bende alıcam cnm saglık ocagında yaptırcam o yuzden sordm 29 ekım dogumlu benımkı8 Ekim doğumlu bugün tam 3 aylık.
Zaten hırıltısi boğazda takılı kalan balgam kussa yada öksürüp yutsa rahatliyacak.5 gün kullan hatta bi bak öksürük geçtiyse 3. Gunde kesebilirsin dedi ama sonradan keşke devam etseydim dememek için 5 gun kullaniriz.
5.ay dedi dimi kafam çorba oldu orda.hee birde 4. Ay aşıları var buraya getirmezsende sağlık ocağında yaptır dedi.
5.ayda rotaya giderim tekrar 4.ayda aşı ve kilo boy sağlık ocağında bakılır.
Yerim ben onu ya masallah
Benimki de aynilarini yapiyor
Ek olarak uykudan uyaninca ellerini havaya kaldirip seyrediyor.
Iki elininortada birleştirip agzina ikisini birden sokmaya calisiyorbazen parmaklarini birbirine geciriyor acamayinca çığlık atiyor
Ama en cok ses tonunu seviyorum oyle tatli ki
Yaa kıyamam çok geçmiş olsunnKızlar dün gece bebegim yataktan düştüaklım cıktı biraz ağladı vucuduna kafasjna baktim hic bibyerindr sislik morluk yok algisi da iyi bi problem yok gibi gorunuyor sizlerde dikkat edin baya donuyorlar artik
Hiçbiri işe yaramıyor maalesef sab simplx ve biogia kullandık ama oğlumda bi fayda görmedim. Şimdi kızıma da sab veriyorum kızım daha rahat bi bebek abiye görecok zor gercekten hep aynı saat onercegın bır gaz damlası varmı pekı bana
Kızlar dün gece bebegim yataktan düştüaklım cıktı biraz ağladı vucuduna kafasjna baktim hic bibyerindr sislik morluk yok algisi da iyi bi problem yok gibi gorunuyor sizlerde dikkat edin baya donuyorlar artik
Sizinki sadece anne sütü mü alıyor mama takviyesi yapıyor musunuz? Benim de oğlum taşıyor hastalıkları bebeğe geçmesin diye çok zorlanıyorum8 Ekim doğumlu bugün tam 3 aylık.
Zaten hırıltısi boğazda takılı kalan balgam kussa yada öksürüp yutsa rahatliyacak.5 gün kullan hatta bi bak öksürük geçtiyse 3. Gunde kesebilirsin dedi ama sonradan keşke devam etseydim dememek için 5 gun kullaniriz.
5.ay dedi dimi kafam çorba oldu orda.hee birde 4. Ay aşıları var buraya getirmezsende sağlık ocağında yaptır dedi.
Çok geçmiş olsun melekler korumuştur inşallah.ben de bazen bırakıyorum sonra da kızıyorum kendimeKızlar dün gece bebegim yataktan düştüaklım cıktı biraz ağladı vucuduna kafasjna baktim hic bibyerindr sislik morluk yok algisi da iyi bi problem yok gibi gorunuyor sizlerde dikkat edin baya donuyorlar artik
Çok geçmiş olsunKızlar dün gece bebegim yataktan düştüaklım cıktı biraz ağladı vucuduna kafasjna baktim hic bibyerindr sislik morluk yok algisi da iyi bi problem yok gibi gorunuyor sizlerde dikkat edin baya donuyorlar artik
Canım tabiki yine de doktora götür. Benim bebeğim 8.-9. haftalardı sanırım o ara bi büyüme atağında çok fazla kaka yapiyodu nerdeyse her saat başı . Bu süreçte 3-4 gün yeşil kaka da yaptı. Doktor eğer bebeğin genel durumu iyiyse , iştahsızlık , ateş yoksa normal endişelenmeye gerek yok demişti.Kizlar benim bebegim yesil kokulu kaka yapmaya basladi 2 3 gunde bi kusmasi da vardi bende usuttu sandim ama suan kusma yok ve gazi var hic durmuyor sizce usutmusmudur ki yoksa baska bi sey mi ki
Canım çok geçmiş olsun ben de bırakıp gidiyorum bazen öyle.Kızlar dün gece bebegim yataktan düştüaklım cıktı biraz ağladı vucuduna kafasjna baktim hic bibyerindr sislik morluk yok algisi da iyi bi problem yok gibi gorunuyor sizlerde dikkat edin baya donuyorlar artik
Geçmiş olsun cnm kusma ateş durumu varmı takip et.Kızlar dün gece bebegim yataktan düştüaklım cıktı biraz ağladı vucuduna kafasjna baktim hic bibyerindr sislik morluk yok algisi da iyi bi problem yok gibi gorunuyor sizlerde dikkat edin baya donuyorlar artik
Bende 7 gün kullandım ventolin. Bizim ki bayağı balgamlıydı. Hafiften ciğerde de vardı.8 Ekim doğumlu bugün tam 3 aylık.
