Birinci bebekte 9 ay olmadım. 2 buçuk aylık oldu olsum yine olmadım.dahaHanımlar doğumdan kaç gün sonra adet oldunuz? Daha doğrusu halâ adet olmayan varmı?
Ben varim.Hanımlar doğumdan kaç gün sonra adet oldunuz? Daha doğrusu halâ adet olmayan varmı?
Bende kullandım bebeğe. Öksürük artıyor evet, balgamı öksürerek atıyor. Kakasında falan oluyordur balgamBu ventolin oğlanı hepten daha beter etti.oksuruk artti burun tıkali gece uyumuyor diyordum şimdi gündüzleri de uyuyamıyorum.balgam sökecek diyorum ama iki gündür oda yok.yaramadi mi ilaç acaba götürsem mi tekrar.kullananlar ne dersiniz. Z zeraseba sen büyük oglandada kullanmıştım ne yapsam bilemedim normalmi böyle olması.
Canm ventolin verirken öksürük artabilir balgam atana kadar. Ama bebek kotulestiyse götür canm. İnsan acemi oluo ben ilk bebekte kotulestigini anlamazdm çocuk serumluk olurdu. Bence götür cnm. Çünkü küçük bebekler biraz kotulesse hemen yatış veriolar. Çabucak iylesir inşallah.Bu ventolin oğlanı hepten daha beter etti.oksuruk artti burun tıkali gece uyumuyor diyordum şimdi gündüzleri de uyuyamıyorum.balgam sökecek diyorum ama iki gündür oda yok.yaramadi mi ilaç acaba götürsem mi tekrar.kullananlar ne dersiniz. Z zeraseba sen büyük oglandada kullanmıştım ne yapsam bilemedim normalmi böyle olması.
SağolMalt içeceği sütü arttırır ama besin degerini değil sadece sulandiriyor. Geçen burada bir vitamin konuşuldu iki kelimeden olusan ismi olan bir vitamin. Hatta bir arkadas haftada iki içiyorum yoksa çok geliyor süt, falan dedi. Gören yazsa belki işinize yarar.
Amin üzüldüm yaaAmin Sağol sizinkini de Allah bağışlasin. Valla ben kuru dut kürü, bestlak damla, hümana still tea, lactamil cay, boza, tahin ne duyduysam yedim içtim kilo olarak döndü. Mesela bestlak damladan çok memnun olan arkadaşım var ama bana etki etmedi. Onu da dene istersen malti da iç. Ayrıca sut artsın diye hastane pompası kiraladım. Lansinohun göğüsler icin sıcak kompres jelini aldım. Elimden geleni yaptım yani. Artık bıraktım günde 3 lt su içmeye gayret ediyorum o kadar
SağolHumanayi sabah aksam ilikken tek seferde ic. Cok faydasi oluo oyle.
Tebrikler canım harikasın! Bizi de gazlasana neler yiyorsun? Ben 70 de takıldım doğuma 87 gitmiştimIyi gidiyor 65.500 olmusum 70ten düştüm
Hanımlar doğumdan kaç gün sonra adet oldunuz? Daha doğrusu halâ adet olmayan varmı?
Hanımlar doğumdan kaç gün sonra adet oldunuz? Daha doğrusu halâ adet olmayan varmı?
İnnate pronatalSağol
Sulandırıyorsa anlamı yok
O vitamini yazan olur inş ben de bakınayım sitede
40 çıktı 5 gün sonra oldum kızım 3 ay 12 günlük 3. Kez olcam işte 15 güneHanımlar doğumdan kaç gün sonra adet oldunuz? Daha doğrusu halâ adet olmayan varmı?
Tam da aradığım şeyKızlar bir de böyle bir ampul var, her renk ve loşlukta olabiliyor. Biz bunu koridora taktık, kapıyı aralıyoruz.Osram 9W 806 LM E27 LED RGB Uzaktan Kumandalı Renk Değiştiren Ampul Fiyatı - Trendyol
Osram Led Uzaktan Kumandalı Renk Değiştiren 9w Beyaz Sarı Dim Edilebilir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Ben varımHanımlar doğumdan kaç gün sonra adet oldunuz? Daha doğrusu halâ adet olmayan varmı?
