Sutyen neydi unuttum zaten nerdeyse atlet bile giymeyeceğim yakında yani, bir ay önce falan ciddi bi tıkanma oldu antibiyotik kullandım ondan beri bu üçüncü taşa dönüyor elektrik verilmiş gibi cızır cızır yapıyo bu sefer sağlı sollu gece yatamadım üstüme yığıldılar sanki. Bi de benim memintolar küçük yani büyük olsa napcaktımSalı günü misafir gelcek diye normal sudyen taktım o sabahına taş gibi oldu sol gogsum sonra sağ göğsüm o günden beri sürekli boşaltmaya calisiyorum. Tam indiler diyorum sonra yine taş gibi oluo sanciyo. Bı göğsü bosatlmak için bı kere emmesi yetmio. Sagmaktan da ben sıkıldım artk
Bende bundan sikilip birakmistim simdi mastit oldunSalı günü misafir gelcek diye normal sudyen taktım o sabahına taş gibi oldu sol gogsum sonra sağ göğsüm o günden beri sürekli boşaltmaya calisiyorum. Tam indiler diyorum sonra yine taş gibi oluo sanciyo. Bı göğsü bosatlmak için bı kere emmesi yetmio. Sagmaktan da ben sıkıldım artk
Emzirme atleti de güzel durmuyo ama en kullanislisi şuan için o . Ben bı gece ustsuz yattım atlet sutyen olmadan bide yüzüstü yatmisim. Göğüsler boşta kalınca süt bı boşalmış. Yatak alezine kadar. Çok hafiflemistimSutyen neydi unuttum zaten nerdeyse atlet bile giymeyeceğim yakında yani, bir ay önce falan ciddi bi tıkanma oldu antibiyotik kullandım ondan beri bu üçüncü taşa dönüyor elektrik verilmiş gibi cızır cızır yapıyo bu sefer sağlı sollu gece yatamadım üstüme yığıldılar sanki. Bi de benim memintolar küçük yani büyük olsa napcaktım
Bende de var aynı sorun o yüzden çok iyi anlıyorum ne demek istediğini. Ilk farkettiğimde çok canim sıkılmıştı neden sezeryan yapmadım dedim kendi kendime. Şuan benim de toparlamış değil ama eltim de normal dogum yaptı o da aynı sorunu yaşamış. 1 seneyi buluyor kasların toparlaması anca eski formuna döndü dediKızlar herkesin derdi var benimkide kendimedoğumdan sonra vajinal genişleme geçiyo mu ? Yoksa böyle mi kalıyo?
Alerji belirtileri gösteriyor.Mutlaka cocuk alerji doktoru görsün.Uykusuzluk problemi de var mı?Mrb yardımınıza ihtiyacım var kızım 36 günlük altını her açtığımda sarı pütürlü ve mukuslu kakası oluyo bugünde iğne ucu kadar kan gördüm neden olabilir acaba
Yo hatta zor uyandırırım emzirmek içinAlerji belirtileri gösteriyor.Mutlaka cocuk alerji doktoru görsün.Uykusuzluk problemi de var mı?
Kan varsa genellikle alerji çıkıyor doktora götürün mutlakaMrb yardımınıza ihtiyacım var kızım 36 günlük altını her açtığımda sarı pütürlü ve mukuslu kakası oluyo bugünde iğne ucu kadar kan gördüm neden olabilir acaba
Meme reddini ben de yaşıyorum. Sütüm de azalıyor git gide. Ben de göğüs kisti vardı. Acaba ondan mı az geliyor sütüm dedim hep baştan beri. Gide bildiği yere kadar gitsin istiyorum ama sabır gerek. Allah yardımcımız olsun.Vallahi bitek ben boyle dusunuyorum saniyordum ve kendimi bebegime karsi vicdansiz sevgisiz saniyordm kendime bile soylemeye cekiniyordum. Neyseki yalniz degilmisim. 3 ay 19 gündür sag meme ucum yara ve asla iyileşmiyor denemedigim krem yöntem kalmadi ben pes ettim aciyla yasamayi Ogrendim resmen. Mastit desen her 15 gunde bir mutlaka oluyorm12 gundur annemlerle birlikteym babamda var sutyen takamiuorm kendimden huylaniyorm rahat yaşayamıyorm. Goguslerimin yaknda diz kapagima degecegi konusuna hic deginmek istemiyorum psikolojim bozuldu valla estetik icin simdiden araştırmalara basladm bile. 6 ayi hayirlisiyla bi doldursaydik diye bekliuorm ustelik meme reddi yasiyoruz ve sabrim cok deneniyor hic iyi degilim yani
Benimki 40+6 da geldi biz bıraksak daha dururdu yerini pek sevdi suni sancı ile zorla getirtdikTerazi burcunun son günü doğdularBen akrep olacak sanıyordum, aceleci çıktı benimki.
