2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım çok geçmiş olsun 3 erkek çocukla allah yardımcın olsun

eşiniz bebek uyurken beklese
Bem de uyjusuzluğa dayanamıyorum ve korkuyorum ilerlemesin die ama şükür ki günde ortalama 3 saat uyuyorum çoğu zaman
Bizim bebek de uyumuyo
Gündüz gece abartısız durmuyo
Hani günde 2 saat ağlasın nerdee
Gece uzun uyumasına şükrediyorum
Mama da versek piş piş piş

Tamam canım e bebeğe bakayım o zaman. Zaten çok bir fiyat farkı yok.

Çay, kahve, çikolata gibi kafeinli ürünleri yiyip içmemeye çalışın. Onun yerine rezene ve laktozsuz süt içebilirsin. Bebeğin gece uykusuna geçmeden önce bir rutini ya da saati varsa o saate gelmeden kendin bir duş alıp rahatlayabilirsin.

Ben mesela önceden gece telefona çok bakıyordum, saat kaç, kaçta uyudu, uyandı vs, sonra sosyal medya, forum derken uyku iyice dağılıyor. O yüzden telefonu yatak odası dışına koyabilirsin. Bir de yatak odasındaki ışığı daha loş hale getirebilirsin. Biz yatak başındaki lambaderin üzerine bir şey örttük daha loş oldu.

Bir çocuğumuz daha var eşim onunla ilgileniyor. Ve çok yoğun işi var malasef istesede çok yardımcı olamıyor

Telefon meselesini bu gece deneyeceğim.gercekten bende çok bakıyorum kaçta uyudu uyandı ne kadar uyanık kaldı geri dalmak için gezindigim de oluyor ama ne fayda. Uyuyamıyorum

Valla biz de aynisini yapiyoruz abajurun ustune bir sey orttuk bebegin ihtiyaclarini giderirken onu kullaniyorum hep.

Valla biz de aynisini yapiyoruz abajurun ustune bir sey orttuk bebegin ihtiyaclarini giderirken onu kullaniyorum hep.
Senle herşeyimiz aynı ya
Odanın düzeni falan kalmadı zaten. Yatağı kaydırdık, beşik benim tarafımda. Eşimin tarafı daraldı diye halıyı falan kaldırdık. Bu sefer de ayağım üşüdü dedi. Geçici süre nasılsa diye banyo paspasını serdim

Cidden ayni yatak odamiz genis olmasina ragmen biz de kaydirdik yatagi esimin tarafina dogru besik benim yanimda bir tarafin da halisini kaldirdik kafamiz benzer calisiyor.

Canım benim bebeğimin gaz sorununa anason çok iyi gelmişti ve uyku zamanları da iyi uyuyodu. Gaz sorunu azalınca artık içmedim ama çok uykusuz kaldığım zamanlar akşam 8 de içiyorum bebeğime 4saat sonra etki ediyo gazını çıkara çıkara uyuyo .o akşam ilk uykusu 3 saat sürüyo sonra mıklamaya başlıyo. Emziriyorum sonra tekrar uyumaya devam ediyo. Bu uykusu da
Bir buçuk bazen iki saat sürüyo. Sonra ki uykusu en fazla bi saat ya da 40 dk . enerji ve güç toplamak için haftada bir yapıyorum. Anasonun zararlı olduğunu söyleyenler var bilmiyorum ben araştırdım hiç bi zararına rastladım. Emzirdigim için zaten direkt vermiyorum çayını kendim içiyorum. Ben güçsüz ve sabrı tükenmiş bj annenin bebeğe daha zararlı olduğunu düşünüyorum. Benim bebeğim de çok uykusuz ve ben resmen halisulasyon görüyorum artık uykusuzluktan.

Kizlar bebegimde dil bagi mi var siye supheye dustum. Aglarken dili damagina degiyor mu diye baktim ama ust damaga degmiyor. Yani ben anlamadim Niye bunu durup dururken taktim onu da bilmiyorum. Dil bagi olan cocuk dil cikrabilirmi?

Eger dil bagi olsaysdi soylerdi cocuk doktoru. Dogum yapinca gelip bebekleri soyup kontrol ediyorlar ya odada. O zaman demedilerse yoktur herhalde diye düşünüyorum

Benim kizda bu aralar cok sut icmek istiyor bazen yarim saate bi kusmasi gecti ama kakasi hala yesil ve 2 gune bi yapiyor bu arada senin diyet nasil gidiyor

Iyi gidiyor 65.500 olmusum 70ten düştüm

Anoson bende içiyorum ilk zamanlar bikac gün üst üste ictigim oluodu. Şimdi gaz sorunu azaldı ama yine oluo arada. Haftada bı yada iki iciyorum hem gazına hem uykusuna yariyr. Hatta anoson ictigim gün bebek o kadar gaz cikardiki kaynanam dediki bu çay gaz yapio bence çocuk ne kadar çok gaz çıkardı. Dedimki olan gazı rahat çıkartıyor. Zaten o gaz çocuğun bünyesinde var . Ama anoson içince çocuk ağlamadan kivranmadan modu hiç bozulmadan patır patır gönderiyo

Kızlar oğluşumu sünnet ettiricez kısmetse. 29 ocak da 3 aylık olacak ama biz önümüzdeki haftalarda düşünüyoruz. Sİzin içinizde yaptıran oldu mu? Fiyatlar ve tecrübelerinizi yazar mısınız?
3 ay dolmadan yaptırın ağrı eşiği çok değişiyormuş. Dün yaptırdık. Alisklamp yöntemi ile yapıldı. Rahat güzel geçti.

Kızlar oğluşumu sünnet ettiricez kısmetse. 29 ocak da 3 aylık olacak ama biz önümüzdeki haftalarda düşünüyoruz. Sİzin içinizde yaptıran oldu mu? Fiyatlar ve tecrübelerinizi yazar mısınız?
3 ay dolmadan yaptırın ağrı eşiği çok değişiyormuş. Dün yaptırdık. Alisklamp yöntemi ile yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…