Amin Sağol sizinkini de Allah bağışlasin. Valla ben kuru dut kürü, bestlak damla, hümana still tea, lactamil cay, boza, tahin ne duyduysam yedim içtim kilo olarak döndü. Mesela bestlak damladan çok memnun olan arkadaşım var ama bana etki etmedi. Onu da dene istersen malti da iç. Ayrıca sut artsın diye hastane pompası kiraladım. Lansinohun göğüsler icin sıcak kompres jelini aldım. Elimden geleni yaptım yani. Artık bıraktım günde 3 lt su içmeye gayret ediyorum o kadarAllah bağışlasın
Ben de hep ikisini veriyorummalt içeceği içsem mi yaa ama bilmiyorım humana bi benim sütümü mü arttırmıyor
Canım benim bebeğimin gaz sorununa anason çok iyi gelmişti ve uyku zamanları da iyi uyuyodu. Gaz sorunu azalınca artık içmedim ama çok uykusuz kaldığım zamanlar akşam 8 de içiyorum bebeğime 4saat sonra etki ediyo gazını çıkara çıkara uyuyo .o akşam ilk uykusu 3 saat sürüyo sonra mıklamaya başlıyo. Emziriyorum sonra tekrar uyumaya devam ediyo. Bu uykusu da
Bir buçuk bazen iki saat sürüyo. Sonra ki uykusu en fazla bi saat ya da 40 dk . enerji ve güç toplamak için haftada bir yapıyorum. Anasonun zararlı olduğunu söyleyenler var bilmiyorum ben araştırdım hiç bi zararına rastladım. Emzirdigim için zaten direkt vermiyorum çayını kendim içiyorum. Ben güçsüz ve sabrı tükenmiş bj annenin bebeğe daha zararlı olduğunu düşünüyorum. Benim bebeğim de çok uykusuz ve ben resmen halisulasyon görüyorum artık uykusuzluktan.
Allah bağışlasın
Ben de hep ikisini veriyorummalt içeceği içsem mi yaa ama bilmiyorım humana bi benim sütümü mü arttırmıyor
Amin Sağol sizinkini de Allah bağışlasin. Valla ben kuru dut kürü, bestlak damla, hümana still tea, lactamil cay, boza, tahin ne duyduysam yedim içtim kilo olarak döndü. Mesela bestlak damladan çok memnun olan arkadaşım var ama bana etki etmedi. Onu da dene istersen malti da iç. Ayrıca sut artsın diye hastane pompası kiraladım. Lansinohun göğüsler icin sıcak kompres jelini aldım. Elimden geleni yaptım yani. Artık bıraktım günde 3 lt su içmeye gayret ediyorum o kadar
Ben bebegimden daha uykusuzum sorunum bu1 saat uyusa uyumak istiyorum ama başaramıyorum 1 saat uyumaya çalışmakla ağrı sızı icin de geçiyor her yanım ağrıyor özellikle bacaklarım ve başım. Tam dalıyorum e bebek uyanıyor haliyle kalk emzir alt değiştir gezdir uyut falan.. yatağına koyup yatıyorum hemen ama nafile uyuyamıyorum yarım saat uyusam razı olucam
Çok kullanışlı birşeye benziyorKızlar bir de böyle bir ampul var, her renk ve loşlukta olabiliyor. Biz bunu koridora taktık, kapıyı aralıyoruz.Osram 9W 806 LM E27 LED RGB Uzaktan Kumandalı Renk Değiştiren Ampul Fiyatı - Trendyol
Osram Led Uzaktan Kumandalı Renk Değiştiren 9w Beyaz Sarı Dim Edilebilir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
İnnate pronatalMalt içeceği sütü arttırır ama besin degerini değil sadece sulandiriyor. Geçen burada bir vitamin konuşuldu iki kelimeden olusan ismi olan bir vitamin. Hatta bir arkadas haftada iki içiyorum yoksa çok geliyor süt, falan dedi. Gören yazsa belki işinize yarar.
Amin Sağol sizinkini de Allah bağışlasin. Valla ben kuru dut kürü, bestlak damla, hümana still tea, lactamil cay, boza, tahin ne duyduysam yedim içtim kilo olarak döndü. Mesela bestlak damladan çok memnun olan arkadaşım var ama bana etki etmedi. Onu da dene istersen malti da iç. Ayrıca sut artsın diye hastane pompası kiraladım. Lansinohun göğüsler icin sıcak kompres jelini aldım. Elimden geleni yaptım yani. Artık bıraktım günde 3 lt su içmeye gayret ediyorum o kadar
Canım bende ebebekten 250 liraya hem titreşim hem müzikli olanı aldım kızım sevdi içirde duruyo yarım saat falan onu öneririm bendeTamam canım e bebeğe bakayım o zaman. Zaten çok bir fiyat farkı yok.