Canım anason sana da iyi gelir uyku konusunda. Ayrıca ben öyle her seferinde alt değiştirme yapmıyorum. Sadece kaka yaptıysa bekletmiyorum ama çişi bekletiyorum. Akşam değiştiriyorum bazen 12 saati geçiyo öyle değiştiriyorum çünkü sabah da benim gözüm açılmıyoBen bebegimden daha uykusuzum sorunum bu1 saat uyusa uyumak istiyorum ama başaramıyorum 1 saat uyumaya çalışmakla ağrı sızı icin de geçiyor her yanım ağrıyor özellikle bacaklarım ve başım. Tam dalıyorum e bebek uyanıyor haliyle kalk emzir alt değiştir gezdir uyut falan.. yatağına koyup yatıyorum hemen ama nafile uyuyamıyorum yarım saat uyusam razı olucam
Benim bebeğimde eskisi kadar iyi emmiyo henüz 3 ayı dolduramadik 82 günlük. Duyular geliştiği için dikkati dağınık iki fırt çekiyo etrafı izliyo sonra tekrar memeyi yakalamaya çalışıyo bazen çekmeden bırakıyo. Emmeyi birakicak diye korkuyorum bi yandan da zayiflamasin diye uğraşıyorum. Ara ara böyle bazı atak haftalarında meme reddi olabiliyormuş ısrarla devam ediyorumKızlar merhaba
Uzun süredir giremiyorum, herkes iyidir umarım
3 ay 10 günlük bebeğimle ineksütü alerjisi+meme reddi yaşıyorız, meme reddi için çözümler üretmeye çalılıyorum şuan sadece gece emiyor. Gündğz emmeyi görür görmez ağlıyor gündüz de uyutup vermeye çalışıyorım. Bu durum bebeğin süt aşerjisinden kaynaklı “bana dokunuyor” psikolojisinden emmek istememesiyle başladı 5-6 gündür bu durumdayız.
Aynı durumunyaşayamlar var mı?
Bu aylarda meme reddine çok karşılaşıldığın söyleniyor
Tecrübe ve önerilere ihtiyacım var.
Çok sağolun peki sizin bilginiz deneyiminiz var mıİnnate pronatal
Ben de hamileliğimden beri bu vitamini kullanıyorum, temeli balık yağı ama içerisinde birçok vitamin de barındırıyor, doktorumun tavsiyesiyle haftada iki üç kez içiyorum bana iyi geliyorÇok sağolun peki sizin bilginiz deneyiminiz var mı
İlk kez duydum da
aynı durum bızdede var sut urunlerını hayatından cıkar tamamen yumurta dana etı tavuk bıle yeme coklu besın alerjısı olabılır bu genelde gecıcı 10gune kadar suruyor dıyetını sıkı yaptıgında once sakınlestır farklı odalarda emzır farklı sekıller dene bızde suan 2ay 10gunluguz sut alejısı zor bır hastalık mama kullanıyormusunuz pekıKızlar merhaba
Uzun süredir giremiyorum, herkes iyidir umarım
3 ay 10 günlük bebeğimle ineksütü alerjisi+meme reddi yaşıyorız, meme reddi için çözümler üretmeye çalılıyorum şuan sadece gece emiyor. Gündğz emmeyi görür görmez ağlıyor gündüz de uyutup vermeye çalışıyorım. Bu durum bebeğin süt aşerjisinden kaynaklı “bana dokunuyor” psikolojisinden emmek istememesiyle başladı 5-6 gündür bu durumdayız.
Aynı durumunyaşayamlar var mı?
Bu aylarda meme reddine çok karşılaşıldığın söyleniyor
Tecrübe ve önerilere ihtiyacım var.
Teşekkür ederim bi umut denicem napıyımBen de hamileliğimden beri bu vitamini kullanıyorum, temeli balık yağı ama içerisinde birçok vitamin de barındırıyor, doktorumun tavsiyesiyle haftada iki üç kez içiyorum bana iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?