2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bic alakasi yok benim bebegim her gun en az 4 kez kaka yapiyor ve ilm iki ayda 4 kiloya yakin aldi. Kaka yapmasi kabaca iyi beslendigini gosteriyor zaten.

Ben bu kadar dakik bir insan evladı görmedim saat 3 u görmeden asla gözünü kırpmıyor 9'la 3 arası uyku yok bu adama ya.
Aynı biz yahu bu bebek bu kadar mı dakik olur. Saat 2ye 10kala uyuyor, sabah 10bucujta uyanıyor. Gece de bı iki kere uyanıyor. Ya Seninki kaç ta uyanıyor Ne zamana kadar geçer dersin Bazen çok bunaliyorum

Ben sütüm boşaldığı zaman veriyorum göğsüm boş oluyor o zaman 60cc veriyorum.. Günde 1 kere ya da 2 oluyor mama. Her emzirme sonrası için sütünün çok az omilması lazım sağıp bi dene öyle tamamla ccyi istersen ne kadar sütün var bi bak ben ögşt yapmıştım

Kızlar bebişlerinizin elleri hala soğuk mu? Bizimki. Buz gibi oluyor eldiveni de çıkardım bayadır..üşüyor mudur?
Bebek ne kadarlık oldu. Eldiven i cikarttigimiz zamanlar bizimkide buz gibiydi. Bikac hafta sonra normale döndü. Bana kalsa kırkından sonra hiç eldiven takmazdim. Ama kaynanam yiyip bitirdi beni çocuk üşüyor illa diye. Sürekli eldiven taktigimiz için çıkartınca soguyodu elleri. Ama alisiyo biz zaman sonra. Eviniz soğuk değilse cikarin .

Hayir vermiyorum ama benim bebegim cok minik dogdu. Kucuk digan bebekler hizli buyurmus.
Benimkide 3200 doğdu. İlk ay 1500 aldı ikinci ay 1000 kg aldı. Üçüncü ay yarm kilo aldı. Çünkü iki aylık ve üç aylıkken bronsit gecirdi kilo alımı azaldı hastalıktan. Doktora söyledim çok normal çocuk o kadar hastalık gecirdi dedi. Ama insanlar anlamio bunu ilk oglumla kıyas yapiolar sürekli. Yahu benm ilk oğlum karnimda bile hep kiloluydu doğdu 3850 . Ve hep toplu devam etti. İkinci oğlum karnimdayken sol taraftan giden kan akışı azlığı tesbit edildi. Bu durumda bebek beslenemezse gerilerse kan sulandırıcı verilir bebek kilo alsin büyüsün diye. Bizim doktor takip edelim gelişimi devam ederse boşuna ilaç vermeyelim dedi. Kan sulandırıcı olmadan devam ettik. Ama insanlara bunu anlatiyom yok yine herkes taş kafa kimse sağlığı iyimi demiyo.

Kızlar bebişlerinizin elleri hala soğuk mu? Bizimki. Buz gibi oluyor eldiveni de çıkardım bayadır..üşüyor mudur?
Bizim de soğuk ama nerdeyse bi aydır takmıyorum duş alınca ısınsın diye takıyorum eldiven şapka o kadar. Yoksa elini emmeye başladığından beri takmıyorum motor gelişimi için

Kişo alımı ve boy uzaması ilk aylarda hızlıdır sonra yavaşlar seni üzenlere böyle cevap ver ya da hiç verme salla gitsin

Ah yavrum kıyamam

COk geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…