2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Size de sorayım
Ne kadar emip uyuyor memede? Benim ki de memede uyuyor meme reddi mi sizce? bi de sütümle cidden doymuyor, kilosu az doğduğunda da toparlaması lazım,

Valla bizimkinin kilosu da iyi doğdu ama bence süt yetmediği zamanlar olıyor bende mama yapıyorum bazen sürekli memede kalıyor bide süt gelmeyince kafasını iyice memeye gömüyor.
Akşamları özellikle kriz geçiriyor yapıyorum 120cc mama rahatça uyuyor. Yoksa memede kapıyor gözleri yatırınca Bi daha uyanıyor. Tek sıkıntı çok geç uyuyor

Kızlar ne zaman uyuyor bebeğiniz bizim Bi rutinimiz oldu kendince.
11 olmadan uyumuyor bazen 11 buçuk bile olduğu oluyor, ve gündüz hiç uyumuyor ben baya yorulmaya başladım.
Gündüz meme istiyor kucak istiyor gezinmek istiyor hiç uyku yok, uyursa memede 1 saat belki. Sonra akşam 11e kadar nöbet devam...
Bu uyuma işini nasıl düzene sokarım?
Ya da gece uykusuna bari 9 gibi girse, yetişkin insan gibi 11 12 nedir ne yapacağım böyle...!????

Bizimki de öyle uzun zaman görmediği birini görünce basıyor çığlığı öyle böyle değil hem de misafirler gidene kadar çocuğu susturmaya uğraşıyorum gidiyorlar sanki ağlayan kendisi değilmiş gibi gülücükler saçıyor napıcaz bilmiyorum ne zaman düzelir bu durum acaba çünkü bizim ev haftasonlari hep kalabalıktır

Evet amerika merkezli son derece guvenilir bir site. Tr icin de hizmet veren amazon.com.tr var ama asil sitesinde olan urunlerin hepsinin satisi var mi sanmiyorum. Ben o kadar profesyonel oldum ki artik internet alisverisinde her yerden yapabilirim
Bende yapmak istiyorum ama güvenemiyorummm

Ya ağlata ağlata kalabalığa alıştırcaz ya da kimseyle görüşmeyeceğiz :/

Bizim ki bildiginiz duzensiz bir duzene sahip uuku konusunda. 1 gun mukemmel basari gosterdim duzenle ilgili ama sonra yine bozuldu. 11 de uyuyunca erken uyudu diyorum ki 2 den once pek uyumaz.

Canım çok geçmiş olsun... Çabucak iyileşir de inşallah, daha çok gülücükler atar annesine

Benim kızım da aynı rutine sahip maalesef:/
Gündüz uykusu sadece slingi takıp dışarı çıkartırsam var, gece uykusu da 11 i buluyor çoğunlukla. O gece uykusuna yattığında bacaklarım çekiliyor sanki kerpetenle. Babasında da durmuyor.
Ben maalesef yapılacak bişey olduğunu düşünmüyorum dua etmekten başka.

Nesi vardı Berikko

Hastanedeyiz.. Bronşiolit oldu.. Bundan onceki haftada goztepe egitim arastrmadaydik.. Idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle.. Odamiza viral enfeksiyon hastasi Cocuk konulunca benim oglanda kaptı sifayi.. Hastaneye güle oynaya giren oğlum baygin şekilde çıktı.. Saglam girip çürük çıktık.. Resmen oradaki asuman doktor statukocu meymenetsizin teki.. Cocuk doktoru olup bu işi nasil sevmezsin anlamiyorum.. Bak burda umraniye arastrmada nasil ilgileniyorlar bi gorsen.. En azndan hemsireyi cagirinca suratıma tukurmuyor goztepedeki gibi bi onu yapmadiklari kalmıştı çünkü.. Sikayet edicem dedim ustlerimize bildirin diyolar.. Tabi açıklarını kapatcaklar.. Bilmiyoruz is hayatini sanki.. Cimere bastm şikayeti.. O mason kadında kendine ceki duzen verdi.. O kadar kinliyim ki oraya anlatamam.. Mahvettiler oglumu ve benim psikolojimi.. Ogluma antibiyotigi 1dk icinde enjekte etti bashemsireye anlattim odadan cikinca birini yollamis damar yolunu cikartcakmis delilleri yoketcekler.. Oglum hemsire gorunce geriliyodu resmen yaa.. O meymenetsiz hemsirelerin hepsi bi anca sevgi yumagi oldu sikayetten sonra.. Temizlik personelleri hele suratimiza tukurdu nerdeyse yarabbi şükür demedgmz kaldi.. Bi peceteyi elime tutusturmak bu kadar mi zor.. Gelsin vip hizmet etsin demiyoruz.. Isini yap gec kardesim ben senin hakaretlerini mi duymaya geldim buraya.. Klinik şefinde iş yok.. Kesin bu bu yere alninin akiyla gelmemistir.. Alninin akiyla gelenler isini severek yapar.. Kimler buna torpil yaptı acaba.. Herkese de diyorum bunu okuyan herkese goztepe egitim arastirma hastanesi süt çocuk kliniği en berbat çocuk kliniği.. Giderseniz de sikayet edin herşeyi.. O kadar doldum ki oraya karşı.. Depresyona filan girmesem o hemsireyi de hastane yonetimini de savciliga sikayet etcektim.. Tehdit yoluyla cocugumla korkutuo beni haspa.. Ulan bu tıp oyle bisey ki herkesi uyutursun yeminle.. Kime ne verdgni ne bilcen.. Uyku uyumadm orada iki gun boyunca ogluma bisey yapcaklar diye

Canim çıkartma.. Burnunu disari cikartma.. Sonra uzulursun
Bebekelrde soğuktan değil virüsten hastalanıyor.
doktorum özellikle kar bile olsa sıkımgiydirip hava aldır dedi . Evde duran bebeğın bağışıklığı güçsüz olurmus ve hep hastaanırmıs.
2 aylıkken konya ya gezmeye gittik -4 derce sabahtan akşama gezdir bişey olmadı ,
Evime gelen hastalıklı misafirlerim bebeğimi hasta etti..

O yuzden şu an salgin oldugu için çıkartma dedim.. Temiz hava olsa amenna

Yanindan geçen biri oksurse hapsirsa bile bebekler o virusu kaparlar.. Disari cikinca bu salgindan koruyabilceni dusunen varsa cikartsin zaten.

Kizlar

sol mememin dis yan tarafinda bir aci vardi yazmistim daha once koltuk altindan meme ucuna kadar diye tam obolge de az once sivilce boyutunda kziariklik gordum ama sivilce degil ve bayagi kirmizi.

bu mastit mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…