2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
ben
bende alıcam cnm saglık ocagında yaptırcam o yuzden sordm 29 ekım dogumlu benımkı

Görmeden bile tatlılar yaa maşallah.
Benim kızım onları yapamıyor işte henüz. Göbeğimiz biraz fazlaca ben bile ellerini zor değdiriyorum birbirine 3 ay 4 günlüğüz

Kızlar dün gece bebegim yataktan düştü aklım cıktı biraz ağladı vucuduna kafasjna baktim hic bibyerindr sislik morluk yok algisi da iyi bi problem yok gibi gorunuyor sizlerde dikkat edin baya donuyorlar artik
Yaa kıyamam çok geçmiş olsunn (( dönme belirtisi var mıydı öncesinde hiç

Kızlar dün gece bebegim yataktan düştü aklım cıktı biraz ağladı vucuduna kafasjna baktim hic bibyerindr sislik morluk yok algisi da iyi bi problem yok gibi gorunuyor sizlerde dikkat edin baya donuyorlar artik

Ayyy geçmiş olsuuuun yalnız m bırakmıştın, düştükten sonra m gördün?
bende koltukta oyuncağına bırakıp gidiyorum dikkat edeyim artık ya

Sizinki sadece anne sütü mü alıyor mama takviyesi yapıyor musunuz? Benim de oğlum taşıyor hastalıkları bebeğe geçmesin diye çok zorlanıyorum

Çok geçmiş olsun melekler korumuştur inşallah.ben de bazen bırakıyorum sonra da kızıyorum kendime

Kizlar benim bebegim yesil kokulu kaka yapmaya basladi 2 3 gunde bi kusmasi da vardi bende usuttu sandim ama suan kusma yok ve gazi var hic durmuyor sizce usutmusmudur ki yoksa baska bi sey mi ki
Canım tabiki yine de doktora götür. Benim bebeğim 8.-9. haftalardı sanırım o ara bi büyüme atağında çok fazla kaka yapiyodu nerdeyse her saat başı . Bu süreçte 3-4 gün yeşil kaka da yaptı. Doktor eğer bebeğin genel durumu iyiyse , iştahsızlık , ateş yoksa normal endişelenmeye gerek yok demişti.
Canım çok geçmiş olsun ben de bırakıp gidiyorum bazen öyle.
Merak ettim kaç haftalık senin meleğin biz 11 haftalığız

Bende 7 gün kullandım ventolin. Bizim ki bayağı balgamlıydı. Hafiften ciğerde de vardı.
Kusunca cidden çıkarıyor bayağı. Zaten büyük olasılık ile geniz akıntısı da vardır. Bizimkinin de vardı. O kusturuyor

Geçmiş olsun. Ben artık oturma odasında koltuğu açıp ortasına enine yatırıyorum. Tehlikeli olmaya başladılar

Yaa kıyamam çok geçmiş olsunn (( dönme belirtisi var mıydı öncesinde hiç
Kendi etrafında dönüyordu öncesinde hiç yüzüstü dönmemişti
Ayyy geçmiş olsuuuun yalnız m bırakmıştın, düştükten sonra m gördün?
bende koltukta oyuncağına bırakıp gidiyorum dikkat edeyim artık ya
Yanım da yatıyordu düştükten sonra gördüm aman diyeyim sakin bırakma bi anlık benim uykum cok hafif donse hissederim o derece dusunce uyandim ama gec kaldim iste
Çok geçmiş olsun melekler korumuştur inşallah.ben de bazen bırakıyorum sonra da kızıyorum kendime
Teşekkürler canım bırakma valla aklım cıktı gece gece
Çok geçmiş olsun
Teşekkürler
3 ay 2 günlük aman canım dikkat et çok tehlikeli
Geçmiş olsun cnm kusma ateş durumu varmı takip et.
Teşekkürler canım takip ettim bugün ateş kusma olmadı ama uyanırken korkarak kalktı bi kaç defa ağlar gibi oldu uyanırken dudaklarını buzuyor huysuzlasti hep yanında meme de olmak istedi bi kaç gün bu korku kalacak gibi görünüyor

Sagip dokucem aynen icim rahat degil.Keske gitmeden sagsaydim.Ne bileyim ben antibiyotik yazar gonderir ilk etapta diye dusundum.Hemen giristi dise
Teyzem diş hekimi, yaptırırken ona danıştım sıkıntı olmaz emzir dedi bana. Ben emzirmiştim. Ama için rahat etmez ise sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…