Hangi model canım resmini atabilir misin?Canım bende ebebekten 250 liraya hem titreşim hem müzikli olanı aldım kızım sevdi içirde duruyo yarım saat falan onu öneririm bende
Bende aynı şekilde fenalardayım. Doğum kiloma yaklaştım nerdeyse hiç bir kıyafetim olmuyo taytla takiliyorum çok mutsuzum süt artacak diye ye ye ye nafileBende ne duysuysam yedim yedim içtim tahin helvaları kompostolar şekerli şekerli humana içecekler... Hepsi kilo olarak döndü gerçekten ve şu an inanılmaz moralim bozuk. Doğumdan sonra kilo vericem diyordum kilo aldım... Spora da gidemiyorum bebeği her gün bırakabileceğim biri yok.
Eşime bıraksam ağlıyor meme istiyor diyo... Her zaman yanında olmam lazım ona kalsa. Bu kilolar nasıl gidecek bilmiyorum.
Benimki gece üçte uyuduktan sonra en fazla 2 saatte bir emmeye uyanıyor geçecek siye diye avunuyorum.Aynı biz yahu bu bebek bu kadar mı dakik olur. Saat 2ye 10kala uyuyor, sabah 10bucujta uyanıyor. Gece de bı iki kere uyanıyor. Ya Seninki kaç ta uyanıyor Ne zamana kadar geçer dersin Bazen çok bunaliyorum
mamayı bırakacak kadar artmasada sütün memeyi bıraktırma ,tatlı niyetine bile olsa muhakkak emzir ki sütün azalmasin.Benimde 2 aylik bebegim. Inşallah artar 3 Ayda. Ama sanırım mamayı birakabilcek kadar artmaztabi bu mamayı verme sıklığına gore de değişir. Ben her öğünde arkadan destek olarak veriyorum mama doymuyor
Benim aldığımda küçük zaten oturmaya başladıktan sonra hiç ilgilerin çekmeyecek orada yatmak istemeyecekler.o yüzden bence iş görür.Bende onu yazmaya gelmiştim ben aldım biraz kucuk gibi geldi max 2 ay oynayabilir
40.gun çakmak Erdem hst de yaptırdık muayene sonrası sünnet 480 tl idi galiba.dr tavsiyesi ile gittik çokta memnun kaldım iyiki yaptırmış.bizim ilk çişte bile ağlamadi yada gaz gibi bir aglamaydi ayirt edemedik , hiç tedirginlik olmasin o kadar kolay geçip gidiyor ki.Kızlar oğluşumu sünnet ettiricez kısmetse. 29 ocak da 3 aylık olacak ama biz önümüzdeki haftalarda düşünüyoruz. Sİzin içinizde yaptıran oldu mu? Fiyatlar ve tecrübelerinizi yazar mısınız?
İnnate pronatal . Fiyat 60 ila 90 TL civarı. Hem sütü hem kalitesini arttiriyorMalt içeceği sütü arttırır ama besin degerini değil sadece sulandiriyor. Geçen burada bir vitamin konuşuldu iki kelimeden olusan ismi olan bir vitamin. Hatta bir arkadas haftada iki içiyorum yoksa çok geliyor süt, falan dedi. Gören yazsa belki işinize yarar.
Aynı durumdayızBende ne duysuysam yedim yedim içtim tahin helvaları kompostolar şekerli şekerli humana içecekler... Hepsi kilo olarak döndü gerçekten ve şu an inanılmaz moralim bozuk. Doğumdan sonra kilo vericem diyordum kilo aldım... Spora da gidemiyorum bebeği her gün bırakabileceğim biri yok.
Eşime bıraksam ağlıyor meme istiyor diyo... Her zaman yanında olmam lazım ona kalsa. Bu kilolar nasıl gidecek bilmiyorum.
Merhaba canım malesef benimkide meme reddi yaşıyo zorla vermeye çalışıyorum aşırı ağlıyo kafasını sallıyo çıkarıyo ağzındanKızlar merhaba
Uzun süredir giremiyorum, herkes iyidir umarım
3 ay 10 günlük bebeğimle ineksütü alerjisi+meme reddi yaşıyorız, meme reddi için çözümler üretmeye çalılıyorum şuan sadece gece emiyor. Gündğz emmeyi görür görmez ağlıyor gündüz de uyutup vermeye çalışıyorım. Bu durum bebeğin süt aşerjisinden kaynaklı “bana dokunuyor” psikolojisinden emmek istememesiyle başladı 5-6 gündür bu durumdayız.
Aynı durumunyaşayamlar var mı?
Bu aylarda meme reddine çok karşılaşıldığın söyleniyor
Tecrübe ve önerilere ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?