2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bizim doktor da bitki çayı, çorba içir dedi en son. Ama işte ondan kardeşine bulaşıyor. Büyük cumartesi pazar ateşi vardı. Şimdi bebeğin. Ondan bulaştı büyük ihtimalle.

Az once bebegimi emzirirken gozeri acik uyukluyordu Telefonum caldi ki sessiz de olurdu hep nasil unuttum bilmiyorum bebegim 2-3 sn durdu sonra katildi aglarken cok korktu. Bir sey olmaz degil mi? Ben cok korktum o oyle olunca.

Burdan nasıl alışveriş yapıyorsunuz yurtdışı sanırım bu sitede

Evet amerika merkezli son derece guvenilir bir site. Tr icin de hizmet veren amazon.com.tr var ama asil sitesinde olan urunlerin hepsinin satisi var mi sanmiyorum. Ben o kadar profesyonel oldum ki artik internet alisverisinde her yerden yapabilirim

Az once bebegimi emzirirken gozeri acik uyukluyordu Telefonum caldi ki sessiz de olurdu hep nasil unuttum bilmiyorum bebegim 2-3 sn durdu sonra katildi aglarken cok korktu. Bir sey olmaz degil mi? Ben cok korktum o oyle olunca.
Birşey olmaz korkma canım. Benim abisinğm sesine hemen hemen hergün o şekilde ağlıyor

Bizde ateş oluyor ama Hatta yine var, vallahi dayanamıyorum Artık 5. Kutu antibiyotiğe başladık
Bizim de cumartesi pazar ateşi vardı. Boğaz enfeksiyonundan.bu sefer pazartesine düşünce gitmedim doktora. Ama hala kızarık boğazı. O gün gitsem yine antibiyotik başlardı kesin

Bizim de cumartesi pazar ateşi vardı. Boğaz enfeksiyonundan.bu sefer pazartesine düşünce gitmedim doktora. Ama hala kızarık boğazı. O gün gitsem yine antibiyotik başlardı kesin
Ben dayanamazdım ateş Cumartesi başladı Bugun düştü, hala çok kötü öksürüyor ve bütün gün uyuyor antibiyotik pazartesi başladık, çok kötüyüm ya büyüğün hastalığı çok sert geçiyor, sinirlerim çok bozuk anne bana yardım etmen lazım diyor ya öksürüğü azıtınca

Kizlar bi arkadasiminda bebegi var ayak parmaklarinda yamukluk varmis dr genetik demi simdi bende baktim sanki bizim ikonci parmagi az onde gibi normalmi sizce
Isaretli olan arkadasimin bebegi
Diger resimde benimki

Eklentiler

• Screenshot_20200115-195543.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 48
A
Ah ah, o durum düzeldi demeyeyim de değişti. Şimdi 71 günlük yavrum ama emme ile ilgili peoblemimiz hala var. Bi ara düzeldi güzel emiyordu ama 1-2 haftadır ememiyor, meme ağzından ufak bir hareket etsem hemen çıkıyor. 2 gündür hiç alamıyor birkaç dakika emmeye çalışıp ağlıyor. Bu akşam üzeri pompaladım da verdim sütü artık.
Yarın sabah doktora götürücem. Sanırım dil bağı kısalığından dolayı bebeğim böyle.
Ama seninkinin dil bağında problem yoksa ve daha küçükse düzeliyor hiç merak etme. Yoruluyorlar çok minikken.
benimki düzelmişti, şimdi başka sorun çıktı.

Kızlar bebeği yabancılamaya başllayan var mı?? Kvalidemleri 1ay sonra ilk defa gördü. Öyle çok ağlıyorki sakinleştiremiyorum. Özellikle kpederimi görünce. 1 aydır görmediği kucağına gitmediği kalmadı. Bugünü mü buldu bu yabancılama işi. Sadece mememde uyuyor bugün çook korktu. Ve eşimin ailesi eski kafa olduğu için girip çıkıp kızıyolar memede mi uyuyacak diye, her seferinde uyanıyo kuzum... laf da anlatamıyorum.

3ayini gecdigse başlar yabancilamaya cnm normal

Kizlar selam. Sünnet sonrasi hic kakasini yapmadi sabahtan beri. Gunde 3 defa kaka yapardi. Sizce normal mi?

bence normaldir, İlk bebeğiniz mi?
ilk bebeğimin gözüne kirpik kaçmıştı, göz doktoruna götürmeye kalkmış sonra doktora telefon etmiştim, şimdi gülerek hatırlıyorum
Umarım size de öyle olur

Bizimkinin de başladı abimi bir haftadır görmemişti dudaklarını büzdü içli içli ağladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…