2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Maşallah canım çok sevindim

Amin teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun. Büyüğüm 4,5 yasinda. Kesinlikle katılıyorum sana bebek annenin enerjisini aliyor. Bende kızımda çok yaşadım bunda kendimi toparlamaya çalışıyorum ki çocuklar etkilenmesin. Ama çokta başarılı olamıyorum dua acarım canım

Mrb yardımınıza ihtiyacım var kızım 36 günlük altını her açtığımda sarı pütürlü ve mukuslu kakası oluyo bugünde iğne ucu kadar kan gördüm neden olabilir acaba
Kan süt slerjisine sebep olabılır veya göğsünğz çatlaksa oda neden olabılır x benım kızımdanda 30 günlükken kan gelid . Fakat sadece 1 kereye mahsus olduğu için doktorumuz tahlil yapmadı .. takipte kalın

Canim sen nick mi degismistin?

Kızlar meme reddi yaşayıp bebeği memeye geri döndüren var mi?? Mama verdiğim icin biberon kullanıyorum. Nuk almıştım. Medela calma ile memeye dönenler varmış kullanan var mi aranızda

Eymen döndü.. Ama pes etmemen lazım.. Bugun emzirme egitiminde esimle yaptiklarimizi anlattim.. Ebe zaten bunlarin yapilmasi lazim.dedi.. Bilmeden etmeden yapmisiz bisiler.. Kesinlikle mamayi kaşıkla vermelisin.. Aglasa da krize de girse ilk basta bunu yapmak zorundasin.. Aç birakma ama mamayi kaşıkla ver.. Günden güne mamayi azalt.. Memeyi unutmasin diye aglasa da memene tut kokunu unutmasin... Ve eger emmeye baslarsa konsantrasyonunu sakın bölme.. Sarsma.. Hapsurma ve oksurme.. Baktin memeyi hep istio ver mutlaka.. Insallah döner geri.. Bana bi doktor donmeyebilir diyerek moralimi bozmustu ama bence pes etmemek bu işte çok onemli.. Sakin pes etme

Canım iyiyiz çok şükür salı günü doktora gittik çok şükür baş cevresi büyümüş doktor korkma artık dedi guatır tahlilide güzel geldi sadece rota aşısı yaptık ishal gibi oldu kızım normalmidir acaba? Sen nasılsın bebeğin nasıl canım

Gece gece ali emir geldi sosyal medya da onune. Yine aglamaktan helak oldum. Cok uzuluyorum be. Anne olduktan sonra daha da cok anliyor insan.
Bende öyle kaç gün kendime gelemedim artık doktra gidince korkuyorum yanlış bir tedavi uygularlarsa diye Rabbim annesine sabır cersim çok zor çokk

İyiyim sagol bebegim de iyi. Cok sevindim. Rota kisa sureliishal yapabiliyor ama takip etmutlaka.

Aynen öyle canm pes etmemek en temel kural yıpratıcı olabiliyor anne için. Bebeği korkutmadan bunatlmadan vazgeçmeden denemek lazım. İlk oğlumda meme reddi iki buçuk aylıkken yaşadık. Hiç bilgim yoktu bu konuda. Sadece vazgeçmedim hep denedim oynadim guldurdum hemen fırsat bulup göğsümu verdim. Eymen nasıl oldu cnm gidişat nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…