2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Rabbim yar ve yardımcın olsun canim ben de senin gibiyim kızım 2. Sınıf kardeşini inanılmaz kıskanıyor anlık bile yanlız bırakamıyorum ve tekim eşim den başka kimse yok annem görüntülü arıyor torunları görmek için destek olacağı yerde sütun yaramıyor senin oğlan zayıf diye konuşuyor en son bende dün patladim ev iş temizlik 2 çocuk dedim kızım aferin iyi yetistirebiliyorsun diyeceğine daha bana yetersizsindiyosun dedim istambuldalar benimkiler de boşver tek basimizizada olsa paşalar gibi bakarız evlatlarimiza rabbim bizlere güç kuvvet versin ....

Allah yardımcın olsun canım herşey üst üste gelmiş. Ufacık bi burun akıntısı bile bu kadar yıpratırken 3 çocuğun da ağır hasts olmuş... o psikolojiyi düşünmek bile istemem. Bir de üstüne annenin olayı... yani o mutsuzluğunu anlamlandırmaya çalışma, psikolojik olarak yorulduğun bi dönem olmuş. İnşallah çarçabuk toparlanırsınız iyice. Ruh halin dr hemen iyiye döner inşallah. Acaba annen bana da hastalık bulaşır falan diye mi düşündü ki. Öyle bile olsa çok bencil Allahım evlatlarımızın ne zaman bize ihtiyacı olursa yanlarında olmamızı nasip etsin...

Zor valla iyki yardım edenin var. Bundan sonra bulaşmaz inşallah

Bende seni merak ediyordum çok geçmiş olsun cnm . Okula giden çocuklar malesef çok hastalık tasiyo . Benm büyük oğlum da anaokuluna başladı o hasta oluo bebeğe tasio. Bebek iki kere bronsit gecirdi. İlki iğne ilaç çok zor geçti. İkinicde direk yatış verdi doktor dört gün hastanede kaldık. Esim işten izin aldı bu süreçte büyüğe bakmak için . Gerçekten zor iki çocuk birden hasta olunca kafayı yicektim yetişemiyorum yorgunluktan ayakta duramiyorum . Allah hepimize güç kuveet bebek kere sağlık versin. Su kışı atlatlim diye dua ediyorum

Kizlar bebegimde dil bagi mi var siye supheye dustum. Aglarken dili damagina degiyor mu diye baktim ama ust damaga degmiyor. Yani ben anlamadim Niye bunu durup dururken taktim onu da bilmiyorum. Dil bagi olan cocuk dil cikrabilirmi?
Selam. Benimkinde de dilbagi var. Dil cikarabiliyor ve emebiliyor. Bizde sorun olmuyor ama sünnetten sonra da dilbagini kestircez. Cunku ilerde peltek konusmaya sebebiyet veriyormus

Banada senin gibi geliyor, bugün SMA mama aldım günde 2 kere 50 cc vericem. Doktor verebilirsin demişti ben memeden soğumasın diye bayadır kesmiştim
Selam. Biz aptamil kullanıyorduk, sma ya geçip rahat edenleri duyunca biz de dün geçtik. Tesadüf olabililir belki. Dün gece iki kere uyandı sadece. Gece 5 saat net uyudu. Biz de uyumuş olduk. Üç beş güne belli olur tam işe yarayıp yaramadığı ki inşallah yarar. Bebeğim mama yese bile bikaç dakikaya ağlamaya devam ediyordu, hiç durmadan mı ağlar inş işe yarar mama değişimi

Kizlar bebegimde dil bagi mi var siye supheye dustum. Aglarken dili damagina degiyor mu diye baktim ama ust damaga degmiyor. Yani ben anlamadim Niye bunu durup dururken taktim onu da bilmiyorum. Dil bagi olan cocuk dil cikrabilirmi?
Dil balığı olsa doğumda çocuk doktoru söylerdi sanırım. Benim oğlan da var doktor önemli bir şey değil ama sağlık ocağı falan söylerse panik yaparsın diye söylüyorum dedi. Emmesinde problem yoksa herhangi bir müdahalede Bulunmuyoruz ara ara hatırlat kontrollerde yine bir bakalım dedi.bizimki çok küçükmüş ileride sorun olur mu takip edeceğiz.dil çıkartıyor emiyor ses cikartip dilini doluyor şimdilik sıkıntı yok.

Bizimki de oyle. O yuZden emin olamiyorum.

Bende onu yazmaya gelmistim ana kucagi da var. Gerek duyanlar bakabilir.

Evde mutfakta iş yaparken puseti kullanıyorum, pek durmuyor. Ben de ana kucağı mı alsam dedim a101den.

Kızlar siz ana kucağı kullanıyor musunuz? Sizin bebekler kaç dk oyalanıyor ana kucağında?

Evde mutfakta iş yaparken puseti kullanıyorum, pek durmuyor. Ben de ana kucağı mı alsam dedim a101den.

Kızlar siz ana kucağı kullanıyor musunuz? Sizin bebekler kaç dk oyalanıyor ana kucağında?

Ana kucaginda karni tok uykusunu almissa 15-20 dk civari, piyanolu oyun halisinda 20 25 dk su ara muzikli oldugu icin favorimiz o.

Ana kucaginda karni tok uykusunu almissa 15-20 dk civari, piyanolu oyun halisinda 20 25 dk su ara muzikli oldugu icin favorimiz o.
Benim bebek keyfi iyiyse en basit oyun halısında yarım saat kadar duruyor. Beşiğin dönencesi de bazen yarım saat oyalıyor ama bunları mutfakta kullanamıyorum. Mutfakta kucak istiyor ya da aspiratör sesinde hızlıca kahvaltı yapıyorum. Gündüz uykuları bölük pörçük olduğu için yemeği bile zor yapıyorum, hep benimle ilgilen diyor Bir dudak büzüşü var, hemen tavlıyor beni.

37 günlük
İkinci ay hadi 3 te belki artar
Gidip 5 nci ayda artacak değil mantıken
Bu ay bi umut benimki
Benimde 2 aylik bebegim. Inşallah artar 3 Ayda. Ama sanırım mamayı birakabilcek kadar artmaz tabi bu mamayı verme sıklığına gore de değişir. Ben her öğünde arkadan destek olarak veriyorum mama doymuyor

Ben bebegi mutfaga goturmuyorum acikcasi. Ya uyurken ya da donencesini izlerken hizlica isimi halletmeye calisiyorum. Anakucagi ve oyun halisindayken de camasir isleri halloluyor. Onun disinda tek bir sey yapamiyorum eve kadin gelmese halim nice

Ben bebegi mutfaga goturmuyorum acikcasi. Ya uyurken ya da donencesini izlerken hizlica isimi halletmeye calisiyorum. Anakucagi ve oyun halisindayken de camasir isleri halloluyor. Onun disinda tek bir sey yapamiyorum eve kadin gelmese halim nice
Ya bizim ev dubleks mutfak aşağıda kalıyor, o yüzden bebeği yukarıda bırakıp inmek içime sinmiyor. İn çık bir hal olduk Ev işi falan hiç yapamıyorum zaten. Bazen kamerayı takıyorum, ona da keyfi olacak ancak öyle yemek yapıyorum o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…