2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Allah bağışlasın
Ben de hep ikisini veriyorum malt içeceği içsem mi yaa ama bilmiyorım humana bi benim sütümü mü arttırmıyor
Amin Sağol sizinkini de Allah bağışlasin. Valla ben kuru dut kürü, bestlak damla, hümana still tea, lactamil cay, boza, tahin ne duyduysam yedim içtim kilo olarak döndü. Mesela bestlak damladan çok memnun olan arkadaşım var ama bana etki etmedi. Onu da dene istersen malti da iç. Ayrıca sut artsın diye hastane pompası kiraladım. Lansinohun göğüsler icin sıcak kompres jelini aldım. Elimden geleni yaptım yani. Artık bıraktım günde 3 lt su içmeye gayret ediyorum o kadar

Ben bebegimden daha uykusuzum sorunum bu 1 saat uyusa uyumak istiyorum ama başaramıyorum 1 saat uyumaya çalışmakla ağrı sızı icin de geçiyor her yanım ağrıyor özellikle bacaklarım ve başım. Tam dalıyorum e bebek uyanıyor haliyle kalk emzir alt değiştir gezdir uyut falan.. yatağına koyup yatıyorum hemen ama nafile uyuyamıyorum yarım saat uyusam razı olucam

Malt içeceği sütü arttırır ama besin degerini değil sadece sulandiriyor. Geçen burada bir vitamin konuşuldu iki kelimeden olusan ismi olan bir vitamin. Hatta bir arkadas haftada iki içiyorum yoksa çok geliyor süt, falan dedi. Gören yazsa belki işinize yarar.
Allah bağışlasın
Ben de hep ikisini veriyorum malt içeceği içsem mi yaa ama bilmiyorım humana bi benim sütümü mü arttırmıyor

Geceleri emzirme disinda bezi de cok dolmadiysa baska hicbir sey yapma. Uyaninca hic konusmadan sadece emzir geri uyut. Gezdirme vs islerine girersen geceyi gunduzu ayirt edemez.

Bende ne duysuysam yedim yedim içtim tahin helvaları kompostolar şekerli şekerli humana içecekler... Hepsi kilo olarak döndü gerçekten ve şu an inanılmaz moralim bozuk. Doğumdan sonra kilo vericem diyordum kilo aldım... Spora da gidemiyorum bebeği her gün bırakabileceğim biri yok.
Eşime bıraksam ağlıyor meme istiyor diyo... Her zaman yanında olmam lazım ona kalsa. Bu kilolar nasıl gidecek bilmiyorum.

Bende aynı şekilde fenalardayım. Doğum kiloma yaklaştım nerdeyse hiç bir kıyafetim olmuyo taytla takiliyorum çok mutsuzum süt artacak diye ye ye ye nafile yaza kadar kilo veririz insallah. Benimde bırakacak kimsem yok. Evde leslie falan yapayım diyorum ama bebegim mız mız uzun uyumuyo. Acil harekete geçmek lazim kilo vermek çok zor zaten

Aynı biz yahu bu bebek bu kadar mı dakik olur. Saat 2ye 10kala uyuyor, sabah 10bucujta uyanıyor. Gece de bı iki kere uyanıyor. Ya Seninki kaç ta uyanıyor Ne zamana kadar geçer dersin Bazen çok bunaliyorum
Benimki gece üçte uyuduktan sonra en fazla 2 saatte bir emmeye uyanıyor geçecek siye diye avunuyorum.

Benimde 2 aylik bebegim. Inşallah artar 3 Ayda. Ama sanırım mamayı birakabilcek kadar artmaz tabi bu mamayı verme sıklığına gore de değişir. Ben her öğünde arkadan destek olarak veriyorum mama doymuyor
mamayı bırakacak kadar artmasada sütün memeyi bıraktırma ,tatlı niyetine bile olsa muhakkak emzir ki sütün azalmasin.
Bende onu yazmaya gelmiştim ben aldım biraz kucuk gibi geldi max 2 ay oynayabilir
Benim aldığımda küçük zaten oturmaya başladıktan sonra hiç ilgilerin çekmeyecek orada yatmak istemeyecekler.o yüzden bence iş görür.
Kızlar oğluşumu sünnet ettiricez kısmetse. 29 ocak da 3 aylık olacak ama biz önümüzdeki haftalarda düşünüyoruz. Sİzin içinizde yaptıran oldu mu? Fiyatlar ve tecrübelerinizi yazar mısınız?
40.gun çakmak Erdem hst de yaptırdık muayene sonrası sünnet 480 tl idi galiba.dr tavsiyesi ile gittik çokta memnun kaldım iyiki yaptırmış.bizim ilk çişte bile ağlamadi yada gaz gibi bir aglamaydi ayirt edemedik , hiç tedirginlik olmasin o kadar kolay geçip gidiyor ki.

İnnate pronatal . Fiyat 60 ila 90 TL civarı. Hem sütü hem kalitesini arttiriyor

Bu ventolin oğlanı hepten daha beter etti.oksuruk artti burun tıkali gece uyumuyor diyordum şimdi gündüzleri de uyuyamıyorum.balgam sökecek diyorum ama iki gündür oda yok.yaramadi mi ilaç acaba götürsem mi tekrar.kullananlar ne dersiniz. Z zeraseba sen büyük oglandada kullanmıştım ne yapsam bilemedim normalmi böyle olması.

Aynı durumdayız termal tayt aldım evde giyip belki kilo veriminde yardımcı olur diye şimdide çayını almayı düşünüyorum emziren anneler de kullanabiliyormuş

Kızlar merhaba
Uzun süredir giremiyorum, herkes iyidir umarım
3 ay 10 günlük bebeğimle ineksütü alerjisi+meme reddi yaşıyorız, meme reddi için çözümler üretmeye çalılıyorum şuan sadece gece emiyor. Gündğz emmeyi görür görmez ağlıyor gündüz de uyutup vermeye çalışıyorım. Bu durum bebeğin süt aşerjisinden kaynaklı “bana dokunuyor” psikolojisinden emmek istememesiyle başladı 5-6 gündür bu durumdayız.
Aynı durumunyaşayamlar var mı?
Bu aylarda meme reddine çok karşılaşıldığın söyleniyor
Tecrübe ve önerilere ihtiyacım var.

Merhaba canım malesef benimkide meme reddi yaşıyo zorla vermeye çalışıyorum aşırı ağlıyo kafasını sallıyo çıkarıyo ağzından biberona alıştı ,, hoş sütümde yok denecek kadar az ama yinede şifa niyetine ne çıkarsa emsin istiyorum en baştan seve seve emen çocuk kaçıyo sen devam sütü veriyomusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…