- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.829
- 348
Normal canım. Ikınmak istemiyor olabilir. Benim ki de geceden sabaha kadar çişini tutmuştuKizlar selam. Sünnet sonrasi hic kakasini yapmadi sabahtan beri. Gunde 3 defa kaka yapardi. Sizce normal mi?
Size de sorayım
Ne kadar emip uyuyor memede? Benim ki de memede uyuyormeme reddi mi sizce? bi de sütümle cidden doymuyor, kilosu az doğduğunda da toparlaması lazım,
Selam size de sorayım
Ne kadar emip uyuyor memede? Bizim bebeğimiz de uyuyor da memede
Bizimki de öyle uzun zaman görmediği birini görünce basıyor çığlığı öyle böyle değil hem de misafirler gidene kadar çocuğu susturmaya uğraşıyorum gidiyorlar sanki ağlayan kendisi değilmiş gibi gülücükler saçıyor napıcaz bilmiyorum ne zaman düzelir bu durum acaba çünkü bizim ev haftasonlari hep kalabalıktırKızlar bebeği yabancılamaya başllayan var mı?? Kvalidemleri 1ay sonra ilk defa gördü. Öyle çok ağlıyorki sakinleştiremiyorum. Özellikle kpederimi görünce. 1 aydır görmediği kucağına gitmediği kalmadı. Bugünü mü buldu bu yabancılama işi. Sadece mememde uyuyor bugün çook korktu. Ve eşimin ailesi eski kafa olduğu için girip çıkıp kızıyolar memede mi uyuyacak diye, her seferinde uyanıyo kuzum... laf da anlatamıyorum.
Ayy kıyamam nasıl dayanıyorsunuz o ağlamaya benim içim gidiyor oturup ağlayasım geliyoBirşey olmaz korkma canım. Benim abisinğm sesine hemen hemen hergün o şekilde ağlıyor
Evet amerika merkezli son derece guvenilir bir site. Tr icin de hizmet veren amazon.com.tr var ama asil sitesinde olan urunlerin hepsinin satisi var mi sanmiyorum. Ben o kadar profesyonel oldum ki artik internet alisverisinde her yerden yapabilirim
Ya ağlata ağlata kalabalığa alıştırcaz ya da kimseyle görüşmeyeceğiz :/Bizimki de öyle uzun zaman görmediği birini görünce basıyor çığlığı öyle böyle değil hem de misafirler gidene kadar çocuğu susturmaya uğraşıyorum gidiyorlar sanki ağlayan kendisi değilmiş gibi gülücükler saçıyor napıcaz bilmiyorum ne zaman düzelir bu durum acaba çünkü bizim ev haftasonlari hep kalabalıktır
Nasıl aşacağız bu durumu3ayini gecdigse başlar yabancilamaya cnm normal
Canım çok geçmiş olsun... Çabucak iyileşir de inşallah, daha çok gülücükler atar annesineEymen bronşiolit olmuş kızlar.. Umraniye egitim arastirmadayz.. Hastane hastane dolaniyorum ve sonunda hastaneyi buldum galiba.. Hemsireler doktorlar o kadar iyiler ki burada kötü niyetli insanlar bile iyi niyetlu olurlar.. Dün artik emziremedim eymeni.. Baygın gibiydi.. Cabucak hastaneye koştuk.. Kırmızı alana aldilar.. Gece boyu gozlemdeydik sabah odaya çıktık.. Burada süreç nasil olur bilmiyorum.. Goztepede yasadigim kabustan snra burasi cennet gibi geliyor.. Cocugum korkuyor artik hemsirelerden filan.. Travma oldu cocukta.. Resmen beni cocugum uzerinden tehdit etti.. Savciliga da gitcektim ama depresyonum engel oldu.. Iyiki sikayet etmisim orayi diyorum.. Rezalet resmen.. Enabizda bundan snra gittigim her hastane ziyaretini degerlendiriyorum.
Eymene gelince havalar veriliyor sürekli.. Antibiyotik veriliyor şurup gibi bisey.. Doktorlarla detayli konusamadm ama nasil bi yol izlenir bilmiyorum.. Yarin belli olur insallah. Bense biraz toparladm.. Insallah uzun bi surec olmaz.. Cocugumun gulusunu cok ozledim
Benim kızım da aynı rutine sahip maalesef:/Kızlar ne zaman uyuyor bebeğiniz bizim Bi rutinimiz oldu kendince.
11 olmadan uyumuyor bazen 11 buçuk bile olduğu oluyor, ve gündüz hiç uyumuyor ben baya yorulmaya başladım.
Gündüz meme istiyor kucak istiyor gezinmek istiyor hiç uyku yok, uyursa memede 1 saat belki. Sonra akşam 11e kadar nöbet devam...
Bu uyuma işini nasıl düzene sokarım?
Ya da gece uykusuna bari 9 gibi girse, yetişkin insan gibi 11 12 nedirne yapacağım böyle...!????
Benimde canım sıkılıyor ama yapacak birşey olmuyor malesef. Daha bugün geldi bebeğin kafasıyla kafası çarpıştı. Epey ağladı bebiş.Ayy kıyamam nasıl dayanıyorsunuz o ağlamaya benim içim gidiyor oturup ağlayasım geliyo
Oglumu attim bebek arabasina ciktik yuruyuse islerimizi hallettik
Araba durunca bagiriyor tenteyi kapatinca agliyor. MerakliIlla etrafi seyredecek
Bu havada sogugu yiye yiye gezdik
Insallah hastalanmaz
Nesi vardı Berikko
Bunu söyleyen çocuk dr. Mu? Bizimkiler sürekli ilaç veriyor.. ateşi var mi?
Bebekelrde soğuktan değil virüsten hastalanıyor.Canim çıkartma.. Burnunu disari cikartma.. Sonra uzulursun
Bebekelrde soğuktan değil virüsten hastalanıyor.
doktorum özellikle kar bile olsa sıkımgiydirip hava aldır dedi . Evde duran bebeğın bağışıklığı güçsüz olurmus ve hep hastaanırmıs.
2 aylıkken konya ya gezmeye gittik -4 derce sabahtan akşama gezdir bişey olmadı ,
Evime gelen hastalıklı misafirlerim bebeğimi hasta etti..
Kizlar
sol mememin dis yan tarafinda bir aci vardiyaMistim daha once koltuk altindan meme ucuna kadar diye tam obolge de az once sivilce boyutunda kziariklik gordum ama sivilce degil ve bayagi kirmizi.
bu mastit mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?