkiye'de ikinci ay aşıları hastayken yapılmıyor. Ama Fransa'da farklı aşı olabilir.

Bende bebelac gold aldım dun en çok o anne sütüne yakın dediler

Yaa o televizyon mevzusu bizde de var gordugu an kitleniyor tvye. Cevirince kiziyor bazen agliyor ben de tvye cevirip çat diye kapatiyorum al izle şimdi diyorum

Evet evet ikinci bebeği rahat buyutenler derneği kuracağım. Ne hevesim varmış gün gün takip ederdim
Biligili olmak güzel de çok takip etmek iyi değil aslında insan sürekli kıyas yapio. İlk oğlum çok tombikti balon gibi puf puf bı çocuktu on aylık emekledi . Yüzüstü koyunca yere ağlardı hemen kilodan gidemezdi baktı emekleme işi zor doğum gununde yürümeye karar verdi. İkinci oğlum zayıf . Zayıf derken fit çocuk bı damla fazla yağı yok . O kadar hareketli ki bence altı aylık emekler gibi yüzüstü bırakınca hemen cabalio emekler gibi bı çaba sarfedio görmen lazim. Millet iki çocuğum arasında kıyas yapio şimdi ilki çok tombikti ikinci değilmiş. Nefret ediyorum bu durumdan tamamnda ikisi farklı insanlar özellikleri tabiki farklı olcak. Bakışı gülüşü gelişimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…