İshal için bio gaia kullanabilirsin canm. Benm bebeğim ilaç kullanırken doktor vermişti ishal olmadan atlattik. Hastanede yatarken de toz probiyotik verdiler sütümü sahip ona karistirip verdim. Geçmiş gitmiş olsun bidaha ugrmasin inşallah. Diğer bebeğine kim bakio ayrı odada tutuyorum demişsin. Annen mi yanında.
Oh sukur bununla gecmis olsun insallah kardesine bulasmaz. Sen elinden geleni yaptn bulasmadan gitsin insallah hastalik evinizden
Rota asisi olmadiRota aşısı ne zaman oldu?
Benim minnak bugün sünnet oldu
Çok güzel bilgiler öğrendim... Yakında :))
Nasıl olacak? Dikişli mi, alisklamp ile mi?Yaa benimki de cumartesi günü olacak, nasıl iyi mi kuzucuk var mı sıkıntısı? Ben korkuyorum biraz, lokal oldu değil mi? Benimki bağırıp ağlayacak kesin, nasıl tutarız bilmiyorum.
Biz 50 günlükken olduk. Lokal oldu uyustururken iğne yaptığında ağladı sonra sustu 20 dk sonra işlem başladı birsey hissetmedi biberonla besledik yatar halde bizi izledi güzelce yedi . Yarim saatte hastanede bitti işimiz. Evde de ilk çişini yaptığında çok ağladı o ağladı ben ağladım kötü birşey yaptım gibi :))) Sonrası kolay geçti fitil veriyo çünkü bide 2 tane krem. 10 günde tamamen iyileşiyor ufak ipler kalıyor sadeceAa bizimki de 15 ocakta sunnet olacak. Tecrubelerinizi yazin lutfenaglamasina dayanabilir miyim bilmiyorum
Ilk çişten sonra acımıyor herhalde dimi? Başka agladi mi? Altini baglarken neye dikkat ediyorsunuz bi de ?Biz 50 günlükken olduk. Lokal oldu uyustururken iğne yaptığında ağladı sonra sustu 20 dk sonra işlem başladı birsey hissetmedi biberonla besledik yatar halde bizi izledi güzelce yedi . Yarim saatte hastanede bitti işimiz. Evde de ilk çişini yaptığında çok ağladı o ağladı ben ağladım kötü birşey yaptım gibi :))) Sonrası kolay geçti fitil veriyo çünkü bide 2 tane krem. 10 günde tamamen iyileşiyor ufak ipler kalıyor sadece
Merak ettirdin yaaaÇok güzel bilgiler öğrendim... Yakında :))
Yaaa gozunuz aydin rint hocam. Bizde gectgmz persembe yaptircaktik aniden esim goreve gitti bir ay sonra gelecek erteledik mecburen. Nasil gecti? Dikisli mi olduBenim minnak bugün sünnet oldu
İki oğlanı da alisklamp denilen yöntemle yaptırdık. İlki üç yıl önce oldu. 3 aylıktı. Bu sıpa da 2 ay 10 günlük.Bilmiyorum ki, randevu aldık, muayene ve sünnet aynı gün olacak. Gidince öğreneceğiz
Ilk çişten sonra öyle kuvvetli ağlamadı ama ilk çişte çok ağladı içli iiçli. Bez bağlarken kremleri sürüyorsun normal bağlıyorsun. Sorun olmuyor çok canm rahat yani sonrasıIlk çişten sonra acımıyor herhalde dimi? Başka agladi mi? Altini baglarken neye dikkat ediyorsunuz bi de ?
Benim kizda bu aralar cok sut icmek istiyor bazen yarim saate bi kusmasi gecti ama kakasi hala yesil ve 2 gune bi yapiyor bu arada senin diyet nasil gidiyorSütü kusuyor deyince cok iciriyorsundur kakasinn yapisi da degisir dedi. Ben sormadan soyledi
Ben hem cok süt iciriyormusum hem de diyet yapıyorum diye cok fazla yesillik yiyorum. Her öğün yiyorum nerdeyse
Biz bir hafyadir ne disati çıktık ne misafir geldi. Oyalayacak kimse yoktu. Ben de bi yerden sonra ilgisini çekmiyorum herhlade hemen aglama moduna geçiyordu ben de emzirip uyutuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?