2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sutyen neydi unuttum zaten nerdeyse atlet bile giymeyeceğim yakında yani, bir ay önce falan ciddi bi tıkanma oldu antibiyotik kullandım ondan beri bu üçüncü taşa dönüyor elektrik verilmiş gibi cızır cızır yapıyo bu sefer sağlı sollu gece yatamadım üstüme yığıldılar sanki. Bi de benim memintolar küçük yani büyük olsa napcaktım

Bende bundan sikilip birakmistim simdi mastit oldun memelerim de terbiye olmuslardi ustelik. Bu nasol terbiye? Vallahi yoruldum ya.

Emzirme atleti de güzel durmuyo ama en kullanislisi şuan için o . Ben bı gece ustsuz yattım atlet sutyen olmadan bide yüzüstü yatmisim. Göğüsler boşta kalınca süt bı boşalmış. Yatak alezine kadar. Çok hafiflemistim

Kızlar herkesin derdi var benimkide kendime doğumdan sonra vajinal genişleme geçiyo mu ? Yoksa böyle mi kalıyo?
Bende de var aynı sorun o yüzden çok iyi anlıyorum ne demek istediğini. Ilk farkettiğimde çok canim sıkılmıştı neden sezeryan yapmadım dedim kendi kendime. Şuan benim de toparlamış değil ama eltim de normal dogum yaptı o da aynı sorunu yaşamış. 1 seneyi buluyor kasların toparlaması anca eski formuna döndü dedi

Mrb yardımınıza ihtiyacım var kızım 36 günlük altını her açtığımda sarı pütürlü ve mukuslu kakası oluyo bugünde iğne ucu kadar kan gördüm neden olabilir acaba

Mrb yardımınıza ihtiyacım var kızım 36 günlük altını her açtığımda sarı pütürlü ve mukuslu kakası oluyo bugünde iğne ucu kadar kan gördüm neden olabilir acaba
Alerji belirtileri gösteriyor.Mutlaka cocuk alerji doktoru görsün.Uykusuzluk problemi de var mı?

Meme reddini ben de yaşıyorum. Sütüm de azalıyor git gide. Ben de göğüs kisti vardı. Acaba ondan mı az geliyor sütüm dedim hep baştan beri. Gide bildiği yere kadar gitsin istiyorum ama sabır gerek. Allah yardımcımız olsun.

yalnız süt çektikçe gelir diyorlar ya sen sağdıkça daha çok geliyorduryani kısır döngüye girmişsin canım.. biraz geciktirerek sağmaya çalış bence böylece vücut anlasın çok süte ihtiyaç olmadığını

Bu da geçecek. Hiç merak etme. Emzik yerine emzirebilir misin? Gün boyu memede tutsan?

Burada o kadar zor ki.. Ellerimde hal kalmio.. Uykusuzluk yorgunluk da cabası.. Emmeye başladı.. Eski hali gibi oldu eymen bugün.. Vok sevincliyim bu arada emzirme egitimi aldim burada.. Bana bi kitapcik verdiler.. Memeucu catlagi olanlar vardı.. Bunu okuyun.. Bende diyorum benim neden catlagim olmadi megerse dogru olani yapiyormusum

Eklentiler

• 20200117_165546.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 78

Kilosunda degilim de gelisme geriliği oluyo endisesi var bende.. Yoksa saglikli olsun yeter bana.. Gulsun ciglik atsin yeter

Kilosunda degilim de gelisme geriliği oluyo endisesi var bende.. Yoksa saglikli olsun yeter bana.. Gulsun ciglik atsin yeter
Azcik olucak okadar gerilik.Geriden gidiyoruz.En son kontrolde doktor bana hic spor yaptirmamisin annesi dedi.3 ayliklar yuzustu yatinca kafalarini kaldirabiliyolarmis,dik tutabiliyolarmis.Bizimkilerde daha o yok.Patates gibiler.Antreman yaptirmaya basladim ama daha tık yok.Popolarini kaldiriyolar kafalari yerine

Ay canım benim çok geçmiş olsun.. Kötü denk gelmiş çalışanlar sana. Bence de şikayet etmen en güzeli olmuş cezasını çeksinler...
Ümraniye arwştırma da teyzem var benimde göğüste ama o... Detaylıyı orda yaptırdım bende..
İnşallah çabucak iyileşir

Okudukça atcam size.. Yeni yeni öğreniyorum çoğu şeyi.. Şaka gibi

Eklentiler

• 20200117_174548.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 82
  • 20200117_174303.webp
    63 KB · Görüntüleme: 69
  • 20200117_174216.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…