2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Selam size de sorayım
Ne kadar emip uyuyor memede? Bizim bebeğimiz de uyuyor da memede

Biz 3 aylik olduk. Uyurken de emiyor uyanikken artik kendi istemediginde emmiyor hemen kafasini ceviriyor. Sizin uyudugunda emme refleksi duruyor mu? Kuvvetli olmasa da cekiyorsa birak oyle devam etsin. Daha sanirim kucuk sizinki boyle uykular normal. Kilo alimi iyiyse doyuyordur telas etmeyin.

Oglumu attim bebek arabasina ciktik yuruyuse islerimizi hallettik

Araba durunca bagiriyor tenteyi kapatinca agliyor. Merakli Illa etrafi seyredecek
Bu havada sogugu yiye yiye gezdik
Insallah hastalanmaz
Bir şey olmuyor canım, Ankara ayazında ben de korka korka çıktım, burnuna kadar battaniyesini çektim. Çipil çipil gözleri kaldı sadece açıkta, etrafı izledi, bulutlara falan baktı. Ne farklı geliyor onlara :)

O dönemde öyle oluyorlar, anneden kopmak istemiyordur. Bezleri doluysa mama falan verme bence. Çünkü doyduğunu bilmiyorlar, memede uyuyup uykuyu alıyorlar. Tabi anne böyle çok yoruluyor, sırtüstü yatıp doğal emzirme yöntemiyle emziriyordum ben, biraz dinlenmiş oluyordum. Haa bir de atak haftalarında memeye düşüyor benimki. Atak takvimine googledan bakın.

Bizim yapacağımız öğretmek değil de ancak kulak aşinalığı olacak kadar olur. Doğuştan çoklu dil öğrenenler geç konuşuyormuş.

Oglumu attim bebek arabasina ciktik yuruyuse islerimizi hallettik

Araba durunca bagiriyor tenteyi kapatinca agliyor. Merakli Illa etrafi seyredecek
Bu havada sogugu yiye yiye gezdik
Insallah hastalanmaz
Hergün gezmeye başladık bizde artık.. 1 saat araba da uyuyor yürüyüş yaparak yağmur yoksa çıkartıcam artık hep hem temiz hava alıyor hem uyuyor bende evde hapislikten kurtuluyorum.. Allahın izniyle birşey olmaz inşallah

Burdan nasıl alışveriş yapıyorsunuz yurtdışı sanırım bu sitede

Bizde ineğini aldık bununsaçlarından yeni tutmaya başladı ineğin ama daha 3 aylık olmadık

Abisi sürekli hasta canım
Off sorma . Büyük olanı son doktora goturdugumde çocuğun ciğerleri temiz ilaç verme boşuna. Kabul edin alışın okula giden çocuk havalar 15 derece olana kadar öksürük burun akıntısı hep tekrarlicak . Ciğere inmedigi sürece müdahale etmeyin dedi . Burnu aksın bişey olmaz . Hoplayan zıplayan çocuktan korkmayın dedi. Hocam dedim tamamda büyüğün burnu akinca bebeğe bulasio. Büyüğe bişey olmuo bünye daha kuvvetli artık. Ama bebek hep bronsit oluo. Abisindan uzak tutun. Bebeğe bulascak diye büyüğe ilaç veremem dedi tabiki gereksiz ilaç taraftarı değiliz ama bebeği nasıl korucam. Okuldan gelio ilk bebeği soruyo öpüyor hemen. Sürekli tembihliyorum bebeğin eli yüzü opulmez giysili yerleri öpülür diye. Bı dinliyo bı unutuyo oda çocuk işte. Ama bence ikincilerin bağışıklığı daha kuvvetli olcak. İnşallah yani. Öyle umuyorum

Teşekkür ederim

1,5 aylık
Kuvvetli olmasa da çekiyor
Süt içrikten sonra 1 kere bile uyumadıpı için maalesef doymuyor
Mamadan sonra uyuyor

Off aynen bizim de öyle. Bebeğin 37.7 ateşi şu anda. Islak bez koydum alnına

Bunu söyleyen çocuk dr. Mu? Bizimkiler sürekli ilaç veriyor.. ateşi var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…