2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Chelzy cnm nasil oldu minigin?
Berikko nerelerdesn? Çınarımın arkadasi iyi mi?
Esim goreve gitti biz annemlere geldik yeni ortama duzene alismaya calisiyoruz. Vucudunda atopik dermatit benzeri kuruluk vardi yanakta da kizariklik olunca dermatolog gittik simdi krem kullaniyoruz gecti. Gunduz uykumuz hala kucakta memeye bitisik kakamiz duzensuz. 3 ay 12 gunden selamlar

Saglik ocaginda 3 ay kontrolü vardi oglumun

7 kilo 63 cm olmus
6.350 59 cmdi

Kustgunu soyledim cok ictigi içindir dedi. Bu aralar cok sık emzirdim zaten o yuzden oldu galiba. Biraz emzikle oyunla oyalamaya calisicam cogu zaman 2 saat gecmeden emzirdim

Kakasini sordunuz mu

Berikko artik girmeyecek sanirim, Eymen iyi fakat idraryolu enfeksiyonu olmus.

Maşallah benim ki de kusuyor çok emdiği için. Geçen gün memleketime anneme gittim. Orada oyalayan kişi olduğu için daha az kustu.

Cok sukur iyiyiz.Ilk.2 gun ates direncliydi.3.gun aksama dogru dustu artik.Calpol,ictigi grip ilaci biraz ishal yapti ama genel durumu iyi cok sukur.Ufak siyriklarla atlattik diyorum.Digerinde henuz bisey yok.5 gundur kucuk odadan cikarmiyoruz.Ben sagip veriyorum sutu.Insallah ona bulasmadan yirtariz bu hastaligi.

Kakasini sordunuz mu

Sütü kusuyor deyince cok iciriyorsundur kakasinn yapisi da degisir dedi. Ben sormadan soyledi

Yesil kaka cok sut icince olabiliyor

Yemekte yesil sebze yendiyse oluyor

tum bunlarin olmadigindan eminseniz eger usutunce de olur diyorlar.

Ben hem cok süt iciriyormusum hem de diyet yapıyorum diye cok fazla yesillik yiyorum. Her öğün yiyorum nerdeyse

Maşallah benim ki de kusuyor çok emdiği için. Geçen gün memleketime anneme gittim. Orada oyalayan kişi olduğu için daha az kustu.

Biz bir hafyadir ne disati çıktık ne misafir geldi. Oyalayacak kimse yoktu. Ben de bi yerden sonra ilgisini çekmiyorum herhlade hemen aglama moduna geçiyordu ben de emzirip uyutuyordum

İshal için bio gaia kullanabilirsin canm. Benm bebeğim ilaç kullanırken doktor vermişti ishal olmadan atlattik. Hastanede yatarken de toz probiyotik verdiler sütümü sahip ona karistirip verdim. Geçmiş gitmiş olsun bidaha ugrmasin inşallah. Diğer bebeğine kim bakio ayrı odada tutuyorum demişsin. Annen mi yanında.

Kizlar dün rutin doktor kontrolumuz vardi. Menenjit aşısını sordu. Yaptirdiniz mi dedi. Hayir dedim. 3 aydan sonra yaptirabilirsiniz dedi. Biz 4 gun sonra rotatek aşışı yaptıracağız ancak menenjit aşısı diye sağlık ocağı bilgi vermemişti. Siz yaptırdınız mı?

Oh sukur bununla gecmis olsun insallah kardesine bulasmaz. Sen elinden geleni yaptn bulasmadan gitsin insallah hastalik evinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…