2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bende onu yazmaya gelmiştim ben aldım biraz kucuk gibi geldi max 2 ay oynayabilir

Bizim ev de dubleks canim o yuzden alt katta da besik var

Sen de park besik tarzi bir sey alt kata koyabilirsin.

Çok teşekkür ederim şimdi evde 3 ü de olunca ele telefon dahi almak lüks oluyor. Bahara kadar yollamayacagım. Ama olan bana olacak. Sürekli evdelernenerjı atanuyorlar kardeşe satıyorlar. Elime düdük aldım bagırmaktan yoruldum. Ufaklık bilr garip kendini savunmaya çalısıyo abılerını görunce ayaklarını bır sallıyor bır ağlıyor nasıl. 2.dönem ücretsiz ızne ayrılıyorum. 1 yasına kadar bakayım bari hasta etmeden. Kıs bebegı cok zormuş.

Evde mutfakta iş yaparken puseti kullanıyorum, pek durmuyor. Ben de ana kucağı mı alsam dedim a101den.

Kızlar siz ana kucağı kullanıyor musunuz? Sizin bebekler kaç dk oyalanıyor ana kucağında?
Keyfi yerinde olunca 45 dk bile duruyor.Biz yemek yerken bakiniyor ugur.Emreninde max. 25 dk durma suresi ana kucaginda.Bizim icin hayat kurtarici bu kadar dakika durmasi bile.Tek dezavantaji kumasi kayiyor a101 ve bimin.E bebeginkinden cok daha memnunum.

Kızlar oğluşumu sünnet ettiricez kısmetse. 29 ocak da 3 aylık olacak ama biz önümüzdeki haftalarda düşünüyoruz. Sİzin içinizde yaptıran oldu mu? Fiyatlar ve tecrübelerinizi yazar mısınız?

1500 e yaptirdik yaklasik 2 hafta once dikisli ve iyilesti bile. Ilk hafta huysuzlugu oluyor ama gecti gitti memnunum.

Büyükler kaç yaşında senin. Ben mecbur yolluyorum yoksa bebeğe sariyo bana sarıyor son zamanlarda baktım bebeği korucam diye abisine zarar veriyorum kendime zarar veriyom. Ben çok sakin anlayışlı bı anneydim bağırırken kendimi tanımaz hale geldim. Anaokuluna verdim. Gündüz tek bebek olunca yemek ev düzeni falan daha kolay geldi. Gündüz işimi bitiriyorum aksma büyük oğlum gelince yemek çay meyve Faslı biraz oyun oynuyoruz anne baba çocuk saati sonra güm yatağa. Şuan tek problem hastalık taşıması. Allah korusun ne diyim

Kızlar oğluşumu sünnet ettiricez kısmetse. 29 ocak da 3 aylık olacak ama biz önümüzdeki haftalarda düşünüyoruz. Sİzin içinizde yaptıran oldu mu? Fiyatlar ve tecrübelerinizi yazar mısınız?
Biz on günlükken yaptırdık. Esenler Medipol üniversite hastanesi. 800 galiba fiyatı belki bin olmuştur dikiş yok sanırım bizimkinde hiç öyle bişey gormedim çünkü. İlk bikac kere çiş yaparken mizildandi o kadar anlamadan iylesti desem yeridir. Hayırlı olsun şimdiden. Benm büyük oğlan dört yaşını geçti asıl ondan korkuyom ben

Ben başından beri SMA kullaniyorum kilosu artti ve kaka gaz problemi yasamadik en önemlisi ıns sizdede ise yarar cnm

Çamlıca erdemde olduk 1 ay önce 480 tl di galiba dikişli lokal oldu. Kolay atlattık doktorumuzdan da memnunum

Benimde 2 aylik bebegim. Inşallah artar 3 Ayda. Ama sanırım mamayı birakabilcek kadar artmaz tabi bu mamayı verme sıklığına gore de değişir. Ben her öğünde arkadan destek olarak veriyorum mama doymuyor
Allah bağışlasın
Ben de hep ikisini veriyorum malt içeceği içsem mi yaa ama bilmiyorım humana bi benim sütümü mü arttırmıyor

Arkadaşlar konu da açtım ama doğru açabildim mi bilmiyorum. Çok ciddi uyku sorunu çekiyorum. Çok uykum var fakat uyuyamıyorum. Tam dalıyorum bebek uyanıyor alt değiştirme emzirme uyutma derken uykum açılıyor. Geri uykuya dalmakta çok zorlaniyorum. Tam dalıyorum yine aynı. Nerdeyse hiç uyumuyorum ve yaşam kalitemi düşürdü iyice. Yaşayan ya da yasayan birine şahit olan ya da önerisi olan nolur yazsın. Artık baş ağrısından çıldırmak üzereyim

Geçmiş olsun, çocukların hepsi küçük zor. Allah yardımcın olsun.Düdük çok iyiymiş, curcunayı daha net anladım

Rezene cayi içebilirsin uyku getirir yanına birini çağırmıyor musun? Ya da esin biraz ilgilensin sen uyu uykusuzluk sütü bile azaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…