Canim acikadabilirler. Tamamen bebegin bunyesi ve hazmetmesiyle alakali. Zaten sadece anne sutu aliyorsa anne sutunun hazmi cok cabuk oluyor. Bizimki sadece anne sutu aliyor ve boyumuz vs de uzun. Herif cabuk acikiyor ne yapalim
Canım bugün doktora gittik. Tam dediğin noktayı söyledi. İri bebek diye halk arasında çok acıkmaz falan fln derler ama tam tersi dedi. Bebeğin iri olduğu için ihtiyacı çok daha fazla dedi. Çok emmek istemesi bundanmış. Nasıl ki inşaat yaptığını düşün inşaat büyüdükçe daha çok kum daha çok demir lazımsa aynı o hesap dedi.
Hayalimdeki meslek :)
18'imden beri çalışıyorum. Ücretsiz izin aldım ilk oglumda 2 yıl evdeydim. Evet çalışmayı ve işimi çok seviyorum ama çocuğuna bakmak gibisi yokmuş.
18'imden beri çalışıyorum. Ücretsiz izin aldım ilk oglumda 2 yıl evdeydim. Evet çalışmayı ve işimi çok seviyorum ama çocuğuna bakmak gibisi yokmuş.
Gerçekten mi evlenmeden önce çalışıyordum. Evlenince burada iş bulamadım. Kpss hazırlandım olmadı. Hala çalışmak daha rahat geliyor bana (gerçi çalışırken bekarım)
Çok sağol canım. Şükür ateşi çıkmadı. Antibiyotik başladık yine. Bu ikinci antibiyotik. Doktor abisinden uzak tutun diyor ama bu pek mümkün değil malesef
Çok sağol canım. Şükür ateşi çıkmadı. Antibiyotik başladık yine. Bu ikinci antibiyotik. Doktor abisinden uzak tutun diyor ama bu pek mümkün değil malesef
ateş düşmüş ya Nasıl uzak tutacaksın çok iyi anlıyorum, bol bol emzir emiyorsa bari..
benim büyük de hala hasta cumartesi akşamdan beri.. dün ateş düşmüştü Artık Bugun kontrole götürdüm makina aldırdı hava verdim düzeliyor derken yine ateş çok yüksek değil 37,9 koltukaltı ama endişelenmeye başlıyorum hiç bu kdr uzzun ateş olmamıştı..
Birincide okumadığım kitap dinlemedigim pedegog kalmadı. Akla yatkın çocuğu uzmeyen yontemleri denedim. Uyku konusuna hep çok hassas oldum. Ve şunu öğrendim:
Çocuk ne zaman isterse o zaman uyuyor. Eğer zamanından önce uyutmaya basarirsak asla o uykuya geçmiyor. Sersemlik yaşıyor sadece.
Uyku doğal bir ihtiyaç. Gerçekten çocuk ihtiyaç duyduğunda her şey daha iyi oluyor. Merak etmeyin o çocuk elbet uyuyacak:)
ateş düşmüş ya Nasıl uzak tutacaksın çok iyi anlıyorum, bol bol emzir emiyorsa bari..
benim büyük de hala hasta cumartesi akşamdan beri.. dün ateş düşmüştü Artık Bugun kontrole götürdüm makina aldırdı hava verdim düzeliyor derken yine ateş çok yüksek değil 37,9 koltukaltı ama endişelenmeye başlıyorum hiç bu kdr uzzun ateş olmamıştı..
Hani meme terbiyesinden sonra mastit olmazdi emzirmeyi birakacagim boyle devam ederse. Surekli meme ucu catlagi yok yarasi yok mastiti, sutyen takamamak bir yana... ne kadar yorucuymus.
Kızlar meme reddi yaşayıp tekrar bebeği memeye döndüren var mi biberon ile mama yediğinden meme emerken ağlamaya başlıyo 2 gündür ne yapabilirim. Memeden kopmasın istiyorum ama mama meme veren tüm arkadaşlarımın bebekleri bıraktı memeyi çok üzülüyorum
Suan bizde meme reddi yasiyoruz malesef ama biberonda reddediyo benim oglusum. Sadece uykuda besliyorum malesef. Bide arabaya nezaman binsek reddetmeden emiyo alternatif emzirme pozisyonlari filan deniyorum. Meme reddiinden dolayi kilo verdi alamadi filan saniyodum ama yinede almis cok sukur bugun tarttilar da. Bende cok uzgunum ama geri donecek biliyorum
Hani meme terbiyesinden sonra mastit olmazdi emzirmeyi birakacagim boyle devam ederse. Surekli meme ucu catlagi yok yarasi yok mastiti, sutyen takamamak bir yana... ne kadar yorucuymus.
Vallahi bitek ben boyle dusunuyorum saniyordum ve kendimi bebegime karsi vicdansiz sevgisiz saniyordm kendime bile soylemeye cekiniyordum. Neyseki yalniz degilmisim. 3 ay 19 gündür sag meme ucum yara ve asla iyileşmiyor denemedigim krem yöntem kalmadi ben pes ettim aciyla yasamayi Ogrendim resmen. Mastit desen her 15 gunde bir mutlaka oluyorm 12 gundur annemlerle birlikteym babamda var sutyen takamiuorm kendimden huylaniyorm rahat yaşayamıyorm. Goguslerimin yaknda diz kapagima degecegi konusuna hic deginmek istemiyorum psikolojim bozuldu valla estetik icin simdiden araştırmalara basladm bile. 6 ayi hayirlisiyla bi doldursaydik diye bekliuorm ustelik meme reddi yasiyoruz ve sabrim cok deneniyor hic iyi degilim yani