Geçmiş olsun. Ben artık oturma odasında koltuğu açıp ortasına enine yatırıyorum. Tehlikeli olmaya başladılarKızlar dün gece bebegim yataktan düştüaklım cıktı biraz ağladı vucuduna kafasjna baktim hic bibyerindr sislik morluk yok algisi da iyi bi problem yok gibi gorunuyor sizlerde dikkat edin baya donuyorlar artik
İçin rahat değilse iki göğsünü sağ sonra emzirmeye baslaKizlar dis agrim dayanilmaz olunca kanal tedavisi basladi.igne yapti sute gecmez ust ceneye yaptim dedi ama icim rahat degil.Napayim sizce ?
Sagip dokucem aynen icim rahat degil.Keske gitmeden sagsaydim.Ne bileyim ben antibiyotik yazar gonderir ilk etapta diye dusundum.Hemen giristi diseİçin rahat değilse iki göğsünü sağ sonra emzirmeye basla
Süte de yazık ama çocuk doktoruna mı sorsan? Telefonu yok mu?Sagip dokucem aynen icim rahat degil.Keske gitmeden sagsaydim.Ne bileyim ben antibiyotik yazar gonderir ilk etapta diye dusundum.Hemen giristi dise
Kendi etrafında dönüyordu öncesinde hiç yüzüstü dönmemiştiYaa kıyamam çok geçmiş olsunn(( dönme belirtisi var mıydı öncesinde hiç
Yanım da yatıyordu düştükten sonra gördüm aman diyeyim sakin bırakma bi anlık benim uykum cok hafif donse hissederim o derece dusunce uyandim ama gec kaldim isteAyyy geçmiş olsuuuunyalnız m bırakmıştın, düştükten sonra m gördün?
bende koltukta oyuncağına bırakıp gidiyorum dikkat edeyim artık ya
Teşekkürler canım bırakma valla aklım cıktı gece geceÇok geçmiş olsun melekler korumuştur inşallah.ben de bazen bırakıyorum sonra da kızıyorum kendime
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun
3 ay 2 günlük aman canım dikkat et çok tehlikeliCanım tabiki yine de doktora götür. Benim bebeğim 8.-9. haftalardı sanırım o ara bi büyüme atağında çok fazla kaka yapiyodu nerdeyse her saat başı . Bu süreçte 3-4 gün yeşil kaka da yaptı. Doktor eğer bebeğin genel durumu iyiyse , iştahsızlık , ateş yoksa normal endişelenmeye gerek yok demişti.
Canım çok geçmiş olsun ben de bırakıp gidiyorum bazen öyle.
Merak ettim kaç haftalık senin meleğin biz 11 haftalığız
Teşekkürler canım takip ettim bugün ateş kusma olmadı ama uyanırken korkarak kalktı bi kaç defa ağlar gibi oldu uyanırken dudaklarını buzuyor huysuzlasti hep yanında meme de olmak istedi bi kaç gün bu korku kalacak gibi görünüyorGeçmiş olsun cnm kusma ateş durumu varmı takip et.
Teyzem diş hekimi, yaptırırken ona danıştım sıkıntı olmaz emzir dedi bana. Ben emzirmiştim. Ama için rahat etmez ise sen bilirsinSagip dokucem aynen icim rahat degil.Keske gitmeden sagsaydim.Ne bileyim ben antibiyotik yazar gonderir ilk etapta diye dusundum.Hemen giristi dise
Teyzem diş hekimi, yaptırırken ona danıştım sıkıntı olmaz emzir dedi bana. Ben emzirmiştim. Ama için rahat etmez ise sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?