A101 e oyun halisi gelmiş almayi düşünen bence degerlendirsin zaten 2-3 ay oynayacaklar cok para vermeye gerek yok diye dusunenelerdenim.birde mama sandalyesi benin ilkinden kalma ikea olan var buda ona benziyor.pratik ve kullanışlı.
Ya bizim ev dubleks mutfak aşağıda kalıyor, o yüzden bebeği yukarıda bırakıp inmek içime sinmiyor. İn çık bir hal olduk Ev işi falan hiç yapamıyorum zaten. Bazen kamerayı takıyorum, ona da keyfi olacak ancak öyle yemek yapıyorum o kadar.
Bende seni merak ediyordum çok geçmiş olsun cnm . Okula giden çocuklar malesef çok hastalık tasiyo . Benm büyük oğlum da anaokuluna başladı o hasta oluo bebeğe tasio. Bebek iki kere bronsit gecirdi. İlki iğne ilaç çok zor geçti. İkinicde direk yatış verdi doktor dört gün hastanede kaldık. Esim işten izin aldı bu süreçte büyüğe bakmak için . Gerçekten zor iki çocuk birden hasta olunca kafayı yicektim yetişemiyorum yorgunluktan ayakta duramiyorum . Allah hepimize güç kuveet bebek kere sağlık versin. Su kışı atlatlim diye dua ediyorum
Çok teşekkür ederim şimdi evde 3 ü de olunca ele telefon dahi almak lüks oluyor. Bahara kadar yollamayacagım. Ama olan bana olacak. Sürekli evdelernenerjı atanuyorlar kardeşe satıyorlar. Elime düdük aldım bagırmaktan yoruldum. Ufaklık bilr garip kendini savunmaya çalısıyo abılerını görunce ayaklarını bır sallıyor bır ağlıyor nasıl. 2.dönem ücretsiz ızne ayrılıyorum. 1 yasına kadar bakayım bari hasta etmeden. Kıs bebegı cok zormuş.
Kızlar oğluşumu sünnet ettiricez kısmetse. 29 ocak da 3 aylık olacak ama biz önümüzdeki haftalarda düşünüyoruz. Sİzin içinizde yaptıran oldu mu? Fiyatlar ve tecrübelerinizi yazar mısınız?
Kizlar bebegimde dil bagi mi var siye supheye dustum. Aglarken dili damagina degiyor mu diye baktim ama ust damaga degmiyor. Yani ben anlamadim Niye bunu durup dururken taktim onu da bilmiyorum. Dil bagi olan cocuk dil cikrabilirmi?
Keyfi yerinde olunca 45 dk bile duruyor.Biz yemek yerken bakiniyor ugur.Emreninde max. 25 dk durma suresi ana kucaginda.Bizim icin hayat kurtarici bu kadar dakika durmasi bile.Tek dezavantaji kumasi kayiyor a101 ve bimin.E bebeginkinden cok daha memnunum.
Kızlar oğluşumu sünnet ettiricez kısmetse. 29 ocak da 3 aylık olacak ama biz önümüzdeki haftalarda düşünüyoruz. Sİzin içinizde yaptıran oldu mu? Fiyatlar ve tecrübelerinizi yazar mısınız?
Çok teşekkür ederim şimdi evde 3 ü de olunca ele telefon dahi almak lüks oluyor. Bahara kadar yollamayacagım. Ama olan bana olacak. Sürekli evdelernenerjı atanuyorlar kardeşe satıyorlar. Elime düdük aldım bagırmaktan yoruldum. Ufaklık bilr garip kendini savunmaya çalısıyo abılerını görunce ayaklarını bır sallıyor bır ağlıyor nasıl. 2.dönem ücretsiz ızne ayrılıyorum. 1 yasına kadar bakayım bari hasta etmeden. Kıs bebegı cok zormuş.
Büyükler kaç yaşında senin. Ben mecbur yolluyorum yoksa bebeğe sariyo bana sarıyor son zamanlarda baktım bebeği korucam diye abisine zarar veriyorum kendime zarar veriyom. Ben çok sakin anlayışlı bı anneydim bağırırken kendimi tanımaz hale geldim. Anaokuluna verdim. Gündüz tek bebek olunca yemek ev düzeni falan daha kolay geldi. Gündüz işimi bitiriyorum aksma büyük oğlum gelince yemek çay meyve Faslı biraz oyun oynuyoruz anne baba çocuk saati sonra güm yatağa. Şuan tek problem hastalık taşıması. Allah korusun ne diyim
Biz on günlükken yaptırdık. Esenler Medipol üniversite hastanesi. 800 galiba fiyatı belki bin olmuştur dikiş yok sanırım bizimkinde hiç öyle bişey gormedim çünkü. İlk bikac kere çiş yaparken mizildandi o kadar anlamadan iylesti desem yeridir. Hayırlı olsun şimdiden. Benm büyük oğlan dört yaşını geçti asıl ondan korkuyom ben
Selam. Biz aptamil kullanıyorduk, sma ya geçip rahat edenleri duyunca biz de dün geçtik. Tesadüf olabililir belki. Dün gece iki kere uyandı sadece. Gece 5 saat net uyudu. Biz de uyumuş olduk. Üç beş güne belli olur tam işe yarayıp yaramadığı ki inşallah yarar. Bebeğim mama yese bile bikaç dakikaya ağlamaya devam ediyordu, hiç durmadan mı ağlar inş işe yarar mama değişimi
Benimde 2 aylik bebegim. Inşallah artar 3 Ayda. Ama sanırım mamayı birakabilcek kadar artmaz tabi bu mamayı verme sıklığına gore de değişir. Ben her öğünde arkadan destek olarak veriyorum mama doymuyor
Arkadaşlar konu da açtım ama doğru açabildim mi bilmiyorum. Çok ciddi uyku sorunu çekiyorum. Çok uykum var fakat uyuyamıyorum. Tam dalıyorum bebek uyanıyor alt değiştirme emzirme uyutma derken uykum açılıyor. Geri uykuya dalmakta çok zorlaniyorum. Tam dalıyorum yine aynı. Nerdeyse hiç uyumuyorum ve yaşam kalitemi düşürdü iyice. Yaşayan ya da yasayan birine şahit olan ya da önerisi olan nolur yazsın. Artık baş ağrısından çıldırmak üzereyim
Arkadaşlar konu da açtım ama doğru açabildim mi bilmiyorum. Çok ciddi uyku sorunu çekiyorum. Çok uykum var fakat uyuyamıyorum. Tam dalıyorum bebek uyanıyor alt değiştirme emzirme uyutma derken uykum açılıyor. Geri uykuya dalmakta çok zorlaniyorum. Tam dalıyorum yine aynı. Nerdeyse hiç uyumuyorum ve yaşam kalitemi düşürdü iyice. Yaşayan ya da yasayan birine şahit olan ya da önerisi olan nolur yazsın. Artık baş ağrısından çıldırmak üzereyim