Bende genişleme olmamış aksine daraldı gibi hissettimKızlar herkesin derdi var benimkide kendimedoğumdan sonra vajinal genişleme geçiyo mu ? Yoksa böyle mi kalıyo?
Salı günü misafir gelcek diye normal sudyen taktım o sabahına taş gibi oldu sol gogsum sonra sağ göğsüm o günden beri sürekli boşaltmaya calisiyorum. Tam indiler diyorum sonra yine taş gibi oluo sanciyo. Bı göğsü bosatlmak için bı kere emmesi yetmio. Sagmaktan da ben sıkıldım artk
Bu da geçecek. Hiç merak etme. Emzik yerine emzirebilir misin? Gün boyu memede tutsan?
Cok gecmis olsun.Merak etme toparlayacak Eymen.Minikler cok daha guclu.Emre domuz gribini atlatti.Malum hersey prematureleri sanki sensor varmis gibi hemen cekiyor.Kiloyu cok takma kafana ek gidaya gecince farki kapatacak .Gerci varsin zayif olsun sagligi yerinde olsun.Kilo =saglikli bebek demek degil ki.
Azcik olucak okadar gerilik.Geriden gidiyoruz.En son kontrolde doktor bana hic spor yaptirmamisin annesi dedi.3 ayliklar yuzustu yatinca kafalarini kaldirabiliyolarmis,dik tutabiliyolarmis.Bizimkilerde daha o yok.Patates gibiler.Antreman yaptirmaya basladimKilosunda degilim de gelisme geriliği oluyo endisesi var bende.. Yoksa saglikli olsun yeter bana.. Gulsun ciglik atsin yeter
Ay canım benim çok geçmiş olsun.. Kötü denk gelmiş çalışanlar sana. Bence de şikayet etmen en güzeli olmuş cezasını çeksinler...Hastanedeyiz.. Bronşiolit oldu.. Bundan onceki haftada goztepe egitim arastrmadaydik.. Idrar yolu enfeksiyonu sebebiyle.. Odamiza viral enfeksiyon hastasi Cocuk konulunca benim oglanda kaptı sifayi.. Hastaneye güle oynaya giren oğlum baygin şekilde çıktı.. Saglam girip çürük çıktık.. Resmen oradaki asuman doktor statukocu meymenetsizin teki.. Cocuk doktoru olup bu işi nasil sevmezsin anlamiyorum.. Bak burda umraniye arastrmada nasil ilgileniyorlar bi gorsen.. En azndan hemsireyi cagirinca suratıma tukurmuyor goztepedeki gibi bi onu yapmadiklari kalmıştı çünkü.. Sikayet edicem dedim ustlerimize bildirin diyolar.. Tabi açıklarını kapatcaklar.. Bilmiyoruz is hayatini sanki.. Cimere bastm şikayeti.. O mason kadında kendine ceki duzen verdi.. O kadar kinliyim ki oraya anlatamam.. Mahvettiler oglumu ve benim psikolojimi.. Ogluma antibiyotigi 1dk icinde enjekte etti bashemsireye anlattim odadan cikinca birini yollamis damar yolunu cikartcakmis delilleri yoketcekler.. Oglum hemsire gorunce geriliyodu resmen yaa.. O meymenetsiz hemsirelerin hepsi bi anca sevgi yumagi oldu sikayetten sonra.. Temizlik personelleri hele suratimiza tukurdu nerdeyse yarabbi şükür demedgmz kaldi.. Bi peceteyi elime tutusturmak bu kadar mi zor.. Gelsin vip hizmet etsin demiyoruz.. Isini yap gec kardesim ben senin hakaretlerini mi duymaya geldim buraya.. Klinik şefinde iş yok.. Kesin bu bu yere alninin akiyla gelmemistir.. Alninin akiyla gelenler isini severek yapar.. Kimler buna torpil yaptı acaba.. Herkese de diyorum bunu okuyan herkese goztepe egitim arastirma hastanesi süt çocuk kliniği en berbat çocuk kliniği.. Giderseniz de sikayet edin herşeyi.. O kadar doldum ki oraya karşı.. Depresyona filan girmesem o hemsireyi de hastane yonetimini de savciliga sikayet etcektim.. Tehdit yoluyla cocugumla korkutuo beni haspa.. Ulan bu tıp oyle bisey ki herkesi uyutursun yeminle.. Kime ne verdgni ne bilcen.. Uyku uyumadm orada iki gun boyunca ogluma bisey yapcaklar diye
Ay nerden anlıyosunuzBende genişleme olmamış aksine daraldı gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?